gekkodan írta:Csodára nem számítottam. Viszont Gábornak minden szava igaz. Azért felháborító és bántó ez a United, mert évek óta úgy ülnek a világ trónján, hogy tele vannak középszerű, ekés parasztnak is kevés, hihetetlen közepes játékossal: Fletcher, O'Shea, Park, Brown és sorolhatnám.
Persze CéRoni, és Vidic-Rio klasszisok, viszont keretben magasan alattunk járnak sztem...technikára minimum. De, hogy a legutolsó cserénk is jobb egy Fletchernél, az alap.
Sajnos Mourinho óta képtelen megállítani ezt a csapatot bárki is, Benitez talán a BL-ben megfogta volna őket, vagy majd mi a döntőben
Nem vártam csodát az Arsenal "ifi"-től, de a másik ágról bárki is megy tovább, verje el jól a Unitedet, mert tényleg elég volt már ebből... Remélem mi leszünk

Az ekés paraszt rész kicsit túlzottan degaradáló a playákkal szemben,nem hiszem,h szükséges ez.Gábor középszerűt írt,az közelebb áll azért
A Poolos dolgot sajna nem tudjuk meg sosem
Egyénileg valóban sokkal képzettebb játékosok alkotják a BARCA keretét,és idén csapatként is a legjobbat nyújtják a mieink.Egy meccsen azonban nem lesz olyan nagyon könnyű megverni a MU-t.
Én biztos vagyok benne,h képesek legyűrni a srácok a cselszkijt,még ha esetleg egy X-el is

Ha pedig a döntőben az idényben mutatott formánkat hozzuk,akkor nem lehetne gond megszerezni a trófeát.Akkor az vitathatatlanul A FUTBALL diadala lenne.
De írtad,h az águnkról akárki továbbmegy,az verje meg az "undormány" MU-t.Ha a cselszkij menne tovább,akkor is jobban megérdemelnék a Kékek a játékuk alapján?INkább ők nyerjenek?JAh,ott biztos kevesebb a paraszt