Barcinho írta:Teljes mértékben meg tudom érteni amit most Eto'o (már ha egyáltalán miatta van ez a huzavona)csinál ugyanis tavaly ugyanezt csinálta vele a klub. Azt viszont nem értem hogy miért nem csipázza őt Guardiola, mert az előző szezonban szerintem bebizonyította hogy nagyon alázatos tud lenni a klub ill a csapat iránt. Másodsorban pedig Eto'o már tett "értünk" annyit hogy ne kívánjuk a távozását!!!! Ja és a lényeg egy örök igazság "Járt utat járatlanért elhagyni nem szabad.", vagyis meg kell tartani, még ha jön is Villa!!!
Siempre Barca!!! --> Mes que un club!
Ezzel tudok teljesen egyetérteni.
Nem is értem azt a sok türelmetlen embert (- vagy csak simán balf.szt),akik inkább látnák Villát a kezdőben,mint Eto'o-t,cssk mert elhúzódik az ügye.Honnan a rákból tujdák egyesek,h ki hazudik? Nekem gőzöm sincs,mert nem vagyok a közelben,de aki a barcánál dolgozik,nyugodtan szóljon....
Nem egyszerű a kameruni helyzete, tényleg sok a kérdőjel és sokáig húzódik is az ügy. De azért azt se felejtse el senki,hogy Pep indította el a lavinát azzal,hogy nincs szüksége Eto'o-ra. Ha akkor a mester nem mond konkrét neveket,csak annyit,hogy akik nem képesek dolgozni,mehetnek Isten hírével, nem sértett volna meg olyat is ,aki képes dolgozni,m ugye akik nem voltak képesek,azok mentek is...
Azzal én is egyetértek,hogy akár villa és eto'o is elférnének a csapatban,Guardiola a rotáció híve,hosszú a szezon és egy sérülés sajnos mindig benne van.
Én azt mondom,h Henry,Eto'o,Messi,Villa,Bojan bőven elférnek 5en a csapatban úgy,hogy lehetőséghez is juthatnak.