Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezaz! majd ha a jövő szezont 15 rúgott góllal zárja akkor beszélhetünk róla de így, a csapat 2. legeredményesebb játékosaFernando írta:Hülyeség Eto'o nem megy sehova. Miért menne? Nem kell mindent elhinni.
Zlatan!Villa7 írta:ha eto'o elmegy akk villa kell ide![]()
ki mondta hogy eladják?feeder írta:Hát gyerekek.Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!Mindig azt adják el akit a legjobban szeretek.Elsőnek R10,most meg Eto'o.Állítom ezek nem normálisak.Ilyen teljesítmény,ilyen akarás,és ennyi gól mellett képesek lennének eladni?hihetetlen.
De hálistennek van miből!M.I.P.A.X. írta:Pontosan! Ráadásul szerintem Lahm bele illik a Barca stílusába...MichaaBee írta:Ha Lahm érkezik akkor nincs szükség csere jobbhátvédre. Ő tud mindkét szélen játszani, azért nem kell külön jhv cserét igazolni szvsz.De nem lesz olcsó hogyha elakarjuk hozni...
Ki az a Felipe Melo?barca99 írta:A La Gazetta Dello Sport most éppen Felipe Meloval boronálta össze a csapatot. Legalábbis ő is a kalapban lehet. 20 millióról írnak (), de érdeklődik még a Real az Arsenal és az Inter is, akik állítólag már megtették az ajánlatot 18 millió + Burdisso kombóval.
A Sport ír a szerződéshosszabbításokról is: állítólag közel Samu 2013-as, és Valdes 2014-es szerzőséhosszabbítása. Továbbá ismét felkapták Ribéryt, szerintük a francia inkább a Barcát választaná a Real helyett, és ebben fontos szerepe lehet Henrynak is.
A Mundo érthetetlen okból az lehetséges '9'-esről cikkez, a felmerülő nevek pedig Ibra, Villa, Forlán és Benzema. Szokásos Ibra - Eto'o csere, esetleg Forlán, bár ő mehet a Realba is, és ezesetben Villa lenne az alternatíva, akivel szóban megállapodtak már. Itt Luis Enrique-nek lehet szerepe, akire felnéz Villa (ha jól emlékszem mind a ketten Sporting Gijón nevelések). Benzema meg talán újragondolja a dolgot, most, hogy nem lettek bajnokok.
Pörögnek a srácok rendesen.
Babel? Melyikre célzol. A liverpooli-ra vagy valaki másra?messideco írta:Szerintem jojjon Fellaini meg Babel. Lehet hujen hangzik, de nekem sszimpatikus mindket jatekos, meg fiatalok is...![]()
Vazze és a saját nevelések okoskák? Ott sírtok a Bojan topicban hogy Krkics nem kap lehetőséget aztán ilyen falábú idegeneket hoznátok ide...messideco írta:Szerintem jojjon Fellaini meg Babel. Lehet hujen hangzik, de nekem sszimpatikus mindket jatekos, meg fiatalok is...![]()
De ha passzol azt nagyon precízen és pontosan teszi. Jó játékos. Csak kétségek vannak a felől hogy hogyan érezné magát akkor ha nem ő a csapat motorja, csupán a motor egy darabjanuh írta:ha ez nem kamu akkor semmiféleképpen nem járhat rosszul a csapat mind a négy játékos elég jó de
Ibrahimovic 35/25 az utóbbi időben kissé gyengén teljesített magához képest(kevés mozgás) de ez lehet hogy csak motiváció hiányra utal ami az inter nagy fölényére utal az olasz bajnokságban, de ezek ellenére is szinte akkor lő gólt amikor akar végül is kicsit a mostani Henry-hoz hasonlít a játékstílusa :már nem olyan gyors, de megcsinálja egy az egyben a cselt és lő (hatalmas erejű lövéseket ereszt meg) általában elég önző(nem annyira illik a Barca játékába)