Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne sorold fel a keretet.zola8787 írta:Nasrit se hoznád el? hmmmm
Én is favorizálom. Tökéletes atléta.p1ranha írta:Pep régen számtalanszor nyilatkozta azt, hogy neki milyen felépítésű középcsatár kell. Megkapta és nem nehéz belátni azt, hogy Villa az ő ellentéte körülbelül. Szerintem Ibra a jelenlegi modern foci egyik megtestesítője a fizikális tulajdonságai alapján, amiket már számtalanszor leírt mindenki. Rengeteg lehetőséget látok benne, szerintem ontani fogja a gólokat.
Cesc egy eurobarcás hóbort.ab1daL írta:Cesc?
Cesc?Varatrix írta:És nem is értem miért nincs itt.baas11 írta:Ilyet legutobb Arshavin-ról hallottunk,de neki el is hittem.....![]()
Az egész ágyús csürhéből őt hoznám csak el.
Fantasztikus játékos.
Szerintem a jövőben még kiköthet itt.
És nem is értem miért nincs itt.baas11 írta:Ilyet legutobb Arshavin-ról hallottunk,de neki el is hittem.....
Így van...nem kell hasra esni ha a Real jó ajánlatott tett volna akkor Villa már rég madridba lenne és hangoztattná h ez volt az álma....ez tuti!gaby12 írta:Szívét is odaadná?Média...Emlékeztek Drenthe-re?Ugyan ezeket mondta...aztán nekünk nem kellett elment a realba,ahol elmondta megint,csak a realról...vagy Ribery?Bayern-Barca,félidőben felvette a barca mezét...Ő is valami ilyesmiket mondott...szóval nemértem...ezeket szerintem csak az ügynökök mondják. Szerintem ha a világon bármelyik klubnak lenne 40 milliója, és választani kellene,hogy IBra v Villa, szerintem többségben lennének,akik Ibrát igazolnák le.Messiaskii írta:Engem csak Villa zavar . Ha Guardiola ezt+azt akarja szerződni akkor biztos érti a dolgát. De egy oanrol lemaradni aki a szivét is odaadná, hogy a barcában játszhasson, egy olyanér cserébe aki ráunt az inter nagyobb sikerességének hiányára és a Fudji szigetekről az ügynökére bizza a hovaigazolását aztán ha egész jó rábolint ... hát nemtom meiket hoznám szivesebben
Inkább úgy fogalmaznék hogy az egyik legjobbmanuel írta:Ibra pedig a világ legjobb csatára.Adam Philip írta: Villa a legjobb spanyol csatár.
Torres után.Adam Philip írta: Villa a legjobb spanyol csatár
Ibra pedig a világ legjobb csatára.Adam Philip írta: Villa a legjobb spanyol csatár.
Szívét is odaadná?Média...Emlékeztek Drenthe-re?Ugyan ezeket mondta...aztán nekünk nem kellett elment a realba,ahol elmondta megint,csak a realról...vagy Ribery?Bayern-Barca,félidőben felvette a barca mezét...Ő is valami ilyesmiket mondott...szóval nemértem...ezeket szerintem csak az ügynökök mondják. Szerintem ha a világon bármelyik klubnak lenne 40 milliója, és választani kellene,hogy IBra v Villa, szerintem többségben lennének,akik Ibrát igazolnák le.Messiaskii írta:Engem csak Villa zavar . Ha Guardiola ezt+azt akarja szerződni akkor biztos érti a dolgát. De egy oanrol lemaradni aki a szivét is odaadná, hogy a barcában játszhasson, egy olyanér cserébe aki ráunt az inter nagyobb sikerességének hiányára és a Fudji szigetekről az ügynökére bizza a hovaigazolását aztán ha egész jó rábolint ... hát nemtom meiket hoznám szivesebben
Igen, gondolom igy lesz. A nyári felkészülés alatt sok minden eldőlhet, az is, h a fiatalok közül ki ragad meg az első csapatnál. Még az is lehetséges, h a balszélső, és kp igazolások házon belül lesznek megoldva. Assulin és Thiago épp ezeken a posztokon játszanak, és asszem ők a felkészülés alatt a csapattal lesznek.LM10 írta:Dolgozunk még egy középső védő leigazolásán, ha adódik olyan jelölt, akit szívesen látnánk a keretben, de ha nem így lesz, az sem jelent problémát. Henrique szintén csatlakozni fog a kerethez.”
Ezt szvsz az alapozás közben döntik el, h Herique van-e már olyan jó, h magabiztosan kezelje a középső védő posztot. Ibra már közeleg
Szerintem a Villa-ügy azért rekedt meg, mert bár a spanyol lenyilatkozta, hogy kifizetné az átigazolási díjának egy részét, ezt a felajánlást elfogadni nagyon égő lenne a Barcának. Mivel pénz van a háznál, csak elvből sokallják Villáért az 50 misit. Ha meg már ennyire mélyen zsebbe kell nyúlni, inkább elhozzuk Ibrát, aki a világ legjobb csatára.Capon írta:Nem akarom védeni Ibrakadabrát de a játékosok 95% az ügynökére bízza ezeket a dolgokat. Szóval pont ezért elővenni baromság. Ő is egy tuti gyökér ember a szemembe de 1-2 nap alatt belenyugodtam, hogy ő a fő célpontunk. Most tényleg hetekig mindenki napi szinten 4 szer le fogja írni, hogy jaj de kár, de utálom stb.Messiaskii írta:Engem csak Villa zavar . Ha Guardiola ezt+azt akarja szerződni akkor biztos érti a dolgát. De egy oanrol lemaradni aki a szivét is odaadná, hogy a barcában játszhasson, egy olyanér cserébe aki ráunt az inter nagyobb sikerességének hiányára és a Fudji szigetekről az ügynökére bizza a hovaigazolását aztán ha egész jó rábolint ... hát nemtom meiket hoznám szivesebben