2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
cruyff írta:Szuper, de 2 dolog kimaradt: 1. mikor Iniesta egy lefordulással 2 embert (távolbb még kettőt) a másik irányba küld, és 2. mikor Henry beesernyőzi (sombrero!) Ramost....
Szenzációs vidi, grat hozzá!mm007 írta:Csináltam 1 kis összevágást az el Classico-ról, szetm tetszeni fog nektek![]()
http://www.youtube.com/watch?v=eaddO6kX ... annel_page
Na ez egy nagyon tetszett! Köszi szépen a linket. Közvetités végén még véletlenül sem adnák le ezeket a pillanatokatIlúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=N15KUfYsM70&feature=fvsr
ezt meg sajnos nem mutatta a sport1itt lehet pótolni
Nagyon jó volt, köszi a videót.Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=N15KUfYsM70&feature=fvsr
ezt meg sajnos nem mutatta a sport1itt lehet pótolni
Az is elképzelhető, hogy úgy rakja össze a csapatot, amint majd a kupa döntőre elképzeli, csak több stabil kerettaggal. Ha megtartja kupabeli szokását, akkor döntőt is rábízza a "padosokra", márpedig ebben az esetben kell egy összerázó meccs.Cooltiszo írta:Nagy valószínűséggel a Villarreal ellen ha nem is b csapattal, de mindenképpen egy felforgatott kezdővel fogunk felállni, mert ez a terhelés nagyon kemény a csapatnak, akkor is, ha ez néha nem így tűnik. Rangadó lesz, ráadásul még nem is vagyunk bajnokok, viszont egy esetleges vereség(sőt 2 is) belefér. 2 győzelem kell és bajnokok vagyunk, mindegy hogy mikor és ki ellen. Nyilván nem kellene a végére hagyni, és Villareal ellen is menni fogunk mint az állat, de nem szabad túlterhelni a játékosokat. A kupa is fontos, meg kell nyerni, a bl-t meg remélem, hogy lesz esélyünk megnyerni amennyiben valahogy behúzzuk a szerdait.
"A Real ellen az argentin Messi két gólja után is felhúzta mezét, hogy az alatta lévő trikón látható szöveg - Sindrome X Fragil – és logó mindenki számára jól látható legyen. A fragilis X szindróma az egyik leggyakrabban öröklődő betegség, mely szellemi fogyatékosságot valamint autizmust okoz. Messi így akarta felhívni a figyelmet a beteg gyerekekre, miután a múlt hónapban egy egész napot ilyen gyerekekkel töltött. "11messi87 írta:Mi volt Messi mezére írva? Nem láttam..
Nem AKarom szítani a gyűlöletet vagy akármi, de remélem ezt CSAK ARRA AZ EGY DOLOGRA érted, hogy gülszámban érték be őket...mert azért sikerekben még fényévekre vannak attól a csapattólEzt figyelembe véve is a Tridente egy szintre emelkedett Puskásék teljesítményével.
Inkább 2006barca19 írta:Úgy lettem barca drukker hogy 2005-ben bl döntő játszottak és az egyik osztálytársam fényezte az arsenalt én meg odamentem(mit se tudva a fociról) mondom kivel játszik az arsenal?erre ő a BARCELONA ellen..modnom neki fogadjunk egy mars csokiba hogy nem fog nyerni a te arsenalod....igy is lett a barca 2005ben Ronaldinho vezérletével megnyerte a Bajnokok Ligáját végignéztem a meccset és elkáprásztatott ez a játék azota kitartok a katalánok melett és ki is fogok amig csak élek!!!!!!![]()
visca el blaugrana
„ez az eredmény jól jön számunkra majd a Chelsea ellen is”
Igen.Colos írta:Azt vágjátok, hogy minden tétmeccset figyelembe véve az eddigi gólkülönbség 146-46, azaz +100?!