Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
KözéppályásHouse írta:Szerencse? Ott van Rooney, Tevez, Berbatov, Ronaldo a csatársorban. Eléggé meglepődtem volna, ha Fletcher játszott volna a BL döntőben, feltéve hogy nem több meccses eltiltás.fcb-hungary írta:semmi értelme nem lett volna fellebbezni abidal és alves ügyében mert az uefa kijelentette hogy ugyse törlik el a lapjukat...
am már lehet láttátok de azér bemásolom: http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1241617417 szerencsére Fletcher pirosát se törölték
Hmm, Fletcher csatár ügye?
Szerencse? Ott van Rooney, Tevez, Berbatov, Ronaldo a csatársorban. Eléggé meglepődtem volna, ha Fletcher játszott volna a BL döntőben, feltéve hogy nem több meccses eltiltás.fcb-hungary írta:semmi értelme nem lett volna fellebbezni abidal és alves ügyében mert az uefa kijelentette hogy ugyse törlik el a lapjukat...
am már lehet láttátok de azér bemásolom: http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1241617417 szerencsére Fletcher pirosát se törölték
A Chealsevel szemben is pofátlanság lenne hiszen abból a négy szitúációból egybiztosan 11-ért volna.House írta:4 megnem adott büntető. Ráadásul az UEFA megtiltotta, hogy megóvjuk az eltiltásokat...xbalix írta:Pfff Abidal pirosát megóvhattuk volna! A MU is megóvta Fletcherét... Legalább ennyit meg kellett vna tenni!Most nem értem a vezetőket.
4 megnem adott büntető. Ráadásul az UEFA megtiltotta, hogy megóvjuk az eltiltásokat...xbalix írta:Pfff Abidal pirosát megóvhattuk volna! A MU is megóvta Fletcherét... Legalább ennyit meg kellett vna tenni!Most nem értem a vezetőket.
Abidal jövőre elmenne ? Nem hiszem, legalábbis nem nagyon hallottam ilyet sehol. Amúgy a felsorolt játékosok közül Emanuelsont el tudná képzelni a Barca hosszútávú terveiben, igazán ügyes védő fiatal kora ellenére és rengeteg potenciál van benne. Amolyan all-around játékos, több poszton is képes megállni a helyét a védelem két szélétől kezdve egészen a középpálya bal oldaláig. Érdemes lenne megszerezni, eleinte tuti nem nagyon férne be a csapatba de 1-2 év kölcsönjáték után csak a hasznára lenne a csapatnak.Fecooo írta:kíváncsi vagyok a véleményekre...a madridistán olvastam:
"
Baloldali védőt keres a spanyol Barcelona. Az már korábban eldőlt, hogy a francia Eric Abidal el fogja hagyni az idény végén az együttest, de még nem találták meg a katalán vezetők az utódját. A vezetőknél több alternítva áll rendelkezésre. Így Edson Braafheid (Twente Enschede), Uby Emanuelson (Ajax), Niklas Moisander (AZ Alkmaar) és Sebastien Pocognoli (AZ Alkmaar)."
egy olyan hsz-ben találtam, ahol ezt idézték, de akárhogy kerestem, nem találtam meg a forrást :S
szóval:
ugye ez vmi vicc? Mi az, h az " már korábban eldőlt, h távozik"??? Abidal az első számú balbekkünk, tény Gio-hoz nem tudott felnőni, de sztem megbízható teljesítményt nyújtott idén...
lehet, h én maradtam le, de nem tudtam róla, h távozni akar...
még akkor se szabad elengedni, ha nyáron igazolunk egy balbekket, mert ugye Sylvinho távozik...
Nálam Alves volt a leggyengébb.Ilúvatar írta:Ő volt a leggyengébb embere a meccsen nálam... Egyszerűen tiszta ideg voltam amikor hozzákerül a labda. Hihetetlenül rossz volt most.
De szerencsére ebből nem lett baj.
Én max sárgát adtam volna neki! Egy átlagos felrúgás, nem előre megfontolt sípcsontra menő becsúszós gyilkolászás! Csak oda rúgott, az az, oda rúgott, csak éppen semmit nem talált el, mert Anelka a saját lábában esett el!Barcaforever írta:Egyből pirosat ért az a megmozdulás?
Utálom ha lopják a gondolataimat!Barcaforever írta:Sztem is, így van a csapat gyenge pontja.A 2. félidőben nem az ő teljesítménye javult fel, ehhez nem kell nagy tudomány.Okosan kapcsolt Guardiola és ha megfigyelitek utána, már Puyol is váltott ki vele Robbenra és Touré visszazárt Puyol helyére.Ennyi volt a titka Abidal javulásának tegnap.Ilúvatar írta:Ő volt a leggyengébb embere a meccsen nálam... Egyszerűen tiszta ideg voltam amikor hozzákerül a labda. Hihetetlenül rossz volt most.
De szerencsére ebből nem lett baj.![]()
Jó-jó elment a játéka, de ha úgy vesszük ő a leggyengébb a csapatban, ha lehet ilyet mondani.Aki meg nem hiszi, az nézze meg mindkét real gólt megelőző jelenetet.
Sztem is, így van a csapat gyenge pontja.A 2. félidőben nem az ő teljesítménye javult fel, ehhez nem kell nagy tudomány.Okosan kapcsolt Guardiola és ha megfigyelitek utána, már Puyol is váltott ki vele Robbenra és Touré visszazárt Puyol helyére.Ennyi volt a titka Abidal javulásának tegnap.Ilúvatar írta:Ő volt a leggyengébb embere a meccsen nálam... Egyszerűen tiszta ideg voltam amikor hozzákerül a labda. Hihetetlenül rossz volt most.
Ez egyértelmű, valószinüleg érkezik is oda valaki szerintem. A 2. félidőben mindenesetre már nem volt akkora zavarban, mint az elsőben. Meg különben is...egy Bernabeuban 6:2-re megnyert meccs után nálam mindenki jól nyomta...LG írta:A 2. félidőben nem is volt sok dolga. Sztem gyenge volt, csak a többiek jó teljesitménye miatt ez nem feltűnő. Ha vhol lehet erősiteni a csapaton, akkor az az ő posztja, sztem.Rivaldo11 írta:Szerintem a 2. félidőben már nem volt gond. Megijedtem, hogy korán besárgult, de nagyon fegyelmezett volt ezt követően.
Belelendül! Sztem nem volt olyan vészes! Látszik, hogy sérült volt! Ez tény, el kell fogadni, mert fog ő még fontos pillanatokban segítséget nyújtani, látszik rajta! Bár nem ő volt a meccs embere, azért jár neki is a taps!Ilúvatar írta:Ő volt a leggyengébb embere a meccsen nálam... Egyszerűen tiszta ideg voltam amikor hozzákerül a labda. Hihetetlenül rossz volt most.
Hát azért a félidő elején volt,h egymás után kétszer is eladta a labdát a felezőnél,befelé passzolva meg volt egy két értelmetlen ívelése.De elbírta a csapat.És azért annyira katasztrofálisan nem volt gyenge.Rivaldo11 írta:Szerintem a 2. félidőben már nem volt gond. Megijedtem, hogy korán besárgult, de nagyon fegyelmezett volt ezt követően.