Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.06.29. 16:48:32

mert ha Eto'o nem fogadja el a City álomfizuját, akkor itt tuti, hogy 8 misinél nem kér többet(nem tudom most mennyit keres, de max ennyit adnék neki). gondolom itt is annyit kér, amennyit a City se adott meg. ha elmeg, a tisztelgései Henryval hiányozni fognak, de ez minden. örülnék, ha észhez térne, de ahogy Etooka leírta, nem pótolhatatlan. Villa is tudná hozni ezt a szintet szerintem, és nem kérne érte ennyit(talán Kerrison is tudná, ki tudja :D )
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.06.29. 16:40:27

Etooka írta:
A helyzet pedig tiszta, és nem a sajtó kavar: Eto'o több pénzt akar, sokkal többet. Ahogy gekkodan mondta, ez nem egy 124 ismeretlenes egyenlet...
Tamás!

Mivel Te írsz ide cikkeket, fordítasz cikkeket, lenne egy kérésem:

Mutasd meg azt a cikket, interjút, amit Samuval készítettek, és abban Ő elmondja, hogy mennyit szeretne!
Nem találgatásokra vagyok kíváncsi, hanem hiteles forrásra!
Nem is eurobarcás cikkre, hanem megfelelő hivatkozási helyre. Pl. El Mundo Deportivo, 2009. június 2-i számában nyilatkozta ezt Eto'o, vagy ügynöke!

Köszönöm!

Dani! Honnan tudod? Beszéltél vele? Tárgyaltál vele?

Itt mindenki olyan jól tájékozott, magabiztos, és felettébb rálát a dolgokra. Nem is értem. Hihetetlen amit páran itt művelnek a Klub történetének egyik legjobb játékosával. Mintha a megtestesült ördög lenne, vagy az Antikrisztus. Pfffff...

Ja, és kumma gyorsan felejtenek. Majd DV megoldja...aha, persze. Hiszem, ha látom.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.29. 16:37:04

Etooka írta: ...
Nos Etooka!

Egyszerűen tökéletesen összefoglaltad a gondolataimat. Én is hasonlóan vélekedem. Pótolhatatlan ember nincs. Sosem felejtem, amikor R10-et siratták itt többen, hogy "mi lesz velünk", "jaaaj R10 volt az agy és a mágia" bla bla bla. Aztán elment és rá 1 évre a klub történetének legsikeresebb szezonját játszottuk.

Eto'o nem közellenség és nem antisztár. Egyszerűen úgy gondolkodik, ahogy az üzletemberek szoktak: adjatok többet és akkor maradok, mert megérdemlem.

Ha erre üzleti nyelven válaszolunk: "kishaver, ennyit nem ér a szolgálatod, mert akkor Tourénak miért csak 6 millát adtunk? Mert ő nem lőtt gólokat? Legalább annyi szerepe volt a sikerekben. Vagy Keita miért ne kereshetne 10 millio eurot? Ha ennyit kérsz, mehetsz".

Igenis, ez zsoldos-felfogás. Ha ezzel a szemüveggel nézi a világot, akkor ebben a szemüvegben kell válaszolni. Ha üzenetekben kijelenti, hogy maradni akar és közben irreális követelései vannak, de sumákol és hallgat, akkor pedig szintén ilyen mentalitásban kell válaszolni: lehet menni oda, ahol megkapod a pénzed.

Viszont, ha észhez tér és reális követelései mellett fogad hűséget a csapatnak, akkor kezeket kell nyújtani és aláírni vele újabb pár évre.

De jelenleg az utóbbi felfogás csíráját sem látni.
Sanama írta:...
egy apró kérdés kolléga: szerinted amennyiben áthidalható akadályok lennének Eto'o és a klub között, nem lenne réges régen aláírva már az új szerződés?

Erre alapozom a kijelentéseimet. Pep Guardiola és a főnökei nem akkora barmok, hogy megoldható kérdések helyett egy bizonytalan új srác után nézzenek. De ezt nem írom le többet.

