Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mihu
Director del Fútbol

2009.05.02. 10:56:23

Aki teheti, az nézzen át a madridistára. Raúl nyilatkozata...nem tudom hogy mennyire betanult, szokásos, tiszteljük az ellenfelet duma, de nekem Raúl nagyon nagyot nőtt a szememben. Nagyon régen olvastam ilyen szimpatikus, szerény, tiszteletteljes nyilatkozatot. Főleg a bajnokságot eldöntő meccs napján...azért ilyen tét mellett az ember hajlamos elragadtatni magát. Raúl viszont végig nagyon szimpatikusan nyilatkozott. Szoktam átjárni a madridistára elolvasni az ellenfél játékosainak nyilatkozatát, és Guti meg Sergio Ramos nyilatkozatai pl úgy felküldik a vérnyomásomat hogy hihetetlen :evil: Mindkettő, de legfőképpen Guti is csak arról tud beszélni hogy így megütjük a Barcelona-t, úgy biztos benne, hogy pontokat fognak hullajtani, meg hogy Ők se sebezhetetlenek, meg hogy egyértelműen ők a jobbak minden téren, meg hogy utálja a Barcát...igen ilyet is olvastam már Gutitól...Tökmind1 hogy milyen témáról szól a kérdés, Guti válaszaiban mindig szerepelt legalább egyszer az a szó hogy Barcelona. Ha azt kérdezték tőle hogy hogy állnak a sérültek a felépüléssel, akkor is beleszőtte valahogy a Barcát.

Tényleg olvassátok el Raúl nyilatkozatát mert nagyon szimpatikusan beszél.

Ez még nem azt jelenti hogy elfelejtettem Neki azt a csöndre intő gólörömét a pár évvel ezelőtti barcelonai El Clasico-n :D :D
nemmindegy19
Barça B

2009.05.02. 10:53:24

Már nagyon várom a ma esti meccset. Bár nem tudom a TV-ben nézni, mert a szemét Kábeltv-sek elvették a Sport1-et, ezért kérnék mindenkit aki tud küldjön linkeket a meccshez. Nagyon köszönöm.
Hálám jeléjül: http://www.youtube.com/watch?v=JEz2QTjL8qs
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.02. 10:39:41

vd17 írta:
R. Carlos írta: Egyzser már leírta valaki madridistán(bár gondolom nem olvasod a fórumot, de azért rájöhettél volna), nem mindenki 14-15 éves korában kezd szurkolni a csapatának. Phelan kb. az 7-10 éves lehetett akkor, amikor először Real meccset látott, ennek következtében nem az volt az első, hogy a játékukat nézze, hanem, hogy milyen szép a mezük... Ez az első ami, megragad 1 kissrácot, és csak ha nagyobb lesz akkor kezdi el érdekelni jobban a játék.
Egyszer már én is leírtam itt az Eurobarca-n hasonlóakat!Csak nekem nem a habfehér összeállítás jött be,hanem a gránátvörös-kék... :D Ez olyan mint a "szerelem első látásra"(már aki hisz benne),nem tudod,hogy miért,de így történt meg...
Sőt tovább megyek, nekem nagyon kis srác koromban még az is számított,hogy jól hangozzon a csapat neve :D Barcelona, kimondva is gyönyörű, de pl egy Milan, ááá szürke,sablonos, meg még sorolhatnék jó párat :lol: persze sokat nem ért volna az,h tetszik a neve is,ha pl antifocival ölték volna a szemeimet, de szerencsére nem csak a színekbe,névbe, hanem elsődlegesen a játékba,és filozófiába szerettem bele.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.02. 10:33:03

LG írta:
phelan írta:
És? én vagyok a futballtörténelemben az első aki utál egy csapatot.
ettől még maximális riszpekt a Barcanak, a múltért és a jelenért. nem zárja ki a kettő egymást. és inkább vagyok egyenes ebben a kérdésben. nem tetszik? ez van.
Akkor én vagyok a 2., mert én meg RM-t utállom. Csak én nem megyek föl a madridista fórumára ezt a hangoztatni, mert senkit nem akarok vele provokálni. Itt meg lehet, hiszen itt a 90% ugyanugy gondolja. Te is inkább a madridistán utáld a Barcát.
Ott utálta, ha visszaolvasnál, páran azt tették szóvá ITT, hogy a MADRIDISTÁN megjelent cikkben, többször is leírta ezt, míg Tamás nem alkotott ilyesféle mód véleményt a Realról.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
vd17
Barça B

