Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
dzsosua
Barça B

2009.05.05. 10:28:32

TZS írta:Igen, hírként bármit le lehet hozni, de amiről írtak előtted, az az, hogy itt nem hoznak le bármit, csak aminek van minimum kissé valóságalapja.
Míg lehet hogy a másik oldalon nem csak ilyen hírek szerepelnek.....
lehet, én csak ezt olvasom....
Nóbi
Capitá del Barça

2009.05.05. 10:27:23

dzsosua írta:ez az oldal is közöl olyan híreket, amibe bele van irva, hogy " de innen onnan származik ne vegyétek készpénznek"

és hírként lehozni szinte mindent lelehet, attól még nem biztos, hogy tényként van kezelve .....
igen, a lényeget leírtad: itt bele van írva, hogy kétes a hír eredete. ennyi. de ez a hírek túlnyomó kisebbségét érinti csupán.
többet nem kívánok a témával foglalkozni, legalábbis ebben a topicban biztosan nem.
TZS
Capitá del Barça

2009.05.05. 10:25:13

Igen, hírként bármit le lehet hozni, de amiről írtak előtted, az az, hogy itt nem hoznak le bármit, csak aminek van minimum kissé valóságalapja.
Míg lehet hogy a másik oldalon nem csak ilyen hírek szerepelnek.....
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
dzsosua
Barça B

2009.05.05. 10:19:01

Nóbi írta:
Fecooo írta: félreértés ne essék, a madridista.hu uolyan korrekt oldalnak tartom, mint az eurobarca-t...
off:
ezzel vitatkoznék, ugyanis a madridista.hu rengeteg olyan pletykát is közöl, aminek semmi valóságalapja nincs. és ezt nem bántásként mondom, hiszen minden hír végén szerepel a forrás, ami alapján könnyen eldönthető az, hogy mennyire lehet valós az információ.
az eurobarcán a fiúk viszont olyan remekül szűrik ki a valós híreket a sok pletyka közül, hogy csak ámulok és bámulok, hatalmas gratula!
tehát összességében azt gondolom, hogy a madridistán viszonylag sok a lényegtelen, mindenféle valóság alapot nélkülöző hír, míg az eurobarca egy sokkal hitelesebb oldal.
on
ez az oldal is közöl olyan híreket, amibe bele van irva, hogy " de innen onnan származik ne vegyétek készpénznek"

és hírként lehozni szinte mindent lelehet, attól még nem biztos, hogy tényként van kezelve .....
Nóbi
Capitá del Barça

2009.05.05. 10:15:48

Fecooo írta: félreértés ne essék, a madridista.hu uolyan korrekt oldalnak tartom, mint az eurobarca-t...
off:
ezzel vitatkoznék, ugyanis a madridista.hu rengeteg olyan pletykát is közöl, aminek semmi valóságalapja nincs. és ezt nem bántásként mondom, hiszen minden hír végén szerepel a forrás, ami alapján könnyen eldönthető az, hogy mennyire lehet valós az információ.
az eurobarcán a fiúk viszont olyan remekül szűrik ki a valós híreket a sok pletyka közül, hogy csak ámulok és bámulok, hatalmas gratula!
tehát összességében azt gondolom, hogy a madridistán viszonylag sok a lényegtelen, mindenféle valóság alapot nélkülöző hír, míg az eurobarca egy sokkal hitelesebb oldal.
on:
Ramos egy kiváló játékos. ő az egyetlen játékos Casillas mellett, akit szívesen látnék akár Barca mezben is.
ez a nagy nevekkel való dobálózás teljesen megszokott egy "sima" átigazolási szezonban is a real madrid háza táján, ehhez számoljátok hozzá a kampányolással járó ígérgetéseket is, szerintem abszolút nem meglepő, viszont egyetértek: nevetséges.
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.05. 10:05:50

Én nem szurkolok a spanyoloknak, pont a Ramos félék miatt. Én Xaviéknak szurkolok, h nekik jól menjen!

Más: Sztem Fabregas SOHA nem megy a realba játszani! Saját nevelésünk, amellett Barca szurkoló is... Ennyit erről. Ja és még vmi: Ha elmenne a margitba, SOHA nem bocsátanák meg neki és ide már aligha jöhetne vissza...

