Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
albicelesteX írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... adrid.html
Igazából mit is jelentene ez?
Nagyon igaz! Mi amúgy sem 150 millió euró körül költünk nyaranta. Hadd határozza meg az edző, hogy ki kell neki, és a vezetőség meg nem értem, miért nem képes megalkudni. Elvégre Laporta is Pepnek köszönheti, hoyg nem negatív hősként távozik majd a nou campból.barca1615 írta:Ezzel én is egyet értek 100%-kig! Mivel Guardiola minden idők legjobb barcáját rakta elénk! És ha ő akar valamit akkor hagy kapja már meg! Ő tudja mi kell a jövő évi sikerekhez és látta a mostani hibákat is stb.!csabimo írta:
De egy ilyen év után, amikor minden megmyertünk, és amugy is lenne rá pénzünk, miért kell szorakozni Ribery megvételével? Föleg ha Guardi elsö számu célpontja jövöre...Szerintem adott ö is annyit idén a csapatnak, h megérdemlik azokat az igazolásokat/embereket jövöre akikre ö gondol...
Ribéry nem csak neki kell hanem nekünk is:D
Egy rettentő erőszakos csatárról van szó, de a forrófejűségéről annyit, hogy ez évben mindössze csak 8 sárgalapot kapott egész szezonban. Ha állati módon művelné a dolgait tényleg (mint, ahogy ti páran beállítjátok), akkor már csomó piros lappal kellene rendelkeznie. (Apropó, Eto'o 12 sárgalapot kapott ez évben).Mental_Theo írta:Úgy látom éppenhogy te nem nézel futballközvetítéseket,mert tudnád milyen forrófejű Ibrahimovic.
Láttad más meccsét is esetleg vagy csak egy meccs alapján formálsz véleményt?lluisllach89 írta:Mu-Porto meccsről dereng vmi?Titinho írta: Egyetértek. Bruno Alves személyében egy tapasztalt, nagyon jó védővel gazdagodna a védekező szekciónk.
Mu-Porto meccsről dereng vmi?Titinho írta:
Egyetértek. Bruno Alves személyében egy tapasztalt, nagyon jó védővel gazdagodna a védekező szekciónk.Szvsz a védelmet kell erősíteni, hallottam a Porto hátvédjét, na például Ő már erősítést jelentene.
Na ez az, amit mi sem értünk. Állítólag Yaya egy francia élcsapat játékosának megfelelő fizetést kap, ami szvsz nem nagy összeg ( spanyolokhoz képest) , ráadásul a kezdő 11-ben neki van a legkisebb fizuja. Na most én nem tudom mennyit kér a kedves ügynöke, vagy Yaya, de az tuti, hogy nem horribilis összeget.Egy MU szurkoló írta:Üdv.
Középpálya adott, de olvastam olyat, hogy Yaya-t eladnátok. Hogyhogy? Ő a legjobb szűrő emberetek. nem értem, de akár MU-ban is szívesen látnám, csakúgy mint Etoot
Üdv.
Ilyen pletyka hírekre nem kell adni. Főleg nem a legnagyobb bulvárlap ami csak létezik a The Sun szavaira.BlauGranaGroc írta:Yaya olyan pofátlan, hogy a 2m körüli fizetésére 15% körüli emelést szeretne -Eto'o-hoz és VV-hez hasonlóan- de ezt a klub nem engedheti meg magának, mert minden pénz Messi és Ibra fizetésére illetve a további erősítésekre kell majd.
Egyébként nem adnánk el, sőt Yaya is nagyon boldog a Barcánál és maradni szeretne, csak ugye ilyenkor beindulnak a találgatások a sajtó részéről, amikor nem sikerül elsőre megállapodni a szerződéshosszabításról. Igaz, hogy az ügynöke is nyilatkozta, hogy lehetnének jó lehetőségei Angliában és Olaszországban, de ezzel szerintem csak nyomást akart gyakololni a Barca vezetésére, egy zsírosabb szerződés reményében.Középpálya adott, de olvastam olyat, hogy Yaya-t eladnátok. Hogyhogy? Ő a legjobb szűrő emberetek. nem értem, de akár MU-ban is szívesen látnám, csakúgy mint Etoot
Egyetértek. Bruno Alves személyében egy tapasztalt, nagyon jó védővel gazdagodna a védekező szekciónk. Milito és Cáceres úgy néz ki távozik, utóbbi viszont csak kölcsönbe.Szvsz a védelmet kell erősíteni, hallottam a Porto hátvédjét, na például Ő már erősítést jelentene.
