Offtopic #2
http://comment.blog.hu/2009/06/23/izetl ... o#comments
Hát ez hihetetlen. Hogy lehet ennyire gusztustalan valaki,hogy ebből akar pénzt csinálni. A TV csatornák meg ennyire idióták?
Hát ez hihetetlen. Hogy lehet ennyire gusztustalan valaki,hogy ebből akar pénzt csinálni. A TV csatornák meg ennyire idióták?

Remitől nekem az tetszett a legjobban, amikor a horgászok botjával hajitott gerelyt 

- Kamarilla
- Jugador d'estrella
Hát a gyerek nem kicsit tud!Fernando írta:Remi Gaillard a legnagyobb!!! Eszméletlen csóka, minden videóját láttam "tecsőn"Kamarilla írta:http://www.nimportequi.com/
A gyeró nem kispályás!Hogy a büdös francba csinálja, nem tudom!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
-
- Entrenador del Barça
De ők legalább nem írnak levelet a borsnak h írják ki a forrást. Ellenben a sok kis...-tól akik az oldalnak írnak levelet h szedjék le az ő myvipes képeit.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Remi Gaillard a legnagyobb!!! Eszméletlen csóka, minden videóját láttam "tecsőn"Kamarilla írta:http://www.nimportequi.com/
A gyeró nem kispályás!Hogy a büdös francba csinálja, nem tudom!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
Én úgy tudtam h demokrácia van de hát ilyen az internet itt minden megszakadlionelmessi19 írta:Ez bizony a diktatúra chimborassoja.

Irónia.

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Egy kérdés?
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Kamarilla
- Jugador d'estrella
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kamarilla 2009.06.22. 22:33:01-kor.

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Továbbra sem látom át, mire fel ez a nagy törölgetés!
Aki nem értette a mondandóm lényegét, őt sajnálom!
A véleményemet továbbra is tartom, mint ahogy eddig is szoktam!
Felháborító, hogy lm19 abban leli örömét, hogy a neki nem tetsző hsz-ket törölje...Sajnálom, de ezt el kellett mondanom.
Bezzeg az igazolások topikban mindenki szabadon garázdálkodhat, nincs semmi következménye. Hogy az egyéb gyökérségekről ne is beszéljünk...Az obszcenitásnak következménye nincsen, szabadon lehet okádni, ejakulálni VT övtáskájába stb...
És akkor még én kapok figyelmeztetést, meg kizárással való fenyegetéseket...
Aki nem értette a mondandóm lényegét, őt sajnálom!
A véleményemet továbbra is tartom, mint ahogy eddig is szoktam!
Felháborító, hogy lm19 abban leli örömét, hogy a neki nem tetsző hsz-ket törölje...Sajnálom, de ezt el kellett mondanom.
Bezzeg az igazolások topikban mindenki szabadon garázdálkodhat, nincs semmi következménye. Hogy az egyéb gyökérségekről ne is beszéljünk...Az obszcenitásnak következménye nincsen, szabadon lehet okádni, ejakulálni VT övtáskájába stb...
És akkor még én kapok figyelmeztetést, meg kizárással való fenyegetéseket...

Amugy sztem az aerobik nagyon jó szálkásitó. A kempo edzéseken egy időben mindig az volt a bemelegitő, és meg is volt a hatása. Aztán mostanában sérülések és időhiány miatt nem jártam edzésekre, fel is jött 5 kiló. Bár nálam ez már igy megy, egy 7 alatt simán tudok fogyni és hizni is 5-6 kilót
Amugy meg a zsákolás is nagyon ütős, 3 percig ütöd tiszta szivnől a zsákot, ugy, h közben folyamatosan mozogsz, szvsz fölér simán egy 3-4km futással.
A felüléseket meg nem szeretem, főleg nem a földön. Sztem nem tesz jót a gerincnek. Akkor inkább már lábemelgetés

Amugy meg a zsákolás is nagyon ütős, 3 percig ütöd tiszta szivnől a zsákot, ugy, h közben folyamatosan mozogsz, szvsz fölér simán egy 3-4km futással.
A felüléseket meg nem szeretem, főleg nem a földön. Sztem nem tesz jót a gerincnek. Akkor inkább már lábemelgetés

Jaés, ha futsz, akkor először inkább nyugisan kocogj mert kb 25 perc után kezdi el a tested égetni a zsírtLM10 írta:Socioval "konzultáltunk" és kipróbálom az Ab King Pro-t+futást kb 1 hónapig. Ha javulok akkor folytatom, ha nem akkor mással próbálkozom. De azt mire üzembe helyezem megint az idő, szal még ma összerakom(kissé szétment) és ezzel holnaptól kezdem.

