Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
mess2009
Director del Fútbol

2009.07.07. 11:15:27

amellett, hogy türelmetlenek vagyunk, egyre kíváncsibb vagyok hogy ez a sóherkodás eredményes lesz e?!
szerintem lemaradnak minden "jegyzett" játékosról. túl nagy kutatást nem végeztem ugyan de úgy tűnik minden más menő klubnál flottabbul mennek az igazolások mint nálunk!
barca0417
Entrenador del Barça

2009.07.07. 10:48:54

albandytos írta:szerintem ha Samu elmegy Villa nem tudná olyan szinten pótolni.én Zlatant venném meg.Egyébként nam Masceranok után kellene futni mert Yaya cipöét nem kötheti meg,hanem Felipét kellenne végre leigazolni és a madrid tehet egy szivességet.
Csak a BARCA
gondolom Filipére gondolsz. amúgy Ibra se biztos hogy igazán tudná pótolni. Villa nem lesz rossz ide. Aztán lehet hogy 2 év múlva Keirrison lesz az elsőszámú csatárunk. Ibra meg nagyon drága, és emberileg sem idevaló.
Kép
albandytos
Barça C

2009.07.07. 10:33:40

szerintem ha Samu elmegy Villa nem tudná olyan szinten pótolni.én Zlatant venném meg.Egyébként nam Masceranok után kellene futni mert Yaya cipöét nem kötheti meg,hanem Felipét kellenne végre leigazolni és a madrid tehet egy szivességet.
Csak a BARCA
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2009.07.07. 10:25:40

MessikeBarca
Barça C

2009.07.07. 10:21:47

barca0417 írta:könyörgöm adjunk már Filipéért 2-3 millával többet. Annyiba nem halunk bele. És annyit megér egy fiatal, tehetséges, de már tapasztalt játékos. És a Deport is meg lehet érteni, ha az egyik legjobbjukat csak 8-ért tudnák eladni, akkor a többi játékost ingyen adják oda a kérőknek? ...szóval egy icsit lehetne emelni az ajánlaton, úgy hogy még reális legyen. Már jó lenne lezárni az érkezők ügyét, mert mindjárt itt a felkészülés.
A Mundon meg Riberyről írnak. valami "posible" ami szerintem a "lehetségest" jelenti. Ennek nem örülök, mert bár jó játékos, de egy nyíltan Madridba vágyó játékosért nem harcoljunk.

Egyetértek barca0417-tel.Ha Caseresért képesek vtunk 16,5 millát kiadni akkor Filipe is megérne 10-11-et.Várom a mai fejleményeket Filipe ügyébe,rem nálunk köt ki. :D
Respect Barca;)!
matador
Jugador d'estrella

2009.07.07. 10:05:21

bojankrkic27 írta:
igazad van! Azonban a legideálisabb választás szerintem ez lenne:
Eto'o szerződésthosszabbít, Fabregas, Filipe és mondjuk Mata érkezik. Ebben az esetben szintén egy szál problémánk sem lenne... ugyanis középcsatárt tud Henry is játszani míg Eto'o távol lesz...
Persze ez igen bonyolult de Samu egy aláírással nagyon egyszerüvé tenné "kicsinyes" tervemet.... :roll: :lol:
A MADRID MEG MINDEGY MIT CSINÁL ÉS KIT VESZ A LEGJOBB JÁTÉKOSOKAT MI BIRTOKOLJUK!!!! ENNYI
Fabregast ne! Nagyon jó játékos, de ebben a csapatban jelenleg nincs helye! Hol játszatnád? Padozna? Ugyan már...jelenleg ő nem kell, ilyen középpálya mellett nincs rá szükség!
barca0417
Entrenador del Barça

2009.07.07. 09:49:50

könyörgöm adjunk már Filipéért 2-3 millával többet. Annyiba nem halunk bele. És annyit megér egy fiatal, tehetséges, de már tapasztalt játékos. És a Deport is meg lehet érteni, ha az egyik legjobbjukat csak 8-ért tudnák eladni, akkor a többi játékost ingyen adják oda a kérőknek? ...szóval egy icsit lehetne emelni az ajánlaton, úgy hogy még reális legyen. Már jó lenne lezárni az érkezők ügyét, mert mindjárt itt a felkészülés.
A Mundon meg Riberyről írnak. valami "posible" ami szerintem a "lehetségest" jelenti. Ennek nem örülök, mert bár jó játékos, de egy nyíltan Madridba vágyó játékosért nem harcoljunk.
Kép
nagyi
Jugador del Barça

