2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tamás!Etooka írta:
A helyzet pedig tiszta, és nem a sajtó kavar: Eto'o több pénzt akar, sokkal többet. Ahogy gekkodan mondta, ez nem egy 124 ismeretlenes egyenlet...
Nos Etooka!Etooka írta: ...
egy apró kérdés kolléga: szerinted amennyiben áthidalható akadályok lennének Eto'o és a klub között, nem lenne réges régen aláírva már az új szerződés?Sanama írta:...
gergo9 írta:Nah kezdek én is ott tartani hogy kezdem nagyon meggyűlölni Eto'o-t. Irrális követelései vannak a mostani fizujáért is össze teheti a kezét még ennyit sem érdemelne igazából.
Viszont a klubnak sarkára kéne állnia az ügyben hogy vagy elhúzol innen hülyegyerek a szitibe vagy akárhova, vagy szembe mész a klub akaratával de akkor padozzol egy évecskét és utána mehetsz "dolgozni" aprópénzért akárhova. Nem kell kompromisszumot kötni a klubnak karakán módon ki kell osztani zsoldos kománkat.
Eddig ugy voltam hogy Eto'o-nál csak Ibra vagy Villa lenne jobb de eljutottam odáig hogy bárki jöhet a helyére csak menjen már végre el.
Viszont érdekes hogy évek óta tőlünk mindig csak botrányok közepette távoznak a sztárok.
még jó, h semmi közöd a vezetőséghez...gergo9 írta:Eddig ugy voltam hogy Eto'o-nál csak Ibra vagy Villa lenne jobb de eljutottam odáig hogy bárki jöhet a helyére csak menjen már végre el.
Köszönöm a kioktatást Dani! Mondjuk Tőled nem vártam, de majd csak lenyelem.gekkodan írta: Aki meg nem látja ezt, azt nagyon sajnálom... Lehet a fejeket a homokba dugni Tamás és védeni valakit, aki a szíved csücske, de ettől még a tények, azok tények.
Na pá.
Dani!gekkodan írta: Rendben van, hogy sokat köszönhetünk neki. De azt hajlamos elfelejteni, hogy nélkülünk Mallorcában rúgná a bőrt és a gólkirályi cím lenne az egyetlen elérhető cím az év végére, legalábbis Spanyolországban, mivel a Madrid egyszer már ajtót mutatott neki.
Nagyon uncsi és igazatok van: tényleg zsoldos. Csak ez nem hadsereg, hanem egy csapat, ami "több, mint egy klub".