(Mihi, ezen a szőrös-biciklis összefüggésen még mindig röhögök

Fotót tényleg követelünk. Sztem az is korrekt lenne, ha mindennap csinálnál, és akkor lehetne látni. Vagy majd tudod gyorsan váltogatva a képeket látjuk, hogy hogyan is nőtt meg az izom.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
-
- Entrenador del Barça
Jajjj. lazíts már egy kicsit... Az, hogy hogyan viselkednek veled egy fórumon csak és kizárólag tőled függ.Srácok...nem pukkadtam be... Nem is ez a bajom, csak nem akarom, h én legyen az akit a fórum szétfikáz....
Mire ez a kétségbeesett levegőkapkodás? Szedd össze magad és nyugodj le. Ha ma kezded el a felüléseket felejsd el a százas nagyságrendeket mert 1. nem fogod bírni 2. értelmetlen így belekezdeni, a fokozatosság az alapja mindennek. 3. olyan izomlázad lesz 1 hétig, hogy nem fogsz tudni megmozdulni.
- LM10
- Director del Fútbol
Socioval "konzultáltunk" és kipróbálom az Ab King Pro-t+futást kb 1 hónapig. Ha javulok akkor folytatom, ha nem akkor mással próbálkozom. De azt mire üzembe helyezem megint az idő, szal még ma összerakom(kissé szétment
) és ezzel holnaptól kezdem.

Rendben Mr.Kockahas !LM10 írta:Srácok...nem pukkadtam be...Nem is ez a bajom, csak nem akarom, h én legyen az akit a fórum szétfikáz....

Na jó ez csúnya volt.
Na ,de ideje lenne elkezdeni. Azt mondtad 6kor vacsora, már 19:15van lassan kezdheted

De szerintem ne egyszerre nyomj le 200-300at. Hanem mondjuk 30-40-50es sorozatokat csinálj és tarts közöttük pár perces szünetet.
Hajrá!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
nem kell játszani most a sértődöttet, nem baj,ha humorosan válaszolunk, +amellett kaptál használható infókat is bőven.
de azokat a fórumokat amiket betettem ide, érdemes megnézned, ott tuti kapnál még részletesebb infókat.
de azokat a fórumokat amiket betettem ide, érdemes megnézned, ott tuti kapnál még részletesebb infókat.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- LM10
- Director del Fútbol
Tavaly is használtam, asszem 220 fokos-az a legnehezebb, és egy idő után nem is éreztem h csinálom, szinte unalmas voltsocio66 írta:lm10,mostantól hasizomnak szólítalak,ha nem gond!![]()
na szóval reklámoztad itt az ab king pro-t.
nekem van ilyen gépem és személyes tapasztalatom alapján ezzel tudod leghatásosabban kockásítani a hasad és egyben fogyasztani is előtte.
ehhez van útmutató,meg minden,hogy elérd a célod,ugye a tévében is szokták reklámozni. vannak rajta állítható fokozatok meg minden,szóval ennél nem igazán van jobb és gyorsabb megoldás..
hajrá

( Remélem amit most leírtam, az nem mozgatja meg a rekeszizmaitokat

-
- Capitá del Barça
[quote="socio66"]lm10,mostantól hasizomnak szólítalak,ha nem gond!
/quote]
Lol, most mondta hogy attól fél hogy ezzel fogják ugratni, erre tessék

/quote]
Lol, most mondta hogy attól fél hogy ezzel fogják ugratni, erre tessék

lm10,mostantól hasizomnak szólítalak,ha nem gond!
nekem van ilyen gépem és személyes tapasztalatom alapján ezzel tudod leghatásosabban kockásítani a hasad és egyben fogyasztani is előtte.
ehhez van útmutató,meg minden,hogy elérd a célod,ugye a tévében is szokták reklámozni. vannak rajta állítható fokozatok meg minden,szóval ennél nem igazán van jobb és gyorsabb megoldás..
hajrá

hajrá
- LM10
- Director del Fútbol
Én is azt hittem, h ebből nem lesz gáz, de félek , h ezzel leszek csesztetve a fórumon örökre, h hasizom,hasizom és hasizom....mind1, innentől abbahagytam aki igazán akart segíteni annak igazán köszönöm...