Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bizti aszitte hogy nem ismerjük az fht:DD amugy fhn greddy néven vok:)Fyrex írta:hi all!
bekem csunya dolog más góljaival dicsekedni![]()
1dvd... ha tudsz, hozz egyet és viszem a tornára.barcafan írta:szólokGábor írta:hi barcafan! nekem megvan! szólj majd!ha viszem holnap 2 cd árát (nem tudom hány cd) akkor eltudod hozni mondjuk a tornára? vagy ha van cd-d akkor holnapra? dvdis jó ha az van. eu szabványoknak megfelelek
nem ide megy, de badi rég láttalak! szevasz, remélem megvagy:P san andreast szerezd be pcre! mer sokal job mint ps-en!Badi írta:sikerült, köszi
jah, meg kell nézni a progiba, hogy melyik gomb mit vesz fel...nekem F10...a Movies fülnél a Video capture Hotkey-nél ami bevan állítva az a jó gomb...Badi írta:Szóval letöltöttem, megnyitom, megvannak a beállítások is, megnyomom az F10-et de nem történik semmi
Töltsd le a Fraps nevű programotBadi írta:balboa7 írta:gif-et akarsz csinálni, mint a Davids-os avatarod?Badi írta:Hogy tudom az elmentett gólokat kirakni videónak?
akár azt is, de elsősorban csak videót szeretnék csinálni az elmentett gólból. Magyarul meg lehessen nézni anélkül hogy megy a játék
balboa7 írta:gif-et akarsz csinálni, mint a Davids-os avatarod?Badi írta:Hogy tudom az elmentett gólokat kirakni videónak?