Eric Abidal

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.09. 19:12:26

nem tudom, honnan veszi az NSO, de úgy tűnik, a csapat csak benyújtotta a fellebezést az eltiltások ellen, de szokás szerint hangulatkeltő fennhanggal...

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 35352.html?
MR. TROMORT777

2009.05.09. 19:08:41

szvsz maradjon, csak támadásban vannak hiányosságai, de ugyse teheti meg a barca, h mind2 szélsőhátvéd folyamat besegítsen a támadásban
Syl val.színüleg távozik, és szerintem a helyére Kieran Gibbs-et kéne megvenni, az Arsenal fiatal játékosát, ígéretesnek tűnik, bal hátvéd, és a középpálya tengelyében is bevethető, nálunk beérhetne, és ha valami gond van, még mindig ott van puyol a balhátvéd posztra
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.09. 11:46:24

érdekes hogy miről írkáltok Abidal rublikájába...
talán a mu-s dolgok nem ide kellenének meg h ki lesz eltiltva meg ki lehetne...
fcb-hungary
Barça B

2009.05.09. 11:20:46

hát télleg szinte semmi szó nincs abidalról de am fletcher nem olyan gól veszélyes de jól tud passzolni
Julcsikaa.
----------------------------------------------------------
έℓεтέяzέs.♥♥♥♥♥♥♥ FC Barcelona ~MINDÖRÖKKÉ~ ^^ ℓεgεsℓεgjoввαк★
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.09. 10:38:07

House írta:
fcb-hungary írta:semmi értelme nem lett volna fellebbezni abidal és alves ügyében mert az uefa kijelentette hogy ugyse törlik el a lapjukat...

am már lehet láttátok de azér bemásolom: http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1241617417 szerencsére Fletcher pirosát se törölték :P
Szerencse? Ott van Rooney, Tevez, Berbatov, Ronaldo a csatársorban. Eléggé meglepődtem volna, ha Fletcher játszott volna a BL döntőben, feltéve hogy nem több meccses eltiltás.

Hmm, Fletcher csatár ügye? :lol:
Középpályás ;)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
House
Entrenador del Barça

2009.05.09. 10:36:25

fcb-hungary írta:semmi értelme nem lett volna fellebbezni abidal és alves ügyében mert az uefa kijelentette hogy ugyse törlik el a lapjukat...

am már lehet láttátok de azér bemásolom: http://www.manutdfanatics.hu/index.php?n=1241617417 szerencsére Fletcher pirosát se törölték :P
Szerencse? Ott van Rooney, Tevez, Berbatov, Ronaldo a csatársorban. Eléggé meglepődtem volna, ha Fletcher játszott volna a BL döntőben, feltéve hogy nem több meccses eltiltás.

Hmm, Fletcher csatár ügye? :lol:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
fcb-hungary
Barça B

2009.05.09. 10:27:41

semmi értelme nem lett volna fellebbezni abidal és alves ügyében mert az uefa kijelentette hogy ugyse törlik el a lapjukat...

Julcsikaa.
----------------------------------------------------------
έℓεтέяzέs.♥♥♥♥♥♥♥ FC Barcelona ~MINDÖRÖKKÉ~ ^^ ℓεgεsℓεgjoввαк★
manuel
Jugador d'estrella

2009.05.09. 10:08:28

House írta:
xbalix írta:Pfff Abidal pirosát megóvhattuk volna! A MU is megóvta Fletcherét... Legalább ennyit meg kellett vna tenni! :? Most nem értem a vezetőket.
4 megnem adott büntető. Ráadásul az UEFA megtiltotta, hogy megóvjuk az eltiltásokat...
A Chealsevel szemben is pofátlanság lenne hiszen abból a négy szitúációból egybiztosan 11-ért volna.
House
Entrenador del Barça

2009.05.09. 10:02:37

xbalix írta:Pfff Abidal pirosát megóvhattuk volna! A MU is megóvta Fletcherét... Legalább ennyit meg kellett vna tenni! :? Most nem értem a vezetőket.
4 megnem adott büntető. Ráadásul az UEFA megtiltotta, hogy megóvjuk az eltiltásokat...
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.09. 09:53:30

Pfff Abidal pirosát megóvhattuk volna! A MU is megóvta Fletcherét... Legalább ennyit meg kellett vna tenni! :? Most nem értem a vezetőket.
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.09. 09:31:24

Fecooo írta:kíváncsi vagyok a véleményekre...a madridistán olvastam:

"
Baloldali védőt keres a spanyol Barcelona. Az már korábban eldőlt, hogy a francia Eric Abidal el fogja hagyni az idény végén az együttest, de még nem találták meg a katalán vezetők az utódját. A vezetőknél több alternítva áll rendelkezésre. Így Edson Braafheid (Twente Enschede), Uby Emanuelson (Ajax), Niklas Moisander (AZ Alkmaar) és Sebastien Pocognoli (AZ Alkmaar)."

