Barca Igazolások 2009-2010
[/quote]
Tökéletesen egyetértek. Bár nem csipázom a kis brazilt, de az tény, hogy jobban helytállna a baltámadó posztján, mint Ini. Csak azért, mert gólerősebb.
Iniestát viszont nem hoznám ki Xavi mellől. Ez az Iniesta - Touré - Xavi hármas párját ritkítja a világon, ennyire jól egyszerűen nem lehet 3 játékost egymás mellé tenni.
[/quote]
Abban tökéletesen egyetértek. Ilyen jó középpályánk régen volt. De Ini gyakran nem volt sérülés miatt. Valaki kell a kp-ra. Muszáj szerezni valakit.
Aki jól tudja helyettesíteni Xavi-t vagy Ini-t.
Tökéletesen egyetértek. Bár nem csipázom a kis brazilt, de az tény, hogy jobban helytállna a baltámadó posztján, mint Ini. Csak azért, mert gólerősebb.
Iniestát viszont nem hoznám ki Xavi mellől. Ez az Iniesta - Touré - Xavi hármas párját ritkítja a világon, ennyire jól egyszerűen nem lehet 3 játékost egymás mellé tenni.
[/quote]
Abban tökéletesen egyetértek. Ilyen jó középpályánk régen volt. De Ini gyakran nem volt sérülés miatt. Valaki kell a kp-ra. Muszáj szerezni valakit.
Aki jól tudja helyettesíteni Xavi-t vagy Ini-t.
Tökéletesen egyetértek. Bár nem csipázom a kis brazilt, de az tény, hogy jobban helytállna a baltámadó posztján, mint Ini. Csak azért, mert gólerősebb.chi omega írta:akinek úgy kezdődik az igazolási okfejtése, hogy majd iniesta lesz az állandó balszélső, azzal nagyon nem tudok egyetérteni.
a xavi-iniesta belső középpálya a legdurvább a világon, sőt, az egyik legjobb a spanyol futball történelmében. nem kell megbontani, ha igazolás, akkor gólerős balszélső. persze játszhat még andres szélsőt, mert annak is klasszis, de ne erre építsünk.
robinho pedig azért olcsó, mert nem értek BL-t érő pozícióba a cityvel, ahogy a cikkben is szerepel. gondolom így a klubnak elég nehéz dolga van, ha megpróbálja megnehezíteni az átigazolását. olcsón simán el kell hozni, lehetne vele bosszantani a madridot, az sem egy utolsó szempont.
Ha Robinho tényleg olcsón jönne, valahogy lenyelném. Már csak azért is, mert mégis csak ragaszkodnánk valamilyen módon az elveinkhez, neki nem lenne zsákbamacska a Liga, és azért a Copa Americán villantott, amikor egy emberként a hátára vette a brazilokat.
Bár komoly fentartásokkal kezelném, ha jönne, de az esélyt neki is megadom.
Jövőre meg cserealap lesz Ribéryért.

szerk.: na, ha mégis van esély Ribéryre, akkor hajrá. 50 millió, az nekünk pont 40 és egy játékos.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2009.06.17. 11:12:11-kor.
50-et Villáért? Akkor már inkább 40-et Ibráért. + még szerezzük meg Robinho-t. Valahogy....Mikaos írta:Állítólag Villáért is 50-et kínálunkpalesz77 írta:50 misi?akkor nekünk tárgytalan(remélem) nem Barca stílus az 50 milla kipengetése...
Amúgy elmundo-n meg az van, hogy Valdano szerint nem tudnak vetekedni a Barca ajánlatával Villáért.
szerk.: Persze végülis ez nem zárja ki Ribéry ügyét náluk. Mindenesetre akkor annyi jó jel van ebben, hogy kezd elfogyni a pénzük.

Állítólag Villáért is 50-et kínálunkpalesz77 írta:50 misi?akkor nekünk tárgytalan(remélem) nem Barca stílus az 50 milla kipengetése...

Amúgy elmundo-n meg az van, hogy Valdano szerint nem tudnak vetekedni a Barca ajánlatával Villáért.
szerk.: Persze végülis ez nem zárja ki Ribéry ügyét náluk. Mindenesetre akkor annyi jó jel van ebben, hogy kezd elfogyni a pénzük.
- matyi02
- Entrenador del Barça
Hát nemtudom... de mi már fél éve rágódunk vele...
Könnyen lehet, hogy Tixiék elintézik.
Meg hát Guardiola azt mondta, hogy neki Ribéry kell.
Szóval... szerintem az ő szava most a SZENT!
Robinho meg marad az arabok erejével
Nekem Ribéry/Robinho mind1. Csak jöjjön az egyik.
Énis több helyen olvastam, hogy Pérez 55misit küld.
Könnyen lehet, hogy Tixiék elintézik.
Meg hát Guardiola azt mondta, hogy neki Ribéry kell.
Szóval... szerintem az ő szava most a SZENT!
Robinho meg marad az arabok erejével

Nekem Ribéry/Robinho mind1. Csak jöjjön az egyik.
Énis több helyen olvastam, hogy Pérez 55misit küld.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matyi02 2009.06.17. 10:23:16-kor.