2009.05.02. 10:25:24

R. Carlos írta: Egyzser már leírta valaki madridistán(bár gondolom nem olvasod a fórumot, de azért rájöhettél volna), nem mindenki 14-15 éves korában kezd szurkolni a csapatának. Phelan kb. az 7-10 éves lehetett akkor, amikor először Real meccset látott, ennek következtében nem az volt az első, hogy a játékukat nézze, hanem, hogy milyen szép a mezük... Ez az első ami, megragad 1 kissrácot, és csak ha nagyobb lesz akkor kezdi el érdekelni jobban a játék.
Egyszer már én is leírtam itt az Eurobarca-n hasonlóakat!Csak nekem nem a habfehér összeállítás jött be,hanem a gránátvörös-kék... :D Ez olyan mint a "szerelem első látásra"(már aki hisz benne),nem tudod,hogy miért,de így történt meg...
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
R. Carlos
Barça C

2009.05.02. 10:17:00

Amúgy Phelan a "mezük miatt szerette meg a madridot", de ki tudja, lehet hogy jövőre mondjuk a Dortmundnak is szép meze lesz. Ez esetben egy madridistával kevesebb lesz.
Egyzser már leírta valaki madridistán(bár gondolom nem olvasod a fórumot, de azért rájöhettél volna), nem mindenki 14-15 éves korában kezd szurkolni a csapatának. Phelan kb. az 7-10 éves lehetett akkor, amikor először Real meccset látott, ennek következtében nem az volt az első, hogy a játékukat nézze, hanem, hogy milyen szép a mezük... Ez az első ami, megragad 1 kissrácot, és csak ha nagyobb lesz akkor kezdi el érdekelni jobban a játék.
Hala Madrid!
R. Carlos
Barça C

2009.05.02. 10:10:31

Ma megszivatjuk őket megmutatjuk mi a foci!És kamu rekordok amiket döntögetnek a kamu focijukkal ma megszakadnak!Vége a dalnak Cabron Madrid!Forca Barca!!!!!!!!Ja és Felan!UTÁLOM A REAL MADRIDOT!!!! Wink Na béke!!!
Lehet kérni az üzenet törlését? Már csak azért is, mert madridistán, amikor ugyanilyen provokáló szövegeket írtak a Real Madrid vs. Barcelona topicba, 1 hét bant adtak a srácnak(teszem hozzá madridista volt, és provokálta a barsza drukkereit), ez a topic az, amit a madridisták is ugyanúgy olvasnak és felettébb felháborítónak találom azt, hogy kamunak nevezi a rekordjainkat.
A többi részével úgy nincs bajom, de ezt az egyet provokálónak találom. Kösziasztok.
Hala Madrid!
Deus
Boixos Nois

2009.05.02. 09:59:09

Na eljött a nagy nap! Ma nem tudok semmit csinálni, mert nem megy... Tanulni sem tudok, mert a mai meccs jár a fejemben mindig.

A szurkoló cikkről meg annyit, hogy hatalmas ríszpekt a Varga Tominak! :) Nagyon részletes, és profi válaszok :)
KépKép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.02. 09:55:47

phelan írta:
ettől még maximális riszpekt a Barcanak, a múltért és a jelenért. nem zárja ki a kettő egymást. és inkább vagyok egyenes ebben a kérdésben. nem tetszik? ez van.
Akkor én vagyok a 2., mert én meg RM-t utállom. Csak én nem megyek föl a madridista fórumára ezt a hangoztatni, mert senkit nem akarok vele provokálni. Itt meg lehet, hiszen itt a 90% ugyanugy gondolja. Te is inkább a madridistán utáld a Barcát.
House
Entrenador del Barça

2009.05.02. 08:07:36

Phelan és Tamás, jó cikk volt, mindkettőtökről látszik, melyik csapatnak szurkol. :) Visca el Barca, 1:2-t várok.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.05.02. 07:40:17

Ma megszivatjuk őket megmutatjuk mi a foci!És kamu rekordok amiket döntögetnek a kamu focijukkal ma megszakadnak!Vége a dalnak Cabron Madrid!Forca Barca!!!!!!!!Ja és Felan!UTÁLOM A REAL MADRIDOT!!!! :wink: Na béke!!!
Kép
phelan
Barça C

2009.05.02. 07:17:14

kivételesen idenéztem, és kivételesen reagálok is.

