Eagico írta:Felipe Melo már hosszabbított, szval ő már biztos nem jön!!
Viszont a Mundo-n két nevet hoztak fel ismét! Mindkettő opcióként merül fel,
ha a Ribéry transzfer meghiúsulna. Az egyik
Fabregas, akit 35-40 millióért elképzelhető, hogy elengedne az Arsenal.
A másik név pedig
Arshavin, aki újfent lenyilatkozta, hogy nagyon-nagyon-de-nagyon örülne egy Barca ajánlatnak!
Továbbá
Keirrisonról, hogy még ma aláírhat 5 évre hozzánk. Én ennek örülök a legjobban. Nagyon sajnálnám ha kölcsönadnák, kíváncsi vagyok a játékára. Már megint olyat igazoltunk, akiről előzőleg szinte semmit nem írtak az újságok. Kíváncsi vagyok, ki lesz a következő, Benzemáról már rég hallottunk!

Helyén kell kezelni mind a 4 hírt és ennek tükrében írom a következő sorokat( bár Kerrison szinte tuti aláír, Melo is igaz)
Cesc: Jó játékos, faiatal, Barca nevelés... Mivel ezeket tudjuk én inkább az ügy realitásával foglalkoznék: Mellette szól, hogy alapvetően itt nevelkedett, több jóbarátja van a csapatban, az Arsenalnak nagy tervei vannak, így lehet, hogy kb. 40 millió euró ellenében akár oda is adnák, már sokadik írás ez róla lehet, hogy nem véletlenül, vszleg kupákat akar nyerni és erre alkalmasabbak vagyunk, mint a londoniak, beleillene Pep koncepciójába, fiatal. Ellene szól, hogy Wenger szereti, fontos játékosa az Arsenalnak. Természetesen lehet, hogy kacsa, de sztem lehet benne vmi.
Arshavin: Róla volt már szó tavaly is igazából Frank akarta, ellene szól, hogy fél év után nem szoktak klubot váltani, már nem olyan fiatal, Pep sem biztos, hogy szeretné, mellette szól, hogy Pep vszleg akar egy balszélsőt, főleg, ha nem jön Villa.
Személyesen előbbinek örülnék, utóbbinak nem igazán. Kerrisonnál már csak idő kérdése mikor ír alá, ez tény, mint ahogy Melo hosszabbítása is(Calcion is fenn van...)