2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Te mákerPerrero írta:órarendem bonyolult... csütörtökön 8:50tól 14:35ig vagyoktöbbi nap szabad
Pontosan. Csíkmadaras,Hargita megyedanikaa10 írta:Szerintem messideco valahol Romániában élhet, hisz nem ír ékezetet nyílván a billentyű miatt ..
Itt Romániában igenis hasznát veszed a román nyelvnek. Bármilyen hivatalos ügy van, ezt kell használni.pety27 írta:
ROMÁN ??!! milyen suliba jársz? pfhuj én sosem tanulnék olyan nyelvet aminek soha az életbe nem veszem hasznát ,és nem is kedvelem,de persze ez csak az én véleményem.
Hát az meg milyen hogy nincsen matekóra?
Jó kis órarend.
ROMÁN ??!! milyen suliba jársz? pfhuj én sosem tanulnék olyan nyelvet aminek soha az életbe nem veszem hasznát ,és nem is kedvelem,de persze ez csak az én véleményem.
Igy van.. elkezdődött
Gratulálok, még jó, hogy nem magyar szakosnak készültélkudu írta:Felvettek a Debreceni Egyetem IK gazdasági informatikus szakjára![]()
![]()
Eurobarca, connecting peopleG-Jay írta:Villany nélkül nehéz a tanítás, én is kellek majd aszthiszemHá me má mé há de nem? Hát DE
![]()
Ja és gratulálok akinek sikerült ami
ha ez megtörténik, kell majd oda egy gazdasági "szakember" is, ha fenn is úgy akarják, akkor gazdasági menedzser leszekTZS írta:Köszi!Krojf írta:Ez igen!
Mindenkinek nagy szeretettel gratulálok!
Lassan minden szakra van tanárunk!
Nem akarjátok megalapítani a "Barca Ultras College"-t?
Csak Barcásoknak tanítanátok!
Mit szólnátok hozzá?
K.![]()
Az ötleted nem rossz, ha lesz elég jelentkező mindkét oldalról, akkor bármi megtörténhet.![]()