Tamás köszi de nem kell védeni. meg tudom tenni magam is :)

vagy érti valaki az iróniát vagy nem, azzal nem tudok mit kezdeni.
Ami mondjuk 1 kicsit unszimpatikusságot váltott ki belőlem Phelannal szemben, hogy vagy 3-szor is leírta, utálom a Barcelonát.
Amúgy Phelan a "mezük miatt szerette meg a madridot", de ki tudja, lehet hogy jövőre mondjuk a Dortmundnak is szép meze lesz. Ez esetben egy madridistával kevesebb lesz.
a Dortmundnak tényleg szép meze van. ráadásul sárga-feketék mint a Falco. asszem már nem is érdekel a Real...
Sőt,kiegészíteném,h elég nyomi dolog volt az a Zetés rész is,aminek amúgy semmi köze sem volt a témához!EL CLÁSICOról,reál-BARCÁról kérdezték,nem?
üdvözletem Zala megyébe. szívedre vetted? :)
a szurkolói ellentétekre vonatkozott a kérdés. ha nem esett le amit írtam, nem tehetek róla.
Ettől még lehet sztem egy bunkó.
igen. az vagyok.
Remélem hogy holnap este Phelan komád egy jó pofa sör mellett
fog gratulálni csapatunk idegenbeli győzelméhez és még jobb érzés
lesz Barca-szurkernek lenned!
ha nyer a Barca én megteszem. nem az első és nem az utolsó eset lenne.

jó szurkolást mindenkinek estére, és ha esetleg mi nyernénk, akkor is próbáljátok meg nem utálni a Realt, és a szurkolói ellentétek tükrében igyekezzetek nem megverni a madridista barátaitokat...

Hala Dortm... izé. Hala Madrid!
miihii
KHAL

2009.05.02. 02:46:33

Messa írta:
Ami mondjuk 1 kicsit unszimpatikusságot váltott ki belőlem Phelannal szemben, hogy vagy 3-szor is leírta, utálom a Barcelonát.

Gondolom Tamás sem szereti a Madridot, mégsem hangoztatta. :roll:

Bár ahogy kiderült barátok vagytok, így nézd el nekem ezt a kis malőrt. :)
Csatlakozom!Az oké,h hazai pályán hozzák le a cikket,de erre semmi szükség nem volt sztem.Ennyiszer meg pláne...
Sőt,kiegészíteném,h elég nyomi dolog volt az a Zetés rész is,aminek amúgy semmi köze sem volt a témához!EL CLÁSICOról,reál-BARCÁról kérdezték,nem? :evil: Szombathelyi (gondolom) margitista...Nincs több kérdésem :roll: :oops:

Tamás!
Neked viszont minden elismerésem.Igazán kimerítő és remekbe szabott válaszokat adtál.Hatalmas ríszpekt a cikkhez!Odatetted nekik :wink:

De am én attól még nem nézem el ezeket a ........ségeit a barátodnak,csak mert a Te spanod!Ettől még lehet sztem egy bunkó. :?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
mess2009
Director del Fútbol

2009.05.01. 23:15:53

elolvastam az interjúkat és amellett hogy érdekes, jó érzéssel tölt el, hogy én mindössze két éve lettem Barca szurkoló (Ronaldinho révén) sok mindenben egyetértek, vagy azonosan látom.
az egyik ilyen téma (mivel én igyekszem tárgyilagos lenni) a csapat hiányosságai összefoglaló rész(Tamás) illetve Iniesta dicsérete amit az utóbbi 4-5 meccsen mindég hangsúlyoztam!
Tökéletesen egyetértek a 4" nagyágyú" hangsúlyozásával is akik képesek lesznek eldönteni a meccset, még talán akkor is ha a győztes gólokat éppen nem ők fogják belőni!
érdekességként: néhány napja írtam, ha Casillas játszott volna nálunk és Valdés náluk, nem lenne problémánk (nagy valószínűséggel) a pontkülönbséggel.
én annak okán amit az elején írtam nemigen érzek egyelőre) semmit a Barcelona filingből, nálam valahogy a győzelem utáni vágy, az aggodalom és az óriási tét hármasa hozza ki azt a semmihezsem hasonlítható izgalmat ahogyan a meccset várom!
Remény-bizalom aggodalom ez nekem mostanság a Clásicó.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.01. 22:31:02

Persze, irónia. :lol: És tényleg a ti mezetek a legszebb, főleg a 92-93-as szezonban viselt ocsmány hummel képződmény. Az volt csak a szép mez. De hát ugye izlések, és pofonok...[/u]
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.01. 22:25:20