egy olyan hsz-ben találtam, ahol ezt idézték, de akárhogy kerestem, nem találtam meg a forrást :S

szóval:
ugye ez vmi vicc? Mi az, h az " már korábban eldőlt, h távozik"??? Abidal az első számú balbekkünk, tény Gio-hoz nem tudott felnőni, de sztem megbízható teljesítményt nyújtott idén...
lehet, h én maradtam le, de nem tudtam róla, h távozni akar...
még akkor se szabad elengedni, ha nyáron igazolunk egy balbekket, mert ugye Sylvinho távozik...
Abidal jövőre elmenne ? Nem hiszem, legalábbis nem nagyon hallottam ilyet sehol. Amúgy a felsorolt játékosok közül Emanuelsont el tudná képzelni a Barca hosszútávú terveiben, igazán ügyes védő fiatal kora ellenére és rengeteg potenciál van benne. Amolyan all-around játékos, több poszton is képes megállni a helyét a védelem két szélétől kezdve egészen a középpálya bal oldaláig. Érdemes lenne megszerezni, eleinte tuti nem nagyon férne be a csapatba de 1-2 év kölcsönjáték után csak a hasznára lenne a csapatnak.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.09. 09:18:20

kíváncsi vagyok a véleményekre...a madridistán olvastam:

"
Baloldali védőt keres a spanyol Barcelona. Az már korábban eldőlt, hogy a francia Eric Abidal el fogja hagyni az idény végén az együttest, de még nem találták meg a katalán vezetők az utódját. A vezetőknél több alternítva áll rendelkezésre. Így Edson Braafheid (Twente Enschede), Uby Emanuelson (Ajax), Niklas Moisander (AZ Alkmaar) és Sebastien Pocognoli (AZ Alkmaar)."

egy olyan hsz-ben találtam, ahol ezt idézték, de akárhogy kerestem, nem találtam meg a forrást :S

szóval:
ugye ez vmi vicc? Mi az, h az " már korábban eldőlt, h távozik"??? Abidal az első számú balbekkünk, tény Gio-hoz nem tudott felnőni, de sztem megbízható teljesítményt nyújtott idén...
lehet, h én maradtam le, de nem tudtam róla, h távozni akar...
még akkor se szabad elengedni, ha nyáron igazolunk egy balbekket, mert ugye Sylvinho távozik...
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.05.07. 16:13:46

Engem azért zavar, hogy pirosat kapott, hiába, hogy sokan kritizálják, meg hogy ő a csapat gyenge pontja, nem izgat igazán... Megint teljesen tartalékos lesz a védelem és Abidal akkor sem olyan rossz azon a poszton, bár egy CR ellen esélye sem lenne, az tény :roll:

Kiállítás egyértelműen jogtalan volt, de mindegy, úgyse fog játszani, akkor meg hadd pihenjen a bl döntőig, h a helyén játszhasson az, aki ott lesz a pályán. :)
szajko
Director del Fútbol

2009.05.07. 16:10:08

Ilúvatar írta:Ő volt a leggyengébb embere a meccsen nálam... Egyszerűen tiszta ideg voltam amikor hozzákerül a labda. Hihetetlenül rossz volt most.

De szerencsére ebből nem lett baj.
Nálam Alves volt a leggyengébb.
Abidalnak azaz 1h hibája volt amikor alászaladt és abból kapta a jogtalan pirosat.

Igaz a pirosról 1 szót nem szólok Piqué kezezése miatt...
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.05.07. 15:41:35

Barcaforever írta:Egyből pirosat ért az a megmozdulás? :roll:
Én max sárgát adtam volna neki! Egy átlagos felrúgás, nem előre megfontolt sípcsontra menő becsúszós gyilkolászás! Csak oda rúgott, az az, oda rúgott, csak éppen semmit nem talált el, mert Anelka a saját lábában esett el! :roll: Kár, hogy Eric (az Angolna :lol:) nem lesz ott a döntőben! :?
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.05.07. 15:39:25

Egyből pirosat ért az a megmozdulás? :roll:
Kép
hau30
Capitá del Barça

2009.05.03. 13:27:18

Barcaforever írta:
Ilúvatar írta:Ő volt a leggyengébb embere a meccsen nálam... Egyszerűen tiszta ideg voltam amikor hozzákerül a labda. Hihetetlenül rossz volt most.

