Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most...de anno is így volt,amikor vébé után ebét nyertek 2000ben pl...Sanama írta: Hát a Francia felnőtt válogatott meg nem sok vizet zavar..
Nah,igen.Fecooo írta:igen, csak megnézheted, h pl az U21-es keretben hány echte fritz van... én pl nem lennék büszke a saját válogatottunkra, ha fele brazil, fele argentin lenne, mégha vb-t is nyernénk...kanty írta:U21 EB döntő:
Németország-Anglia 4-0![]()
A németek Özil(1gol 2 asziszt) és Wagner(2gol) vezérletével lemosták az angolokat.
A németek nem panaszkodhatnak az utánpótlásra, ők az u17-es, u19-es és a u21-es Europa bajnokok
a klubfociban még azt mondom elmegy , h útlevelet adnak xy játékosnak, h ne számítson EU-n kívülinek, nah de, h egy válogatott úgy nézzen ki, mint ez a mostani német utánpótlás keret...az már túlzás szvsz...
Hát a Francia felnőtt válogatott meg nem sok vizet zavar..TZS írta:Hidd el, hogy őket ez a legkevésbé sem zavarja.Fecooo írta: igen, csak megnézheted, h pl az U21-es keretben hány echte fritz van... én pl nem lennék büszke a saját válogatottunkra, ha fele brazil, fele argentin lenne, mégha vb-t is nyernénk...
a klubfociban még azt mondom elmegy , h útlevelet adnak xy játékosnak, h ne számítson EU-n kívülinek, nah de, h egy válogatott úgy nézzen ki, mint ez a mostani német utánpótlás keret...az már túlzás szvsz...
Egyébként francia (felnőtt) válogatott szintén ugyanez, az sem zavar túlságosan sok embert....
Hidd el, hogy őket ez a legkevésbé sem zavarja.Fecooo írta: igen, csak megnézheted, h pl az U21-es keretben hány echte fritz van... én pl nem lennék büszke a saját válogatottunkra, ha fele brazil, fele argentin lenne, mégha vb-t is nyernénk...
igen, csak megnézheted, h pl az U21-es keretben hány echte fritz van... én pl nem lennék büszke a saját válogatottunkra, ha fele brazil, fele argentin lenne, mégha vb-t is nyernénk...kanty írta:U21 EB döntő:
Németország-Anglia 4-0![]()
A németek Özil(1gol 2 asziszt) és Wagner(2gol) vezérletével lemosták az angolokat.
A németek nem panaszkodhatnak az utánpótlásra, ők az u17-es, u19-es és a u21-es Europa bajnokok
http://www.bet-at-home.com/start.aspxvarnagykrisztian írta:Sziasztok.Hol tudom megnézni a brazil és az argentin bajnokság eredményeit/tabellát?Köszi!
http://brazilfoci.lap.hu/varnagykrisztian írta:Sziasztok.Hol tudom megnézni a brazil és az argentin bajnokság eredményeit/tabellát?Köszi!
Egyiptom ellen jobb hátvéd volt.messideco írta:Tenyleg nem volt ott Diego. S Gilberto Silva igen. Ezzel az erovel Sylvinhot is elhivhattak vna. Dani eddig mindig balszel volt mikor jatszott?
Aranylabda Kaka-e. Nem France Footbal aranylabdaja nyugi...
ha az egész tornát nézzük..?Diego10 írta:Már nem azért de ha az egész tornát nézzük akkor Maicon sokkal jobb volt.Rivaldo11 írta:Na, innen már meglesz a Braziloknak. 0:2-ről állnak fel egy masszív kis csapat ellen, ez mindenképp szép teljesítmény. Mondjuk nem tudom Maicon mivégre elsőszámú jobbhátvéd, amit eddig mutatott, az alapján Alves klasszissal jobb.
Alvesnek a mai meccsen egy értelmes megmozdulása se volt.Egyszerűen az utóbbi időben nem tud beadni.Lehet hogy most azzal jöttök hogy az elődöntőben mekkora szabadrúgásgólt lőtt , de kb. 10ből 1 ha bejön neki.Ez most bejött és szép volt , de az egész tornán amit mutatott az alapján korántsem mondanám jobbnak mint Maicont.
bali 15 írta:
Ja. Ki kell mondani Maicon jobb. Amúgy a nevedről jut eszembe. Diego miért nem volt a kerettag? Szerintem ebben az évben Diego jobb volt mint Kaká.
Ja. Ki kell mondani Maicon jobb. Amúgy a nevedről jut eszembe. Diego miért nem volt a kerettag? Szerintem ebben az évben Diego jobb volt mint Kaká.Diego10 írta:Rivaldo11 írta:Na, innen már meglesz a Braziloknak. 0:2-ről állnak fel egy masszív kis csapat ellen, ez mindenképp szép teljesítmény. Mondjuk nem tudom Maicon mivégre elsőszámú jobbhátvéd, amit eddig mutatott, az alapján Alves klasszissal jobb.
Már nem azért de ha az egész tornát nézzük akkor Maicon sokkal jobb volt.
Alvesnek a mai meccsen egy értelmes megmozdulása se volt.Egyszerűen az utóbbi időben nem tud beadni.Lehet hogy most azzal jöttök hogy az elődöntőben mekkora szabadrúgásgólt lőtt , de kb. 10ből 1 ha bejön neki.Ez most bejött és szép volt , de az egész tornán amit mutatott az alapján korántsem mondanám jobbnak mint Maicont.
Rivaldo11 írta:Na, innen már meglesz a Braziloknak. 0:2-ről állnak fel egy masszív kis csapat ellen, ez mindenképp szép teljesítmény. Mondjuk nem tudom Maicon mivégre elsőszámú jobbhátvéd, amit eddig mutatott, az alapján Alves klasszissal jobb.
vannak itt még dolgokLeomessi14 írta:NSO: Alves viszont lő: taktikusan olyan messzire, amennyire csak tudott. Vuvuzela-áldozatról egyelőre nincs hírünk.![]()
Az iskola focit arra értettem, haver, h ami a taktika azt teljesen megvalósitották az első félidőbensocio66 írta:LOLkanty írta:Hát az amerikaiak iskola focit játszanak idáig![]()
iskolafocit esetleg MI játszottunk idén,haver..
most megmondom,jó ha a team usa a csoportkörből tovább megy jövőre..
ez nulla,semmi,amit játszanak. egyszerűen jó taktikával és nem kevés szerencsével játszanak,azonkívül lelkesedésben felülmúlják a kifacsart nagycsapatokat,de ennyi.
amúgy bírom,hogy itt a legtöbben leszólják a digókat pl.,mondván hogy bunkerfocit nyomatnak,a team usától meg el kell élvezni..