Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.05.07. 16:55:45

Fernando írta:Én azért nem féltem ezt az Övreböt. Ha tehette volna szerintem ketté fejelte volna a mellette pattogó Drogbát.
Bolond. :lol: :twisted:

Ha már itt tartunk Ballack, h a fenébe nem kapott sárgát? :oops:
Kép
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.07. 16:54:33

Fernando írta:Én azért nem féltem ezt az Övreböt. Ha tehette volna szerintem ketté fejelte volna a mellette pattogó Drogbát.
Egy Drogba-Övebrö fightot én is megnéztem volna! :D Azért van ott erő a norvégban, nem kellett volna sztem se félteni! :D Drogbát meg Ballackot ketté h*gyozta volna, mint egy hóembert! :lol: :oops: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kamarilla 2009.05.07. 16:57:53-kor.
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.07. 16:48:12

Etooka írta:Undorító, botrányos, amit a Chelsea csinál...

Nemhogy focizni nem akarnak, de még a vereséget sem bírják elviselni...

De kérdem én, miért más az, ha Drogba kihagy egy ajtó-ablak helyzetet, mintha Örebrö hibázik?(Bár szvsz egyiknél sem tette)Én a szurkerek helyében Drogbát lincselném meg, 3mről belelövi Valdesbe...

És ez nem az első eset a Chelseanél, ahogyan az a cikkben is olvasható...Szégyen,nincsenek rá szavak, milyen viselkedés ez...

Én legszívesebben a Chelseat kizárnám a jövő évi versenyből a többszörös dolgok miatt....
és még sztem nem is olvastad végig a hsz-eket...
egyszerűen botrányos, h sokan a halálát kívánják...
ahol csak lehet, szapulják a Barca-t :(
mostmár egyszerűen nincs más: HELYRE KELL állítani a renomét!
LE KELL FOCIZNI AZ MU-t!!!! MEG KELL NYERNI TISZTA MECCSEN a döntőt! sajnos szinte biztos, h még Shrek hátvéd lesz, kapunk még egy bes-zari csapatot a döntőben.
nem érdekel, legyen bármi, egy csapat, amelyik bebizonyítja, h nem fél senkitől, amelyik minden tét ellenére fel meri vállalni a szórakoztató focit, az mindig örömet fog okozni nekünk!
Visca el Barca mindörökké!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.07. 16:36:27

Én azért nem féltem ezt az Övreböt. Ha tehette volna szerintem ketté fejelte volna a mellette pattogó Drogbát.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
levproff
Director del Fútbol

2009.05.07. 16:22:28

Fernando írta:
Az szép. Szegény kis srác. Senki se ment egy 9 éves kisfiúval? Hagyták, hogy egyedül elmenjen vhova sírva?[/quo

Ez nem egy 9éves fiú volt hanem 29!!Sztem valami félre irtttak!Mert a hivatalos oldalon is 29 éves van!Igaz evvel sem jobb semmivel!És asszem a kocsmából ment ki sirva!!R.I.P!!
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.05.07. 16:09:18

Undorító, botrányos, amit a Chelsea csinál...

Nemhogy focizni nem akarnak, de még a vereséget sem bírják elviselni...

De kérdem én, miért más az, ha Drogba kihagy egy ajtó-ablak helyzetet, mintha Örebrö hibázik?(Bár szvsz egyiknél sem tette)Én a szurkerek helyében Drogbát lincselném meg, 3mről belelövi Valdesbe...

És ez nem az első eset a Chelseanél, ahogyan az a cikkben is olvasható...Szégyen,nincsenek rá szavak, milyen viselkedés ez...

Én legszívesebben a Chelseat kizárnám a jövő évi versenyből a többszörös dolgok miatt....
.
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.07. 14:19:29

Ebből látszik hogy a futball nem élethalálharc....hanem sokkal komolyabb. :?
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.07. 14:16:56

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 34984.html

tudtam, h ez lesz, megkapta ő is a halálos fenyegetést, mint 2006-ban Frisk...
2005-ben a Terry gólt megadó bíró nem kapott fenyegetést, egy hete Stark \"áldásos\" munkája szintén nem kapott ekkora visszhangot, nem is tudok erre mit írni... :( :cry: :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.05.07. 14:25:48-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2009.05.07. 14:14:39

Ez borzalmas :!: :!:
Viszont az sem normális, hogy ilyet tegyen valaki. Vagy a szülők nem nagyon foglalkoztak vele vagy nem volt teljesen 100-as a kis srác. Ez abnormális reakció.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.07. 11:19:12

Az szép. Szegény kis srác. Senki se ment egy 9 éves kisfiúval? Hagyták, hogy egyedül elmenjen vhova sírva?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.07. 11:10:09

Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
sasi1
Entrenador del Barça

2009.05.06. 23:10:21

A Manchesternek van olyan magyar szurkolói oldala mint nekünk ez?
PCsabi
aka Game90

