Élő közvetítések 08/09
Bojan teljesen súlytalan, nem tud labdát átvenni, bújocskázik. Nem értem Pepet, nem játszik egész szezonban, nem lehet elvárni, h lehozzon egy kupadöntőt. Önbizalom nélkül.... 

bojan eddig sztem halovány...elnyomják a bilbaoi védők!!! ha a Tridente játszana már rég megzabáltik volna az ellenfelet!!
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
ugy ahogy mondod,figyelmetlen voltam es diego militoval osszetevesztettem.amugy nagy rendszeresseggel kovetem a hireket szal nem doltem be a militos kacsanak,lehet nemlatszott ezen a kerdesemen sot biztos na de mind1 bocsi. hajra barca nyerni kell:D
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
- madmushroom
- Capitá del Barça
A meccs amúgy szuper, élvezem. Ha hozzuk az első félidő végén nyújtott játékunkat akkor nem lesz itt gond... 
Eto'o nagyon nem érzi ma a játékot. Most is ez a passz

Eto'o nagyon nem érzi ma a játékot. Most is ez a passz

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
HAJRÁ FIÚK!!! BE KELL HÚZNI!!!! KATALUNYA!!! BARCA!!!
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szerintem az Eto'o topicban olvashatta. De az Diego Milito és nem erre a meccsre szolRonal.10 írta:milito kezdő![]()
![]()
![]()
![]()
mivaan?

- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
Na gyerünk srácok, nem feladni, tovább, tovább! 

- faithnomore
- Entrenador del Barça
oké, ezt az indoklást elfogadom, így már hiszek neked, ne is vesszünk össze ezenmiihii írta: Elsőre nekem is úgy tűnt,h Sergi,főleg mivel össze is kaptak.De aztán lassításon látszott,h bizony Leot ütötte el a csákó.de ezen nem veszünk össze persze

na jóccakát mindenkinek, a második félidőt már az ágyamból fogom nézni, holnap mégis suli van, Forca Barca!!!
kupák száma: 3/1 legyen
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
epp ez az hogy most ertem haza nemreg,a golokat lattam de a jatekosokat meg nemtudtam megnezni hogy kivan fennt es ki nem,kajaltam kozbe.valamit rosszat olvastam ezek szerint...meglepodtem es ezert kerdeztem,amugy eddig amit lattam jomeccs:D csak a bilbao csuful jaccik amiota 1-1 az allas
hajra barca es bocsi a hulye kerdesert,figyelhetnek arra hogy miket olvasok:D

- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Azok szidják fojton Eto'o-tSINCE 1899 írta:Hogy jön ide a madrid???maister6000cm3 írta:Ember!!!Manheim István írta:sajnálom a és nem is érdekel a Samu szimpatizánsok véleménye-de ez az ember nem középcsatár..a mutatói? hát igen ilyen társasággal nem nehéz..de mikor meg kell oldani egyedül dolgokat vagy rossz a döntés vagy dadog a lába között labda..valaki észre vette már hogy ez az ember csatár létére nem tud cselezni....sajnálom ,de én nem bánnám ha elmenne...egyedül az aktivitását a gyorsaságát tudom dicsérni
Ne az elmúlt hónap alapján ítélj!!!
Barcás vagy vagy Madridista, mert kezdesz ugy beszéli!!

Tiszteletem Yaya!!!Hajrá Barca!
- miihii
- KHAL
Elsőre nekem is úgy tűnt,h Sergi,főleg mivel össze is kaptak.De aztán lassításon látszott,h bizony Leot ütötte el a csákó.de ezen nem veszünk össze perszefaithnomore írta:pedig én tisztán emlékszek rá, hogy Busquets-el kapott össze, mert őt is rúgta fel, de lehet neked van igazad és csak Sergi odament megmondani a frankótmiihii írta:
Aki MESSI volt

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- faithnomore
- Entrenador del Barça
melyik meccset nézedbarcapowa írta:Milito kezdo??? :O:O:O

- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Messi volt! 1000000%faithnomore írta:pedig én tisztán emlékszek rá, hogy Busquets-el kapott össze, mert őt is rúgta fel, de lehet neked van igazad és csak Sergi odament megmondani a frankótmiihii írta:
Aki MESSI volt
Bousqets adta a passzt.

-
- Entrenador del Barça
SINCE 1899 írta:Srácok! Honnan tudok adobe flash playert leszedni,hogy tudjam nézni a meccset?
sztem beírod a gugliba azt onnan. de ha felmész jútubra és alkezdesz lejátszani egy vidit akkor sztem ott is megkérdezi, és ott is le tudod szedni... szvsz
byebye
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
Hogy jön ide a madrid???maister6000cm3 írta:Ember!!!Manheim István írta:sajnálom a és nem is érdekel a Samu szimpatizánsok véleménye-de ez az ember nem középcsatár..a mutatói? hát igen ilyen társasággal nem nehéz..de mikor meg kell oldani egyedül dolgokat vagy rossz a döntés vagy dadog a lába között labda..valaki észre vette már hogy ez az ember csatár létére nem tud cselezni....sajnálom ,de én nem bánnám ha elmenne...egyedül az aktivitását a gyorsaságát tudom dicsérni

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Milito kezdo??? :O:O:O
- faithnomore
- Entrenador del Barça
pedig én tisztán emlékszek rá, hogy Busquets-el kapott össze, mert őt is rúgta fel, de lehet neked van igazad és csak Sergi odament megmondani a frankótmiihii írta:
Aki MESSI volt
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ember!!!Manheim István írta:sajnálom a és nem is érdekel a Samu szimpatizánsok véleménye-de ez az ember nem középcsatár..a mutatói? hát igen ilyen társasággal nem nehéz..de mikor meg kell oldani egyedül dolgokat vagy rossz a döntés vagy dadog a lába között labda..valaki észre vette már hogy ez az ember csatár létére nem tud cselezni....sajnálom ,de én nem bánnám ha elmenne...egyedül az aktivitását a gyorsaságát tudom dicsérni