Ha Eto'o nem lenne sáros, már réges régen megtolta volna a szerződését 2-3 évvel.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Tivornya
Capitá del Barça

2009.06.29. 16:36:09

Eto'o-t a pénzéhsége miatt utáljátok?Nézzetek már magatokba(legalábbis aki dolgozik :) )!!!Melyikőtök nem pénzéhes!?!?
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.29. 16:34:26

Ez olyan jó dolog mikor páran már tudják,hogy Eto'o egy gané,és csak miatta nem hosszabbítanak vele. És,hogy nyakig sáros stb.
Honnan veszitek ezt? Csak mondjátok,semmi alapotok nincs rá,hogy ilyeneket vágjatok az Ő fejéhez.
Eto'o nem a kedvencem,de azért ez már túlzás. Ti nem néztetek meccseket, addig futott ameddig bírt,es rossz szavatok nem lehet a hozzáállásához.
Szinészkedni nem láttam,visszarugni úgyszintén.
A zsoldos kérdés meg már röhejes. Kapásból tudok nektek mondani 20játékost,akik ugyanolyan "zsoldosok" csak nem mondják ki...

És,hogy Eto'o-t Villa tudná-e pótolni az nehéz dolog. Engem idegesítene Villa az biztos.
Ő is egy gusztustalan szinész,ráadásul gyakran még fetrengés közben vissza is rúg az ellenfélnek.
Ilyet Eto'o-tól elég ritkán láttam.

Pár hónapja még mindenki itt nyalt,hogy így Samu meg úgy.
Most pedig ennyit hallani: pénzéhes, sáros, zsoldos
Eto'o többet tett ezért a csapatért mint R10,persze mikor vele voltak gondok fele ekkora bíráló hsz-ek nem láttak napvilágot.

Azon kéne elgondolkozni,hogy egy olyan játékos,aki a szívét teszi ki a pályán,és Guardiola-t "lökdosi" egy gólnál örömében,tiszteleg a szurkolóknak, akkor Ő nem szeretne maradni?

Lehet őt utálni,lehet nem kedvelni. De azt be kell ismerni,hogy még egy oylan csatárt,mint ő NEM fogunk találni.
Jöhet Villa,Ibra akárki. Még Zlatan talán tudná pótolni,de ha 20góllal is többet lőne,mint Eto'o idén,akkor is marad egy hatalmas lyuk a csapatban.
matyi02
Entrenador del Barça

2009.06.29. 16:32:22

gergo9 írta:Nah kezdek én is ott tartani hogy kezdem nagyon meggyűlölni Eto'o-t. Irrális követelései vannak a mostani fizujáért is össze teheti a kezét még ennyit sem érdemelne igazából.
Viszont a klubnak sarkára kéne állnia az ügyben hogy vagy elhúzol innen hülyegyerek a szitibe vagy akárhova, vagy szembe mész a klub akaratával de akkor padozzol egy évecskét és utána mehetsz "dolgozni" aprópénzért akárhova. Nem kell kompromisszumot kötni a klubnak karakán módon ki kell osztani zsoldos kománkat.
Eddig ugy voltam hogy Eto'o-nál csak Ibra vagy Villa lenne jobb de eljutottam odáig hogy bárki jöhet a helyére csak menjen már végre el.

Viszont érdekes hogy évek óta tőlünk mindig csak botrányok közepette távoznak a sztárok.

Mit ittál? :lol:

Ez egy pöpet erős hsz... nem?:O

Szerintem jó hogy többet akar kérni...
Énse örülök hogy ezt csinálja...

És más kluboknál szerinted nem így van? :roll:
Mindenki többet akar keresni... Van aki a 120ezres fizuját akarja feljebb tornászni pár ezerrel. Ők meg már akkorák hogy a millio euros fizujukat akarják pár millával feljebb tolni...

Mindenki emlékszik... hogy tavaly el akarták őt küldeni... ő mégis kiharcolta hogy itt maradhasson! Meg is tett mindent! azt hiszem megérdemelne egy fizu emelést! Még 3-4évet itt van utána meg vagy Keirrison vagy Bojan lehet akár a helyettese...

Szerintem csak tiszteletet szeretne kiharcolni magának !

