Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan, szívemből beszélsz. De gondolja csak bele hogy még így is behúztunk mindent. Ha az általad felsorolt problémákat kiküszöböljük akkor már sokkal több esélyünk van a címvédésre minden téren.csabimo írta:Egy ilyen sikeres év után is lehet hibákat találni a csapat játékában és a kertetben...Gondoljunk csak az év elejére mikor a támadásaink 80%-a a jobb oldalon futott...(Messi-Alves)
Már tavaly is szó volt egy klasszikus balszélsö igazolásáról, és ez idén meg is kell h történjen Ribery személyében...Nem szabad sajnálni a pénzt, mint ahogy nem sajnálta a vezetöség Alves esetében sem...
Sylvinho helyére is érkezik valaki, és nem bánnám ha egy támadóbb felfogású védö érkezne mint Abidal...
Egy szóval a bal oldalt kellene megerösiteni jövöre...
Martins és Kalou-nak mi értelme van? Akkor nem 3-an, hanem 5-en mennének Afrika Kupára.Katalán88 írta:Most azon gondolkoztam hogy mi lenne hogy ha a most kiesett Newcastle-ből igaztolnánk. Lehetne Coloccini 27 éves és a védelem minden oldalán bevethető. És szerintem megbízható is. Akkor csatárt, ha igazolnánk lehetne Obafemi Martins ő tökéletesen tudna Eto'o helyén játszani, mikor nem lesz. Vagy akár a kisebb nagyobb sikerekkel játszó Owen, aki nem mellékesen közelít 29 évesen a 100. angol válogatottjához. Vagy, ha nem jönne Bruno, akkor Anyukov aki a jobb oldalon szinte mindenhol bevethető. Ja és Owen-hez visszatérve nyáron lejár a szerződése!! illetve Salomon Kalou-nak is. Ezek részemről találgatások bár kevés pénzért jöhetnének jó játékosok.(szvsz)
Hajrá Barca!
Kalou az tényleg nem rossz ötlet. Hosszú távra jó lenne. 23 éves. Owen az elég abszurd. Ha Owen, Martins,és Coloccini is elmennek a Newcastle-ből akkor valszeg hogy ott is marad a másodosztályban.Katalán88 írta:Most azon gondolkoztam hogy mi lenne hogy ha a most kiesett Newcastle-ből igaztolnánk. Lehetne Coloccini 27 éves és a védelem minden oldalán bevethető. És szerintem megbízható is. Akkor csatárt, ha igazolnánk lehetne Obafemi Martins ő tökéletesen tudna Eto'o helyén játszani, mikor nem lesz. Vagy akár a kisebb nagyobb sikerekkel játszó Owen, aki nem mellékesen közelít 29 évesen a 100. angol válogatottjához. Vagy, ha nem jönne Bruno, akkor Anyukov aki a jobb oldalon szinte mindenhol bevethető. Ja és Owen-hez visszatérve nyáron lejár a szerződése!! illetve Salomon Kalou-nak is. Ezek részemről találgatások bár kevés pénzért jöhetnének jó játékosok.(szvsz)
Hajrá Barca!
Amikor nem lesz Eto'o akkor Martins sem lesz, mivel ő is afrikai.Katalán88 írta:Most azon gondolkoztam hogy mi lenne hogy ha a most kiesett Newcastle-ből igaztolnánk. Lehetne Coloccini 27 éves és a védelem minden oldalán bevethető. És szerintem megbízható is. Akkor csatárt, ha igazolnánk lehetne Obafemi Martins ő tökéletesen tudna Eto'o helyén játszani, mikor nem lesz. Vagy akár a kisebb nagyobb sikerekkel játszó Owen, aki nem mellékesen közelít 29 évesen a 100. angol válogatottjához. Vagy, ha nem jönne Bruno, akkor Anyukov aki a jobb oldalon szinte mindenhol bevethető. Ja és Owen-hez visszatérve nyáron lejár a szerződése!! illetve Salomon Kalou-nak is. Ezek részemről találgatások bár kevés pénzért jöhetnének jó játékosok.(szvsz)
Hajrá Barca!
Én nem sietném el. Nekem nem kéne.MessiFan írta:Most már az mondom hogy jöjjön ez a Bruno. Szeretném ha igazolna valakit a Barca.
szerintem Valdes nagyon jó kapus, csak mivel olvastam, gondoltam belinkelem. szerintem se kéne leigazolni, de mivel hír, betettem. amúgy ugyanazon az oldalon olvastam, hogy Zhirkov azt mondta, hogy csak a Barcába menne elFernando írta:Tök fölösleges. Itt van Valdés és Pinto. Két nagyszerű kapus. (Jorquera valószínűleg megy.) Esetleg ha Pinto is menne cserekapusnak jó lenne. De minden más esetben full értelmetlen. Hétről hétre felröppen egy fórumozó aki Valdést ellenzi. Miért? Az utóbbi 1 évben annyit fejlődött, hogy az elképesztő.
