Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Binho-val még várjunk, egyenlőre még a Brazil válogatottal van a Konföderációs kupán.kabekabe írta:Ez már tényleg álmok színháza, Robinhoról semmi hír és tudjuk
Végül is ha elcseréljük Eto'o-t Robinhora akkor meg lehetne próbálni mert akkor ott van Henry, Keirrison, Bojan kcs-nak. De ez még így is rizikós.madmax87 írta: Jogos, de Villa akkor sem ér, ennyit és pl én naon szeretném ha Bojan sokkal többet játszana! éééés ott van egy Henry aki köpén hibátlan szélre jo iniesta és bojan is meg sztem ez a srác is és nem meglátjuk mit tud már csak egy szélső kéne kiegészítőnek és nem ilyen drágán, de lehet én látom rosszul!
Viva Barca!
Jogos, de Villa akkor sem ér, ennyit és pl én naon szeretném ha Bojan sokkal többet játszana! éééés ott van egy Henry aki köpén hibátlan szélre jo iniesta és bojan is meg sztem ez a srác is és nem meglátjuk mit tud már csak egy szélső kéne kiegészítőnek és nem ilyen drágán, de lehet én látom rosszul!mr. írta:Azért először mindenképp kölcsön kell adni egy évre valahova(valencia ezért is jó). Én nem merném vele elkezdeni az évet. Ez túl rizikós és mi van ha nem jön be.madmax87 írta:K*rva jó a gyerek, sztem még eto'ot is tudná pótolni és még villa sem kéne horrorárért, mert azért lássuk be 20-25 millánál többet nem ér, 45öt meg soha!!!
Azért először mindenképp kölcsön kell adni egy évre valahova(valencia ezért is jó). Én nem merném vele elkezdeni az évet. Ez túl rizikós és mi van ha nem jön be.madmax87 írta:K*rva jó a gyerek, sztem még eto'ot is tudná pótolni és még villa sem kéne horrorárért, mert azért lássuk be 20-25 millánál többet nem ér, 45öt meg soha!!!
ElBartimaeus írta: Erről a Keirrison gyerekről mit lehet tudni? Mennyire idős, milyen gyorsan lehet majd erős Barca kezdő. És ha őt is kölcsönbe adná a klib, akkor miért nem inkább Bojant adják?A tehetség meg játszhatna az Atléticben, ha elég fiatal, majd később kölcsönbe, vagy egyből a nagy csapatba jöhetne.
Bár még itt sincs...
:D
Szerintem Robinho nem férne el Ibrahimovic mellett, túl sokat cseleznének sztem, nem tudnának úgy helyezkedni. Hál' a jó égnek nem lesz így, legalábbis én nagyon örülök neki!Richi írta:sztem ez már reménytelen de egy ilyen kezdőcsapatot elnézegetnék szívesen(bár a mostanit is szívesen néztem:D):
Valdes-Alves-Pique-Puyol-Abidal-Yaya-Iniesta-Xavi-Robinho-Ibrahimovic-Messi
sokan aztmondjátok h Ibrával nem járnánk jól de sztem főnyeremény az az ember...lehet ellenkezni:D
Kumcsi írta:Azt sajnálom hogy nem lehet ezt a csatárkérdést úgy megoldani, hogy ne maradjon ki a csapatból senki, ha valaki jön, akkor Eto'onak nagy valószínűség szerint mennie kell. De arról senki nem beszélt, hogy Henry idén nyáron tölti be a 32. életévét, bár azt szokták mondani, hogy nincs öreg játékos, csak van aki már nem tudja azt nyújtani mint régebben, hát Thierry Henryn ez az idei évben nem látszott, hogy öregedne. Robinhot én jövőre tartanám jó megoldásnak a balszélre, Ribéry nyilatkozatai vagy a menedzsere nyilatkozatai számomra teljesen érthetetlenek, onnan nézve, hogy télen még a Barca volt leghőbb vágya, most azt mondja inkább a Real Madridot választaná. Mondjuk Madridban ott van Zizou megaztán az is egy nagyon vonzó klub, bármilyen gyengék voltak 2009-ben.
ÁMENRivaldo11 írta: Szóval jöjjön Filipe, maradjon Samu.
palesz77 írta:hát igen. Silva csak úgy villog a Konf.Kupánmatyi25 írta:Nemár... Robinho a Konf. Kupán semmit se játszik. Jó hogy sztár meg minden de önzőzik, elrontja a helyzeteit, egy jó megmozdulása alig akad.. szóval én jobban örülnék Silvának.Robinho jó játékos, nem önzőzik többet, mint a többi Brazil, szóval ez a része hülyeség. őők szeretik dajkálni a labdát, ez van. amúgy nm tudm, hogy kinek tűnt fel, de látszik a futsal Robinho játékában
ahogy talppal huzogat
én örülnék neki, legalább mindkét szélen kiszámíthatatlan virtuózaink lenének
hát igen. Silva csak úgy villog a Konf.Kupánmatyi25 írta:Nemár... Robinho a Konf. Kupán semmit se játszik. Jó hogy sztár meg minden de önzőzik, elrontja a helyzeteit, egy jó megmozdulása alig akad.. szóval én jobban örülnék Silvának.
100-75=25, elég 65-nek visszajönnie.Mikaos írta:Akár 100-at is elkölthetnének, ha visszajön 75.
Egyrészt.lluisllach89 írta: 35 millió euro körül van az összeg amit elkölthetünk, és nem adtunk még el senkit. Persze, vágom h "apróbb részletekben" menne, tudom hogy nem azt jelenti h "Joan, holnap azért már levenném a káendhás ATM-ről a 40-50 misit"..