Bolond.Fernando írta:Én azért nem féltem ezt az Övreböt. Ha tehette volna szerintem ketté fejelte volna a mellette pattogó Drogbát.

Ha már itt tartunk Ballack, h a fenébe nem kapott sárgát?

Bolond.Fernando írta:Én azért nem féltem ezt az Övreböt. Ha tehette volna szerintem ketté fejelte volna a mellette pattogó Drogbát.
Egy Drogba-Övebrö fightot én is megnéztem volna!Fernando írta:Én azért nem féltem ezt az Övreböt. Ha tehette volna szerintem ketté fejelte volna a mellette pattogó Drogbát.
és még sztem nem is olvastad végig a hsz-eket...Etooka írta:Undorító, botrányos, amit a Chelsea csinál...
Nemhogy focizni nem akarnak, de még a vereséget sem bírják elviselni...
De kérdem én, miért más az, ha Drogba kihagy egy ajtó-ablak helyzetet, mintha Örebrö hibázik?(Bár szvsz egyiknél sem tette)Én a szurkerek helyében Drogbát lincselném meg, 3mről belelövi Valdesbe...
És ez nem az első eset a Chelseanél, ahogyan az a cikkben is olvasható...Szégyen,nincsenek rá szavak, milyen viselkedés ez...
Én legszívesebben a Chelseat kizárnám a jövő évi versenyből a többszörös dolgok miatt....
Az szép. Szegény kis srác. Senki se ment egy 9 éves kisfiúval? Hagyták, hogy egyedül elmenjen vhova sírva?[/quoFernando írta:
Ebből látszik hogy a futball nem élethalálharc....hanem sokkal komolyabb.
Ez borzalmas
Az szép. Szegény kis srác. Senki se ment egy 9 éves kisfiúval? Hagyták, hogy egyedül elmenjen vhova sírva?
Pont ezt akartam kérni én is, ill legalább,h vki világítson fel minket, hogy mi a fenéért hangoztatta a média,és mindenki kb 1hónapja,h új szabály van, miszerint törlődnek a lapok. elég hivatalosnak tűnt, nem is értemcps46 írta:Én már teljesen meg vagyok zavarodva ettől a sárga lapos dologtól. Egészen tegnapig azt reklámozták, hogy ha valakit pont a döntő előtt tiltanának el sárga lapok miatt, akkor is játszhat a döntőben. Viszont tegnap Hajdú B. már pont az ellenkezőjét állította ennek.
Utánanéztem az UEFA honlapján a BL szabályzatának és tényleg semmi erre utaló jelet nem találtam, vagyis a sárga laposoknak továbbra is vigyázniuk kell.
De azért jó lenne, ha ezt valaki meg tudná cáfolni.
Picit kiütötte magát a srácGame90 írta:"A Manchester United - két meccset tekintve meg kell mondanom - megérdemelten jutott a döntőbe. A továbbjutás már Manchesterben eldőlhetett volna, és bár úgy éreztem van még (Londonban) egy lehetőségünk, ismét ők voltak a jobbak, így hát gratulálok és sok szerencsét kívánok nekik Rómában. Olyan csapattól kaptunk ki, amely mestere a nyerésnek és minden hibát kíméletlenül ki is tud használni. Különösen Ronaldo volt tarthatatlan, és tíz perc alatt elintéztek minket. A büntetőt túlzottnak találom." (Arséne Wenger)
Kb. egyetértek Wengerrel, kivéve a kiemelt részt![]()
De legalább Bendtner jól érezte magát a meccs után
A kollega beírta,h jó meccs lesz a BARCA-MU.Ezzel valóban azt érzékelteti,h biztos benne,h a mieink döntősök.Amiben én is biztos vagyok.NEm azért,mert lekezelem a cselszkijt (írtam is többször,nem lesz egyszerű,meg pölö,h a CLÁSICOnál nehezebb),csak bízom a csapatom erejében és hiszek benne,h továbbjutunk.gekkodan írta:miihii:
Kérlek magyarázd már el, hogy ebben hol van a feltételes mód? Szerintem a "lesz" és a MU vs. Barca nem arra utal, hogy neked lenne igazad.nemmindegy19 írta:szerintem azért lesz jó a döntő (MU vs Barca) mert mindkettőben csodás egyéniségek vannak (kivéve M.C.Ronaldo):
Félretéve a nyelvtanórát: mindenki tudja, hogy a Chelsea nem piskóta, azt leszámítva, hogy nem lőttek gólt idegenben, kedvező eredményt értek el, hiszen egy 1 gólos győzelemmel már mehetnek is tovább (ez lehet 2-1, 3-2, de még 9-8 is). Az idegenben lőtt gól akkor ér valamit, ha nem kapunk ki, ez pedig a döntetlen, vagy a győzelem.
Hogy érthetőek legyek nyelvtanilag számodra: annyit mondtam, hogy nem lefutott, ráadásul a hazai pálya előnye ott van és ilyen esetekben ez bizony számít. Azt is leírtam, hogy bízzunk a fiúkban, de óvatosan az ilyen kijelentésekkel.
na písz
Ja és miihii: a laza döntetlenek és a BL-elődöntő fogalma nem túl egyszerű képlet. Nem mondtam mást, mint azt, hogy járjunk már a földön és pont ilyeneket ne jelentsünk ki a világ legrangosabb sorozatának elődöntőjéről.
És itt stop is, mert valszeg nem győzzük meg egymást.
Én a magam részéről nem szeretem annyira a MU-t,mint a BARCELONÁT.Abszolút első helyen állnak a katalánok,messze.La Pulga írta:
Màs: Ti hogyan tudtok szeretni kèt csapatot egyszerre? Mert okè , hogy szimpatikus egy csapat de pl èn sosem tudnèk úgy szeretni egy csapatot mint a Barcàt. Ezzel nem akarok senkit megbàntani , csak èrdekel.