BlauGranaGroc írta:Yaya olyan pofátlan, hogy a
2m körüli fizetésére 15% körüli emelést szeretne -Eto'o-hoz és VV-hez hasonlóan- de ezt a klub nem engedheti meg magának, mert minden pénz Messi és Ibra fizetésére illetve a további erősítésekre kell majd.
Ilyen pletyka hírekre nem kell adni. Főleg nem a legnagyobb bulvárlap ami csak létezik a The Sun szavaira.

Nemtudom honnan vették ezt a 15%-ot...pláne Eto'ohoz és VV-hez hasonlóan. Jóval de jóval nagyobb összegekről szólnak itt szerintem a dolgok. Yaya esetében ez 300 ezer euró lenne. Ezt valaki tényleg elhiszi, hogy ennyit se akarnak emelni a fizetésén? Jóhogy már nem csökkentjük...

Ez hülyeség, már bocs.
Középpálya adott, de olvastam olyat, hogy Yaya-t eladnátok. Hogyhogy? Ő a legjobb szűrő emberetek. nem értem, de akár MU-ban is szívesen látnám, csakúgy mint Etoot
Egyébként nem adnánk el, sőt Yaya is nagyon boldog a Barcánál és maradni szeretne, csak ugye ilyenkor beindulnak a találgatások a sajtó részéről, amikor nem sikerül elsőre megállapodni a szerződéshosszabításról. Igaz, hogy az ügynöke is nyilatkozta, hogy lehetnének jó lehetőségei Angliában és Olaszországban, de ezzel szerintem csak nyomást akart gyakololni a Barca vezetésére, egy zsírosabb szerződés reményében.
Most, hogy tegnap nem sikerült az ELSŐ tárgyalás Valdes-sel, ma már a következő neveket lehetett olvasni mint Valdes utódja a Barcánál: Asenjo, Reina, Diego Lopez, Gorka.
Szvsz a védelmet kell erősíteni, hallottam a Porto hátvédjét, na például Ő már erősítést jelentene.
Egyetértek. Bruno Alves személyében egy tapasztalt, nagyon jó védővel gazdagodna a védekező szekciónk. Milito és Cáceres úgy néz ki távozik, utóbbi viszont csak kölcsönbe.
Nem szabad az ilyen "ziccert" kihagyni, meg ygengültünk így jelentősen és egyenlőre nem is lehet sajnos Őt pótolni senkivel...
majd találkozunk 3 év múlva a BL döntőben.
Üdv.
Bizony nem. 94 millió euró, az rengeteg pénz. Ebből 2-3 nagyon jó játékost lehet venni, sőt még egy világklasszis is belefér. Egy Ribéry-Benzema duó ütne szerintem a MU-nál.
Akkor 3 év múlva! Addig is sok sikert!

Üdv.