2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
lehet, én csak ezt olvasom....TZS írta:Igen, hírként bármit le lehet hozni, de amiről írtak előtted, az az, hogy itt nem hoznak le bármit, csak aminek van minimum kissé valóságalapja.
Míg lehet hogy a másik oldalon nem csak ilyen hírek szerepelnek.....
igen, a lényeget leírtad: itt bele van írva, hogy kétes a hír eredete. ennyi. de ez a hírek túlnyomó kisebbségét érinti csupán.dzsosua írta:ez az oldal is közöl olyan híreket, amibe bele van irva, hogy " de innen onnan származik ne vegyétek készpénznek"
és hírként lehozni szinte mindent lelehet, attól még nem biztos, hogy tényként van kezelve .....
ez az oldal is közöl olyan híreket, amibe bele van irva, hogy " de innen onnan származik ne vegyétek készpénznek"Nóbi írta:off:Fecooo írta: félreértés ne essék, a madridista.hu uolyan korrekt oldalnak tartom, mint az eurobarca-t...
ezzel vitatkoznék, ugyanis a madridista.hu rengeteg olyan pletykát is közöl, aminek semmi valóságalapja nincs. és ezt nem bántásként mondom, hiszen minden hír végén szerepel a forrás, ami alapján könnyen eldönthető az, hogy mennyire lehet valós az információ.
az eurobarcán a fiúk viszont olyan remekül szűrik ki a valós híreket a sok pletyka közül, hogy csak ámulok és bámulok, hatalmas gratula!
tehát összességében azt gondolom, hogy a madridistán viszonylag sok a lényegtelen, mindenféle valóság alapot nélkülöző hír, míg az eurobarca egy sokkal hitelesebb oldal.
on
off:Fecooo írta: félreértés ne essék, a madridista.hu uolyan korrekt oldalnak tartom, mint az eurobarca-t...
Én nem gondolom azt, hogy túlsztárolt lenne, viszont volt már ennél jóval jobb formában is, mint amit mostanában mutatott.recrea írta:Hogy ne bántsak meg senkit, csak annyit mondanék: szerintem sergio ramos kicsit túlsztárolt játékos, erős önmarketinggel, ám annál gyengébb teljesítménnyel.
Én ezen csak mosolygok, mert én tipikusan ilyen vagyok!torrentkiller írta:Hát ha ez így van akkor nem is csoda a szombati teljesítménye. Ilyeneket utoljára R10től láttunk, és tudjuk hogy mi lett a vége. Nem csak a madrid, hanem a válogatott is megérezné a hiányát...madridista.hu írta:A katalán Sport szerint Sergio Ramos ismételten kiverte a biztosítékot a madridi szurkolóknál, mivel a sorsdöntő El Clasico előtti pénteken hajnali kettőig bulizott Sevillában, majd egy korai géppel visszarepült a fővárosba, hogy elérje a csapat edzését. A játékos ezután katasztrofális teljesítményt nyújtott.
Hát ha ilyen történik egy emberrel az sohasem szerencsés. Addig semmiképpen sem kellene játszania amíg ki nem derül hogy mi okozza és rendbe nem hozzák teljesen(már ha lehet persze...)Varatrix írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7912
Szegény srác!
Nagyon rá jár a rúd!
Szerintem, lassan fontolóra veszi az idő előtti visszavonulást.
Gyógyuljon meg!
Hát ha ez így van akkor nem is csoda a szombati teljesítménye. Ilyeneket utoljára R10től láttunk, és tudjuk hogy mi lett a vége. Nem csak a madrid, hanem a válogatott is megérezné a hiányát...madridista.hu írta:A katalán Sport szerint Sergio Ramos ismételten kiverte a biztosítékot a madridi szurkolóknál, mivel a sorsdöntő El Clasico előtti pénteken hajnali kettőig bulizott Sevillában, majd egy korai géppel visszarepült a fővárosba, hogy elérje a csapat edzését. A játékos ezután katasztrofális teljesítményt nyújtott.
Abszolút egyet értek veled! A Barcában játszani és nekik szurkolni is egy életstílus! Ez egy csupaszív csapat, tele spanyol tehetségekkel, saját nevelésekkel. Henry nem saját nevelés, és nem spanyol, de szintén egy csupaszív játékos illetve ember, aki nagyon illik ebbe az atmoszférába. A Barca teljesen el tud határolódni attól a felfogástól, játékszemlélettől amit európa "topcsapatai" művelnek. Gondolok itt a 10emberrel védekezésre, antifocira, illetve a külföldi "sztár" játékosok megállás nélküli leigazolására!xbalix írta:ÁÁÁ figyelj ez a srác soha nem felejti el honnan jött! Látszik rajta h szívből csinálja amit csinál!Ő sztem az marad, aki volt, egy szerény visszahúzódó srác aki nagyon szimpatikus a pályán kívül is. Sztem már rég elszállt vna ha ilyen fazon lenne. Elmondom miért gondolom így. Ő szinte itt nevelkedett, a klub körül 13 éves kora óta... Neki sokkal többet jelent a klub mint R10nek meg Maradonának. Nekik úgy néz ki csak 1 pénzkereseti lehetőség volt, Messinek viszont ez a 2. otthona. Monták nekem h CRonaldot is szeretném ha itt játszana nálunk és elviselném a hisztieit... Én mondtam h biztos nem, mert már láttam Leo Messit!!! Lehet ezt így is csinálni, sztár allűrök, hisztik nélkül. Szal CRoni menjen csak a realba, egy nagyképű majom, az való neki, ott hisztizhetnek együtt a többi kislánnyal! (Higuain, Ramos, Guti)
![]()
ÁÁÁ figyelj ez a srác soha nem felejti el honnan jött! Látszik rajta h szívből csinálja amit csinál!Alberto10 írta:köszi szépen a válaszokat Messi pólójával kapcsolatban!! Ezek a gesztusok is klasszissá teszik a fiatal argentint!! Hajrá Messi!! Csak így tovább!! Remélem nem fog belehülyülni a sztárságba mint sokan pl: Ronaldinho, Maradona stb. Maradj csak ien szerény és alázatos és szimpatikus srác Messi!!
Ez így van. Kis javítás: Messi is vágott kettőt, így 3 sajátnevelésű játékos rúgott összesen 4 gólt, plusz még egy gólpasszt is adott Messi (Henrynak), így az 5 gólpasszra módosul.menczel írta:-Sergio Busquets, Xavi, Samuel Eto'o és Touré Yaya állt úgy a klasszikus előtt hogyha sárgát kap,akkor nem játszhat. Nos sem a Valencia ellen, se a Madrid ellen se kapott egyikse így mind ott lehetnek a Villareal ellen(Titit sérülését tudva ez igen fontos)
-és a lényeg: A kezdőcsapat tizenegy tagjából hat (VV,Puyi,Piqué,Xavi,Ini,Messi) és a cserék közt még két(Sergi,Bojan) La Masia nevelés futballozott. Ketten gólt is lőttek - épp a két belső védő - és négy gólpassz érkezett tőlük. Én hiszem, hogy ez a különbség köztünk és bármely más klub között a világon, ezért fogunk idén mindent megnyerni!!!