HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Áhhh, volt egy verseny kuponom egy $100K garantált nyereményű póker versenyre, csak lemaradtam a nevezésről, mert be volt állítva vmilyen hülye megjelenítési szűrő, és csak most jöttem rá. 

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Remek. Felkeltem 4:30-kor, hogy majd megyek kukoricát címerezni. Kimegyek a megbeszélt helyre, erre közlik, hogy hát 20 ember már nem fér fel egyik buszra sem(2 busz volt). Mivel én új lettem volna, természetesen nem fértem fel. Ami még jobban dühít, hogy a barátnőm tegnap emiatt nem aludt nálunk, hogy ki tudjam pihenni magam.
Bocsi, de ki kellett írnom magamból így reggel 7 órakor.

Bocsi, de ki kellett írnom magamból így reggel 7 órakor.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
-
- Eurobarca Staff
Akkor innentől kezdve térjetek vissza mindenkinek a saját topicjába, nem ide illő dolgokat azonnal törlünk.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- marci.
- Jugador d'estrella
Nem biztos ,hogy ti hamarabb érdeklődtetek utána,mégha hamarabb is ,akkor is mi a baj ezzel?érdeklődünk és akiken részben talán a jövőbeli sikereink is múlnak..
lásd: ribery,villa,ibra például
ha az általunk kinézett játékosokra nem licitálnának,akkor egy nekem se lenne egy szavam se.

Van 1 kiváló csapatotok ,mi meg még kb a nullán állunk

a nem kis rivalizáláson túl azért,mert olyan játékosokat csábítanak el,akik után mi is érdeklődünk és akiken részben talán a jövőbeli sikereink is múlnak..mindorokke_barca írta:Egy Barca szurkolót ez miért aggasztja?
lásd: ribery,villa,ibra például
ha az általunk kinézett játékosokra nem licitálnának,akkor egy nekem se lenne egy szavam se.
-
- Barça C
Engem azért idegesít, mert tesóm nagy real drukker, és egész nap azt kell hallgatnom, hogy ki akar oda menni, meg hogy kit vettek meg megint...
És ez már elég idegesítő a számomra...

És ez már elég idegesítő a számomra...

-
- Entrenador del Barça
...és tényleg nem... abszolút haláli nyugalommal követem az igazolásaikat. Nem mindegy milyen játékosok mennek oda? Attól mert valakit a legjobb alapanyagok állnak rendelkezésére még nem biztos, hogy finomat is tud főzni. Ha a világválogatott szerepelne náluk az sem garantálná a sikert. Ha meg sikerül összehozniuk egy jó csapatot, jó játékkal végigverik Európát, elismerően gratulálnunk kell és ennyi. Veszíteni tudni kell. Ettől nem leszünk kevesebbek, sőt.de nekem ne mondja senki,hogy nem idegesíti az,hogy...
Real Madrid, a 20ik század legjobb csapata. Akár tetszik, akár nem az egyik, ha nem a legvonzóbb név a világ futballjában. De nem értem mi a gond ezzel? Egy Barca szurkolót ez miért aggasztja?
szerk: innetől pedig Barca vs. Real topic =>>
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2009.06.24. 13:36:57-kor.
-
- Eurobarca Staff
Most őszintén. Meg tudjátok mondani, hogy ez miért fáj annyira? Talán le kéne igazolnunk???
Nem! Akkor meg nem mindegy, hogy a 10 milliós vagy az egy milliárdos kivásárlási árat nem fizetjük ki?!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Felőlem akár 10miliárd is lehet. Amúgy sem hinném,hogy elmenne a Madridból akárhová is.
-
- Capitá del Barça
Etooka,
de kimondta hogy nem értékelem a sikerünket,hogy nem örülök neki, vagy hogy félek a realtól? senki.
de nekem ne mondja senki,hogy nem idegesíti az,hogy egy szemétdomb csapathoz jön egy új góré,akinek van pénze és a korábbi sikertelenségek dacára is mozdíthatatlan játékosokat vásárol,meg a legnagyobb sztárok kijelentik,hogy ők bizony mindig is odavágytak..
mikor itt vagyunk mi,a világ jelenlegi legjobbjaként,látszólag jobban megbecsüljük a játékosainkat,barátságosabb a légkör is és eredményeink is vannak.
ennek ellenére kaká,ronaldo,ribery,villa inkább azt a csapatot választja,amelyik öt éve nincs ott a legjobb nyolcban,ahol szemrebbenés nélkül kiraknak bárkit,ha már nem kell(robinho,robben,meg a többi holland),ráadásul óriási eredménykényszerben is lesznek egész évben...
szóval ennyi. örülök hogy jók vagyunk és büszke is vagyok nagyon a fiúkra,de már előre hányingerem van a következő sztártól,aki kijelenti,hogy gyerekkora óta fehér mezben akar játszani..
és a legjobban az idegesít,hogy lehet akármilyen gyenge a margit és lehetünk mi bármilyen jók,mégis őket választja a sztárok többsége.
pedig ennél többet mi nemigen tudunk tenni,hogy vonzók legyünk a nagy nevek számára..
de kimondta hogy nem értékelem a sikerünket,hogy nem örülök neki, vagy hogy félek a realtól? senki.
de nekem ne mondja senki,hogy nem idegesíti az,hogy egy szemétdomb csapathoz jön egy új góré,akinek van pénze és a korábbi sikertelenségek dacára is mozdíthatatlan játékosokat vásárol,meg a legnagyobb sztárok kijelentik,hogy ők bizony mindig is odavágytak..
mikor itt vagyunk mi,a világ jelenlegi legjobbjaként,látszólag jobban megbecsüljük a játékosainkat,barátságosabb a légkör is és eredményeink is vannak.
ennek ellenére kaká,ronaldo,ribery,villa inkább azt a csapatot választja,amelyik öt éve nincs ott a legjobb nyolcban,ahol szemrebbenés nélkül kiraknak bárkit,ha már nem kell(robinho,robben,meg a többi holland),ráadásul óriási eredménykényszerben is lesznek egész évben...
szóval ennyi. örülök hogy jók vagyunk és büszke is vagyok nagyon a fiúkra,de már előre hányingerem van a következő sztártól,aki kijelenti,hogy gyerekkora óta fehér mezben akar játszani..
és a legjobban az idegesít,hogy lehet akármilyen gyenge a margit és lehetünk mi bármilyen jók,mégis őket választja a sztárok többsége.
pedig ennél többet mi nemigen tudunk tenni,hogy vonzók legyünk a nagy nevek számára..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2009.06.24. 13:22:10-kor.
Srácok, én tényleg nem értelek benneteket!
A Barcelona a történelem legjobb idényét zárta, triplázott, mind csapat, mind egyéni szinten tarolt és tarolni is fog, minden meccset úgy várt mindenki, hogy csak na'. Erre most, szűk 3 héttel a történelmi idény után mivel foglalkozik mindenki? A Reallal, azért, mert vettek 2 játékost...
Javaslom inkább mindenkinek, hogy rakja be az elmúlt idényből felvett DVD-ket vagy kazikat a lejátszóba, és nézze végig újra a meccseket. Rohadt jó érzés, és inkább azzal kéne foglalkozni, nem a Reallal.
Legalábbis szerintem ennek sokkal több értelme lenne, és jobban kéne értékelni ezt a sikert...
A Barcelona a történelem legjobb idényét zárta, triplázott, mind csapat, mind egyéni szinten tarolt és tarolni is fog, minden meccset úgy várt mindenki, hogy csak na'. Erre most, szűk 3 héttel a történelmi idény után mivel foglalkozik mindenki? A Reallal, azért, mert vettek 2 játékost...
Javaslom inkább mindenkinek, hogy rakja be az elmúlt idényből felvett DVD-ket vagy kazikat a lejátszóba, és nézze végig újra a meccseket. Rohadt jó érzés, és inkább azzal kéne foglalkozni, nem a Reallal.
Legalábbis szerintem ennek sokkal több értelme lenne, és jobban kéne értékelni ezt a sikert...
.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Hu dö fák iz Fáuber?lopakodo írta: ...faubert
Mielőtt nem ott játszottak, a világ egyik legjobbjainak számitottak, mostmár kb. senkik..

