2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Cesc megmondta, hogy csak akkor gondolkozik el a transzferen, ha maga Pep kéri rá. Ami pedig nem történt meg.LM10 írta:Én így számolok:
Villa(40)-Cesc(40)-Filipe(9)-Keirrison(13)=102 milla.
Eto'o(35)-Guddy(5)-40
Ez kb. 60 millás minusz ami megengedhető.
De Laporta kimondta, h vagy Ribéry vagy Cesc. Ribéryre nagyon kevés esélyt látok, Fabregas lehet a befutó. Az meg pénzügyileg tökmind1, h volt-e már a klubnál vagy sem ha mást vennénk az is kerülne ennyibe.faithnomore írta:de am tényleg ilyen nehéz megérteni hogy nem fogunk 40 milliót fizetni egy saját nevelésért???![]()
![]()
Cesc 17 évesen lelépett innen, nem kért a Barcából
ezért én sokkal jobban tisztelem az olyan fajta játékosokat mint Bojan, szerintem ő is megtehette volna hogy lelép mert még 1 évig nem kaphatna fizetést
Ez nem lehet kifogás. Fabregas ér 40 milliót, az már más kérdés, hogy igazából nem rá van szükségünk.faithnomore írta:de am tényleg ilyen nehéz megérteni hogy nem fogunk 40 milliót fizetni egy saját nevelésért???![]()
![]()
Cesc 17 évesen lelépett innen, nem kért a Barcából
ezért én sokkal jobban tisztelem az olyan fajta játékosokat mint Bojan, szerintem ő is megtehette volna hogy lelép mert még 1 évig nem kaphatna fizetést
Goal.com tegnap este tényként hozta le a megállapodást.Barcagirl24 írta:Van valami új infó Villa ügyében hogy mindenki irogatja hogy Nem jön Villa, meg se Villa![]()
Ha nem jön Villa és megy Eto'o akkor értelemszerüen tökéletesen megfelelne Agüero!! Sokkal jobb mint Forlán!(és azzal is tisztában vok hogy egy csapatban játszottak de Forlán több gólt lőtt... nem ez számít hanem az hogy technikai tudásban jóval meghaldja az "öreget"...) Mondjuk szerintem Ibrával jobban járnánk mint Agüeroval de az lenne a legjobb ha Villa vagy Eto'o közül kerülne ki a jövő évi befejezőnk!(én még mindig Eto'o mellett vagyokgé írta:nemjönvilla
ésmegyeto
hozzuk ide aguerot!
szerintem annyit tudna ő is csinálni mint etoXavinho #26 írta:Ez hülyeség! Aguero nem klasszikus 9-es, őt inkább 4-4-2ben tudom elképzelni, ahol van társa elől!gé írta:nemjönvilla
ésmegyeto
hozzuk ide aguerot!
Nem mellesleg sztem drágább is lenne, mint Villa(lásd. MU ajánlata)
Ez hülyeség! Aguero nem klasszikus 9-es, őt inkább 4-4-2ben tudom elképzelni, ahol van társa elől!gé írta:nemjönvilla
ésmegyeto
hozzuk ide aguerot!
Nem jön Villa,gé írta:nemjönvilla
ésmegyeto
hozzuk ide aguerot!
Sajnos nem tévedsz! Volt ilyenről szó! Remélem Villa meglesz, és utána már fel sem merül a Forlán kérdés SOHA! Egyébként teljesen egyetértek veled!Barcaman14 írta:Abba bele se merek gondolni hogy se Eto'o, se Villa ne legyen miénk.Egyébként egy ideig én is úgy voltam vele hogy ha nem Eto'o, akkor tökmindegy.De most már azt mondom hogy az a lényeg, hogy egy világklasszis ékünk legyen jövőre is.Mindegy hogy Villa vagy Eto'o.cps46 írta:A dolgok jelenlegi állása szerint még úgy is járhatunk, hogy: Se Eto'o, se Villa. Ha a kameruni tényleg bejelenti a távozását, akkor Villa ára nagyon felmehet, mert tudnák, hogy mekkora szükségünk lenne rá, és ha mondjuk 50 milkát kérnek, akkor lehet, hogy visszalépünk. Mivel a Valenciának nincs már akkora szüksége a pénzre, ők jobban járnának Villa megtartásával. És akkor nekimehetnénk a szezonnak K9-cel is, ami ugyan érdekes lenne, de én úgy vagyok vele, hogy ha nem Samu, akkor tökmindegy.
Azt azért remélem hogy nem vesszük Forlán felé az irányt ha nem jön össze Villa.Mintha említette volna Laporta hogy ő is a célszemélyek között van.Vagy tévedek?
Abba bele se merek gondolni hogy se Eto'o, se Villa ne legyen miénk.Egyébként egy ideig én is úgy voltam vele hogy ha nem Eto'o, akkor tökmindegy.De most már azt mondom hogy az a lényeg, hogy egy világklasszis ékünk legyen jövőre is.Mindegy hogy Villa vagy Eto'o.cps46 írta:A dolgok jelenlegi állása szerint még úgy is járhatunk, hogy: Se Eto'o, se Villa. Ha a kameruni tényleg bejelenti a távozását, akkor Villa ára nagyon felmehet, mert tudnák, hogy mekkora szükségünk lenne rá, és ha mondjuk 50 milkát kérnek, akkor lehet, hogy visszalépünk. Mivel a Valenciának nincs már akkora szüksége a pénzre, ők jobban járnának Villa megtartásával. És akkor nekimehetnénk a szezonnak K9-cel is, ami ugyan érdekes lenne, de én úgy vagyok vele, hogy ha nem Samu, akkor tökmindegy.
Rengeteg oldal hozza hogy Villa a miénk, ám ezek csak ilyen pletyka lapok, bár akár mennyire egy "kacsa oldal" a goal csak lehet valami igazságALEXDP írta:Nos én itt fölbuzdulva a reggel olvasottakon,gyorsan körülnéztem,de jelen pillanatban sajnos csak a goal.com hozza az info-t Villa-val kapcsolatban....