BÉKE! Visca el BARCA!
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.06.29. 16:30:29

Nem értem azokat, akik a pótlását lehetetlen küldetésnek nevezik...

Tiszta sor: a triplázó Barcába "csupán" annyi szerepe volt Samunak, hogy elől visszagurigázza a becenterezett labdákat Messiéknek ( Lyon), bevágja a kapuba a tisztára kijátszott ziccert, illetve ha Messi behúzódik, akkor kimenni szélre és védekezni. Emellett természetesen hozta a klasszisát, és villanásaival számos pontot hozott a csapatnak, ráadásul, a BL-döntőn az góljával indultunk meg.

DE!

Ezek nem olyan dolgok, amik pótolhatatlanok lennének. Nem, senki sem az! Talán Messi, de ő is "csak" akkor pótolhatatlan, amikor kirobbanó formában játszik, márpedig egész idényben nem tud úgy, így ő is pótolható lenne.(Félreértés ne essék, nehogy elmenjen Messi, ő a legjobb, a legkivételesebb, de ahogy ő is mondja és tisztában van vele: BARCA nem egyenlő Messivel). Samu pedig pláne nem egyenlő Barcelonával.

A fentebb említett, általam leírt dolgokból melyiket nem tudná megcsinálni Villa? Üres kapuba behelyezni a labdát? Lekészíteni a felpasszolt lasztikat? Villani nem tudna? Ugyan már...

Egyedül annyival lennénk kevesebbek, hogy talán nem olyan atletikus alkat, mint Samu, így védekezésben gyengébbek lennénk, de nem annyival, mint azt sokan hiszik. Villa is tud védekezni, annyit pedig Eto'ónak sem kellett, hogy azt ne tudja megoldani Villa.

Az pedig már egyenesen pofátlanság és nagyfokú szemtelenség a kameruni részéről, hogy így szórakozik velünk. Eto'o nagyon sokat adott nekünk, mi is nagyon sokat adtunk neki, és egyszer sem b**unk ki vele, márpedig akkor neki is illene ugyanígy tennie.

Mert akkor megérteném, ha a klub ide-oda rakosgatta volna a csapaton belül, Atleticbe mente volna és egyszer eladó lett volna, másnap meg már nem. Akkor megérteném. Na de így?! Felfoghatatlan...

A helyzet pedig tiszta, és nem a sajtó kavar: Eto'o több pénzt akar, sokkal többet. Ahogy gekkodan mondta, ez nem egy 124 ismeretlenes egyenlet...

A magam részéről kedvelem a gyereket a karakánsága, a gólérzékenysége, a kvalitásai és az egyénisége miatt, viszont ezt a pénzéhségét nagyon gyűlölöm. És ilyen áron nem kell...

Mehet Isten hírével...
.
balboa7
Entrenador del Barça

2009.06.29. 16:24:31

gergo9 írta:Eddig ugy voltam hogy Eto'o-nál csak Ibra vagy Villa lenne jobb de eljutottam odáig hogy bárki jöhet a helyére csak menjen már végre el.
még jó, h semmi közöd a vezetőséghez...

hirtelen eto'o lett az antimindenség...

tök jó olvasni mikor halomra kezditek el szapulni egyik játékost...ez valami kór? :lol:

amúgy meg jobb embert soha nem hozunk a helyére...torres lenne jobb csak nála, a többi verzió az ugyanolyan vagy rosszabb kimenetelű lenne mint a kameruni :roll:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Tivornya
Capitá del Barça

2009.06.29. 16:21:00

Sztem Eto'o nem akar elmenni sok fizuért.Sztem a Barcában akar focizni sok fizuért (és kupákért :) ).És az lesz a vége,h kap több fizut,ha aláír még 2-3 évet
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
sinnlos
Barça B

2009.06.29. 16:19:15

Ezt a zsoldos dumát jó lenne hanyagolni!
Mert a mai világban minden játékos zsoldos, aki nem az adott klub saját nevelése.
Hiszen csak megvásárolt ember, aki pénzért játszik.
És hiába mondják egyesek, hogy pl. Henry azonosult a klubunkkal, annak értékeivel.
Akkor is zsoldosnak tekintendő ha Eto'o-t annak tartjátok.

Na peace!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.06.29. 16:14:25

gekkodan írta: Aki meg nem látja ezt, azt nagyon sajnálom... Lehet a fejeket a homokba dugni Tamás és védeni valakit, aki a szíved csücske, de ettől még a tények, azok tények.

Na pá.
Köszönöm a kioktatást Dani! Mondjuk Tőled nem vártam, de majd csak lenyelem.

Nem dugtam a fejemet a homokba, nem szokásom.

Nem a szívem csücske - effektusról van szó, bármennyire is bele akarod magyarázni, ezt Neked kellene a legjobban tudnod, hisz tisztában lehetsz vele, kik a "kedvenceim". Úh ez nem talált.

Én tényekről beszélek, amiket eddig senki nem cáfolt meg. És sajnos, a felmerülő alternatívák engem nem nyugtatnak meg. Így - jelenleg - csupán Samu maradásával látom biztosítottnak a góllövés megoldását.

Aki ezt nem érti, őt sajnálom.
Pár4szor már igyekeztem leírni ezt a véleményem, talán sokadszorra sikerült értelmesen kifejeznem magam.

Hali. :wink:
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.06.29. 16:07:33

Eto'o van olyan gőgös, hogy inkább nem játszik egy évet itt aztán másfélszer ekkora fizuért ingyen elmegy pl. a Milanba és kész is, mi pedig pénz és csatár nélkül maradunk. Nem tudom mi lesz ennek a vége, de nagyon idegesítő az egész ügy. Csak hosszabbítással játszhat jövőre, viszont Messi szintű fizetést nem kaphat semmilyen körülmények között.
gergo9
Director del Fútbol

2009.06.29. 16:01:45

Nah kezdek én is ott tartani hogy kezdem nagyon meggyűlölni Eto'o-t. Irrális követelései vannak a mostani fizujáért is össze teheti a kezét még ennyit sem érdemelne igazából.
Viszont a klubnak sarkára kéne állnia az ügyben hogy vagy elhúzol innen hülyegyerek a szitibe vagy akárhova, vagy szembe mész a klub akaratával de akkor padozzol egy évecskét és utána mehetsz "dolgozni" aprópénzért akárhova. Nem kell kompromisszumot kötni a klubnak karakán módon ki kell osztani zsoldos kománkat.
Eddig ugy voltam hogy Eto'o-nál csak Ibra vagy Villa lenne jobb de eljutottam odáig hogy bárki jöhet a helyére csak menjen már végre el.

Viszont érdekes hogy évek óta tőlünk mindig csak botrányok közepette távoznak a sztárok.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.29. 15:59:28

Érdekes, hogy anno Madridban is voltak problémái a vezetőséggel. Érdekes, hogy tavaly kiállítatta magát a sorfal előtt, hogy ne kelljen Madridban tisztelegni.

Érdekes, hogy 2 éve vele megy a balhé a hosszabbítás kapcsán.

Érdekes, hogy a világ jelenlegi legjobb edzője és szakmai vezetői sem feltétlenül ragaszkodnak hozzá, holott kézreálló lenne, hogy megtartsuk azt, ami bevált.

A játékosok többségével nem könnyű, mint ahogy az emberekkel sem. Mindenkinek vannak rossz szokásai, mindenkivel akadnak nehézségek.

De! Ha valaki naív és abban a hitben él, hogy a 2. éve zajló herce-hurca Eto'o vétlenségével zajlik, akkor megnyugtatom ezeket a szurkereket: nyakig sáros a kameruni is.

Egyszerűen elképzelhetetlen, hogy ekkora infantilisak vezessék az idén mindent megnyerő FC Barcelona csapatát. Elképzelhetetlen, hogy 2. éve úgy tart egy balhé, hogy áthidalható akadályok lennének a felek között. Nem ekkora barmok a csapat vezetői és edzői, hogy elengedjenek egy bevált fiút. Teljesen logikus, hogy a kameruni akkorát követel, vagy valami olyat, amelynek megadása egyenlőtlenséget szülne a csapaton belül és irracionális a teljesítése.

