Pro Evolution Soccer 4
-
- Director del Fútbol
Láttam egy trailert a készülő PES 5-ről, és volt benne egy csomó utcán játszódó képsor. Ha lesz benne utcai foci is, becsinálok örömömben. Bár ez még nem jelenti azt, de hátha...
- Henke
- Barça B
- Kapcsolat:
bizti aszitte hogy nem ismerjük az fht:DD amugy fhn greddy néven vok:)Fyrex írta:hi all!
bekem csunya dolog más góljaival dicsekedni![]()

Força Barça!
Anti Mandrill!
Hajrá Sopron & Újpest!
101% Anti Ferencváros & Gyor!
hi all!
bekem csunya dolog más góljaival dicsekedni

bekem csunya dolog más góljaival dicsekedni

1dvd... ha tudsz, hozz egyet és viszem a tornára.barcafan írta:szólokGábor írta:hi barcafan! nekem megvan! szólj majd!ha viszem holnap 2 cd árát (nem tudom hány cd) akkor eltudod hozni mondjuk a tornára? vagy ha van cd-d akkor holnapra? dvdis jó ha az van. eu szabványoknak megfelelek
hi barcafan! nekem megvan! szólj majd!
cső
)
beszerzném, de nem hiszem hogy menne a gépemen

beszerzném, de nem hiszem hogy menne a gépemen
- Henke
- Barça B
- Kapcsolat:
nem ide megy, de badi rég láttalak! szevasz, remélem megvagy:P san andreast szerezd be pcre! mer sokal job mint ps-en!Badi írta:sikerült, köszi

Força Barça!
Anti Mandrill!
Hajrá Sopron & Újpest!
- Henke
- Barça B
- Kapcsolat:
nekem a két összeálitásom:
Barca: Hildebrand,-Kompany,Puyol,Samuel(astonvillas),Wilhelmsson
Dyer,Ronaldinho,Messi,Duff
Henry,Martins
azér van minden jűátékos szinte léecseélve mer a pes a 2004-es erönlétek vannak és én a legjobbra törekettem
de már mentem szezonokat simán is
Barca: Hildebrand,-Kompany,Puyol,Samuel(astonvillas),Wilhelmsson
Dyer,Ronaldinho,Messi,Duff
Henry,Martins
azér van minden jűátékos szinte léecseélve mer a pes a 2004-es erönlétek vannak és én a legjobbra törekettem
de már mentem szezonokat simán is

Força Barça!
Anti Mandrill!
Hajrá Sopron & Újpest!
sikerült, köszi
- balboa7
- Entrenador del Barça
jah, meg kell nézni a progiba, hogy melyik gomb mit vesz fel...nekem F10...a Movies fülnél a Video capture Hotkey-nél ami bevan állítva az a jó gomb...Badi írta:Szóval letöltöttem, megnyitom, megvannak a beállítások is, megnyomom az F10-et de nem történik semmi
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

Szóval letöltöttem, megnyitom, megvannak a beállítások is, megnyomom az F10-et de nem történik semmi
kösz, megpróbálom..
- balboa7
- Entrenador del Barça
Töltsd le a Fraps nevű programotBadi írta:balboa7 írta:gif-et akarsz csinálni, mint a Davids-os avatarod?Badi írta:Hogy tudom az elmentett gólokat kirakni videónak?
akár azt is, de elsősorban csak videót szeretnék csinálni az elmentett gólból. Magyarul meg lehessen nézni anélkül hogy megy a játék

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

balboa7 írta:gif-et akarsz csinálni, mint a Davids-os avatarod?Badi írta:Hogy tudom az elmentett gólokat kirakni videónak?
akár azt is, de elsősorban csak videót szeretnék csinálni az elmentett gólból. Magyarul meg lehessen nézni anélkül hogy megy a játék