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Nem elég a Barca vs Real topik?Mindenhol mindenki a Reallal meg a Real fikázásával foglalkozik....Miért?
Az bennük a vonzó,h úgy hívják a csapatot,h Real Madrid!
Az bennük a vonzó,h úgy hívják a csapatot,h Real Madrid!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- lopakodo
- Capitá del Barça
A PÉNZ...Anno Sneider is azt mondta, h minden vágya a barcában játszani, és mi lettsocio66 írta:DE MI BENNÜK A VONZÓ???

Eddig kit tett tönkre pár év alatt a real:(csak pár név)robinho,robben,sneider,vdv,huntelaar,van nisterooy,faubert
Mielőtt nem ott játszottak, a világ egyik legjobbjainak számitottak, mostmár kb. senkik..

nevetséges,hogy mindenki a reált választja bammeg..
DE MI BENNÜK A VONZÓ???
egy játékostemető,az elmúlt időszakban az odaigazoló emberek 70%-a egy senki lett!
jó,most nagy 'csapatot' 'építenek'(..)de miért jobb ott játszani,mint nálunk? MIÉRT??
villa is bammeg.. ' a realt választanám' DE MIÉRT??
pár éve még barca párti volt inkább,most mi van??
röhej,hogy pénzzel el lehet érni,hogy a világ legjobb játékosai mind hozzájuk akarjanak igazolni...annak ellenére hogy az elmúlt öt évben nem tudtak bejutni még a 8ba sem a bl-ben..
LOL
pénzéhes idióták!!
menjen csak oda mindenki,remélem egy senki lesz belőlük és semmit nem nyernek a mi közreműködésünk eredményeképp
mindjá' robinnyó is bejelenti,hogy a real lenne az álma..
eddig egyedül mascherano mondta,hogy inkább barca mint real..

DE MI BENNÜK A VONZÓ???
egy játékostemető,az elmúlt időszakban az odaigazoló emberek 70%-a egy senki lett!
jó,most nagy 'csapatot' 'építenek'(..)de miért jobb ott játszani,mint nálunk? MIÉRT??
villa is bammeg.. ' a realt választanám' DE MIÉRT??
pár éve még barca párti volt inkább,most mi van??
röhej,hogy pénzzel el lehet érni,hogy a világ legjobb játékosai mind hozzájuk akarjanak igazolni...annak ellenére hogy az elmúlt öt évben nem tudtak bejutni még a 8ba sem a bl-ben..
LOL
pénzéhes idióták!!
menjen csak oda mindenki,remélem egy senki lesz belőlük és semmit nem nyernek a mi közreműködésünk eredményeképp

mindjá' robinnyó is bejelenti,hogy a real lenne az álma..
eddig egyedül mascherano mondta,hogy inkább barca mint real..
Ma hajnali 3-kor kellett kellnek, hogy beérjek Pécsre. Elvileg ma kezdődött volna a diákmunka, erre kiderül, hogy ahova busszal vinnének, ott szakad az eső. Így potyára bevonatoztam, és költöttem a jegyre 500 Ft-t.
...az első munkanap még várat magára!!!
...az első munkanap még várat magára!!!

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
- Fernando
- Llegenda del Barça
Simán hozható lesz a Portugál meccs ha így fognak játszani... Annyira én nem félek már tőlük...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)