Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, túlzás...zsuni írta:villa nem rossz játékos, de hogy hasonló kaliber, mint cronaldo vagy kaká..kíváncsi leszek pl. nálunk mennyien lesznek,meg milyen felhajtás lesz egy villa-bemutatáson mondjuk,aki azért hasonló kaliber,mint az előbb említett két játékos..
az tulzás
villa nem rossz játékos, de hogy hasonló kaliber, mint cronaldo vagy kaká..kíváncsi leszek pl. nálunk mennyien lesznek,meg milyen felhajtás lesz egy villa-bemutatáson mondjuk,aki azért hasonló kaliber,mint az előbb említett két játékos..
kissé elfoglult vagykrisz100 írta:szerintem messi jobb mint ronaldo legalábbis ebben az évben simán jobb volt.Messi > Ronaldofcbarca10 írta:
Iniesta=Kaká
Messi=Ronaldo
Eto'o (vagy Villa)=Benzema
eto'o és villa is jobb mint benzema, mindketten termelték a golokat a világ egyik legnehezebb ligájában. szerintem ez egyértelmű, Eto'o/Villa > Benzema
hát Iniesta nem annyira gólerős mint Kaká de (szerintem) sokkal jobban szerveszte a játékot nagyon jó passzai voltak a BL döntőben gólpaszt adott és az egyik1 legjob játékos volt ebben az évben, így én ezt is neki ítélném Iniesta > Kaká
Helytelen, 21:00tól lesz a bemutatás...ha ennyire érdekel nézd a madridistát, ott megy a cd...miihii írta:
adrenalin88 írta:
bali 15 írta:
Tudom hogy sokak megvetnek majd ezért, és sokakat nem is érdekel, de ma lesz Cristiano Ronaldo bemutatása. Teltház lesz. Valamelyik Madrid szurkoló tud mondani egy oldalt vagy egy TV csatornát ahol nyomon lehet majd követni a dolgot?
www.AS.com
És ez hány órától lesz?
20:30
szerintem messi jobb mint ronaldo legalábbis ebben az évben simán jobb volt.Messi > Ronaldofcbarca10 írta:LM10 írta:Tudom, h ez tiltott oldalról van, de ez nem átigazolási hír, és ez a mundo is leadta állítólag, összehasonítja ez a cikk a 2 klub játékosait.
http://topfoci.hu/index.php?heading_id= ... Real%208-2!
Iniesta=Kaká
Messi=Ronaldo
Eto'o (vagy Villa)=Benzema
És ez hány órától lesz?adrenalin88 írta:www.AS.combali 15 írta:Tudom hogy sokak megvetnek majd ezért, és sokakat nem is érdekel, de ma lesz Cristiano Ronaldo bemutatása. Teltház lesz. Valamelyik Madrid szurkoló tud mondani egy oldalt vagy egy TV csatornát ahol nyomon lehet majd követni a dolgot?
Hát szerintem:LM10 írta:Tudom, h ez tiltott oldalról van, de ez nem átigazolási hír, és ez a mundo is leadta állítólag, összehasonítja ez a cikk a 2 klub játékosait.
www.AS.combali 15 írta:Tudom hogy sokak megvetnek majd ezért, és sokakat nem is érdekel, de ma lesz Cristiano Ronaldo bemutatása. Teltház lesz. Valamelyik Madrid szurkoló tud mondani egy oldalt vagy egy TV csatornát ahol nyomon lehet majd követni a dolgot?
Barcaádám írta:elég fura ez de van benne igazság meg hülyeség is.LM10 írta:Tudom, h ez tiltott oldalról van, de ez nem átigazolási hír, és ez a mundo is leadta állítólag, összehasonítja ez a cikk a 2 klub játékosait.
pl szvsz Higuaín sose jobb mint Henry
és Iniesta Kakát berakhatták volna =-nek úgy talán igazságosabb
de azért nincs ennek nagy jelentősége szezon közben kiderül hogy ki a jobb..
(de a Barca lesz az!!!)
elég fura ez de van benne igazság meg hülyeség is.LM10 írta:Tudom, h ez tiltott oldalról van, de ez nem átigazolási hír, és ez a mundo is leadta állítólag, összehasonítja ez a cikk a 2 klub játékosait.
nem vagyok madrid szurkoló,sőt...de múltkor azthiszem pont múlt hét hétfőn annyit szerettem volna este fele megnézni a realmadrid.com-on hogy kaká hányas mezt kapja és mit ad isten pont a bemutatása ment , és az oldalon végig lehetett nézni a teljes előadást..úgy hogy sztem ezt is fogják streamelni az oldalon.bali 15 írta:Tudom hogy sokak megvetnek majd ezért, és sokakat nem is érdekel, de ma lesz Cristiano Ronaldo bemutatása. Teltház lesz. Valamelyik Madrid szurkoló tud mondani egy oldalt vagy egy TV csatornát ahol nyomon lehet majd követni a dolgot?