2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mekkora volt, mikor Puyol kapust játszott, ha jól láttam egy real-játékossal szemben és védettMessa írta:Borzasztó jó videó... Ezalatt a 3 és fél perc alatt kb. 10-szer rázott ki a hideg. 1 megtekintést mindenkinek megér, javaslom!henry&eto írta:http://www.youtube.com/watch?v=3JY4UW46N50 ezt a videót is megérdemli a csapat!
Pontosan! Azt azért valahogy megértem, hogy a BL-ben nem játszik, de mostmár nyugodtan szerepelhetne. Régóta nem láttuk már játszani. Vamos Martín!Varga Tamás írta:Remélem, a védelemben helyet és lehetőséget kap Martin. Megérdemelné, eddig nem okozott csalódást. Adjuk meg Neki a bizalmat és a lehetőséget.
FORCA BARCA!
jajj ezek az idők se voltak semmik. (:henry&eto írta:http://www.youtube.com/watch?v=3JY4UW46N50 ezt a videót is megérdemli a csapat!
Teljesen egyetértek, és megemel a kalapom Pep előtt.House írta:Barcaman14 írta:A 08/09-es idény bajnoka: FC Barcelona
Gratulálok az egész csapatnak és főként Pep-nek.Nélküle biztos hogy nem tartanánk most itt.Ki gondolta volna hogy már az első idényében ilyen maradandót fog alkotni.Az egész szezon során elképesztően éretten viselkedett.Köszönjük Pep!!
Nekünk nem értenünk, hanem elfogadnunk kell Guardiola döntését. Eddig nem csalatkoztunk benne, eztán sem fogunk. Úgy állítja össze a kezdőt, ahogy Ő jónak látja.bojanfan írta:campeones!!!grat a csapatanak és főleg guardiolának. ő a legfontosabb kulcs a csapatban.
azt viszont nem értem, hogy miért nem játszhatnak ma a tartalékok.
Teljesen egyetértek, és megemel a kalapom Pep előtt.Barcaman14 írta:A 08/09-es idény bajnoka: FC Barcelona
Gratulálok az egész csapatnak és főként Pep-nek.Nélküle biztos hogy nem tartanánk most itt.Ki gondolta volna hogy már az első idényében ilyen maradandót fog alkotni.Az egész szezon során elképesztően éretten viselkedett.Köszönjük Pep!!
Az idénynek nincs vége, bár megkapjuk ma este a serleget, de Pep olyan, hogy mindig a többet akarja. Bár én is azt mondanám, hogy pihenjenek akikben sok meccs van, dehát ha már megkapta a tiszteletünket, továbbra is bízzunk benne, biztos valamit kitalált!bojanfan írta:campeones!!!grat a csapatanak és főleg guardiolának. ő a legfontosabb kulcs a csapatban.
azt viszont nem értem, hogy miért nem játszhatnak ma a tartalékok.