Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
miihii
KHAL

2009.07.19. 16:07:20

lui1698 írta:
Skeraj írta:Ki tudja h mi lesz még itt!
Lehet hogy holnap már azt olvassuk h Villa aláirt!Itt még semmi se biztos.
Villa kijelentette, hogy marad Valenciaban.
Mostmár sztem eléggé valószínű, hogy jövőre svéd "9"ünk lesz.
Mint ahogy kábé 1 hónapja nyilvánosságra hozták,h Zlatan is marad az Interben :wink: :roll:

Valószínű,de amíg nincs aláírva ugye... :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.19. 16:03:03

Skeraj írta:Ki tudja h mi lesz még itt!
Villa kijelentette, hogy marad Valenciaban.
Mostmár sztem eléggé valószínű, hogy jövőre svéd "9"ünk lesz.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Skeraj
Jugador del Barça

2009.07.19. 15:59:11

Ki tudja h mi lesz még itt!
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.07.19. 15:43:52

Ez az egész 12 millió fontos búcsúajándék egy vicc. Nem hiszem hogy igaz lenne: "Spanyolországban olyan hír is terjeng..." Szóval csak valami kitaláció lehet. Különben is amit az NSOsoknak mostanában azt sem szabad elhinni amit kérdznek...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.07.19. 15:37:53

Na úgy néz ki két legyet szerzünk 1 csapásra.
1, Maxwell: Örülök neki, bár Filipe-nek jobban örültem volna, de a Depor sokat kért érte, jó lesz nekünk Ő is. Szeretem, jó játékos, Abi-t simán kiszoríthatja.
2, Ibra: Alapvetően jó ötletnek tartom a középsőcsatár-cserét, de jobban örültem volna Villanak. Sztem jobban illik a Barca stílusba... DE! Így simán elpasszoljuk Samut is ami Pepnek nyilván a tervei közt volt. Jobban örülnék Samu maradásának, de ez sem rossz és legalább Hleb nincs itt egy évig. Ennek örülök, talán a formáját is visszanyeri. Samu sztem kb. 30-35 millió Eurót ér, Ibra 45-nél semmiképp sem ér többet. Így adunk nekik 65-70 milliót- plusz Hleb egy évre... De így Pep megvalósítja a terveit én meg bizok benne. Ja és középvédő minek??? Itt van: Henrique, Rafa, Puyi, Pique, Milito és talán Caceres és Muniesa is. A Paulsen-Martin cserének nem örülnék, nem kell védekező kp.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.19. 15:28:35

Attila-Raul írta:
„Ő Jobb, mint Kaká, Cristiano Ronaldo és Benzema együttvéve, mert technikailag rendkívül képzett”
Nevetseges ez a pofa, epp mind a jatekosa :lol: :lol: :lol:
bezzeg, ha Madridba menne akkor tök jófej lenne... :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Attila-Raul
Jugador del Barça

2009.07.19. 15:19:18

„Ő Jobb, mint Kaká, Cristiano Ronaldo és Benzema együttvéve, mert technikailag rendkívül képzett”
Nevetseges ez a pofa, epp mind a jatekosa :lol: :lol: :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.07.19. 15:00:48

Kluivertinho írta:Eto'o sosem tartozott a világ legokosabb játékosai közé. Ő most csak egy báb a pénzéhes ügynöke kezében. Minél több fizetést csikar ki Samu számára, annál többet fog kapni ő is.
Ezzel teljesen egyetértek!Nem hiszem hogy Samu ennyire pénzéhes lenne.Ráadásul még 12 és fél millió fontot igényel távozása esetén.
Egyértelmű hogy az ügynöke befolyása alatt áll a kameruni!Ez eléggé elszomorító :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.19. 15:00:42

Anarius írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 47113.html
ha ez igaz akkor eto'o elmehet a .....-ba 12.5 millió FONT csak azért h elmenjen.ekkora pénzéhes embert
Nem hiszem, hogy igaz ez az Eto'o ügy. Tudják, ha ilyen áron marad, aban nem lesz köszönet. Ha pedig 1 évig mellőzik a Barcánál Eto'o-t, akkor nem hiszem, hogy érdeklődne iránta egy Inter szintű csapat. El fog menni, innen már nincs más jó választás se neki, se pedig a Barcának.
Hajrá FC BARCELONA!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Xavinho #26
Barça B

2009.07.19. 14:56:20

Xavinho írta:
ha ez igaz akkor eto'o elmehet a .....-ba 12.5 millió FONT csak azért h elmenjen.ekkora pénzéhes embert
1.Vagy csak simán nem akar elmenni a klubtól. Mert ugye,ha marad,akkor kénytelenek lesznek hosszabbítani vele. Így el tudna itt lenni még 2-3 évet és ,ha tartaná a formáját nem járnánk vele rosszul.

2.Guardiola szemmel láthatólag nem akar vele együtt dolgozni - ami az edzősködésének eddigi legnagyobb baromsága,baklövése,stb. , mindenki döntse el,hogy minek nevezi. Ha az idei évet vesszük alapul,akkor tökéletesen dolgoztak együtt és semmi feszültség nem volt látható. Persze nem lehet tudni,mi van a háttérben,de amíg konkrétumokat nem lehet tudni,hogy mi is a probléma,addig tartani is fogja magát az az álláspont,hogy Pep ezt nem jól gondolja.Megjegyzendő,hogy a pénz nem lehet gond,m ez azt jelentené,hogy ha Eto'o 12 milliót kapna mondjuk három évig,akkor az eddigiekhez képest 3 év alatt 9 milliós "veszteség"-en problémázik egy olyan klub,amely 46 milliót és két játékost adna Ibráért, Nevetséges.

3.Viszont annak is fenn áll a lehetősége,hogy Eto'o megharagudott és minél jobban le akarja húzni a klubot. Ha így van ez egy gusztustalan gesztus,de ennek is lehetnek okai ... legfőképp talán az,hogy annak ellenére,hogy mit tett a Barcáért,mennyit változott Pep keze alatt , annyira becsülik meg szurkolók és vezetők,mint mondjuk Jorquerát... Úgy kezelik(kezelték) mintha egy szimpla kiegészítőember ,csere lenne. Itt nem a fizetésére kell gondolni,hanem arra,hogy a szurkolók pl. már tavaly elküldték volna simán a vezetők is minden áron szabadultak volna tőle,pedig az ő hozzáállása merőben más ,mint Decoé vagy R10-é (elég ha megnézzük ,hogy ők ketten jelenleg hol tartanak). Ez a klub és a szurkolók részéről egy érthetetlen és gusztustalan gesztus. Így végül is lehet egál a dolog... Lehet Eto'o-t szidni,hogy pénzéhes meg stb.,de előbb végig kell azt is gondolni,hogy bármilyen kétoldalú viszony megromlásánál sosem csak az egyik fél a hibás,hanem mindkettő.

Kíváncsi leszek mi lesz belőle végül.

Nem olvastam ilyen hírt sem a Sport.es-en, sem a Mundo-n, csak az nso-n,szóval szvsz nincs valóság alapja. Viszont ha van, akkor undorító dolognak tartom.
Szted ha ezt csinálná, akkor a Barca behúzná fülét, farkát h bocs, ne haragudj, és hosszabbítanának vele Samu követeléseivel. Na ne viccelj. Ha ezt megcsinálná, akkor lek.rnák a tartalékokhoz 1 évre, aztán jövő nyáron mehet Isten hírével ahova akar. Nem fog ő diktálni!
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.07.19. 14:54:05

Eto'o sosem tartozott a világ legokosabb játékosai közé. Ő most csak egy báb a pénzéhes ügynöke kezében. Minél több fizetést csikar ki Samu számára, annál többet fog kapni ő is.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
arneszto
Barça C

