Barca Igazolások 2009-2010
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ezentúl az ilyesmik mehetnek Maxwell topikjába. 

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Sztem biztos jó lesz, bőven megérte ennyi pénzért, ki fogja szorítani Abidalt.LG írta:Én meg csak az Interben láttam, ott gyenge volt. Bizzunk benne, h Spanyolország jobban bejön neki. Mindenesetre nem volt nagyon drága, igy nem kockáztatunk nagyot vele.Fernando írta:Ennek énis örülök! Bevallom az Interben sokat nem figyeltem, de az Ajaxban tetszettIsten hozott Maxwell!

- geridoss
- Director del Fútbol
Én is ritkán láttam játszani, és nekem fel sem merült, hogy húúú őt mindenképp le kell igazolnunk! De Laportáék biztos jobban értenek hozzá, mint mi:) Amúgy YouTube-on amiket láttam róla... látszik rajta, hogy brazil
jó játékos ő. Barca szinten is jó! Ki lehet jelenteni.

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
ez a profizmus emberek, nem a perez féle pénzesbácsi-módi!
már mindenki elmondta Txiki-t és Laportát minden rossznak, olvashattunk itt olyat, h Perez jobb, Laporta béna, íme itt az ellenpélda! és figyeljétek meg, a csatárkérdés megoldása is hozzájuk méltóan profin fog lezajlani!
ilyenkor néhányan elgondolkozhatnának, akik lehordták őket!
már mindenki elmondta Txiki-t és Laportát minden rossznak, olvashattunk itt olyat, h Perez jobb, Laporta béna, íme itt az ellenpélda! és figyeljétek meg, a csatárkérdés megoldása is hozzájuk méltóan profin fog lezajlani!
ilyenkor néhányan elgondolkozhatnának, akik lehordták őket!
tavalyi idényben végig az Inter kezdő bal bekkje volt. jött Mourinho és már csak feleannyi meccsen kezdett, ennyi a történet.Ilúvatar írta:hááát, őszintén tartok maxwelltől... fogalmam sem volt hogy ki az az ürge.
Augusztusban lesz 28barcatom írta:Srácok kérlek közöljétek velem hány éves ez a maxwell!!!!
Maxwel remek alternatíva abalszélre Bár szerintem 6-7 millióért Andre SAntost is megkaphattuk volna a Corintiastol.Fiatal,olcsó,klasszis balhátvéd kivételes bal lábbal.A Könföderációs Kupán is jól játszott!
Én nézzem az Inter meccseit és egy meccset nem játszottt középenBarcagirl24 írta:Szerintem nézz be a Maxvell topicbaLPKeke írta:Nem, nem örülök neki!!! Miért?! kiakadtam... Egy fiatal kreatív embert megszerezhettünk volna ha a klubja engedi, hallgatnak rá és erre a viziló elnök nem azt gondolta hogy bajban van a klub és a biztos pénzt elfogadom, nem. Duplázzuk meg!!! Nagyon vártam Filipe gyereket! Nem tudom milyen ez a Maxwell, nem nézek olasz focit, valaki dobjon meg infóval hogy milyen, de ne azt mondja amit mindenhol, hogy bal védő, esetleg balközépen is jó lehet... Véleményeket várok, köszi!!!Sokan elmondták már a véleményüket és videókat is találsz, bocs az offért

-
- Jugador d'estrella
Laporta,és "Csiki"-éknek erre is van egy másik tervük.albicelesteX írta:A csatárkérdés!Az keménydiJó lesz!Vagy marad Eto'o még egy évig vagy hosszabbít és vele lesz továbbiakban is a dolog!Vagy szerintem ha idén nem is (főleg ha nem jön Villa) Ibrahimovic idekerülhet!
Én remélem ez is olyan váratlan igazolás lesz de én Villának örülnék még mindig.Erre nagyon kiváncsi leszek.
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szerintem nézz be a Maxvell topicbaLPKeke írta:Nem, nem örülök neki!!! Miért?! kiakadtam... Egy fiatal kreatív embert megszerezhettünk volna ha a klubja engedi, hallgatnak rá és erre a viziló elnök nem azt gondolta hogy bajban van a klub és a biztos pénzt elfogadom, nem. Duplázzuk meg!!! Nagyon vártam Filipe gyereket! Nem tudom milyen ez a Maxwell, nem nézek olasz focit, valaki dobjon meg infóval hogy milyen, de ne azt mondja amit mindenhol, hogy bal védő, esetleg balközépen is jó lehet... Véleményeket várok, köszi!!!

~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim

Nem, nem örülök neki!!! Miért?! kiakadtam... Egy fiatal kreatív embert megszerezhettünk volna ha a klubja engedi, hallgatnak rá és erre a viziló elnök nem azt gondolta hogy bajban van a klub és a biztos pénzt elfogadom, nem. Duplázzuk meg!!! Nagyon vártam Filipe gyereket! Nem tudom milyen ez a Maxwell, nem nézek olasz focit, valaki dobjon meg infóval hogy milyen, de ne azt mondja amit mindenhol, hogy bal védő, esetleg balközépen is jó lehet... Véleményeket várok, köszi!!!
- albicelesteX
- A Vadász
A csatárkérdés!Az keménydiJó lesz!Vagy marad Eto'o még egy évig vagy hosszabbít és vele lesz továbbiakban is a dolog!Vagy szerintem ha idén nem is (főleg ha nem jön Villa) Ibrahimovic idekerülhet!