Nem kell ahhoz ismerni a részleteket, hogy valaki egy 2 ismeretlenes egyenletből ilyen következtetést levonhasson. Nem tiszta valami, mert 2. éve hallgatom ezt a balhét a srác körül.

Aki meg nem látja ezt, azt nagyon sajnálom... Lehet a fejeket a homokba dugni Tamás és védeni valakit, aki a szíved csücske, de ettől még a tények, azok tények.

Na pá.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.06.29. 15:48:48

gekkodan írta: Rendben van, hogy sokat köszönhetünk neki. De azt hajlamos elfelejteni, hogy nélkülünk Mallorcában rúgná a bőrt és a gólkirályi cím lenne az egyetlen elérhető cím az év végére, legalábbis Spanyolországban, mivel a Madrid egyszer már ajtót mutatott neki.

Nagyon uncsi és igazatok van: tényleg zsoldos. Csak ez nem hadsereg, hanem egy csapat, ami "több, mint egy klub".
Dani!

Ne haragudj, de ebben most nincs igazad, és jelentős "költői túlzás". Még, hogy a Mallorcában rúgná a bőrt? Vicces.

Mi pedig nélküle, lehetséges, hogy nem nyerünk 3 bajnoki címet és két BL-t 5 év leforgása alatt... A vásár kettőn áll, és az éremnek két oldala van.

A kártyákba pedig továbbra sem látunk bele. Az újságok keverik a végbélterméket, mi meg feleslegesen vitatkozunk, hajtjuk a magunk vélt vagy valós igazát.

Ez a zsoldos kérdés meg kezd túlzott prioritást élvezni. Ibra is zsoldos, meg még vagy több száz futballista akkor. Persze, lehet most ezt szajkózni, de 2-3 évvel ezelőtt ez senkinek sem jutott az eszébe ebben a topikban.

Hajlamosak az emberek felejteni...kár, nagy kár.

REMÉLEM, MARAD!
Ez lenne a Klub érdeke.
Szerintem.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.29. 15:41:10

Nagyon szeretem Samu játékát, amit értünk tett, de ez már mindennek a határa. A klubnak most döntenie kell: jövőre nem kapunk érte semmit, vagy idén legalább valamit. Én az utóbbi mellett döntenék, engednék az árból és így Samu kaphatna aláírási pénzt oda, ahova menni akar. Így már egyre ellenszenvesebb, gusztustalanabb az egész, kezdem várni a pillanatot, amikor elhagy minket.

Rendben van, hogy sokat köszönhetünk neki. De azt hajlamos elfelejteni, hogy nélkülünk Mallorcában rúgná a bőrt és a gólkirályi cím lenne az egyetlen elérhető cím az év végére, legalábbis Spanyolországban, mivel a Madrid egyszer már ajtót mutatott neki.

Nagyon uncsi és igazatok van: tényleg zsoldos. Csak ez nem hadsereg, hanem egy csapat, ami "több, mint egy klub".

Yaya Touré - a szikla.

Iniesta4ever
Barça B

2009.06.29. 15:30:20

Télleg egy zsoldos... Én már orr raeok h menjen a pcsba... Most sincs rossz fizetése és még azzal a klubbal is ki akar cseszni aki naggyá tette... Jó játékos szeretem a játékát de ez már sok... Menjen a citybe ha annyi pnzt akar vagy maradjon itt normális fizetés mellett ...
2:6! Blaugrana!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.29. 15:23:25

ő megmondta, egy zsoldos, mennyire igaza volt :roll: fényesen bizonyítja, lehet,h ez vkinek bejön, nekem nem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.29. 15:20:54

Ebben is van igazság barca99 :!: Én csak remélni tudom, hogy nem így alakulnak majd a dolgok. Én azt mondom, hogy ha kb 3-4 évig ki kell adnunk mondjuk 40 millát neki, Villa-nak kéne kb 24, az plusz 16, pont amivel többe kerül a spanyol...akkor inkább Samu...sokkal sokkal inkább.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.29. 15:15:06

Én azért félek egy kicsit. A Klub nem akar sokkal többet adni neki, ő meg nem akar a Citybe menni. Eddig tiszta sor. Viszont jövőre mehetne ingyen, és amit mondjuk a Milan, Chelsea, akárki megspórol az ingyenességén, azt hozzátoldhatja a fizetéséhez. Így Samu mindenképpen jól jár, mert ingyen biztosan lesz kérője, és egész jó összeget is kaphat. Egyedül a Klub járna rosszul ezzel.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.29. 15:02:19

Ez a 15 millás aláírási jetta nagy kamu Samu-tól, ami nálam azt jelenti, hogy nem akar a City-nél játszani, ami valljuk meg nem is túl vonzó dolog :lol:
Azt meg nem hinném, hogy itt marad ugy évig, majd ingyér elmegy, mivel aligha fog más adni neki a jelenleginél több fizetést...ebből kifolyólag maradni fog, kicsit növelik a fizut, és mindenki örül, mert Eto'o-nak nincs kérője, nekünk meg nem kell dobálni a 40 millákat Villa-ért, aki 2/3-át éri max. Én nagyon örülnék neki...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.06.29. 14:59:08

A klub valószínűleg okkal nem akar ekkora fizetést adni... Van egy kret amit erre szán és bizony miért adna ennél többet????

Eto'o pénzsóvárgása teljesen elásta őt nálam... 34 gól ide vagy oda....

Mellesleg ha évente fizetünk neki 10 misi fölött akkor jobban megéri idehozni Villát 6 misis fizetéssel... Nevetséges...

Ráadásul itt egyesek azt írják hogy adjunk neki egy Messi szintű fizetést és akkor marad még 2 évre... Nevetséges elgondolás... Csak azért hogy még két évig maradjon??? Mehetsz isten hírével Samu! Azért a pénzsóvárgásnak is megvan a maga határa...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
csabooo
Capitá del Barça

2009.06.29. 14:54:51

Ha Eto'o marad,remélhetőleg maradni fog,akkor meg hagynám ezt a Keirrison gyereket,és meg nézhetnénk mit tud,ha meg esetleg nem kap elég játék lehetőséget télen kölcsönadnánk vkinek...De kíváncsi vagyok a srácra,lám milyen nagy tehetség ;).
Barça,Barça,Baaarça!!!
cps46
Entrenador del Barça

2009.06.29. 14:52:09

Eto'o megint bemondott egy irreális összeget, és ha ezt már a City se adja meg, akkor senki. Magyarul maradni akar.

Meg kell adni neki a Messihez hasonló fizetést, aztán +2 év. Még mindig több értelme van, mint 45 milkáért igazolgatni.

Samunak ez az egyetlen baja, hogy szereti a pénzt. Az óvodás hülyeségei főleg Rijkaard alatt voltak jellemzőek, mert Franknél gyakorlatilag mindenki azt csinált, amit akart. Pep alatt viszont maximum 1-2 "Eto'o-s" nyilatkozat volt, ami borzolta a kedélyeket. Nálam még mindig Eto'o lenne az év igazolása. Meg ezt a Keirrison gyereket is meg lehetne nézni, hogy mit tud nálunk.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Komiszka
Jugador del Barça

2009.06.29. 14:35:06

Nem értem mit akar Eto'o, mi ez a 15 millió??? Életembe nem hallootam ilyenről, hogy a játékos pénzt kér az áttigazolásáért. Lehet sokat tett a Barcáért de emberileg egy nagy nulla, legalább annyira kezelhetetlen mint Ibra vagy CR, semmivel sem jobb náluk csak Barca szurkolóként mi is elfogultak vagyunk vele és nem látjuk ezt be.
Ne értsetek félre énis szeretem Eto'o játékát de ez már sok még tőle is. Ha nem köt új szerződést és nem is igazol el akkor 30 millióval rövidíti meg azt a klubot ami naggyá tette.
Hosszú még az áttigazolási időszak és tudom ,hogy korai még ítélkezni de ezek a pletykák, illetve Eto'o pénzéhes menedzsere a sírba visznek lassan :(
Lezárt