2009.07.06. 22:32:09

Barcaádám írta: David Villa 27 ,Eto'o és Luis Fabiano mind2en 28 évesek.. :wink:

akk ezt benéztem :D
bojankrkic27 írta:
Eto'o szerződésthosszabbít, Fabregas, Filipe és mondjuk Mata érkezik. Ebben az esetben szintén egy szál problémánk sem lenne... ugyanis középcsatárt tud Henry is játszani míg Eto'o távol lesz...
Persze ez igen bonyolult de Samu egy aláírással nagyon egyszerüvé tenné "kicsinyes" tervemet.... :roll: :lol:
A MADRID MEG MINDEGY MIT CSINÁL ÉS KIT VESZ A LEGJOBB JÁTÉKOSOKAT MI BIRTOKOLJUK!!!! ENNYI
Eto'o szerintem ne hosszabbítson..megrendült a bizalom benne a vezetőség részéről és szerintem már Ő sem tenné oda magát úgy a meccseken mint eddig. bár ha maradna valóban sok mindent egyszerűbbé tenne...
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.06. 22:29:48

nagyi írta:
én ezzel teljes mértékben egyetértek..viszont! nem valószínű hogy egy évben leigazoljunk két játékost is 40 millió ojróért..és ha Eto'o elmegy( amire lássuk be egyre nagyobb az esély), akkor inkább Villa jöjjön idén+Filipe+Mata. jövőre pedig elhozhatjuk Fabregast. bár ha idén jönne a többiekkel együtt, akk madrid megint nézhetné a hátunkat a tabellán. mondjuk igy is :lol:
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.07.06. 22:26:47

nagyi írta:
S.Agüero írta:A csatárkérdés nem kérdéses!
HA Villa vagy Forlán jön, akkor sztem Eto'o megy!

Ha villa nem jön akkor ne Forlán legyen már inkább Luis Fabiano
sokkal technikásabb gólerős mindkettő az igaz mind2őnek jó a fejjátéka és fizikai is ugyanaz de luis technikásabb ő jobb lenne
és nem utolsosorban fiatalabb is jóval...
David Villa 27 ,Eto'o és Luis Fabiano mind2en 28 évesek.. :wink:
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.06. 22:18:03

Az igaz, hogy pénz állt a Valenciához. Legalábbis egyre több forrás erősíti meg. Soriano kijelentette, hogy nincs szükség arra, hogy bárkit is eladjanak.
De leszögezte, hogy amennyiben egy játékos elvágyódik, akkor lehet szó erről. Ráadásul tavaly megígérte Villának, hogy el fogja őt engedni ez évben. Nincs probléma szerintem, csak az lehet a baj, hogy ezzel még többet akarnak esetleg kérni.
nagyi
Jugador del Barça

2009.07.06. 22:15:28

bojankrkic27 írta: Hogy minek???? Szerintem nem gondoltad át rendesen! Ugyanis Iniesta tud baltámadót is játszani ami azt jelenti hogy adott esetben játszhatnak mindhárman, valamint ha valakinek pihenni kell akkor azt úgy meg lehet oldani hogy a színvonal megmaradjon! Egyébként meg valljuk be (szomorúan :( ) Xavi-nak nem lesz már 4-5 ilyen éve! És Fabregas idővel egyre csak kimozdíthatatlanabb lesz az Arsenalból(főleg ha még nyernek is valamit). Véleményem szerint tökéletes igazolás lenne! Persze ez csak én vok....
én ezzel teljes mértékben egyetértek..viszont! nem valószínű hogy egy évben leigazoljunk két játékost is 40 millió ojróért..és ha Eto'o elmegy( amire lássuk be egyre nagyobb az esély), akkor inkább Villa jöjjön idén+Filipe+Mata. jövőre pedig elhozhatjuk Fabregast. bár ha idén jönne a többiekkel együtt, akk madrid megint nézhetné a hátunkat a tabellán. mondjuk igy is :lol:
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.06. 22:08:36

Fernando írta:Szerintem egyáltalán nem beszélhetünk Fábregas-ügyről. Nem mondom, hogy alaptalanok a pletykák, DE alapból minek ő ide? Xavi vagy Iniesta helyett? Kösz inkább nem. Padra meg minek 40 millióért? Sokan szeretnének nálunk játszani mégse veszünk vissza minden saját nevelést. Még ha Cesc-nek be is jött az élet Londonban.
Hogy minek???? Szerintem nem gondoltad át rendesen! Ugyanis Iniesta tud baltámadót is játszani ami azt jelenti hogy adott esetben játszhatnak mindhárman, valamint ha valakinek pihenni kell akkor azt úgy meg lehet oldani hogy a színvonal megmaradjon! Egyébként meg valljuk be (szomorúan :( ) Xavi-nak nem lesz már 4-5 ilyen éve! És Fabregas idővel egyre csak kimozdíthatatlanabb lesz az Arsenalból(főleg ha még nyernek is valamit). Véleményem szerint tökéletes igazolás lenne! Persze ez csak én vok....
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.06. 22:06:32

Én soha sem támogattam a Forlán dolgot. Miért vegyünk egy 30 éves csatárt amikor az ellenség Kakákat meg Ronaldo-kat vesz? Ráadásul Eto-ért aki fiatalabb is. Felőlem mehet Eto. De nem már Forlán-ért az ég szerelmére....
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.06. 22:03:23

Egyre sűrűbben jelennek meg Forlan leigazolásával kapcsolatos híresztelések! Véleményem szerint ez egy VICC! Lássuk be nem Barca színtű csatár! A szememben legalábbis semmiképp! Főleg hogy már ilyen idős! Ha a klub elengedi Eto'ot és Forlánt hozza helyette akkor több mint nagyon szomorú leszek............. :x Remélem ez nem fog megtörténni!
Véleményetek erről?
pistinho
Barça B

2009.07.06. 18:58:04

fcbarca0827 írta:
pistinho írta:Ezt találtam, mit szóltok hozzá?

megdőlni látszik a Villa ügy
Azt, hogy olvass vissza 13 hsz-t... :roll: Már írták ezt a baromságot, akkor is csak egy valaki reagált rá, ő is csak nevetett a dolgon (hozzáteszem, szerintem jogosan :D)...

Majd pont a Valencia fogja megvenni őket... :lol: A 3 nagy név közül meg minimum egyet elfognak adni... :wink:
jogos, bocsánat, legközelebb visszaolvasok többet. Csak engem kicsit letör hogy távolodik a villa ügy.
nagyi
Jugador del Barça

2009.07.06. 18:50:24

S.Agüero írta:A csatárkérdés nem kérdéses!

sokkal technikásabb gólerős mindkettő az igaz mind2őnek jó a fejjátéka és fizikai is ugyanaz de luis technikásabb ő jobb lenne
és nem utolsosorban fiatalabb is jóval...
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.06. 18:50:14

Keirrison a Portóban, Alves a Barcában?

Keirrison lehet a Barcelona ütőkártyája a Porto középhátvédjéért, Bruno Alvesért folytatott harcban - írja a portugál O Jogo. Alvest már hónapok üldözi a Barca, amely a közelmúltban egyezett meg a brazil gólkirály Keirrison játékjogát birtokló ügynökséggel.

A Palmeirasból tehát a Portóba vezethet a 20 éves csatár útja, aki hivatalosan azonban még mindig nem a gránátvörös-kékek játékosa.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MatyiG
Adminisztrátor

2009.07.06. 18:42:08

A csatárkérdés nem kérdéses!

Barcaádám
Capitá del Barça

2009.07.06. 18:38:30

nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem egyeznék ki azzal ha Eto'oval nem hosszabítunk és elmegy és helyette jön Forlán.. :?
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Capon
Llegenda del Barça

2009.07.06. 18:34:14

fcbarca0827 írta:

Azt, hogy olvass vissza 13 hsz-t... :roll: Már írták ezt a baromságot, akkor is csak egy valaki reagált rá, ő is csak nevetett a dolgon (hozzáteszem, szerintem jogosan :D)...

Majd pont a Valencia fogja megvenni őket... :lol: A 3 nagy név közül meg minimum egyet elfognak adni... :wink:
Minden esetre jó lenne ha tényleg így történne és kilábalna a Valencia abból a kakiból amiben van.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.06. 18:30:28

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Xavinho #26
Barça B

2009.07.06. 18:26:42

Ami az igazolásokat illeti szvsz több lehetőség is van!
Pl.:
HA Cesc vagy Masch jön, akkor bal szélső (Mata vagy más) nem fog jönni!
U.ez fordítva is igaz! Ha jön egy balszél,akkor nem jön Cesc vagy
Masch sem!
HA Filipe jön, akkor nem jön Bruno Alves, u.így fordítva!
HA vkit leigazolunk hátvéd, középpálya vagy bal szélső posztra, akkor utána
pár játékost ki is húzhatunk a listáról!

A csatárkérdés nem kérdéses!

Ezért van az h több mindenkit összeboronálnak a barcával, ami teljesen természetes!
Ami engem illet, én Filipének,Fabregasnak és Villának örülnék!!!
pistinho
Barça B

2009.07.06. 18:25:20

Ezt találtam, mit szóltok hozzá?

sjd
Llegenda del Barça

2009.07.06. 18:12:42

Az tény h Iniesta nem lő annyi gólt, mint Henry, de ha helyette ugyanannyi gólpasszt ad Etoo/Villának, Messinek, Dani Alvesnek, Xavinak, akkor megéri

pl. baltámadóként asszisztált gyönyörűen Alves fejesgóljához
Lezárt