Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez jól hangzik! Bár kérdéses, hogy az EuroBarca felirat milyen mélyen van, ugye ha az ember be akar vetetni egy kicsit az aljából... hogy is van? Név, szám, EuroBarca? ...Melkor írta:Nekem már tegnap este a kezemben volt!!Silvanus írta:Na akkor ma 6-kor, vagy 7-kor a suli előtt???![]()
A Norbi volt olyan kedves, hogy elhozta nekünk este!
(Köszönöm!!!, ja és Bercynek is köszönöm))
Egy picit hosszúak, úgyhogy aki alacsony, az vagy tűrje be, vagy ha megoldható, akkor vetessen be az aljából![]()
, ezt az apróságot leszámítva viszont nekem nagyon tetszenek - jobbak, mint a nagycsapat következő mezei!!
![]()
Nekem már tegnap este a kezemben volt!!Silvanus írta:Na akkor ma 6-kor, vagy 7-kor a suli előtt???
Jól beszél az elmebeteg, valóban ő fog elmenni az enyimé' is. Mindenképp kell a mez, hogy még át tudjam szabni a nagy nap előtt!barcafan írta:nem tudom, h mindegyik mez nálad lesz-e csütörtökön, vagy csak azé aki itt jelzi, bár nem sok értelme lenne, h otthon a gép lött ülve válogass..., de azért jelzem, h én boogASS mezét is elviszem... arra fele dolgozom ahol lakik...
Nézd, minden tiszteletem a szervezőké, hogy egy ilyen nagyszerű dolgot 'fedél alá' hoznak!!! Ha bárki jobban megszervezi azt, hogy 8 csapat egy pályán lejátsza minden meccsét úgy, hogy ne legyenek ekkora szünetek 1-1 csapatnak, akkor az előtt megemelem a kalapom, és szerintem Z9 is, a főszervező!!! Persze lehetett volna több pályás is a dolog, plusz bírókkal, plusz pályabérlettel, de hidd el akkor meg azért anyáztunk volna, hogy mennyibe kerül, így is szerintem lesz fejenként egy ezres kb.?! Szóval ez van, nekem sem tetszik, de nincs mit tenni!barcafan írta:2 kérdés, az első nem kötekedésből, a bírók honnan kerülnek oda? -még nem voltam tornán, a második, h az komoly, h az első és második meccs között 3 óra van??? tehát ha vége a meccsnek akkor két óra 40perc??? az azért sok...
IGEN-IGEN, ez persze természetes! Mindent nagyon köszönünk BERCY, hogy ilyen jól, korrektül, és különösebb átcseszésedk nélkül lezavartad ezt az egészet! Azért remélem a pénzből jól éreztétek magatokat a hétvégén a kedveseddel a wellness szállóban?!...mucs1 írta:Bercy, a sportszárak is megérkeztek ezek szerint?
Amugy köszi a fáradságos munkát, hogy mezt (és sportszárat kettőnknek) szereztél a teamnak!
Szerintem ezt bárki meg tudja csinálni közülünk!Boogess írta:Hogy hívják azt a srácot, aki csak az utóbbi két-három összetartáson volt, és mindig dekázva fut a labdával?
Én is remélem, hogy szépek lettek....Silvanus írta:Na ez jó hír! Remélem szépek lettek. Szerintem én megoldom valahogy, hogy odakerüljek a sulihoz holnap, mert nagyon türelmetlen vagyok!