Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.06.29. 23:48:58

Na én erre meg azt mondom,h...

Egészen más az,h mondjuk Asamoah német válogatott lehetett meg az is egészen más,h Özil német válogatott lesz.És számomra az első dolog a rendkívül unszimpatikus.

A második meg egy olyan dolog,h most szerencsétlen Özil mit tehet arról,h a szülei oda költöztek,h Ő ott jött a világra?Meg a németeket se hibáztatom.Mit kellett volna tenniük?Parlagon hagyni egy ilyen tehetséget?Vagy felajánlani a törököknek,h na srácok tessék itt ez az Özil.Isten ments,h nálunk játszon mert hát ugyan itt született nálunk,mi tanítottuk focizni de azért játszon a Ti csapatotokban?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.29. 23:45:34

Sanama írta: Hát a Francia felnőtt válogatott meg nem sok vizet zavar.. :D
most...de anno is így volt,amikor vébé után ebét nyertek 2000ben pl...

ezért (se) szeretem őket annyira.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2009.06.29. 23:39:37

Fecooo írta:
kanty írta:U21 EB döntő:

Németország-Anglia 4-0 :roll:

A németek Özil(1gol 2 asziszt) és Wagner(2gol) vezérletével lemosták az angolokat.

A németek nem panaszkodhatnak az utánpótlásra, ők az u17-es, u19-es és a u21-es Europa bajnokok :wink:
igen, csak megnézheted, h pl az U21-es keretben hány echte fritz van... én pl nem lennék büszke a saját válogatottunkra, ha fele brazil, fele argentin lenne, mégha vb-t is nyernénk...
a klubfociban még azt mondom elmegy , h útlevelet adnak xy játékosnak, h ne számítson EU-n kívülinek, nah de, h egy válogatott úgy nézzen ki, mint ez a mostani német utánpótlás keret...az már túlzás szvsz...
Nah,igen.
Ez is olyasmi,mint a saját nevelések vs összevásárolás.
Ha nem megy a szép szál árja gyerekekkel a bugi,akkor jöhetnek a "színesebb egyéniségű" ( :twisted: ) és nem túlságosan germán nevű zsugások :P
A cél szentesíti az eszközt :idea:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.29. 23:16:40

TZS írta:
Fecooo írta: igen, csak megnézheted, h pl az U21-es keretben hány echte fritz van... én pl nem lennék büszke a saját válogatottunkra, ha fele brazil, fele argentin lenne, mégha vb-t is nyernénk...
a klubfociban még azt mondom elmegy , h útlevelet adnak xy játékosnak, h ne számítson EU-n kívülinek, nah de, h egy válogatott úgy nézzen ki, mint ez a mostani német utánpótlás keret...az már túlzás szvsz...
Hidd el, hogy őket ez a legkevésbé sem zavarja.
Egyébként francia (felnőtt) válogatott szintén ugyanez, az sem zavar túlságosan sok embert....
Hát a Francia felnőtt válogatott meg nem sok vizet zavar.. :D
TZS
Capitá del Barça

2009.06.29. 23:14:28

Fecooo írta: igen, csak megnézheted, h pl az U21-es keretben hány echte fritz van... én pl nem lennék büszke a saját válogatottunkra, ha fele brazil, fele argentin lenne, mégha vb-t is nyernénk...
Hidd el, hogy őket ez a legkevésbé sem zavarja.
Egyébként francia (felnőtt) válogatott szintén ugyanez, az sem zavar túlságosan sok embert....
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.29. 23:05:41

kanty írta:U21 EB döntő:

A németek Özil(1gol 2 asziszt) és Wagner(2gol) vezérletével lemosták az angolokat.

A németek nem panaszkodhatnak az utánpótlásra, ők az u17-es, u19-es és a u21-es Europa bajnokok :wink:
igen, csak megnézheted, h pl az U21-es keretben hány echte fritz van... én pl nem lennék büszke a saját válogatottunkra, ha fele brazil, fele argentin lenne, mégha vb-t is nyernénk...
Bogika87
Jugador d'estrella

2009.06.29. 23:01:42

Gyóóóó remélem souvenirnek hozzák és nem azért h az európai meccseken is meghonosítsák :shock: :shock:
Kép
Kép
Még vki?? :D :D
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
kanty
Llegenda del Barça

2009.06.29. 22:39:54

U21 EB döntő:

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
TZS
Capitá del Barça

2009.06.29. 18:28:29

varnagykrisztian írta:Sziasztok.Hol tudom megnézni a brazil és az argentin bajnokság eredményeit/tabellát?Köszi!

