2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor jelentkezem. Én ehhez a témához ugyan még egyszer sem szóltam hozzá, de egyszer egy októberi napon, amikor Sevillában voltam du. 4-5 között 36 fokot mutatott a hőmérő. Szóval leszállhatnál a magas lóról, és abbahagyhatnád a dogmatikus kijelentgetéstDrigo írta:1. Jelentkezzen az az ember, aki szerint szeptembertől-májusig 0-nál több meccsen lenne nem negyven, hanem akár 30 foknál is több a meccseken. Na jó december kivételével, mert köztudott, hogy akkor 45 fok a napi átlaghőmérséklet...
Aha, tudod mikor a hőmérsékletet mérik és azt mondják du 2kor van a legmelegebb xy fokkal, akkor azt az árnyékban mérik. Gondolom te is rájöttél már, hogy kinn a napon már "kicsit" melegebb van.Drigo írta:de akkor sincs 40 fok, emberek tudjátok az mennyi - akkor mi van???
Drigo írta:A szögletet ne töröljük el, csak azért, mert a sarokban 90 fok van?!
Az is elég, ha nem júliusban játszák délután 3-kor a meccset, hanem mondjuk ősztől nyár elejéig bármikor.messi6502 írta:Martin6, ne beszélj már lököttségeket, itt nem arról van szó, hogy ki kinek szurkol, hanem 45 fokban játszani nem lehet, oda nem erőnlét kell, hanem a mezbe berakni egy ventilátort.
.
nem akarok beszólni, de szeptember 1 és május vége, júni eleje körül mikor van 40 fok? vagy akár 35?Ki az a barom aki 40 fokban ücsörög a tömött lelátókon.
Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 46750.html?
ez azért a humor topicban is megállná a helyét... mi lesz a következő ötlete? talán az, h a real mez alá plusz polót kapnak - amire vmi reklám kerül majd - minden gól után megmutatják(lehet kapott gól is, h nagyobb legyen a bevétel) vagy a gólörömöt úgy használják fel, h pl ronaldo gólt lő, és ezt mondja kamerába:
"Prosztamol Únó, megkönnyíti folyó ügyeit". mekkora lenne![]()
![]()
annyira boldog vok, h perez nem a barca elnöke.
Nah ez hatalmas. Jókat röhögtem... Haha..Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 46750.html?
ez azért a humor topicban is megállná a helyét... mi lesz a következő ötlete? talán az, h a real mez alá plusz polót kapnak - amire vmi reklám kerül majd - minden gól után megmutatják(lehet kapott gól is, h nagyobb legyen a bevétel) vagy a gólörömöt úgy használják fel, h pl ronaldo gólt lő, és ezt mondja kamerába:
"Prosztamol Únó, megkönnyíti folyó ügyeit". mekkora lenne![]()
![]()
annyira boldog vok, h perez nem a barca elnöke.