Sztem is, így van a csapat gyenge pontja.A 2. félidőben nem az ő teljesítménye javult fel, ehhez nem kell nagy tudomány.Okosan kapcsolt Guardiola és ha megfigyelitek utána, már Puyol is váltott ki vele Robbenra és Touré visszazárt Puyol helyére.Ennyi volt a titka Abidal javulásának tegnap. :roll:

Jó-jó elment a játéka, de ha úgy vesszük ő a leggyengébb a csapatban, ha lehet ilyet mondani.Aki meg nem hiszi, az nézze meg mindkét real gólt megelőző jelenetet. :roll:
Utálom ha lopják a gondolataimat! :D Teljesen egyértelmű,hogy a bal hátvéd poszt sajnos nagyon kilóg a csapatból. Eric ezt nem tudja megoldani ezen a szinten.Nem is tudom mi lesz ha berakja középre a Chelsea meccsen.Tiszta szívemből kívánom,hogy hazudtoljon meg.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.05.03. 13:22:26

Sztem is, így van a csapat gyenge pontja.A 2. félidőben nem az ő teljesítménye javult fel, ehhez nem kell nagy tudomány.Okosan kapcsolt Guardiola és ha megfigyelitek utána, már Puyol is váltott ki vele Robbenra és Touré visszazárt Puyol helyére.Ennyi volt a titka Abidal javulásának tegnap. :roll:

Jó-jó elment a játéka, de ha úgy vesszük ő a leggyengébb a csapatban, ha lehet ilyet mondani.Aki meg nem hiszi, az nézze meg mindkét real gólt megelőző jelenetet. :roll:
Kép
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.03. 12:03:13

nem tudok egyet érteni egy-két ember véleményével itt Abidallal kapcsolatban...
én azt vettem észre hogy az elmúlt meccseken mintha valami változott volna vele, mintha kezdene felszabadulni!
véleményem szerint neki azért nem ment/megy eddig olyan jól a BARCA-ban mert vhogy nem tudott felszabadulni, kötöttség nélkül játszani.
ő vhogy nem ilyen jellem. én uygan nem láttam játszani a korábbi csapatiban nagyon de azt tudom róla hogy a legjobbak között volt (most is ott van sztem..) a posztján és nem véletleül őt szerződtette a BARCA.
csak neki azt hiszem tényleg nehezen ment a beilleszkedés mert hát igen voltak megingásai, határozatlanságai és vhogy nem ugy ment neki mint a Lyonban.
de most már kezdem azt érezni h egyre inkább belejön és felszabadul. ez márt a meccseken is látszik, a mozgásán, játékán. persze még nem az igazi... illetve az edzéseken látni már tényleg h jól érzi magát és jó kedű együtt a társakkal; valamint a gólörömöknél is, nem csak az hogy csak ugy ott van hanem tényleg felettébb tud örülni végre! és ez sztem jó!
meglátjátok hogy nemsokára ha ez így folytatódik Abidal, olyan (vagy jobb is) lesz mint a Lyonban volt!!
szóval nem hinném hogy azt kéne keresni ki volt a leggyengébb meg ilyenek...
az egész csapat ki..aszott jó!!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.02. 23:31:47

LG írta:
Rivaldo11 írta:Szerintem a 2. félidőben már nem volt gond. Megijedtem, hogy korán besárgult, de nagyon fegyelmezett volt ezt követően.
A 2. félidőben nem is volt sok dolga. Sztem gyenge volt, csak a többiek jó teljesitménye miatt ez nem feltűnő. Ha vhol lehet erősiteni a csapaton, akkor az az ő posztja, sztem.
Ez egyértelmű, valószinüleg érkezik is oda valaki szerintem. A 2. félidőben mindenesetre már nem volt akkora zavarban, mint az elsőben. Meg különben is...egy Bernabeuban 6:2-re megnyert meccs után nálam mindenki jól nyomta... :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.05.02. 23:24:53

Belelendül! Sztem nem volt olyan vészes! Látszik, hogy sérült volt! Ez tény, el kell fogadni, mert fog ő még fontos pillanatokban segítséget nyújtani, látszik rajta! Bár nem ő volt a meccs embere, azért jár neki is a taps! =D>
Deus
Boixos Nois

2009.05.02. 22:32:52

Ő volt a leggyengébb embere a meccsen nálam... Egyszerűen tiszta ideg voltam amikor hozzákerül a labda. Hihetetlenül rossz volt most.

KépKép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.05.02. 22:28:48

Rivaldo11 írta:Szerintem a 2. félidőben már nem volt gond. Megijedtem, hogy korán besárgult, de nagyon fegyelmezett volt ezt követően.
Hát azért a félidő elején volt,h egymás után kétszer is eladta a labdát a felezőnél,befelé passzolva meg volt egy két értelmetlen ívelése.De elbírta a csapat.És azért annyira katasztrofálisan nem volt gyenge.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
MR. TROMORT777

2009.05.02. 22:27:06

a 2. félidőre sokat javult, de az elsőben nem tudott mit kezdeni robbennel
remélem bizonyít a chelsea ellen
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.02. 22:27:02

Azért várható volt, hogy nem lesz könnyű dolga Robbennel, nem "buta futógép" mint sokan beállítják.
Sztem az volt a baj, hogy Eric nagyon távol védekezett tőle, ezzel nagy induló területet adott. Máskor mindig oda szokott lépni az ellenfélnek, de most vagy be volt tojva, vagy taktikailag ezt kapta parancsba.
És hát a kellő támogatása sem volt meg sokszor. Meccs haladtával azért javult a helyzet. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2009.05.02. 22:27:37-kor.
Lezárt