pitta19 írta:Sziasztok!
Olvasni naponta többször szoktam a fórumot, írni ritkábban.
Nekem nagyon szurja a szemem, és gyakorlatilag nem is értem, hogy mintha senki nem akarna hozzánk igazolni. Egy olyan csapathoz, aki a tavalyi évben végig alázta a világot. Jó az tény, hogy a Madrid elég rendesen megtréfálta az átigazolási piacot, de nincs egy olyan játékos, mint pl: CR legalább is nem tudok, hogy évek óta szeretne nálunk játszani, miért van ez így?
A kulcsszavak:PÉNZ és POSZT.
Sztem igen sokan lennének,akik szeretnének nálunk játszani,kimondva-kimondatlanul.De egyrészt tudják,h nálunk elég sok poszton világklasszisok tolják,így nehéz dió lenne kiszorítani őket.Főleg azért,mert azok,akiket hiányolsz (CR nagyságrend.Világelit?) inkább a támadó szekcióhoz tartoznak.És leginkább ott vagyunk meg,tehát senki sem olyan lelkes,ha mondjuk Messi v Xavi (folytathatnám...) posztjára való lenne.
A másik a lé.
CR-t hoztad fel példának.Ő könnyen híreszteli a reált,mivel régóta kóstolgatják,méghozzá gondolom nem zsebpénzzel akarták maggyőzni.Olyan fizu ígéretével kenegetik/ték,aminek nem lehet ellenállni.ÉS AMIT MI NEM FOGUNK ÍGÉRNI SENKINEK,NEMHOGY KIFIZETNI!
Szal CéRoni simán ódákat zengene rólunk,ha egyrészt ilyen 80-100 milla körül ígérnénk érte és 10 körüli fizut neki,valamint totál senki sem lenne partiban vele a posztján.
Sztem kábé ennyi a dolog.
Am halkan megjegyzem,Ribéry ügyben már melegítettük a pályát korábban,ennek voltak köszönhetőek a BL-es látványos mezcseréi,amik számomra üzenet értékűek voltak.Szívesen jönne hozzánk,posztot tekintve még be is férne a kezdőbe sztem.De ezen a ponton szól közbe a PÉNZ...Hiába nyilatkozná le naponta 10szer,h álma a BARCA,ha tudni lehet,h nem fogunk kiadni érte 60-100 métert.Mert teszem azt,ráígérünk 55 milliót,amivel elhozható lenne elvileg.Jönne Perec bácsi és csuklóból ráígérne min 60at,csakazértis.Licitben pedig nem fogunk leállni versenyezni a blankókkal.
22es csapdája...
Egy esélyét látnám a transzfernek.Ha csendben,a média háta mögött meg tudnánk egyezni a BM-nel és a playával.Ha nincs hírverés,akkor nem nyúl bele a dologba a konkurrencia.Köztudottan jó a viszonyunk a bajorokkal és tegyük fel,h nem igazán kultiválják a reált,valamint Franck minket választana.Szépen lepaktálunk velük,h a kért 50 körüli összeget lecsengetjük és vihetjük.Nem kell ide nagy médiacirkusz,mint a "szomszédnál".De ez csak elmélet.