2009.05.06. 19:36:29

:lol: :lol: :lol:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.06. 14:05:20

cps46 írta:Én már teljesen meg vagyok zavarodva ettől a sárga lapos dologtól. Egészen tegnapig azt reklámozták, hogy ha valakit pont a döntő előtt tiltanának el sárga lapok miatt, akkor is játszhat a döntőben. Viszont tegnap Hajdú B. már pont az ellenkezőjét állította ennek.
Utánanéztem az UEFA honlapján a BL szabályzatának és tényleg semmi erre utaló jelet nem találtam, vagyis a sárga laposoknak továbbra is vigyázniuk kell.
De azért jó lenne, ha ezt valaki meg tudná cáfolni. :?
Pont ezt akartam kérni én is, ill legalább,h vki világítson fel minket, hogy mi a fenéért hangoztatta a média,és mindenki kb 1hónapja,h új szabály van, miszerint törlődnek a lapok. elég hivatalosnak tűnt, nem is értem :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.06. 14:03:33

Én már teljesen meg vagyok zavarodva ettől a sárga lapos dologtól. Egészen tegnapig azt reklámozták, hogy ha valakit pont a döntő előtt tiltanának el sárga lapok miatt, akkor is játszhat a döntőben. Viszont tegnap Hajdú B. már pont az ellenkezőjét állította ennek.
Utánanéztem az UEFA honlapján a BL szabályzatának és tényleg semmi erre utaló jelet nem találtam, vagyis a sárga laposoknak továbbra is vigyázniuk kell.
De azért jó lenne, ha ezt valaki meg tudná cáfolni. :?
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Benga
Entrenador del Barça

2009.05.06. 13:54:21

Tegnap nem lógott ki negatívan a dán mellesleg gratulálok az Armani boxeréhez:D::D. Amúgy szerintem Nasri eléggé fogalmatlan és kissé fel van fújva. Mert Zidane utód meg ilyenek...se
Fernando
Llegenda del Barça

2009.05.06. 13:41:00

Game90 írta:"A Manchester United - két meccset tekintve meg kell mondanom - megérdemelten jutott a döntőbe. A továbbjutás már Manchesterben eldőlhetett volna, és bár úgy éreztem van még (Londonban) egy lehetőségünk, ismét ők voltak a jobbak, így hát gratulálok és sok szerencsét kívánok nekik Rómában. Olyan csapattól kaptunk ki, amely mestere a nyerésnek és minden hibát kíméletlenül ki is tud használni. Különösen Ronaldo volt tarthatatlan, és tíz perc alatt elintéztek minket. A büntetőt túlzottnak találom." (Arséne Wenger)

Kb. egyetértek Wengerrel, kivéve a kiemelt részt :)

De legalább Bendtner jól érezte magát a meccs után :lol:
Picit kiütötte magát a srác :lol: :lol: :lol:
PCsabi
aka Game90

2009.05.06. 13:22:56

"A Manchester United - két meccset tekintve meg kell mondanom - megérdemelten jutott a döntőbe. A továbbjutás már Manchesterben eldőlhetett volna, és bár úgy éreztem van még (Londonban) egy lehetőségünk, ismét ők voltak a jobbak, így hát gratulálok és sok szerencsét kívánok nekik Rómában. Olyan csapattól kaptunk ki, amely mestere a nyerésnek és minden hibát kíméletlenül ki is tud használni. Különösen Ronaldo volt tarthatatlan, és tíz perc alatt elintéztek minket. A büntetőt túlzottnak találom." (Arséne Wenger)

Kb. egyetértek Wengerrel, kivéve a kiemelt részt :)

De legalább Bendtner jól érezte magát a meccs után :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
albicelesteX
A Vadász

2009.05.05. 23:35:37

Nem mintha győzelemre nem lennénk képesek még a kékek otthonában is!De egy x-re akármikor jók vagyunk ezzel a formával ellenük!Én is a Barca-t várom a döntőbe és sok nem Barca drukker akivel beszéltem is így van ezzel!Holnap kiderül!Forca BARCA!!!
Kép
miihii
KHAL

2009.05.05. 23:22:12

gekkodan írta:miihii:

nemmindegy19 írta:szerintem azért lesz jó a döntő (MU vs Barca) mert mindkettőben csodás egyéniségek vannak (kivéve M.C.Ronaldo):
Kérlek magyarázd már el, hogy ebben hol van a feltételes mód? Szerintem a "lesz" és a MU vs. Barca nem arra utal, hogy neked lenne igazad.

Félretéve a nyelvtanórát: mindenki tudja, hogy a Chelsea nem piskóta, azt leszámítva, hogy nem lőttek gólt idegenben, kedvező eredményt értek el, hiszen egy 1 gólos győzelemmel már mehetnek is tovább (ez lehet 2-1, 3-2, de még 9-8 is). Az idegenben lőtt gól akkor ér valamit, ha nem kapunk ki, ez pedig a döntetlen, vagy a győzelem.