Ha nem a személyes barátod lenne, azt írtam volna, hogy ostoba, igen OSTOBA választ adott a kérdésre. Punktum. Ezen kívül szoktam olvasni a véleményét, írásait.
Elég is.
Tőled miért nem olvastam azt, mennyire utálod a madridot?
Ezért írtam, hogy a különbség remélem a pályán is megmutatkozik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.05.01. 22:27:50-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.01. 22:15:52

Rivaldo11 írta:
Messa írta:

Reméljük ez a különbség holnap a pályán is megmutatkozik. Amúgy Phelan a "mezük miatt szerette meg a madridot", de ki tudja, lehet hogy jövőre mondjuk a Dortmundnak is szép meze lesz. Ez esetben egy madridistával kevesebb lesz.
Bocs, Gábor!
De ha elolvastad az interjút, akkor ilyen pejoratív megjegyzést nem tettél volna Phelanre!
Nincs igazad. Nem divatszurkoló. Ha őt annak tartod, akkor engem is annak kell, hogy tarts.
A válaszai nem ostobák, hanem IRONIKUSAK voltak. Nekem sikerült megértenem. Szerintem, picit túlreagáltad a dolgot. Ráadásul én ismerem Phelant, te pedig nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.05.02. 09:27:22-kor.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.01. 22:11:58

Messa írta:

Reméljük ez a különbség holnap a pályán is megmutatkozik. Amúgy Phelan a "mezük miatt szerette meg a madridot", de ki tudja, lehet hogy jövőre mondjuk a Dortmundnak is szép meze lesz. Ez esetben egy madridistával kevesebb lesz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.05.01. 22:06:48

Nem Tamás, nem okoztál csalódást!
A teljes cikket még nem olvastam végig, de hevesen kalapált a szívem,
annyira büszke vagyok rád!
Ne vedd udvarlásnak, de ekkora felületen jelen lenni az ellenfél
szurkeri portálján az nem semmi!
Remélem hogy holnap este Phelan komád egy jó pofa sör mellett
fog gratulálni csapatunk idegenbeli győzelméhez és még jobb érzés
lesz Barca-szurkernek lenned!
Nagyon kellemes továbbiakat kíván Neked a Te Krojf komád.
gianni
Entrenador del Barça

2009.05.01. 22:02:24

Profi módon képviseltél minket,szép volt Tamás!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.01. 21:52:11

Elolvastam a cikket, kicsit hosszú, de 1 percig sem unatkoztam. Illetve helyesbítek, amilyen hosszú, annyira élveztem az egészet.

Gratulálok madridi oldalról Phelannak, de főképp Tamás barátunk előtt szeretnék fejet hajtani, azthiszem maximálisan kitett magáért/értünk.

Bár ahogy kiderült barátok vagytok, így nézd el nekem ezt a kis malőrt. :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
tubatibi
Barça B

2009.05.01. 21:33:28

jó kis délutáni csemege volt számomra. :)
phelannak és neked is grat az íráshoz, szép.

:)

amúgy sok szerencsét holnapra. bármi megtörénhet.

lehet, hogy nyerünk 5-6 góllal, miért ne? lehet, hogy mi nyelünk be 5-6 gólt, miért ne?lehet, hogy egy hatalmas X lesz, miért ne? lehet, hogy nagyon unalmas lesz, miért ne?

de ezért jó az el clasico, sosem tudod, hogy mi fog történni.
és csak akkor tudod meg, ha vége van a mérkőzésnek.
van amikor a fehérek sírnak, van amikor a gránátvöröskékek sírnak, vagy lehet, hogy mindketten sírnak.
ilyen ez.
ilyen az el clasico, a foci ünnepe. mindegy hanyadik vagy, mindegy milyen formában vagy most. ez más.

ez nagyon más.

ez olyan dolog amit épp ésszel nem bírsz felfogni.

és ez a szép benne, és ez a jó.
el clasico.
(és még rímel is. :'D)
bob marley fan.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.01. 21:20:28

http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7901

Remélem, nem okoztam csalódást. :roll:
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.05.01. 21:17:33

ezt természetesen osztom, és én is a pörgésre számítok. bár annyira nem tudom kinézni hogy most pikk-pukk beszorítanak, és "kitömnek". olyan nincs, és nem is lesz.
csakabarca
Lezárt