Villa jöhetne már nagyon várom.
Remélem van annyi ambiciókkal hogy megtudja győzni a Valenciát!
Remélem van annyi ambiciókkal hogy megtudja győzni a Valenciát!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wessel 2009.07.15. 23:27:40-kor.
- noname
- Llegenda del Barça
Szóljon belőled a jós!albicelesteX írta:Nem sikerült Filipe gyorsba jött maxwell!Holnap nem sikerül Villa este már hivatalosan is Ibrahimovic a barcáé lesz!!!
A Balvédő kérdés ezzel megoldva. Középső védő sztem már nem érkezik. Van oda bőven elég emberünk: Kezdőbe Pique,Puyol,Marquez trióból bárki jó, azzal a kitétellel h Pique játsszon, mert nélküle azért jóval lassabb a védelem.
Henrique rosszabb nem lesz mint idén Caceres, az uruguayi is valszeg marad.
Legfeljebb akkor tudok elképzelni egy új védőt, ha az előszezonban Henrique és Caceres is katasztrofális teljesítményt nyújtanak.
Szóal a védelem jóformán lezártnak tekinthető. A Legtöbb amit el tok képzelni h jön még valaki Alves cseréjének.
A középpálya ellenben jóval érdekesebb, hiszen a Hleb-Guddy duóból az egyik szinte biztos, de lehet mind2 távozik, szóal ide fog kelleni egy kreatív kp.
A csatárkérdés sztem nem oldódik meg egyhamar.
A Fifa egy szégyen
- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Isten ments hogy így legyenalbicelesteX írta:Nem sikerült Filipe gyorsba jött maxwell!Holnap nem sikerül Villa este már hivatalosan is Ibrahimovic a barcáé lesz!!!

- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Úgy tűnik te elszántabb vagy mint maga VillaLM10 írta:Már csak 2 dolog maradt: MEG KELL SZEREZNI VILLÁT, és EL KELL PASSZOLNI SAMUT. Szvsz ez a balvédős ügy "lecke" lehet a Valenciának h ha nem fogadják el akkor vagy 42 millától elesnének. És ezzel is paráztathatja őket Villa

Miról beszélsz? Senkit? Azért Maxwell elég jó játékos, szerintem jobb is, mint Abidal(mármint amilyen az idén volt). Cserének kit akarnál? Ki kellene erre a posztra? Maxwell van olyan mint Filipe vagy André Santos. És 27 éves, ami egy védőnél nem olyan sok! Tapasztalat terén pedig megelőzi az előbbi kettőt az fix. Egyébként mi egy támadó csapat vagyunk, ha lőni fogjuk a gólokat, akkor mind1, ha nem akkor is, mert ha nem lesz játékunk, akkor nem megyünk semmire. Bár ha megnézzük a Mu sem tudott mit kezdeni az "eléggé" hiányos védelmünkkel, mert szervezettek voltunk, és amíg azok vagyunk nincs ellenfelünk!!!!mess2009 írta:valaki azt mondta lejjebb: "ennyit arról, hogy nem igazolunk senkit"
igen, most igazoltunk egy senkit!
röhely, hogy azon kell meditálni : vajon kiszorítja e Abidalt?! ez lenne egy minőségi igazolás??
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
- albicelesteX
- A Vadász
Nem sikerült Filipe gyorsba jött maxwell!Holnap nem sikerül Villa este már hivatalosan is Ibrahimovic a barcáé lesz!!! 

- noname
- Llegenda del Barça
A Tripla óta több a tag, csak az értelem maradt állandó szinten.mess2009 írta:valaki azt mondta lejjebb: "ennyit arról, hogy nem igazolunk senkit"
röhely, hogy azon kell meditálni : vajon kiszorítja e Abidalt?! ez lenne egy minőségi igazolás??
lehet hogy a híres Tixi tímnek sikerült megvezetni az agész közvéleményt, csak nehogy a csapat szívja majd!
Aki így reagál az le se tagadhatná h csak a mostani győzelmek miatt szurkol a csapatnak és amúgy azt se tudta mi az az FC Barcelona.
Csak h lásd: Egy bizonyos Yaya Toure 9 millióért érkezett, most a világ top 3 vkpjének egyike.
Egy bizonyos Pique 5 millába került, ehhez képest idén ő volt a legjobb védőnk!
Maxwellnél nem sok balszélső jobb jelenleg a világon, márpedig akik jobbak, azok mind elmozdíthatatlanok.
A Fifa egy szégyen
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Maxwell topikjában már 2-szer volt!frost86 írta:http://www.youtube.com/watch?v=A7TmOO1zyJE

Írd már meg légyszives, hogy ki lett volna az, aki biztos kiszorítja Abidal-t?!mess2009 írta:valaki azt mondta lejjebb: "ennyit arról, hogy nem igazolunk senkit"

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.07.15. 23:12:53-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
valaki azt mondta lejjebb: "ennyit arról, hogy nem igazolunk senkit"
lehet hogy a híres Tixi tímnek sikerült megvezetni az agész közvéleményt, csak nehogy a csapat szívja majd!