2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jaj már vártam ki fogja ezt először felhozni.Victor_Valdes írta:szerintem adjuk el, és mehet vele Valdés is(az iróniát remélem azért értitek..
)
Valóban nem játszott az utobbi időben csúcsformában, de 29 gól a bajnokságban az önmagáért beszél és amikor tényleg a legfontosabb volt Ő betalált a BL döntő 10. percében!dnske írta:
Mellesleg úgy érzem tegnap se ment neki még igazán.
- igen ez sajnos így van, önmagához képest nem sziporkázott....., de minden csatár (játékos) életében vannak hullámvölgyek........ de pótolta mindennel ( védekezés, labdaszerzés vagy hatalmas kiugrató passz pl. Messinek) amit csak betudott vetni, hogy a csapatot szolgálja!dnske írta: Mellesleg úgy érzem tegnap se ment neki még igazán.
- hát ennél én sem tudtam jobban megfogalmazni a gondolataimat és érzelmeimetXavinho írta:Ennyit arról,hogy Eto'o-t el kéne adni. Sok kritikus - nem volt mit csinálni és unalmukban Eto'-ról írtak hasraütésszerűen. Gratulálok emberek... süllyedjetek el szégyenetekben (utólagosan is)!
Ez előtt az ember előtt tisztelegni kell és nem fikázni (ezt nem csak utólagosan mondom,hanem már jó párszor írtam ide. ) 2 BL-döntő / 2 gól
Tökéletes statisztika, mint ahogy a bajnokságban is évről évre.
Szép volt Samu!
Igazából megérdemelné, hogy a legjobb csapat legyen mögötte és megkapja a lehetőséget hogy elnyerje a gólkirályi címet és az arany cipőt is.Livia Drusilla írta: Nagyon kíváncsi vagyok, az utolsó meccsre milyen csapat fog kiállni, megpróbálják -e behozni azt a hátrányt, vagy hagyják...
Slither írta:Ezután a gól/meccs után már azt is elképzelhetőnek tartom, hogy legjobb csapattal állunk ki hétvégén és rúgatnak a fiúk Samuval egy 5-öst.
Borban van az igazság! Meg ebben a mondatban!Boixos írta: asszem, forlan az összes gólját odaadná a mai találatodért!![]()
és milyen érdekes mind2 Bl döntőben szélről rúgta a gólt,elvileg középcsatárFecooo írta:Samu gólja szinte megtévesztően hasonlított a 2006osra...
Erre már én is gondoltam!Slither írta:Ezután a gól/meccs után már azt is elképzelhetőnek tartom, hogy legjobb csapattal állunk ki hétvégén és rúgatnak a fiúk Samuval egy 5-öst.