Kép
http://www.bet-at-home.com/start.aspx

Bal oldalt, lent, statisztikára kattintva megtalálsz minden tabellát, eredményt.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.06.29. 18:16:15

Sziasztok.Hol tudom megnézni a brazil és az argentin bajnokság eredményeit/tabellát?Köszi!

Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.06.29. 13:24:24

varnagykrisztian írta:Sziasztok.Hol tudom megnézni a brazil és az argentin bajnokság eredményeit/tabellát?Köszi!

Kép
http://brazilfoci.lap.hu/

http://www.argentinesoccer.com/indexen. ... EN=6803320
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.29. 10:15:28

messideco írta:Tenyleg nem volt ott Diego. S Gilberto Silva igen. Ezzel az erovel Sylvinhot is elhivhattak vna. Dani eddig mindig balszel volt mikor jatszott?

Aranylabda Kaka-e. Nem France Footbal aranylabdaja nyugi... :lol:
Egyiptom ellen jobb hátvéd volt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
socio66

2009.06.29. 09:18:17

Diego10 írta:
Rivaldo11 írta:Na, innen már meglesz a Braziloknak. 0:2-ről állnak fel egy masszív kis csapat ellen, ez mindenképp szép teljesítmény. Mondjuk nem tudom Maicon mivégre elsőszámú jobbhátvéd, amit eddig mutatott, az alapján Alves klasszissal jobb.
Már nem azért de ha az egész tornát nézzük akkor Maicon sokkal jobb volt.
Alvesnek a mai meccsen egy értelmes megmozdulása se volt.Egyszerűen az utóbbi időben nem tud beadni.Lehet hogy most azzal jöttök hogy az elődöntőben mekkora szabadrúgásgólt lőtt , de kb. 10ből 1 ha bejön neki.Ez most bejött és szép volt , de az egész tornán amit mutatott az alapján korántsem mondanám jobbnak mint Maicont. :wink:
ha az egész tornát nézzük..?
dani egyetlen egy meccset játszott végig,azon szerintem semmivel nem volt rosszabb,mint maicon,a védekezést ugyanúgy megoldotta,persze volt néhány rossz beadása,de ezek ugyanúgy megvannak maiconnál is.
aztán az elődöntőben kapott néhány percet,ezalatt döntőbe lőtte az ellenfelet,most meg a döntőben átlagos volt.
ez alapján szerintem nem lehet megítélni,hogy roszabb volt-e mint riválisa, szerintem a kapott játékpercekhez képest abszolút megtette,amit tudott..
ha ő nincs,lehet,hogy a selecao nincs is a döntőben,tehát innentől nincs miről beszélni. simán megérdemelt volna 90 percet a fináléban.
azt egyébként nem vitatom,hogy maicon is kiemelkedő játékos,tényleg nehéz különbséget tenni,de szerintem ezen a tornán aránytalanul többet játszott az inter bekkje.
messideco
Presidente del Barça

2009.06.29. 02:13:53

Tenyleg nem volt ott Diego. S Gilberto Silva igen. Ezzel az erovel Sylvinhot is elhivhattak vna. Dani eddig mindig balszel volt mikor jatszott?

Aranylabda Kaka-e. Nem France Footbal aranylabdaja nyugi... :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.29. 01:30:58

http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/uj ... 43546.html?

Végre egy érdekes cikk az nso-tól. Szívesen látnék itt egy Erdély nevű helyet is. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Diego10
Capitá del Barça

2009.06.28. 23:43:25

bali 15 írta:
Ja. Ki kell mondani Maicon jobb. Amúgy a nevedről jut eszembe. Diego miért nem volt a kerettag? Szerintem ebben az évben Diego jobb volt mint Kaká.

