Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semennyit.kristop írta:
egy Robinho - Eto'o cserére semmi esélyt se látsz?
Enyhén Eto'o függő...kristop írta: Villa, rá van azért a legtöbb esély.
Hol van most? Jah még nem itt, akkor tényleg nagy az esély Villára.kristop írta: a Palmeiras brazil csatára is jó ötlet
Nah látodkristop írta: nem lesz itt 45 milliós átigazolás.
egy Robinho - Eto'o cserére semmi esélyt se látsz? Eto'o ott megkapná amit szeretne, marha sok pénzt. Robinho végre eljöhet onnan. nem mondom, h ez lesz, de ilyen biztosan kijelenteni, mint ahogy te teszed.lluisllach89 írta:...
2 kérdésem van hozzád:carlos1991 írta: ez sztem is hülyeség......etoo és villa mellett elbújhat adebayor......!!!
Ahj. Haggyjuk már. Ezt kár volt leírni...barcafan0911 írta:A barca szóba lett hozva már szinte minden csatárral, de egy valakiről megfeledkeztünk. Úgy gondolom adebayort az idén is elő lehetne venni. Ha a barca mindenféleképpen meg akar szabadulni eto-tól akkor egy eto adebayor csere kézenfekvő lenne. Plussz még 5 milka a csóró arsenálnak (játékosok közti korkükönbség miatt) és mindenki jól jár. Adebayor erős, jól fejelő játékos, mellesleg van olyan technikás mint eto. A csapatba is remekül beilleszkedne, hiszen az arsenal is azt a játékot játssza mint a barca. Jobban beválna mint villa + talán gyakrabban is értékesítené a ziccereket mint eto.
Hú. Ménem?lluisllach89 írta:Egyik sem jön.LG írta:Hát ha Robinho és Villa jön
Laporta úr, eddig miért hallgatott?lluisllach89 írta:Egyik sem jön.LG írta:Hát ha Robinho és Villa jön
Egyik sem jön.LG írta:Hát ha Robinho és Villa jön
mr. írta:Nem titkolom hogy Henry a kedvenc játékosom volt mindig is, de ő se lesz már fiatalabb. És szerintem egyre körülményesebb lesz, Robinho-t meg sose ismerték el igazán(Pep kineveli belőle a hisztit). Villa kb. ugyanaz mint Eto'o de vele nyerünk egy hónapot(és spanyol).LG írta:Hát ha Robinho és Villa jön, Etoo pedig megy, én nem leszek túl boldog. Sztem a Henry-Etoo-Messi trió jóval erősebb mint a Robinho-Villa-Messi trió. Akik valóban erősitést jelentettek volna sztem az Ibrahimovic és Ribery. Villa sztem nem jobb mint Etoo, és Robinho még szélsőként sem emlithető egy lapon Titivel. Inkább akkor maradna mindenki a helyén.
Nem titkolom hogy Henry a kedvenc játékosom volt mindig is, de ő se lesz már fiatalabb. És szerintem egyre körülményesebb lesz, Robinho-t meg sose ismerték el igazán(Pep kineveli belőle a hisztit). Villa kb. ugyanaz mint Eto'o de vele nyerünk egy hónapot(és spanyol).LG írta:Hát ha Robinho és Villa jön, Etoo pedig megy, én nem leszek túl boldog. Sztem a Henry-Etoo-Messi trió jóval erősebb mint a Robinho-Villa-Messi trió. Akik valóban erősitést jelentettek volna sztem az Ibrahimovic és Ribery. Villa sztem nem jobb mint Etoo, és Robinho még szélsőként sem emlithető egy lapon Titivel. Inkább akkor maradna mindenki a helyén.
azért van nagy csend körülötte,mert nincs itthon..palesz77 írta: Robinhoval mi van? igen nagy a csend(remélem "vihar" előtti)
kabekabe írta:A felkészülési meccseken lehetőség kell a fiataloknak(én elvinném Muniesát, Vazquezt, Corcolest, Thaigot, az új Dos Santost, Gait, Jeffrent) és egy párat felhoznék. Villának örülnék és a Kerrison-ügyben is van fantázia, mert miután visszajön kölcsönből meg van egy Titi utód.
Lesz miből válogatni legalább. Dos Santos is, a felkészülési meccseken, Gamperen, hogy játszott már, oszt... Bár remélem Gainak nem lesznek ilyen problémái.palesz77 írta:Titi utódnak ott van Gai nem?kabekabe írta:A felkészülési meccseken lehetőség kell a fiataloknak(én elvinném Muniesát, Vazquezt, Corcolest, Thaigot, az új Dos Santost, Gait, Jeffrent) és egy párat felhoznék. Villának örülnék és a Kerrison-ügyben is van fantázia, mert miután visszajön kölcsönből meg van egy Titi utód.csak mert eddig annyira dícsérte itt mindenki. túl sok fiatal tehetségünk lesz a végén: Bojan, Gai, Kerrison, ifj. Dos Santos, Thiago, Muniesa... hova fér el ennyi ember?
Robinhoval mi van? igen nagy a csend(remélem "vihar" előtti)
Titi utódnak ott van Gai nem?kabekabe írta:A felkészülési meccseken lehetőség kell a fiataloknak(én elvinném Muniesát, Vazquezt, Corcolest, Thaigot, az új Dos Santost, Gait, Jeffrent) és egy párat felhoznék. Villának örülnék és a Kerrison-ügyben is van fantázia, mert miután visszajön kölcsönből meg van egy Titi utód.
Dos Santos: 26-04-90 (19 éves)barca0417 írta:Keirrison így tetszene, ezzel a 2 éves kölcsönadással, aztán Henry-t pótolná majd. Én már láttam játszani, de nem sokáig, abból nem derült ki sok minden, de nem ügyetlen. 15 millát megérne. a kis Dos Santos pedig nem baj, ha jön a túrára, de ő még szerintem ahhoz fiatal lenne, hogy a felnőttkeretben szerepeljen, inkább erősítse az Athleticet. Thiagot vagy Vazquezt kéne előbb megpróbálni ők idősebbek.