Ja és sztem amelyik védelem hazai pályán kap 1 hatost az sztem erősítésre szorul...
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
TZS
Capitá del Barça

2009.05.05. 09:31:45

recrea írta:Hogy ne bántsak meg senkit, csak annyit mondanék: szerintem sergio ramos kicsit túlsztárolt játékos, erős önmarketinggel, ám annál gyengébb teljesítménnyel. :wink:
Én nem gondolom azt, hogy túlsztárolt lenne, viszont volt már ennél jóval jobb formában is, mint amit mostanában mutatott.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
recrea
Llegenda del Barça

2009.05.05. 09:26:36

Hogy ne bántsak meg senkit, csak annyit mondanék: szerintem sergio ramos kicsit túlsztárolt játékos, erős önmarketinggel, ám annál gyengébb teljesítménnyel. :wink:
levibarca
Barça C
Kapcsolat:

2009.05.05. 09:15:55

[quote="levibarca"] DE aze azt te is beke valljad hogy az iden a madrid nagyon gyenge es a barca a legjobb. Es azt is hogy a bajnoksag a barcae lesz. En meg azt mondom hogy a BL-ben a chelseat is kiutik.
Tehat egyszoval hajra BARCA, forcs BARCA!!!!!! :D 8)
gyaliraul
Barça B
Kapcsolat:

2009.05.05. 08:52:36

Fecooo: Hosszú évek tapasztalata mondatja velem, hogy a szennylapok szava túlnyomó részben kamu, habi, felesleges egyáltalán belegondolni, hogy mi lenne ha... Én már csak akkor hiszek egy-egy igazolásnak, ha ott vigyorog a spíler a Bernabeuban Real-mezben.

Amúgy szerintem is Perez a megoldás, Ramos óta semmi probléma nincs a védelemmel - kivétel persze a szombati match. :) Szal jöhetnek a művészek, Hollandia meg kivonulhat. :)
Kép
Kép

madridista.
culinho
Capitá del Barça

2009.05.05. 08:44:33

Ne foglalkozz vele Fecooo.Perez azért dobot be ennyi nevet, hogy ebből 1-2 biztos bejöjjön.Márpedig a listán van bőven olyan játékos, akit csak a pénz érdekel és azt megkaphatja a Madridban.Engem az zavar, hogy hogyan tudnak évről-évre 100 millió eurókat elkölteni bűntetlenül.Más csapat (köztük mi is Laporta előtt) megérzi a rossz üzletpolitikát, meghatározó játékosokat kell eladni, hogy konszolidálják a klubbot, miközben a Real évente lecseréli a csapatát gond nélkül.Tudom, hogy a világ egyik legnagyobb bevételével rendelkeznek, de azt is hallani, hogy teljesen el vannak adosódva.Azt is pedzegették, hogy annó a madridi kormány komoly pénzeket nyomott a csapatba, de most Barca szimpatizáns kormányfő van.Nem értem.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.05. 08:16:58

az esetleges realos olvasoktól kérdezném?

a Madridistáról:

2009.05.04.
12:13 A katalán Sport szerint Sergio Ramos ismételten kiverte a biztosítékot a madridi szurkolóknál, mivel a sorsdöntő El Clasico előtti pénteken hajnali kettőig bulizott Sevillában, majd egy korai géppel visszarepült a fővárosba, hogy elérje a csapat edzését. A játékos ezután katasztrofális teljesítményt nyújtott.
2009.05.04.
11:41 Az olasz Sportmediaset Drenthe szavait idézi a holland szélső Labinot Harbuzival (Ibrahimovic barátja) folytatott beszélgetéséből: "A Real Madridnál mindenki tudja, hogy jövőre érkezik Ibrahimovic. A pénz a játékos megvásárlására nem jelent problémát."
2009.05.04.
09:27 A Marca ma címlapon közli, hogy Florentino Perez május 14-én jelenti be az indulását. Címszavakban a részletek: Kaká, Ronaldo, Cesc, Xabi, visszatér Negredo és talán Granero, a sportigazgató Jorge Valdano, a tervezett edző pedig Arsene Wenger.
2009.05.04.
09:18 Silva, Villa és Xabi a spanyol nemzeti csapat sikere nyomán érkeznének. Mind a három játékos szerződtetését könnyíti a csapatok pénzügyi nehézségei. Ribery közel áll a Barcelonához, azonban Zidane nagy kedvence, így tehát igyekszik majd meggyőzni őt, hogy a Real Madridot válassza.
2009.05.04.
09:16 Cristiano és a Real Madrid között fennálló szerződést felülvizsgálná Perez, hogy reális értéken menjen végbe a transzfer. Kakáért 60 millió eurót kér a Milan, ezt szeretné 50 millió euróig csökkenteni. Fabregas a másik jelölt középre, érte azonban elsőre majdnem 70 milliót kér az Arsenal csapata.
2009.05.04.
09:10 Perez az elmúlt napokban Wengert próbálta meggyőzni, de a francia tréner visszautasította. Az AS szerint az új jelölt Ancelotti, akit továbbra is szeretne megszerezni az ex-elnök. Perez játékoscélpontjai: Cristiano Ronaldo, Kaká vagy Cesc Fabregas, Xabi Alonso, David Villa, David Silva, illetve Franck Ribery.

ezeket nem tartjátok szánalmasnak?
félreértés ne essék, a madridista.hu uolyan korrekt oldalnak tartom, mint az eurobarca-t, épp ezért kérdezem:
tényleg ennyire elhiszi Perez, h majd ő elhozza a Kánaánt a Real-nak? mert röhejes ez a kampány... mint abrapapa, Football Manager-t akar játszani élőben... nem hiszem, h a Real jól fog járni egy újabb Perez-érával...
Varatrix
Director del Fútbol

2009.05.04. 16:07:46

torrentkiller írta:
madridista.hu írta:A katalán Sport szerint Sergio Ramos ismételten kiverte a biztosítékot a madridi szurkolóknál, mivel a sorsdöntő El Clasico előtti pénteken hajnali kettőig bulizott Sevillában, majd egy korai géppel visszarepült a fővárosba, hogy elérje a csapat edzését. A játékos ezután katasztrofális teljesítményt nyújtott.
Hát ha ez így van akkor nem is csoda a szombati teljesítménye. Ilyeneket utoljára R10től láttunk, és tudjuk hogy mi lett a vége. Nem csak a madrid, hanem a válogatott is megérezné a hiányát...
Én ezen csak mosolygok, mert én tipikusan ilyen vagyok!
Ilyen "nemtörődöm" :lol:
De ő mégiscsak egy élsportoló.
Ettől függetlenül nem fogják elküldeni.
Túl nagy sztár.
Mint PL: Kimi
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.05.04. 16:04:24

Varatrix írta:http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7912

Szegény srác!
Nagyon rá jár a rúd!
Szerintem, lassan fontolóra veszi az idő előtti visszavonulást.
Gyógyuljon meg!
Hát ha ilyen történik egy emberrel az sohasem szerencsés. Addig semmiképpen sem kellene játszania amíg ki nem derül hogy mi okozza és rendbe nem hozzák teljesen(már ha lehet persze...)

Más:
madridista.hu írta:A katalán Sport szerint Sergio Ramos ismételten kiverte a biztosítékot a madridi szurkolóknál, mivel a sorsdöntő El Clasico előtti pénteken hajnali kettőig bulizott Sevillában, majd egy korai géppel visszarepült a fővárosba, hogy elérje a csapat edzését. A játékos ezután katasztrofális teljesítményt nyújtott.
Hát ha ez így van akkor nem is csoda a szombati teljesítménye. Ilyeneket utoljára R10től láttunk, és tudjuk hogy mi lett a vége. Nem csak a madrid, hanem a válogatott is megérezné a hiányát...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
barca_bome
Jugador d'estrella

2009.05.04. 16:01:09

xbalix írta:ÁÁÁ figyelj ez a srác soha nem felejti el honnan jött! Látszik rajta h szívből csinálja amit csinál! :) Ő sztem az marad, aki volt, egy szerény visszahúzódó srác aki nagyon szimpatikus a pályán kívül is. Sztem már rég elszállt vna ha ilyen fazon lenne. Elmondom miért gondolom így. Ő szinte itt nevelkedett, a klub körül 13 éves kora óta... Neki sokkal többet jelent a klub mint R10nek meg Maradonának. Nekik úgy néz ki csak 1 pénzkereseti lehetőség volt, Messinek viszont ez a 2. otthona. Monták nekem h CRonaldot is szeretném ha itt játszana nálunk és elviselném a hisztieit... Én mondtam h biztos nem, mert már láttam Leo Messit!!! Lehet ezt így is csinálni, sztár allűrök, hisztik nélkül. Szal CRoni menjen csak a realba, egy nagyképű majom, az való neki, ott hisztizhetnek együtt a többi kislánnyal! (Higuain, Ramos, Guti) :D :twisted:
Abszolút egyet értek veled! A Barcában játszani és nekik szurkolni is egy életstílus! Ez egy csupaszív csapat, tele spanyol tehetségekkel, saját nevelésekkel. Henry nem saját nevelés, és nem spanyol, de szintén egy csupaszív játékos illetve ember, aki nagyon illik ebbe az atmoszférába. A Barca teljesen el tud határolódni attól a felfogástól, játékszemlélettől amit európa "topcsapatai" művelnek. Gondolok itt a 10emberrel védekezésre, antifocira, illetve a külföldi "sztár" játékosok megállás nélküli leigazolására!

Jó érzés látni, hogy a Barcában ilyen emberek játszanak!
Varatrix
Director del Fútbol

2009.05.04. 15:55:36

http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7912

Szegény srác!
Nagyon rá jár a rúd!
Szerintem, lassan fontolóra veszi az idő előtti visszavonulást.
Gyógyuljon meg!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.04. 15:13:52

Alberto10 írta:köszi szépen a válaszokat Messi pólójával kapcsolatban!! Ezek a gesztusok is klasszissá teszik a fiatal argentint!! Hajrá Messi!! Csak így tovább!! Remélem nem fog belehülyülni a sztárságba mint sokan pl: Ronaldinho, Maradona stb. Maradj csak ien szerény és alázatos és szimpatikus srác Messi!!
ÁÁÁ figyelj ez a srác soha nem felejti el honnan jött! Látszik rajta h szívből csinálja amit csinál! :) Ő sztem az marad, aki volt, egy szerény visszahúzódó srác aki nagyon szimpatikus a pályán kívül is. Sztem már rég elszállt vna ha ilyen fazon lenne. Elmondom miért gondolom így. Ő szinte itt nevelkedett, a klub körül 13 éves kora óta... Neki sokkal többet jelent a klub mint R10nek meg Maradonának. Nekik úgy néz ki csak 1 pénzkereseti lehetőség volt, Messinek viszont ez a 2. otthona. Monták nekem h CRonaldot is szeretném ha itt játszana nálunk és elviselném a hisztieit... Én mondtam h biztos nem, mert már láttam Leo Messit!!! Lehet ezt így is csinálni, sztár allűrök, hisztik nélkül. Szal CRoni menjen csak a realba, egy nagyképű majom, az való neki, ott hisztizhetnek együtt a többi kislánnyal! (Higuain, Ramos, Guti) :D :twisted:
House
Entrenador del Barça

2009.05.04. 15:05:30

Jaja, én is azt néztem! :D Azt hiszem a 2. góljánál volt, hogy felordította a 800 Barcásnak, hogy BARCAAA! :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.04. 15:01:33

Haha! :D Birom Xavit! :D "Barca, Barca!" Ebből is látszik h a srácokról mekkora teher esett le ezzel a győzelemmel. Amúgy Henry is ezt kiabálta vmelyik góljánál... :) Visszatérve Xavira, na őneki lehet kétszer annyira fontos volt ez a meccs mint a többieknek. Külön örültem amikor Puyí és Piqué is betalált. Mekkora élmény lehet ez nekik! :) Puyol amikor levette a gólörömnél a karszalagot, a katalán zászlót, és csókot nyomott rá... hááát hatalmas volt, komolyan.
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.04. 14:26:48

köszi szépen a válaszokat Messi pólójával kapcsolatban!! Ezek a gesztusok is klasszissá teszik a fiatal argentint!! Hajrá Messi!! Csak így tovább!! Remélem nem fog belehülyülni a sztárságba mint sokan pl: Ronaldinho, Maradona stb. Maradj csak ien szerény és alázatos és szimpatikus srác Messi!!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.04. 12:50:48

Messi kapott hormonkezelést én úgy tudom,ha nem kapott volna még 170Cm sem lenne.