Hogy érthetőek legyek nyelvtanilag számodra: annyit mondtam, hogy nem lefutott, ráadásul a hazai pálya előnye ott van és ilyen esetekben ez bizony számít. Azt is leírtam, hogy bízzunk a fiúkban, de óvatosan az ilyen kijelentésekkel.

na písz

Ja és miihii: a laza döntetlenek és a BL-elődöntő fogalma nem túl egyszerű képlet. Nem mondtam mást, mint azt, hogy járjunk már a földön és pont ilyeneket ne jelentsünk ki a világ legrangosabb sorozatának elődöntőjéről.

És itt stop is, mert valszeg nem győzzük meg egymást. :wink:
A kollega beírta,h jó meccs lesz a BARCA-MU.Ezzel valóban azt érzékelteti,h biztos benne,h a mieink döntősök.Amiben én is biztos vagyok.NEm azért,mert lekezelem a cselszkijt (írtam is többször,nem lesz egyszerű,meg pölö,h a CLÁSICOnál nehezebb),csak bízom a csapatom erejében és hiszek benne,h továbbjutunk.
Senki nem írt olyat,h könnyű lesz,meg h 2-3 gólokkkal ütjük őket. :idea: Márpedig Te így állítottad be.Teljesen mindegy,h miként,de érzésem szerint továbbmegyünk.Különbség van a hit (h döntősök leszünk.) és az arcoskodás,túlzott elvárás között.Ezért írtam,h nekem LAZÁN megfelel egy iksz is a visszavágón és Nemmindegy19 sem írta,h gálával megyünk tovább.Csak annyit,h döntőbe várja a BARCÁT.Mint én.Is :wink: Amit írtam erre értettem!Sztem kicsit elbeszéltünk egymás mellett :wink:

Az oddsok pedig láthatóan szubjektívek,nem reálisak :wink:
Szerinted 60-65 vs 40-35 a cselszkij javára,
Miki fifty-fiftyt mondott,
Én meg azt mondom,h 60-40,h mi megyünk tovább!

Remélem most már átláthatóbb a gondolatsorom és nyelvtanilag fel tudtam venni Veled a versenyt :wink:

Peace.

La Pulga írta:
M&agrave;s: Ti hogyan tudtok szeretni k&egrave;t csapatot egyszerre? Mert ok&egrave; , hogy szimpatikus egy csapat de pl &egrave;n sosem tudn&egrave;k úgy szeretni egy csapatot mint a Barc&agrave;t. Ezzel nem akarok senkit megb&agrave;ntani , csak &egrave;rdekel.
Én a magam részéről nem szeretem annyira a MU-t,mint a BARCELONÁT.Abszolút első helyen állnak a katalánok,messze. :wink:

Csekkold az aláirásomat :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
dzsosua
Barça B

2009.05.05. 23:09:57

mintha a tv2 írták volna itt...
de csak heti 1 meccsel asszem ...
EsoxXxl
Barça B

2009.05.05. 23:09:11

Hozzá kell tenni, hogy ez az Arsenal az odavágón is eléggé gyenge volt...nem hogy most..érdekes az is, hogy (ha a Chelsea nyer holnap, ami erősen kétséges) a véletlenen alapuló sorsolás valahogy mindig a döntőre hozza ki ezt a két csapatot (Manchester U - Chelsea)! Igen különös, de mind1 is.
Azt még hozzátenném, hogy a MAN UTDben alig volt sérülés ebben a szezonban, mjuk a Barca idei éve sem arról volt híres szerencsére, de Puyol eltíltása és Rafa sérülése kb olyan, mintha a Manchesternek Ferdinand és Vidic nélkül kellene játszania (kis túlzással, mert Pique most a legjobb formában lévő védőnk) kb.
Álomdöntő: Barca- MUTD, ahol vidám, boldog, örömittas Barca-játékosokat szeretnék látni a 3as sípszó után, nem pedig "hát igen én vok a legjobb, mit akartok?" vigyorral bólogatva pózoló CR-t!
Szeresd úgy felebarátod, mint az egészet!
barcas_srac
Barça C

2009.05.05. 23:08:17

Sziasztok!

Lehet csak én vagyok vele így, de csak most hallottam a TV 6-on, hogy a következő 3 évre elvesztették a BL közvetítési jogát. Nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik magyar csatorna fogja közvetíteni a BL-t, az elkövetkezendő 3 évben?
..:Poldi:..
Banner mester

2009.05.05. 23:06:03

sírjon is :D
nem tehetek róla.. színész ronaldo.. érdekes Messi nem színészkedik mégis a világ legjobbja tudott lenni :wink:
jó persze mindenki színészkedik néha, de amit a ronaldo művel az már külön színház..
Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
Lezárt