albicelesteX írta:Titi!Véleményed szerint mi kezdődött el??Mármint a Moratti-Laporta ügyben!
Ha már engem kérdeztél akkor válaszolok neked!
Én személyszerint eddig nem nagyon hittem ebben az Ibra-ügyben, de azért a tegnap esti vacsora elég sok találgatásra ad okot. Én abban nem hiszek, hogy ők csak úgy ketten összejöttek egy baráti vacsira, megették a desszertet és aztán jóccakát. Szerintem volt ott egy szivarozgatás és egy kis Sangriázás is a vacsora után és ott akár puhatolózhattak is egymásnál.
Erre a vacsorára, ahogy már írtam jó példa a Galliani-Perez vacsora kedden este. Kedden este még tagadták, hogy Madridban lett volna, szerda reggel a Milan hivatalos honlapja már azt írta, hogy Perez beiktatási vacsoráján vett csak részt. És ők sem csak vacsoráztak, mint tudjuk.
Szóval lehet ebben valami, erre értettem, hogy valami elkezdődhetett kettejük között. De ebben az Eto'o+30 millióban ne higgyen szerintem senki, ezt egy olasz lap közölte le a hét elején (onnan vette át az európai sportsajtó), de mint tudjuk az olaszok szeretnek túlzásokba esni (néha nem is kicsit, mint pl. most).
De én még az átigazolási szezon kezdete előtt mondtam magamnak, hogy ÉN addig nem hiszek senkinek semmit, ameddig Pep vagy Txiki vagy valaki a klubtól nem nyilakozik valós tervekről, tényekről. Ez a hét elvileg annak a jegyében telt, hogy Pep és Txiki folyamatosan nézték a csapat körüli lehetőségeket, kikkel kell szerződést hosszabítani, kik távozzanak és az ő helyükre kik érkezzenek.
Az ilyen Machserano féle hírekre én pl. nem adok sokat, sőt szinte semmit. Nagyon sok kacsát írnak az újságok, minden nap felmerül egy új név és még csak 5 napja nyílt meg az átigazolási piac, és közben a kluból senki nem mondott egy büdös szót sem. Kivéve Laportát aki az egekig magasztalta Eto'o-t.
Szeptember 1. még messze van, addig még sokmindent fognak írni az újságok is, de én már nagyon várok egy interjúféleséget Peptől vagy Txikitől a jövő hétre, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba.
Adíos