Szerintem is jobb volt. :D
Egyszerűen azért mert Dunga nem hívta be.Nem tudom miért nem hívta be , de szerintem simán megfért volna Kaká mellett a kezdőben.Remélem a VB-n már ott lesz.
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.28. 23:33:56

Diego10 írta:
Rivaldo11 írta:Na, innen már meglesz a Braziloknak. 0:2-ről állnak fel egy masszív kis csapat ellen, ez mindenképp szép teljesítmény. Mondjuk nem tudom Maicon mivégre elsőszámú jobbhátvéd, amit eddig mutatott, az alapján Alves klasszissal jobb.

Alvesnek a mai meccsen egy értelmes megmozdulása se volt.Egyszerűen az utóbbi időben nem tud beadni.Lehet hogy most azzal jöttök hogy az elődöntőben mekkora szabadrúgásgólt lőtt , de kb. 10ből 1 ha bejön neki.Ez most bejött és szép volt , de az egész tornán amit mutatott az alapján korántsem mondanám jobbnak mint Maicont. :wink:
Ja. Ki kell mondani Maicon jobb. Amúgy a nevedről jut eszembe. Diego miért nem volt a kerettag? Szerintem ebben az évben Diego jobb volt mint Kaká.
Diego10
Capitá del Barça

2009.06.28. 23:29:53

benjo014
Barça B

2009.06.28. 23:13:10

Hansson véget vet a mérkőzéseknek, és véget érnek az amerikai álmok is: győztek a brazilok, övék az aranyérem. Az Aranylabda pedig alighanem Kakáé.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.06.28. 22:39:53

Elkezdődött a műsodik féliő, nem meglepő módon Hansson sípjelére.
Ritka pillanat: fellökik a kérlelhetetlen Feilhabert. Akasztják a hóhért, avagy már az amcsik is fáradnak.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.28. 22:37:24

Ez sem rossz:
Bocanegra borítja fel Kakát, majd csodálkozik, hogy miért kap sárgát Hanssontól. Aki civilben tűzoltó, így igyekszik megelőzni a parázs jeleneteket. :lol:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.28. 22:32:43

Leomessi14 írta:NSO: Alves viszont lő: taktikusan olyan messzire, amennyire csak tudott. Vuvuzela-áldozatról egyelőre nincs hírünk. :lol: :lol:
vannak itt még dolgok :lol:

André Santos kobakolja meg Donovant, a svéd spori megszánta, így nem kap újabb sárgát.

Lúcio kap sárgát, mert csúnyán beszélt. Nagy szerencséje, hogy nincs nála az üzenőfüzete.

Kaká menne el a bal oldalon, De merit nem hagyja. A szöglet után Lúcio fejelt a hosszú ötös sarkáról, Howard véd, de rossz helyre öklözte ki, Gilberto Silva így szabadon lőhetett. Hogy milyen eredménnyel: olvassák el életrajzát, abból megsejdítheti, kedves olvasó.

http://www.nemzetisport.hu/kozvetites/?tid=3836

ez valami kegyetlen teli van ilyen baromságokkal :lol: ez egy hivatalos közvetítés :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2009.06.28. 22:29:54

socio66 írta:
kanty írta:Hát az amerikaiak iskola focit játszanak idáig :?
LOL
iskolafocit esetleg MI játszottunk idén,haver..
most megmondom,jó ha a team usa a csoportkörből tovább megy jövőre..
ez nulla,semmi,amit játszanak. egyszerűen jó taktikával és nem kevés szerencsével játszanak,azonkívül lelkesedésben felülmúlják a kifacsart nagycsapatokat,de ennyi.
amúgy bírom,hogy itt a legtöbben leszólják a digókat pl.,mondván hogy bunkerfocit nyomatnak,a team usától meg el kell élvezni.. :roll:
Az iskola focit arra értettem, haver, h ami a taktika azt teljesen megvalósitották az első félidőben :wink:
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.06.28. 22:27:56

NSO: Alves viszont lő: taktikusan olyan messzire, amennyire csak tudott. Vuvuzela-áldozatról egyelőre nincs hírünk. :lol: :lol:
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.28. 22:24:28

Grat a braziloknak. Örültem, hogy nem a 90%ban antifocit játszó USA nyert. Nah és pesrez GRAT ALVES! :D
Lezárt