Sziasztok,
első hozzászólásom lesz, mer már nem bírom a tehetetlenséget!
Szerény véleményem szerint Valdes kicsit sokat képzel magáról, Asenjo-t nagyon jó lett volna ha megszereztük volna helyette, és VV mehetett volna MU-ba vagy Milánóba! Tudom h sokan úgy vtok vele, h jó meg minden, de sokat akar!!! Vagy lehet csak az apja
Filipét ha megszerezzük, akkor azzal sztem a védőket ki is pipálhatjuk, mer Henrique is visszajön kölcsönből. Néztem csak miatta leverkusen meccseket, és nem teljesített rosszul. Jobb hátvédben és középen is bevethető. Mondjuk Adlert is néztem de az mind1
Ez a Mascherano hece-hurca tényleg fura egy kicsit, hacsak nem barca 99-nek van igaza, miszerint h rotálják Xavit és Iniestát a középpályán, felmegy oda Touré, és akko Masche megy vkp-be. Lehet benne vmi. 20 misit adnék érte, de Bojan-t még tutira nem! Hleb-et Gudy-t elküldeném, mer pénz is kell!!!!
Bal szélre Ribery vagy Robinho kéne! Valamelyik nagyon kéne! Mai meccset nézve...hát kezdek a kis brazil felé nyúlni
De ha azt is hozzávesszük h Ribery a jobb oldalon is jól megy, akkor lehet ő kéne, mer akko ha Messinek ne adj Isten valami baja van, akkor mehetne a helyére és Titi megy szépen balra!
Most lehet kapok pár negatívat, de Eto'o-nak sztem lejárt itt az ideje! Szép volt jó volt, de a City-nek el kéne engedni! Ilyen társakkal mint amilyen a Barcában van, jóval több gólt is lőhetett volna! Villa jöhetne a helyére, és Messi természetesen maradna a jobb oldalon. Henry lenne a Jolie Joker. ha Villa pihen, megy a helyére csatárnak, ha bal szélen pihen vki, akkor oda megy a helyére.