Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem ha nemigazolt volna madridba és nem lett volna ennyit sérült ma is top 10-es csatár lehetne minimum
Owen mikor kapott Aranylabdát? Asszem 2001
Owen mikor kapott Aranylabdát? Asszem 2001
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2009.07.03. 21:03:44-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ez aztan igen... Ha megmondod mikor kapott Aranylabdat mar asz is leszelvillabarca írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/im ... 44461.html
Ez érdekes! MU másodosztályból igazol?

- albicelesteX
- A Vadász
Túlságosan nem kedvelem Owen-t meg úgy az angolokat általában,de úgy gondolom egy nagy múltú focista méltó helyre kerül!Sok sikert neki!Nyilván nem fog olyan szinten játszani mint tette anno mikor labdás lett!!

-
- Barça C
Barca the best. Tre Campeons! Retee!
- Kamarilla
- Jugador d'estrella
Kellemes nézelődést!lui1698 írta:Hy,
Egy hete nem ültem netközelben, meg újságot se nagyon olvastam, így aztán szépen lemaradtam átigazolások terén.
Valaki összefoglalná a hét fontosabb eseményeit röviden?
Kössz

Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Miért nem olvasol vissza?lui1698 írta:Hy,
Egy hete nem ültem netközelben, meg újságot se nagyon olvastam, így aztán szépen lemaradtam átigazolások terén.
Kössz

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- lui1698
- Llegenda del Barça
Hy,
Kössz
Kössz

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Amugy voltak még ma érdekes átigazolások, vagy tegnap:
Arango
Mallorca
Möncehgladbach
Iván Marcano
Racing
Villarreal
Rodrigo Possebon
Man Utd
Braga (kölcsön)
Ross Turnbull
Boro
Chelsea
Sandro Westerveld
Sparta
Utrecht
Eduard Cissé
Besiktas
Marseille
Souleymane Diawara
Bordeaux
Marseille
Erősödik a Marseille. Egyre inkább. Jövőre szerintem borítékolható a bajnoki címük.
Arango
Mallorca

Iván Marcano
Racing

Rodrigo Possebon
Man Utd

Ross Turnbull
Boro

Sandro Westerveld
Sparta

Eduard Cissé
Besiktas

Souleymane Diawara
Bordeaux

Erősödik a Marseille. Egyre inkább. Jövőre szerintem borítékolható a bajnoki címük.
Én nagyon szeretem Owen-t. Madridba igazolása volt élete hiába így igaz.Fernando írta:Bár úgy lenne. Akkora hiba volt Madridba igazolnia. Ott eléggé tönkre tette a karrierjét.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/va ... 44381.html
érdekes fordulat...nem szeretem a MU-t( enyhén szólva...), de kíváncsi vagyok, ha valóban leigazolják mit fog alkotni ott...
Szerk: Már átesett az orvosi vizsgálatokon is.
Remélem jót fog tenni neki a MU,és 3-4évet még lehúz a a PL-ben.
GOGO MICHAEL!
- LM10
- Director del Fútbol
www.atigazolasok.gportal.huCsoppy írta:mondjatok valami siteot ahol rendszerezve vannak az igazolások pls
http://www.futballatigazolasok.gportal.hu/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2009.07.03. 18:00:10-kor.
mondjatok valami siteot ahol rendszerezve vannak az igazolások pls
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Bár úgy lenne. Akkora hiba volt Madridba igazolnia. Ott eléggé tönkre tette a karrierjét.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/va ... 44381.html
érdekes fordulat...nem szeretem a MU-t( enyhén szólva...), de kíváncsi vagyok, ha valóban leigazolják mit fog alkotni ott...
Szerk: Már átesett az orvosi vizsgálatokon is.
http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/va ... 44381.html
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Körülbelül két hete volt egy hír, hogy Luchót a Real Madrid hívja, de ez is annyit ért, mint mondjuk Mascherano Madridba érkezése. Egyébként vannak ilyen transzferek, amik sokakat meglepnek, de azért a Marseille nem rossz csapat.
Néhány éve én ugyanígy elcsodálkoztam azon, hogy van der Vaart az Ajaxból nem valami nagycsapathoz ment, hanem "csak" a Hamburghoz. Vannak ilyenek. Feltételezhető, hogy nem a Marseille lesz Lucho utolsó csapata.
Néhány éve én ugyanígy elcsodálkoztam azon, hogy van der Vaart az Ajaxból nem valami nagycsapathoz ment, hanem "csak" a Hamburghoz. Vannak ilyenek. Feltételezhető, hogy nem a Marseille lesz Lucho utolsó csapata.

- albicelesteX
- A Vadász
Lehet volt már!De engem meglepett!Lucho González Marseille-be történő igazolása!nem tudom mi lehet az ok amiért oda váltott és azt sem hogy pl. spanyol klubok vagy esetleg olasz angol élcsapatok miért nem érdeklődnek iránta mivel szerintem bőven beférne bármelyik top csapatba!!!

- Fernando
- Llegenda del Barça
David Edgar
Newcastle
Burnley
Juanito
Real Betis
Atlético Madrid
Sean Davies
Portsmouth
Bolton
Leo Franco
Atlético Madrid
Galatasaray
Giacomo Barretta
Albinoleffe
Milan
Még 1-2 érdekesség:
Hosszabbított klubjával a tegnapi nap során Liedson, Ramsey, Nuno Gomes. Ezzel szemben befejezte profi pályafutását Chimenti, a Juventus tartalékkapusa.
Mark Hughes, a Manchester City vezetőedzője kijelentette: nem számol a jövőben négy játékosával: Danny Mills, Darius Vassell, Dietmar Hamann és Michael Ball aki ingyen távozhat.
Dick Advocaat lesz a jövő évtől a belga válogatott szövetségi kapitánya.
Lúcio távozni szeretne a Bayern Münchenből. A német csapattal kapcsolatos hír még, hogy Zé Roberto szinte már a Hamburg játékosának tekinthető.
Sidney Govou közel a Galatasarayhoz. A Dinamo Kijev pedig ajánlatot tett Andrij Sevcsenkóért.
egykis kiegészítés még: Tévez megvan a Citynek. Vincenzo Montella visszavonult. Vieiráért ajánlatot tett a Birmingham. Lehet visszamegy Angliába. Christian Vieri próbajátékon a Blacburnben.
további kiegészítés: Eléggé szétesőben a Lyon. Juninho és Benzema után, Kader Keita is távozott de még F.o.-ból is. A Galatasarayhoz szerződik. Marco Marchionni a Juve középpályása pedig közel vana Fiorentinához.
Newcastle

Juanito
Real Betis

Sean Davies
Portsmouth

Leo Franco
Atlético Madrid

Giacomo Barretta
Albinoleffe

Még 1-2 érdekesség:
Hosszabbított klubjával a tegnapi nap során Liedson, Ramsey, Nuno Gomes. Ezzel szemben befejezte profi pályafutását Chimenti, a Juventus tartalékkapusa.
Mark Hughes, a Manchester City vezetőedzője kijelentette: nem számol a jövőben négy játékosával: Danny Mills, Darius Vassell, Dietmar Hamann és Michael Ball aki ingyen távozhat.
Dick Advocaat lesz a jövő évtől a belga válogatott szövetségi kapitánya.
Lúcio távozni szeretne a Bayern Münchenből. A német csapattal kapcsolatos hír még, hogy Zé Roberto szinte már a Hamburg játékosának tekinthető.
Sidney Govou közel a Galatasarayhoz. A Dinamo Kijev pedig ajánlatot tett Andrij Sevcsenkóért.
egykis kiegészítés még: Tévez megvan a Citynek. Vincenzo Montella visszavonult. Vieiráért ajánlatot tett a Birmingham. Lehet visszamegy Angliába. Christian Vieri próbajátékon a Blacburnben.
további kiegészítés: Eléggé szétesőben a Lyon. Juninho és Benzema után, Kader Keita is távozott de még F.o.-ból is. A Galatasarayhoz szerződik. Marco Marchionni a Juve középpályása pedig közel vana Fiorentinához.
- LM10
- Director del Fútbol
Hát pont ez az....ebbe bukik majd Perez. Ha nemjön össze ez az év megint kicseréli a fél csapatot, és nem lesz összeszokás...márpedig én sem hiszem, h ebben az évben a Real úgy teljesít, ahogyan sokan várják.Szerintem ez a Madrid jobb lesz mint az idei.
Viszont szerintem csak a 2010 év lesz az övéjük.
Legalább is szerintem minimum egy fél év míg összeszoknak.
Ebből kifolyólag szerintem a Barca lesz a bajnok.
10/11 szezontól már jobban félek.
De nem is értem....miért mi félünk tőlük??? Ő nekik kell hozzánk felnőni....a nyomás rajtuk van..főleg a játékosokon, mert nem kis pénzért vették őket.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ámen!Lionel85 írta:Majd rájön, hogy mégis az utánpótlás a fontosabb, mint az újabb "galaktikusok" megvétele, és akkor jön számára az isteni szikra: megveszi a Barça Atléticet.
Majdnem le estem a székről!

Szerintem ez a Madrid jobb lesz mint az idei.
Viszont szerintem csak a 2010 év lesz az övéjük.
Legalább is szerintem minimum egy fél év míg összeszoknak.
Ebből kifolyólag szerintem a Barca lesz a bajnok.
10/11 szezontól már jobban félek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Végülis nincs más alternatíva Alvés cseréjének? Saltorról lemaradtunk, más csere-jobbekk neve nem merült fel?Titinho írta:Bruno Saltor is a Barca kiszemeltje volt, de ő is elfogadta a Valencia 3 éves szerződéstervezetét, ingyen került a Valenciához.
Majd rájön, hogy mégis az utánpótlás a fontosabb, mint az újabb "galaktikusok" megvétele, és akkor jön számára az isteni szikra: megveszi a Barça Atléticet.Ticsi 23 írta:Azért arra már most kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Perez barátunkal, ha idén se nyernek semmit a fiai.

- Titinho
- Director del Fútbol
Spanyol csapatokról egy kis csemege:
- A Valencia hivatalosan is leigazolta Miguel Angel Moyá-t a Mallorca kapusát, akit a Barcával is szóba hoztak. 5+1 millióért, 5 évre írt alá a 25 éves kapus. Bruno Saltor is a Barca kiszemeltje volt, de ő is elfogadta a Valencia 3 éves szerződéstervezetét, ingyen került a Valenciához. Jeremy Mathieu mellett, ezzel már a 3. igazolásuk volt, de kiszemelt még a középpályára Granero is. (Villa esetleges eladásakor, szerződtetnék)
- A Betis és a Depor küzd egy régebbi Barca kiszemelt megszerzéséért. Ő nem más mind Rodrigo Palacio, bár a Boca Juniors elég magas árat szabott meg az argentín csatárért.
- Az Atletico Madrid úgy néz ki, hogy eladja Maxi Rodriguezt a Tottenhamnek (már régóta érdeklődnek iránta), vagy más csapatnak (Olaszországból is vannak ajánlatok) ha kifiezetik a 15 milliónak megfelelő kiszabott árát.
- A Sevilla brazil csatárát Luís Fabiano, a Milan után a MU is figyeli és nem tartják kizártnak, hogy az Old Traffordon kössön ki a Konf. kupa gólkirálya. A játékos ára 15 millió küröl lehet. Ide kapcsoldó hír még, ha nem sikerül a Milannak Fabiano elhoznia, akkor a Real holland "hódjáért" Klaas-Jan Huntelaarért fognak harcba szállni.
- A Valencia hivatalosan is leigazolta Miguel Angel Moyá-t a Mallorca kapusát, akit a Barcával is szóba hoztak. 5+1 millióért, 5 évre írt alá a 25 éves kapus. Bruno Saltor is a Barca kiszemeltje volt, de ő is elfogadta a Valencia 3 éves szerződéstervezetét, ingyen került a Valenciához. Jeremy Mathieu mellett, ezzel már a 3. igazolásuk volt, de kiszemelt még a középpályára Granero is. (Villa esetleges eladásakor, szerződtetnék)
- A Betis és a Depor küzd egy régebbi Barca kiszemelt megszerzéséért. Ő nem más mind Rodrigo Palacio, bár a Boca Juniors elég magas árat szabott meg az argentín csatárért.
- Az Atletico Madrid úgy néz ki, hogy eladja Maxi Rodriguezt a Tottenhamnek (már régóta érdeklődnek iránta), vagy más csapatnak (Olaszországból is vannak ajánlatok) ha kifiezetik a 15 milliónak megfelelő kiszabott árát.
- A Sevilla brazil csatárát Luís Fabiano, a Milan után a MU is figyeli és nem tartják kizártnak, hogy az Old Traffordon kössön ki a Konf. kupa gólkirálya. A játékos ára 15 millió küröl lehet. Ide kapcsoldó hír még, ha nem sikerül a Milannak Fabiano elhoznia, akkor a Real holland "hódjáért" Klaas-Jan Huntelaarért fognak harcba szállni.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Ebdon Lake
- Jugador del Barça
Én is kíváncsi vagyok. Remélem nem nyernek semmit, de akkor aztán már nem tudja majd ráfogni, hogy gyenge a keretTicsi 23 írta:Így van! Had igazoljanak nyugodtan akit akarnak, majd úgyis a pályán dől el minden cím sorsa, és a játékosoknak nem a neve, hanem a mutatott játéka fog dönteni. Azért arra már most kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Perez barátunkal, ha idén se nyernek semmit a fiai. Nagyon mást már nehéz lesz igazolnia, de persze tuti megpróbáljaKatalán88 írta:Na BenzemaReal Madrid
(ha volt bocsi)
Ez már kezd idegesíteni, hogy minden nagy sztárt leigazolnak. Csak azzal tudom magam nyugtatni, hogy a Barca utánpótlásával nem tudják felvenni a harcot SOHA!![]()
![]()
!
Hajrá FC BARCELONA!!!

- chonggy
- Capitá del Barça
szerintem Benzema a világon a legnagyobb túlsztárolt játékos!Mit tett ő le az asztalra,hogy 35 millió legyen az ára??Tavaly volt egy jó éve a harmatgyenge francia bajnokságban,és ennyi...a válogatottnál nem csinál semmit,megnéztem 3-4 francia meccset,mintha pályán se lett volna...a mostani idény 2. felében 5 gólt rúgot???szégyen...
hol van ő Villa,esetleg Samu mellett??sehol...mégis árban kb ugyanott vannak...annyival jobb náluk,hogy fiatalabb...
huhh,ez jól esett...
hol van ő Villa,esetleg Samu mellett??sehol...mégis árban kb ugyanott vannak...annyival jobb náluk,hogy fiatalabb...
huhh,ez jól esett...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Így van! Had igazoljanak nyugodtan akit akarnak, majd úgyis a pályán dől el minden cím sorsa, és a játékosoknak nem a neve, hanem a mutatott játéka fog dönteni. Azért arra már most kiváncsi vagyok, hogy mi lesz Perez barátunkal, ha idén se nyernek semmit a fiai. Nagyon mást már nehéz lesz igazolnia, de persze tuti megpróbáljaKatalán88 írta:Na BenzemaReal Madrid
(ha volt bocsi)
Ez már kezd idegesíteni, hogy minden nagy sztárt leigazolnak. Csak azzal tudom magam nyugtatni, hogy a Barca utánpótlásával nem tudják felvenni a harcot SOHA!

Hajrá FC BARCELONA!!!

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi