2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
levproff írta:Valaki nekem össze tudna dobni egy Robinhos siget!Mind egy melyik kép azt rá bízom a mesterekre!!Köszönöm!
Köszi teljessen jó ez így.Slither írta: @mr.:
(már nem nagyon volt ötletem, így sikerült...)
csaby23 írta:ja és mégegyszer ha kérhetem vki összedobna nekem egy Valdés-eset vagy egy Henry-sat?mert ami most van azt hiszem az másé,és nem akarom senkitől sem elveni...
ezen nem kell semmit sem javítani, iszonyatosan jóMichaaBee írta: Nem tudom melyik tetszik jobban, egyiksem egy remekmű, de remélem vmennyire tetszik.Slither szerintem jobbat fog tudni csinálni.
![]()
szerk.: az első képet kevesebb sötétítéssel is meg tudom csinálni, ha gondolod.
Slither írta:@MessiFan: Itt van 2féle betűtípussal:
![]()
Köszi szépen.MichaaBee írta:Nem röhögünk ki, de azért olvasd el a szabályzatot.csaby23 írta:én még eléggé amatőr felhasználó vagyok,úgyhogy ha kérhetlek titeket magyarázzátok el hogyan kell berakni az aláíráshoz képet(és ne röhögjetek ki akármilyen hülye is a kérdés)
Egyébként profilaláírás
két [img]közé[/img] berakod a kép URL-jét.
faithnomore írta:szeretném megkérni valamelyik bannermestert hogy csináljon nekem egy sig-et a példaképemről, kedvenc gitárosomról Synyster Gatesről
Nem röhögünk ki, de azért olvasd el a szabályzatot.csaby23 írta:én még eléggé amatőr felhasználó vagyok,úgyhogy ha kérhetlek titeket magyarázzátok el hogyan kell berakni az aláíráshoz képet(és ne röhögjetek ki akármilyen hülye is a kérdés)
Hát ezt eddig nem láttam. Egyelőre köszönöm neki akkor, és be is rakom, de szeretném ha valaki megpróbálná a kérésemet. Akár ez a kép is lehet az alap vagy ez a banner. Addig is köszönöm ezt! De várom a következőt.House írta:Abból a képből, amit régebben linkeltél csinált egyeg Blaugrana.BlauGranaGroc írta:
Légy szíves nekem is csinálj egy olyat Dexter felirattal. Mind1 hogy néz ki.Slither írta:...
Nekem 2 is jöhet egyikkenn a nick nevem legyen a msikon meg az hogy KakáSlither írta:Miért akar hirtelen mindenki tőlem siget kérni?!G-Jay írta:
Mondjuk Slither azzal az új pakkal![]()
![]()
Teljesen hangulat- és képfüggő vagyok, nem tudok mindenből aláírásképeket csinálni mint a többiek.![]()
Más: Akar vki ilyen jellegű absztrakt avatárt?![]()
Engem megdobhatsz egy ilyennelSlither írta:Más: Akar vki ilyen jellegű absztrakt avatárt?![]()
Oh MY GODSlither írta: És a végére egy új sig: