Tényleg olvassátok el Raúl nyilatkozatát mert nagyon szimpatikusan beszél.
Ez még nem azt jelenti hogy elfelejtettem Neki azt a csöndre intő gólörömét a pár évvel ezelőtti barcelonai El Clasico-n

Sőt tovább megyek, nekem nagyon kis srác koromban még az is számított,hogy jól hangozzon a csapat nevevd17 írta:Egyszer már én is leírtam itt az Eurobarca-n hasonlóakat!Csak nekem nem a habfehér összeállítás jött be,hanem a gránátvörös-kék...R. Carlos írta: Egyzser már leírta valaki madridistán(bár gondolom nem olvasod a fórumot, de azért rájöhettél volna), nem mindenki 14-15 éves korában kezd szurkolni a csapatának. Phelan kb. az 7-10 éves lehetett akkor, amikor először Real meccset látott, ennek következtében nem az volt az első, hogy a játékukat nézze, hanem, hogy milyen szép a mezük... Ez az első ami, megragad 1 kissrácot, és csak ha nagyobb lesz akkor kezdi el érdekelni jobban a játék.Ez olyan mint a "szerelem első látásra"(már aki hisz benne),nem tudod,hogy miért,de így történt meg...
Ott utálta, ha visszaolvasnál, páran azt tették szóvá ITT, hogy a MADRIDISTÁN megjelent cikkben, többször is leírta ezt, míg Tamás nem alkotott ilyesféle mód véleményt a Realról.LG írta:Akkor én vagyok a 2., mert én meg RM-t utállom. Csak én nem megyek föl a madridista fórumára ezt a hangoztatni, mert senkit nem akarok vele provokálni. Itt meg lehet, hiszen itt a 90% ugyanugy gondolja. Te is inkább a madridistán utáld a Barcát.phelan írta:
És? én vagyok a futballtörténelemben az első aki utál egy csapatot.
ettől még maximális riszpekt a Barcanak, a múltért és a jelenért. nem zárja ki a kettő egymást. és inkább vagyok egyenes ebben a kérdésben. nem tetszik? ez van.
Egyszer már én is leírtam itt az Eurobarca-n hasonlóakat!Csak nekem nem a habfehér összeállítás jött be,hanem a gránátvörös-kék...R. Carlos írta: Egyzser már leírta valaki madridistán(bár gondolom nem olvasod a fórumot, de azért rájöhettél volna), nem mindenki 14-15 éves korában kezd szurkolni a csapatának. Phelan kb. az 7-10 éves lehetett akkor, amikor először Real meccset látott, ennek következtében nem az volt az első, hogy a játékukat nézze, hanem, hogy milyen szép a mezük... Ez az első ami, megragad 1 kissrácot, és csak ha nagyobb lesz akkor kezdi el érdekelni jobban a játék.
Egyzser már leírta valaki madridistán(bár gondolom nem olvasod a fórumot, de azért rájöhettél volna), nem mindenki 14-15 éves korában kezd szurkolni a csapatának. Phelan kb. az 7-10 éves lehetett akkor, amikor először Real meccset látott, ennek következtében nem az volt az első, hogy a játékukat nézze, hanem, hogy milyen szép a mezük... Ez az első ami, megragad 1 kissrácot, és csak ha nagyobb lesz akkor kezdi el érdekelni jobban a játék.Amúgy Phelan a "mezük miatt szerette meg a madridot", de ki tudja, lehet hogy jövőre mondjuk a Dortmundnak is szép meze lesz. Ez esetben egy madridistával kevesebb lesz.
Lehet kérni az üzenet törlését? Már csak azért is, mert madridistán, amikor ugyanilyen provokáló szövegeket írtak a Real Madrid vs. Barcelona topicba, 1 hét bant adtak a srácnak(teszem hozzá madridista volt, és provokálta a barsza drukkereit), ez a topic az, amit a madridisták is ugyanúgy olvasnak és felettébb felháborítónak találom azt, hogy kamunak nevezi a rekordjainkat.Ma megszivatjuk őket megmutatjuk mi a foci!És kamu rekordok amiket döntögetnek a kamu focijukkal ma megszakadnak!Vége a dalnak Cabron Madrid!Forca Barca!!!!!!!!Ja és Felan!UTÁLOM A REAL MADRIDOT!!!! Wink Na béke!!!
Akkor én vagyok a 2., mert én meg RM-t utállom. Csak én nem megyek föl a madridista fórumára ezt a hangoztatni, mert senkit nem akarok vele provokálni. Itt meg lehet, hiszen itt a 90% ugyanugy gondolja. Te is inkább a madridistán utáld a Barcát.phelan írta:
És? én vagyok a futballtörténelemben az első aki utál egy csapatot.
ettől még maximális riszpekt a Barcanak, a múltért és a jelenért. nem zárja ki a kettő egymást. és inkább vagyok egyenes ebben a kérdésben. nem tetszik? ez van.
És? én vagyok a futballtörténelemben az első aki utál egy csapatot.Ami mondjuk 1 kicsit unszimpatikusságot váltott ki belőlem Phelannal szemben, hogy vagy 3-szor is leírta, utálom a Barcelonát.
a Dortmundnak tényleg szép meze van. ráadásul sárga-feketék mint a Falco. asszem már nem is érdekel a Real...Amúgy Phelan a "mezük miatt szerette meg a madridot", de ki tudja, lehet hogy jövőre mondjuk a Dortmundnak is szép meze lesz. Ez esetben egy madridistával kevesebb lesz.
üdvözletem Zala megyébe. szívedre vetted?Sőt,kiegészíteném,h elég nyomi dolog volt az a Zetés rész is,aminek amúgy semmi köze sem volt a témához!EL CLÁSICOról,reál-BARCÁról kérdezték,nem?
igen. az vagyok.Ettől még lehet sztem egy bunkó.
ha nyer a Barca én megteszem. nem az első és nem az utolsó eset lenne.Remélem hogy holnap este Phelan komád egy jó pofa sör mellett
fog gratulálni csapatunk idegenbeli győzelméhez és még jobb érzés
lesz Barca-szurkernek lenned!
Csatlakozom!Az oké,h hazai pályán hozzák le a cikket,de erre semmi szükség nem volt sztem.Ennyiszer meg pláne...Messa írta:
Ami mondjuk 1 kicsit unszimpatikusságot váltott ki belőlem Phelannal szemben, hogy vagy 3-szor is leírta, utálom a Barcelonát.
Gondolom Tamás sem szereti a Madridot, mégsem hangoztatta.![]()
Bár ahogy kiderült barátok vagytok, így nézd el nekem ezt a kis malőrt.
Bocs, Gábor!Rivaldo11 írta:Reméljük ez a különbség holnap a pályán is megmutatkozik. Amúgy Phelan a "mezük miatt szerette meg a madridot", de ki tudja, lehet hogy jövőre mondjuk a Dortmundnak is szép meze lesz. Ez esetben egy madridistával kevesebb lesz.Messa írta:
Ami mondjuk 1 kicsit unszimpatikusságot váltott ki belőlem Phelannal szemben, hogy vagy 3-szor is leírta, utálom a Barcelonát.
Reméljük ez a különbség holnap a pályán is megmutatkozik. Amúgy Phelan a "mezük miatt szerette meg a madridot", de ki tudja, lehet hogy jövőre mondjuk a Dortmundnak is szép meze lesz. Ez esetben egy madridistával kevesebb lesz.Messa írta: