Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát mert nem mindegy.CSoki írta:Én abszolút nem! Egy külföldi labdarúgónak nyugodtan lehet tök 8, hogy melyik csapathoz megy, előtte valszeg egyik sem érdekelte túlságosan, utána meg úgyis azt fogja megszeretni, amelyikhez igazol. és mindkettő a legnagyobb klubok egyike, tiszteletreméltó történelemmel. Miért kéne előre eldöntenie valakinek, hogy melyikbe menne és melyikbe nem?? Rolling Eyes
Én abszolút nem! Egy külföldi labdarúgónak nyugodtan lehet tök 8, hogy melyik csapathoz megy, előtte valszeg egyik sem érdekelte túlságosan, utána meg úgyis azt fogja megszeretni, amelyikhez igazol. és mindkettő a legnagyobb klubok egyike, tiszteletreméltó történelemmel. Miért kéne előre eldöntenie valakinek, hogy melyikbe menne és melyikbe nem??Bányász írta:
De azért az senkinek ne legyen mindegy,h Real vagy Barca!
Jah, ebben nagyon is egyetértek
ezzel kapcoslatban vmi eszembe jutott egy papról, és valami borról meg vízről. na mind1basszus
az a szemét hleb is címert csókolt a bemutatáson...
a kis álszent...
pedig másként is tudott volna jópontot szerezni a drukkereknél...
találtam mást is
itt alves a címert harapdálja vagy a címert csókolgatja???
link
Jah, ebben nagyon is egyetértekBányász írta:De azért az senkinek ne legyen mindegy,h Real vagy Barca!
Azért igaza van a gyereknek. Én Barca drukker létemre belátom hogy világszerte a Real a leghíresebb spanyol klub és nem a Barca.mynameis-earl írta:tehát nálatok még sosem fordult elő olyan, hogy jött egy játékos és megcsókolta a címert? az meg persze véletlenül sem fordulhat elő, hogy szeretne játszani madridban. komolyan vicc, hogy minden apró mozzanatba bele kell kötni. vagy ha már beszéltek róla, legalább ne mocskolódjatok. lehet kultúráltan is véleményt formálni nem?
ahogy albiol meg cr isBenzema pedig másképp is tudot volna jó pontot szerezni a szurkolóknál...
szerintem.
Hogy téged idézzelek,Colin írta:Valahol azért jóleső érzés hogy a világ minden embere a világ minden pontján a Madriddal foglalkozik.
Így harmadjára belinkelve és 2x átbeszélve sokkal jobban fájt. Köszi hogy ismét megosztottad velünk.
Hát igen, Pelének teljesen igaza van. Nem értem mire föl csókolgatja egy játékos a klub címerét már a bemutatása során ?!Bányász írta: Hát el kell,h keserítselek de mind a két fent említett emberke kb hasonló utat járt be mint Benzema.
Pelé: "Elszerződik a Real Madridhoz, megcsókolja a címert, majd a következő nap már más csapatba igazol, majd ismét csók a címerre és fogadalom az örök hűségre... Az igazság az: csak azt szeretik, aki többet fizet, és ez veszélyes a sport jövőjére nézve."
....
Több millióan éheznek, Guardiola meg menő éttermekbe vitte a játékosait...Meg 10 millás fizetéseket kapnak a Barcelona játékosai is ,meg a többi nagycsapatnál is! Hagyjuk már ezt a sok baromságot! Én pl ma feketeerdei sonkát vettem a boltba, 5000 ft kilója! A válság közepén!!! Botrány!De ha igaza van....mások ilyenkor a megélhetésért küzdenek, míg Perec dobálja ki a pénzt....
DE miről beszélsz te is? Perez most azért ne költsön mert mások a megélhetésért küzdenek?? Ezt ti sem gondolhatjátok komolyanLM10 írta:De ha igaza van....mások ilyenkor a megélhetésért küzdenek, míg Perec dobálja ki a pénzt....persze a bankok segítségével....am a Bayern "csak" 30-at adott ki Gomezért...most mind1 h megérte-e vagy nem, de akkor is jóval kevesebb mint a ti kiadásotok 1 playára.
és most akkor mit csináljon a real??? adja oda az összes pénzét a rászorulóknak???és mond már el miért dobálja ki a pénzt??? mert nálunk ezt befektetésnek hívják ami nem egyenlő a pénz kidobálással.De ha igaza van....mások ilyenkor a megélhetésért küzdenek, míg Perec dobálja ki a pénzt....persze a bankok segítségével...
ezt meg gondold már át még egyszer...ez egy nagy baromság... hiába vesszük meg kevesebbért ka.ki játékost attól nem fog a csapat javulni..."csak" 30-at adott ki Gomezért...most mind1 h megérte-e vagy nem, de akkor is jóval kevesebb mint a ti kiadásotok 1 playára
most ezen mi a fenét kell megtapsolni???Beckenbauer: "Ribery jövőjéről nem lesz döntés augusztusig, amikor bezárul az átigazolási szezon. Valami hamarosan történni fog, ez az egész egy őrület, egyenesen a gazdasági és pénzügyi válságban, amikor sok ember a pozícióját és a megélhetését félti. Pérez mint egy őrült, aki szórja a pénzt..."
Applause Applause Applause
Én ezt ezen cikk nélkül is megmondtam volna!Amúgy feltennéd madridistára, úgy is megmagyaráznák, hogy az egyház a hülye.
33 éves, 9 hónapos, komoly sérülés után, és egy év van a szerződéséből, a fizuja meg magas. De szerintem ő maradni fog a végén, és inkább Negredo fog menni. Ha csak RvN nem ragaszkodik ahhoz, higy kezdő akar lenni, mert akkor máshova kell mennie valszeg.De Van Nistelrooy nem értem miért csak 6 milla? több ő annál