Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még jó, hogy ez nem így működik, hogy ha a Real leigazol valakit, akkor megkontrázzuk őket, és mi is igazolunk gyorsan egyet.csabimo írta:Ne is nálunk, föleg ne 90 millioért...De most már vehetnénk mi is valakit...albicelesteX írta:Most akkor Ronaldo is a madridban folytatja?
CR9 nem CR7...A hetes ugye...Erről a szerződésről mondjál már többet, kíváncsi vagyok.Már decemberben lehetett tudni, h jön CR madridba, mert már akkor el volt tán intézve a hitel, meg asszem a nike-nál le van foglaltatva a CR7 márkanév.
Közepén? Szerencsére már kifelé megyünk belőle a jelek szerint.Világválság közepén ilyen pénzeket szór el, ez szégyen
messze nem lehetetlen,mer össze kell érni a team-nek,de meglepne ha a bl-ből ily gyors kiesés lenne,az h megint nyertek az simán benne van,ennek a népnek kell egy év meg egy nagy adag türelemcsabimo írta:Persze mindjárt olcsó. Attól még 157 milka a két játékos és még nincs vége...nagyitomi írta:az meg a másik h nem egy összegbe lesz kifizetve cé hanem részletekben.és mire az egész gyerek ki lesz fizetve a mezekből stb visszahozza a saját árát...így már nem olyan drágaNem hasraütés szerűen megy a vásárlás, alaposan utánna van számolva a dolognak, a válságot is belekalkulálva!
Akkor fogok nagyot röhögni ha jövöre megint bajnokságot nyerünk a bl-böl meg kipottyantok a 8 között
Persze mindjárt olcsó. Attól még 157 milka a két játékos és még nincs vége...nagyitomi írta:az meg a másik h nem egy összegbe lesz kifizetve cé hanem részletekben.és mire az egész gyerek ki lesz fizetve a mezekből stb visszahozza a saját árát...így már nem olyan drágaNem hasraütés szerűen megy a vásárlás, alaposan utánna van számolva a dolognak, a válságot is belekalkulálva!
Villa-ra mennek...Fecooo írta:tudták volna fokozni, csak "elszalasztották" a lehetőséget, ha Pellegrini helyett műringyót vitték volna oda... egyébként drukkolok Pereznek, h adjon 80 millát még Ibráért is, őt halássza csak el előlünk!madmushroom írta:Most, hogy Croni a Madridban folytatja a pályafutását olyan magasságba emelkedett a Real utálatom mint még soha. Nem éreztem még ilyen mértékű gyűlöletet egy csapat iránt...!
Pontosan! Nem is kell ezt semmivel kiegészíteni.barca99 írta:Amíg nincs olyan középpályásuk, aki meg tudja szerezni a labdát és jól meg tudja játszani, addig esély sincs a Barca ellen. Ez nem arcoskodás, ez tény. A MU is felállt a BL-döntőben Ronaldoval, Tevezzel, Rooneyval, Berbatovval, de a középpályán senki nem volt, aki elvegye Xaviéktől a labdát, innen pedig meg voltak számlálva a perceik...
az meg a másik h nem egy összegbe lesz kifizetve cé hanem részletekben.és mire az egész gyerek ki lesz fizetve a mezekből stb visszahozza a saját árát...így már nem olyan drágaNem hasraütés szerűen megy a vásárlás, alaposan utánna van számolva a dolognak, a válságot is belekalkulálva!
tudták volna fokozni, csak "elszalasztották" a lehetőséget, ha Pellegrini helyett műringyót vitték volna oda... egyébként drukkolok Pereznek, h adjon 80 millát még Ibráért is, őt halássza csak el előlünk!madmushroom írta:Most, hogy Croni a Madridban folytatja a pályafutását olyan magasságba emelkedett a Real utálatom mint még soha. Nem éreztem még ilyen mértékű gyűlöletet egy csapat iránt...!
Ha elküldi mondjuk Lass-t, Diarrát és nem hoz helyettük senkit, akkor tényleg nem tanult. Meg elküldi Ramost Milánba, eladja a teljes kispadot, akkor mondhatjuk... De az, hogy hiányposztokra elhozza a világ legjobb játékosaiból kettőt, azt én nem érzem nagy problémának...Ráadásul olyanokat, akiknek a marketing értéke is kiemelkedő! De nincs még vége az átigazolási szezonnak. Nem tudjuk ki jön, ki megy, majd nyár vége felé visszatérhetünk a témára, eddig Perez pont azt hozza, amit mindenki várt tőle.már bocsánat a realosoktól, de mintha azt mondtátok volna, h Perez tanult a hibájából? az a tanulás, h nem 1 aranylasztist, hanem 2t vesz?
Ne aggódjatok a csőd miatt...Vagy ha úgy tetszik, ne reménykedjetek!Ebből vagy nagy bukta lesz és a CSÖD szélére kerül a Real v a BL-be a legjobb 8között esnek ki.
Mert nem veszünk 50 milliókért játékosokat, hanem pár ezer euróból kineveljük őket és ha azt nézed, h mennyi pénz lett rájuk költve akkor sokkal több hasznot hoznak a barcának, minth a madridi ászok visszahozzák az árukat.(közgazdasági szemszögből, a láthatatlan kéz példájacsabimo írta:Egy angol ujság tegnap azt irta hogy Kaka 67 millkos vételára 1 éven belül visszajön, kb 75 millios bevételre számitanak a mezekböl ajándéktárgyakból reklámpénzek stb...
Gondolm ez igaz lesz cr7-re is, ahogy igaz volt beckhamre vagy zidanera...
Nálunk miért nincsenek ilyen kimutatások miért csak a madridról tudok ilyet olvasni?
Már nem azért, de Robben nem jobbszélsző?nagyitomi írta: nincs jobbszélső a realban--->roni
már bocsánat de ha kinyitod a szemed akkor egyből beugrik h mind2 játékos hiányposztra jött és mindegyik a legjobb 3ba van a posztján...sneijder szezonja egy kalap sz.. volt--->kakaFecooo írta:már bocsánat a realosoktól, de mintha azt mondtátok volna, h Perez tanult a hibájából? az a tanulás, h nem 1 aranylasztist, hanem 2t vesz? és nem 2 hónap alatt, hanem 1 hét alatt? ami igaz, az igaz, szignifikáns változás az első érához képest... szegény Kaka hova került...
Erről a szerződésről mondjál már többet, kíváncsi vagyok.Már decemberben lehetett tudni, h jön CR madridba, mert már akkor el volt tán intézve a hitel, meg asszem a nike-nál le van foglaltatva a CR7 márkanév.CS0ki írta:Hát, igazolhatnánk végre egy olyan embert is, akit kedvelek!
nem kevés ez a 90 millió...kiváncsi vagyok, hogy kiderül-e a végén, hogy valóban létezik-e az a bizonyos titkos szerződés, amit Calderon kötött. Ha igen, akkor Pereznek mondjuk nem sok választása volt...
170 milla, nagyon nem kevés. A játékosok eladásából származó bevételek függvényében olyan 200-220ig lehet papiron elmenni, de ha perezég 6 klasszist ígértek, akkor ez ugye kivitelezhetetlen. Ezek után szerintem jönnek a kompromisszumok, pl Xabi alonso nem jön, hanem valami olcsóbb megoldás. Ribery, Silva kilőve. Kiváncsi leszek...
értem persze,de kaka nem egy agresszív lélek(a könyv szerint él:) )ronaldo meg max hisztis de azt meg ki nem sz@rja le őszintén?! attól még a világ 3 legjobbja közt vana hasonlítási alap bőven nem ugyanaz Wink