-
- Jugador d'estrella
A Robinho leigazolása közel sem lehet ennyire egyszerű, ha így volna már sorban álnának érte a csapatok.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
50 misi?Mikaos írta: szerk.: Elmundo-n új hír: Ribéry eladó!!!. Van Gaal beadta a derekát, minimum 50 milláért elvihető.

amúgy van egy tippem hol fog kikötni ha tényleg igaz a hír

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 41742.html?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.06.17. 10:21:25-kor.
- FutureDeluxe
- Barça C
Végre..... Most már csak az a kérdés, hogy jön e hozzánk művelni a focitMikaos írta:
szerk.: Elmundo-n új hír: Ribéry eladó!!!. Van Gaal beadta a derekát, minimum 50 milláért elvihető.

Köszönöm Istenem, hogy Barca szurkolónak születtem....
Villa állítólag mondta, hogyha Angliába megy, akkor csak a Liverpool jöhet nála szóba. (www.goal.com)
Tehát a másik két kérő, MU és Chelsea szépen hátat fordíthatnak
És akkor gyakorlatilag egy kérő maradna, azok pedig mi vagyunk.
szerk.: Elmundo-n új hír: Ribéry eladó!!!. Van Gaal beadta a derekát, minimum 50 milláért elvihető.
Tehát a másik két kérő, MU és Chelsea szépen hátat fordíthatnak

Tök fölösleges az ilyen pletykákkal foglalkozni! Ibra pletykák is jöttek napi 4-5 és mindenki húhááá. Aztán sehol sincs most! Vagy lehet, hogy azért ilyen csendes mert már megvettük csak nem hozták napvilágra:D De ennek 2% esélye van
matyi02 írta:36,5 euro?![]()
Az nem is lenne sok a brazilért.
Én nagyon boldog lennék, ha jönne![]()
Én csak őt szerettem a realba.
Nekem is az egyik legszimpatikusabb ember volt a realból meg Casillas!
ha jönne a brazil nagyon jó lenne! Ribéry meg nem kell
Hát igen még mindig jobb mint a 45 millióba kerülő Ibrahimovic.matyi02 írta:36,5 euro?![]()
Az nem is lenne sok a brazilért.
Én nagyon boldog lennék, ha jönne![]()
Én csak őt szerettem a realba.
De azt sem bánnám ha mind a 2 idejönne.

Az a baj hogy Eto-nak nagyon kinyílt a csipája.

Hagyjátok már ezt a pénz beszél dolgot. Ez nem tudom hogy hol igaz és hol hamis. Zizou esetében biztosan nem. Ő nem volt pénzéhes játékos. Soha az életben nem. Igen, mondta hogy a Barca a kedvence. De szerintetek mi kifizettünk volna érte 73.500.000 eurót? Egyszerűen azokban az időkben csak Real tudta őt megvenni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.06.17. 10:04:26-kor.
Zidane is nyilatkozta még anno, h a Barca a kedvenc csapata, aztán látod, mi lett...A pénz gyerekek, az számit, semmi másMikaos írta:Jó hírek a sport.es -ről (már akinek jó)
Utánanéztek egy régi interjúnak (2005). David Villának (állítólag) feltették a kérdést: Barca vagy Madrid? Ő hezitálás nélkül Barcát mondott. Beszélnek még a cikkben Quiniről és Luis Enriquéről, vagyis a kapcsolódási pontokról.
Egy másik cikkben Pep azt mondja D.Villára: OK. Minden erővel rámozdulnak.
Annak kevésbé örülnék, ha mondjuk Bojan teljes játékjogát akarnák megszerezni. Remélem, egy kölcsönszerződéssel megoldható az egész ügylet.

- palesz77
25+Hleb/Guddy, ebbe még a city is belemenne. istnem, ad, hogy idejöjjön, a Messi Robinho szélsőkre, az Eto/Henry/Bojan középcsatárokra és a Xavi-Touré-Ini középpályássorra NINCS ELÉG VÉDŐ!bali 15 írta: Szerintem is tökéletes lenne ide. Mondják hogy csupán egy nagy név kellene a keretbe még. 25 éves. Jobban is járnánk vele mint Ibrával. Nem annyira drága és még Eto-t is megtarthatjuk.(Bár nekem az tök mind1).
Amúgy a kivásárlási ára: 36.500.000 €

szóval csak egy valamit tehetek(ünk

Szerintem is tökéletes lenne ide. Mondják hogy csupán egy nagy név kellene a keretbe még. 25 éves. Jobban is járnánk vele mint Ibrával. Nem annyira drága és még Eto-t is megtarthatjuk.(Bár nekem az tök mind1).socio66 írta:robinho esetében szerintem a madridi múlt inkább pozitív,mint negatív dolog..
hiszen ugye nem éppen barátsággal váltak el a felek és a brazilban nyilván dolgozik a 'reváns',hogy megmutassa,hiba volt őt elengedni.
a barca pedig a legeslegjobb hely számára,hogy ezt bizonyítsa!
valahogy úgy,mint eto'o tette,teszi ezt..
ez a szerződési kitétel pedig nagyon jól jöhet számunkra,hiszen ha robinho tényleg jönni akar-márpedig miért ne akarna-akkor a city sem lesz abban a helyzetben,hogy az egekig strófolja a játékos árát..
így pedig 20-25 millió euróért lehet egy fiatal,gyors,jól cselező, virtuóz,gólerős-egyszóval a játékrendszerünkhöz tökéletes-balszélsőnk.
hozzuk el!
Amúgy a kivásárlási ára: 36.500.000 €
Jó hírek a sport.es -ről (már akinek jó)
Utánanéztek egy régi interjúnak (2005). David Villának (állítólag) feltették a kérdést: Barca vagy Madrid? Ő hezitálás nélkül Barcát mondott. Beszélnek még a cikkben Quiniről és Luis Enriquéről, vagyis a kapcsolódási pontokról.
Annak kevésbé örülnék, ha mondjuk Bojan teljes játékjogát akarnák megszerezni. Remélem, egy kölcsönszerződéssel megoldható az egész ügylet.
robinho esetében szerintem a madridi múlt inkább pozitív,mint negatív dolog..
hiszen ugye nem éppen barátsággal váltak el a felek és a brazilban nyilván dolgozik a 'reváns',hogy megmutassa,hiba volt őt elengedni.
ez a szerződési kitétel pedig nagyon jól jöhet számunkra,hiszen ha robinho tényleg jönni akar-márpedig miért ne akarna-akkor a city sem lesz abban a helyzetben,hogy az egekig strófolja a játékos árát..
így pedig 20-25 millió euróért lehet egy fiatal,gyors,jól cselező, virtuóz,gólerős-egyszóval a játékrendszerünkhöz tökéletes-balszélsőnk.
hozzuk el!
hozzuk el!
védekezik Xavi?Laza írta: Akkor nem ismered Fabregast eléggé,ő is nagy teherbirású technikás játékos,a gond vel max annyi hogy nem védekező..
és én személy szerint,megvenném 20millióért meg yaya ..
és majd védekezik Xavi...
köszönöm, nincs több kérdésem...már ne is haragudj, de komolytalan, amiket irkálsz...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.06.17. 09:53:05-kor.
- palesz77
Laza írta:Akkor nem ismered Fabregast eléggé,ő is nagy teherbirású technikás játékos,a gond vel max annyi hogy nem védekező..
és én személy szerint,megvenném 20millióért meg yaya ..

http://www.youtube.com/watch?v=2XJqdYOLdog
itt tessék megnézni az első gólt! és ő elvileg VKP. a korunk legjobbja(a barca stílusához, mert azért Essien se kutya

Hagyjátok már Fabregast. Jó lenne ide. De Yaya helyére? Magatoknál vagytok?
. Cserepadra tenni őt pedig nagy bűn. (fabregast)
Robinho-t viszont feltétel nélkül megvenném. Teszek rá hogy Madridos volt. Schuster alatt jól játszott. Képzeljétek el hogy Pep alatt mit tudna nyújtani.
.

Robinho-t viszont feltétel nélkül megvenném. Teszek rá hogy Madridos volt. Schuster alatt jól játszott. Képzeljétek el hogy Pep alatt mit tudna nyújtani.

Ezt hogyan is gondoltad? Fabregas-ért adnál 20 milliót + Yaya-t?Laza írta: és én személy szerint,megvenném 20millióért meg yaya ..

Nem gondolhatod komolyan.

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o