Tök fölösleges. Itt van Valdés és Pinto. Két nagyszerű kapus. (Jorquera valószínűleg megy.) Esetleg ha Pinto is menne cserekapusnak jó lenne. De minden más esetben full értelmetlen. Hétről hétre felröppen egy fórumozó aki Valdést ellenzi. Miért? Az utóbbi 1 évben annyit fejlődött, hogy az elképesztő.palesz77 írta:http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
lehet, hogy sokak álma teljesül?
nem úgy volt, hogy az Atlético Madrid játékosa? mindegy, ez szerint nem, és kíváncsi lennék, mennyire igaz( a sport.es-ről van, az meg nem volt tiltólistán)
A balunk mindig is gyengébb lesz, mint a jobb. Egyszerűen azért, mert Messi van a jobb oldalonLPKeke írta: Csak arra akartam rávilágítani, hogy a balunk gyengébb, mint a jobb ezért kell oda vki, vagy Silva vagy Ribery.
A dolgok nem így működnek. Ha a klubnak eltérő a véleménye Eto'o-étól, akkor már van miről beszélni. Nem tudjuk, mi játszódik le a háttérben, és itt valszeg nem is az lesz a kulcs kérdés, hogy Eto'o hogyan játszott ez évben, hanem a jövő évi szerződés hosszabbítás.xbalix írta: Ja meg a LÉNYEG: Eto'o megmondta h marad. Akkor most miről is beszélünk?
Csak arra akartam rávilágítani, hogy a balunk gyengébb, mint a jobb ezért kell oda vki, vagy Silva vagy Ribery. Igen, jó idénye volt Henrynak, de hosszú lesz a következő szezon, ezt hangoztatják mindenhol. Szerencsére van Iniestánk, aki tud ott játszani,de ha mindenki egészséges a kp-n akkor is kevesebb lehetőségünk van ott,mert akkor ő támadót játszik. Egy szerda-szombat meccses héten kell hogy legyen ott vki, még Henry vagy Iniesta helyett is.xbalix írta:
Sivát Henry helyére? Minek?Ilyen idény után? Henry az Arsenalos önmagát idézi, te erre vennéd helyette Silvát? Gyenge volt a bal oldal?
Ezt honnan vetted? Ott van Ini és Henry! Abidal nem megy annyit fel, de az a taktika része és így több helye van a szélen Ininek és Henrynak! Nem kell ide senki, Hleb úgyis marad, talán belerázódik. Ha nem akkor ott van Bojan és Pedrito!
Az a szemét horvát Srna nem kell ide! Nem birom a mentalitásukat, és sztem a Barca elveibe se fér bele. Saltor remélem eljön! Az a La Gazzetta dello Sport meg akkora szennylap h hihetetlen. 30 m + Eto'o? Viccnek is rossz.Titinho írta:Inkább ne...azon a palin átok ül. A Zaragozába ott volt Oliveira, kiestek. Most a Betisben ott volt Oliveira, kiestek. Sőt ha még azt is hozzáveszem, hogy mindkét csapatban ott volt mellette a szélen Sergio Gárcía is akkor már tényleg átokról beszélhetünk.lionelmessi19 írta:![]()
Ricardo Oliveira a Betisben játszik nem?
Most kiestek, szerintem elég jó áron megszerezhető lenne.![]()
![]()
Nélson-t én is szeretem, már a Benficában tetszett a játéka. Tavaly is kardoskodtam, hogy hozzuk el Dani Alves cseréjének.erre én is gondoltam. Nelson, Emana, SergioG...
Egyébként újabb név merült fel tegnap és ma a szélsőhátvéd posztra: az egyik Filipe, aki a Depor 23 éves, 182 cm magas brazil balhátvédje, viszont 2013-ig szól a szerződése, és így a Depor 14 millió eurót szeretne érte kapni, ami Txikiéknek soknak tűnik így elsőre.
A másik viszont már egy jobbhátvéd, ha Bruno Saltor nem fogadná el a Barca szerződését (bár tegnap már nyiltakozott, hogy mekkora lehetőséget jelentene neki a Barcában játszani), akkor a Shakthar 27 éves horvát válogatott jobbhátvédjét, Darijo Srna-t próbálná meg a klub elhozni.
A "La Gazzetta" egyébként már tényként ír a Barca új ajánlatáról is, amit a klub Ibrahimovic-ért tett. Az ajánlat a következő: 30 milió €+Eto'o. Az olaszok szerint ezt el is fogadná az Inter is. (Ez a vliág szégyene lenne)
Maradj inkább Samu...
Az én meglátásom az, h a bal szélre kell 1 épkézláb ember és semmit több!Forcabarca8 írta:sztem zlatan se sokkal kezelhetetlenebb, mint eto'o! jó, más módon, de mind2 nehéz eset: ibra nagyképű, eto'o sztem meg (nem akarom ezzel megbántani) de buta.
am meg nem kell ide senki eto'o helyére, mert nem megy el, és kész. ő a legjobb megoldás erre a posztra. (najó, sztem fernando torres lenne az, de ő még esélytelenebb, mint huszti leigazolása)
Sergio Garcia Barca nevelés, és már akkor se volt szimpatikus, amikor néhány meccsen nálunk lépett pályára, örülök, h elküldték anno...Robcsyy írta:erre én is gondoltam. Nelson, Emana, SergioG...lionelmessi19 írta:![]()
Ricardo Oliveira a Betisben játszik nem?
Most kiestek, szerintem elég jó áron megszerezhető lenne. A leeső csapatokat mindig jól ki lehet zsákmányolni...
Nem mondanám hogy feltétlen szükségünk van rá, mert sokkal inkább igazi balszélsőt hoznék, de akár még azon felül is Oliveirát. Egyszerűen csak mert megéri, nem pedig mert kéne vhova nagyon..