Bizony nem. 94 millió euró, az rengeteg pénz. Ebből 2-3 nagyon jó játékost lehet venni, sőt még egy világklasszis is belefér. Egy Ribéry-Benzema duó ütne szerintem a MU-nál.Nem szabad az ilyen "ziccert" kihagyni, meg ygengültünk így jelentősen és egyenlőre nem is lehet sajnos Őt pótolni senkivel...
majd találkozunk 3 év múlva a BL döntőben.
Üdv.
Spíler írta:Remélem csak iróniából írtad amit írtál és nem gondolod komolyan.Yaya olyan pofátlan, hogy a 2m körüli fizetésére 15% körüli emelést szeretne -Eto'o-hoz és VV-hez hasonlóan- de ezt a klub nem engedheti meg magának, mert minden pénz Messi és Ibra fizetésére illetve a további erősítésekre kell majd.
Amúgy meg ha 9 milliót 15%-al megemelünk akkor nem 13millió lesz
BlauGranaGroc írta:üdv!Egy MU szurkoló írta: Középpálya adott, de olvastam olyat, hogy Yaya-t eladnátok. Hogyhogy? Ő a legjobb szűrő emberetek. nem értem, de akár MU-ban is szívesen látnám, csakúgy mint Etoot![]()
Yaya olyan pofátlan, hogy a 2m körüli fizetésére 15% körüli emelést szeretne -Eto'o-hoz és VV-hez hasonlóan- de ezt a klub nem engedheti meg magának, mert minden pénz Messi és Ibra fizetésére illetve a további erősítésekre kell majd.
Ezzel én is egyet értek 100%-kig! Mivel Guardiola minden idők legjobb barcáját rakta elénk! És ha ő akar valamit akkor hagy kapja már meg! Ő tudja mi kell a jövő évi sikerekhez és látta a mostani hibákat is stb.!csabimo írta:
De egy ilyen év után, amikor minden megmyertünk, és amugy is lenne rá pénzünk, miért kell szorakozni Ribery megvételével? Föleg ha Guardi elsö számu célpontja jövöre...Szerintem adott ö is annyit idén a csapatnak, h megérdemlik azokat az igazolásokat/embereket jövöre akikre ö gondol...
Remélem csak iróniából írtad amit írtál és nem gondolod komolyan.Yaya olyan pofátlan, hogy a 2m körüli fizetésére 15% körüli emelést szeretne -Eto'o-hoz és VV-hez hasonlóan- de ezt a klub nem engedheti meg magának, mert minden pénz Messi és Ibra fizetésére illetve a további erősítésekre kell majd.
üdv!Egy MU szurkoló írta: Középpálya adott, de olvastam olyat, hogy Yaya-t eladnátok. Hogyhogy? Ő a legjobb szűrő emberetek. nem értem, de akár MU-ban is szívesen látnám, csakúgy mint Etoot![]()
Ribery ide akar jönni és így hiába kapálóznak mások. Így maximum azt érhetik el hogy marad. Vagy Bayern vagy Barca, más lehetőség nincs. Az pedig hogy Eto a válogatotban Pumában játszik az más tészta és nem az eladása mellett szoló érvekbe sorolandó. Azzal is vitába szállnék hogy reklámcél Ibra vagy Ribery megvétele. Azért vennénk a játékosokat, mert kellenek Pepnek és nem feltétlen a pénz miatt, mivel azzal mostanában elég jól állunk. R10 sem elsősorban azért jött anno.Rio Buscape írta:Üdv
Ribéry megszerzését nehezítheti, hogy az Mu is igényt tart rá miután elvitték tőlük Cét. Chelseanek is szüksége van kreatív szélsőre ezért ők is potenciális vetélytársak. Amíg a Real Villa és Xabi alonso szerződtetésén ügyködik, addig sztem Silvat meg lehetne szerezni, mert ha a Barca tényleg Ribéryt akarja akkor a kb 60 milka alatt nem fogja megúszni, ellenben Silva 30 miskáért már nálunk lenne.
Sajnos Etoo távozási híre engem nagyon szíven ütött. Etoo nem eladhat(Afrikai, arogáns, és Pumás). A Barca felakarja majd venni a harcot a Reallal (pénzügyileg) és ezért Reklámemberekre fogja cserélni értékes játékosait. Bízom benne hogy ez nem így lesz!!!!