Egyébként nagyon nagy emberi értékeket mutat ez..,hogy ilyen alkalomkor a beteg gyerekekre hívja fel a figyelmet.

"
Messi a beteg gyerekekért kampányolt
A Real ellen az argentin Messi két gólja után is felhúzta mezét, hogy az alatta lévő trikón látható szöveg - Sindrome X Fragil – és logó mindenki számára jól látható legyen. A fragilis X szindróma az egyik leggyakrabban öröklődő betegség, mely szellemi fogyatékosságot valamint autizmust okoz. Messi így akarta felhívni a figyelmet a beteg gyerekekre, miután a múlt hónapban egy egész napot ilyen gyerekekkel töltött. Messi maga is küzdött hormonális problémákkal, de soha nem volt olyan helyzetben, hogy komolyabb segítségre szoruljon."
barca_bome
Jugador d'estrella

2009.05.04. 12:49:08

Nem tudom pontosan, de itt a fórumon olvastam valaki hozzászólásában, de már nem találom azt a hsz-t, ezért csak körülírni tudom! :lol: Nem akarok hülyeséget írni. Beteg gyerekek megsegítését hirdette (valamilyen szindrómában szenvedő gyerekekét).

Messi segített egy alapítványnak és azt reklámozta az el clasico-n hogy így is segítsen a beteg gyerekeknek. Messi-nek is volt régebben valami ilyesfajta (talán hormon) betegsége, de nála nem volt annyira komoly a dolog, hogy kezelni keljen.

Remélem tudtam segíteni, ha nagyon nagy hülyeséget írtam akkor elnézést kérek tőled és Messi-től is! :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca_bome 2009.05.04. 12:50:48-kor.
Alberto10
Capitá del Barça

2009.05.04. 12:24:59

Valaki nem tudja h mi volt Messi pólójára írva ami a meze alatt volt???? érdekelne...
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.04. 11:37:40

menczel írta:-Sergio Busquets, Xavi, Samuel Eto'o és Touré Yaya állt úgy a klasszikus előtt hogyha sárgát kap,akkor nem játszhat. Nos sem a Valencia ellen, se a Madrid ellen se kapott egyikse így mind ott lehetnek a Villareal ellen(Titit sérülését tudva ez igen fontos)

-és a lényeg: A kezdőcsapat tizenegy tagjából hat (VV,Puyi,Piqué,Xavi,Ini,Messi) és a cserék közt még két(Sergi,Bojan) La Masia nevelés futballozott. Ketten gólt is lőttek - épp a két belső védő - és négy gólpassz érkezett tőlük. Én hiszem, hogy ez a különbség köztünk és bármely más klub között a világon, ezért fogunk idén mindent megnyerni!!!
Ez így van. Kis javítás: Messi is vágott kettőt, így 3 sajátnevelésű játékos rúgott összesen 4 gólt, plusz még egy gólpasszt is adott Messi (Henrynak), így az 5 gólpasszra módosul.
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.04. 11:34:41

-Sergio Busquets, Xavi, Samuel Eto'o és Touré Yaya állt úgy a klasszikus előtt hogyha sárgát kap,akkor nem játszhat. Nos sem a Valencia ellen, se a Madrid ellen se kapott egyikse így mind ott lehetnek a Villareal ellen(Titit sérülését tudva ez igen fontos)

-és a lényeg: A kezdőcsapat tizenegy tagjából hat (VV,Puyi,Piqué,Xavi,Ini,Messi) és a cserék közt még két(Sergi,Bojan) La Masia nevelés futballozott. Ketten gólt is lőttek - épp a két belső védő - és négy gólpassz érkezett tőlük. Én hiszem, hogy ez a különbség köztünk és bármely más klub között a világon, ezért fogunk idén mindent megnyerni!!!
Lezárt