2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jogos. De ne felejtsd el hogy nem Calderón már az elnök...És ezt mind úgy, h az elmúlt években rendre rosszúl igazoltak, szórták a pénzt, de mégsem kell megszorításban gondolkodniuk, hanem ellenkezőleg.
Mert a többi klubbal ellentétben a Realnak megvan a fedezete. Ha ne adj Isten valami rosszul alakulna, a bankok akkor is tudják hogy a pénzüket visszakapják.A nagy pénzszorással az a bajom, h a válság közepette a legtöbb klub meghúzza a nadrágszíjat, a Real viszont hitelből rekordösszegeket költ.
Ez szomorú dolog, de mit csináljon a Real? Süssön kenyeret és osztogassa széjjel? (Nem viccből kérdezem, sokan felhozták már ezt a példát hogy mekkora a munkanélküliség) Ezzel mint futballklub, mit tegyen a Madrid? Ha a pénzét magánál tárolja attól jobb lesz a világnak?miközben Európa-rekord munkanélküliséggel küzdenek
Minden tiszteletem az ilyen Barca-drukkereké, én is elismerem hogy a jelenlegi Barcelona majdhogynem tökéletes. Ha ilyen szinten képesek focizni még néhány évet akkor nem csak egy ritka jó bajnokság lesz, hanem x év múlva erre a Barcára is úgy fognak visszatekinteni mint az "aranykorra"Nem utálom a Realt, nem vagyok katalán, csak egy magyar szurkoló. A Galaktikusok érájában élmény volt nézni a játékukat, akkor ők mutatták a világnak, hogy mi is a foci.
Többen vagyunk a megengedett 25nél, ezért több embert is kell eladni, mint amennyien jönnek. (ugye a 3 komoly sérült helyére vettünk új játékost, viszont DLR kivételével ők ismét a keret tagjai jelenleg.)Azt se feledjük viszont, hogy 8-10 játékost átadólistára tettek és kb. 6 embert akarnak igazolni. Ha így lesz, akkor lehet rövid lesz a kispad.
Azt még megértem hogy Laporta értetlenkedik és kierőszakolnak tőle 1-1 megnyilvánulást amiben a madrid pénztárcájában turkál.- ha leszámítjuk a horribilis összegeket -
Nekem is kezd már kissé unalmassá válni ez a számháború, de hát Ti tudjátok...Varga Tamás írta:Kit izgat itt a honlapon, főleg a Barca - drukkereket, hogy Kaká hányas mezben nyomja jövőre?
Engem nem izgat. Miattam 8888-ban is játszhatna...
Azért engedtessék már meg,h arról beszéljünk amiről akarunk.Varga Tamás írta:Kit izgat itt a honlapon, főleg a Barca - drukkereket, hogy Kaká hányas mezben nyomja jövőre?
Engem nem izgat. Miattam 8888-ban is játszhatna...
Válogatottban azthiszem 17-es...A real-ban az foglalt?kilibarca írta:Tavaly Cannavaro volt az 5-ös ha jól tudom, tehát ez egy minőségi váltás
Cé meg 9-es lesz ha minden igaz , egyáltalán nem hozzá illő szám, de ez semmit nem számít.
Persze Gagonak adják Zidane mezszámát..nexam írta:átmentem odaátra:Ügyetlen a srác, nem akart beégni. Smile
Bernabeuban nincs fű, most cserélik
Gagoé lesz jövőre az ötös
átmentem odaátra:Ügyetlen a srác, nem akart beégni. Smile
Persze, holnap indul a gépe Magyarországra, a Stadler FC leigazolta.Poszi írta:És akkor ilyenkor mi van?Gago megy a "süllyesztőbe"?
Ügyetlen a srác, nem akart beégni.Amúgy nem fog dekázni, vagy ilyesmi? Vagy odaát nem így megy a bemutatás?
Migui Torres a 22, aki bizony madridista, akármennyire messze van Kakától játéktudásban.8?Miért nem maradt 22es?Kár. Smile
Igen spanyolul beszélt,meglepődtem én isBányász írta:Valaki nézi még?
Jól hallom,h spanyolul nyomja?
Rendkívül szimpatikus emberke.Mégha csak pár szót is szólt.
8?Miért nem maradt 22es?Kár.
Én is úgy hallottam...Bányász írta:
Jól hallom,h spanyolul nyomja?