2009.07.19. 14:52:01

+ szerintem ezért is mennének bele a Hleb-es dologba is...ott biztos sokat fog játszani a srác,persze ha megálja a helyét....
eto meg simán beférne oda 1 ilyen szezon után szerintem hátán vinné az intert...
Brian 20

2009.07.19. 14:51:25

Eto'o is biztosan a jó megoldást keresi saját maga számára. Miért vágná mag alatt a fát? Ha akar Afrika-kupázni játszania kell. Ezek után a Barcába biztos nem fog sok lehetőséget kapni, ha marad.
Nem tudom mi az igazság, de azért remélem tudja mit csinál.
Sokat tett érte a Barca is nemcsak fordítva
arneszto
Barça C

2009.07.19. 14:49:38

lesz bőven csatár az interben de sampnál is inkább olyan bal oldali támadóként használják cassanot... s nem is jászik ott rosszul,s ha jól tudom mourinho nem nagyon van elragadtatva keze alatt lévő szélsőkkel,mert elég rendesen befürdött Quaresmával s mancinivel is..
tehát ha jól tudom akkor antoniot valami olyasfélének vennék meg...
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.19. 14:46:40

1.Vagy csak simán nem akar elmenni a klubtól. Mert ugye,ha marad,akkor kénytelenek lesznek hosszabbítani vele. Így el tudna itt lenni még 2-3 évet és ,ha tartaná a formáját nem járnánk vele rosszul.

2.Guardiola szemmel láthatólag nem akar vele együtt dolgozni - ami az edzősködésének eddigi legnagyobb baromsága,baklövése,stb. , mindenki döntse el,hogy minek nevezi. Ha az idei évet vesszük alapul,akkor tökéletesen dolgoztak együtt és semmi feszültség nem volt látható. Persze nem lehet tudni,mi van a háttérben,de amíg konkrétumokat nem lehet tudni,hogy mi is a probléma,addig tartani is fogja magát az az álláspont,hogy Pep ezt nem jól gondolja.Megjegyzendő,hogy a pénz nem lehet gond,m ez azt jelentené,hogy ha Eto'o 12 milliót kapna mondjuk három évig,akkor az eddigiekhez képest 3 év alatt 9 milliós "veszteség"-en problémázik egy olyan klub,amely 46 milliót és két játékost adna Ibráért, Nevetséges.

3.Viszont annak is fenn áll a lehetősége,hogy Eto'o megharagudott és minél jobban le akarja húzni a klubot. Ha így van ez egy gusztustalan gesztus,de ennek is lehetnek okai ... legfőképp talán az,hogy annak ellenére,hogy mit tett a Barcáért,mennyit változott Pep keze alatt , annyira becsülik meg szurkolók és vezetők,mint mondjuk Jorquerát... Úgy kezelik(kezelték) mintha egy szimpla kiegészítőember ,csere lenne. Itt nem a fizetésére kell gondolni,hanem arra,hogy a szurkolók pl. már tavaly elküldték volna simán a vezetők is minden áron szabadultak volna tőle,pedig az ő hozzáállása merőben más ,mint Decoé vagy R10-é (elég ha megnézzük ,hogy ők ketten jelenleg hol tartanak). Ez a klub és a szurkolók részéről egy érthetetlen és gusztustalan gesztus. Így végül is lehet egál a dolog... Lehet Eto'o-t szidni,hogy pénzéhes meg stb.,de előbb végig kell azt is gondolni,hogy bármilyen kétoldalú viszony megromlásánál sosem csak az egyik fél a hibás,hanem mindkettő.

Kíváncsi leszek mi lesz belőle végül.
Xavinho #26
Barça B

2009.07.19. 14:46:20

gaby12 írta:Az mi,hogy az inter Ibra távozása esetén Cassano-t veszi meg?ez nem baromság?hát nm eto megy oda?vagy lemaradtam?

Nem maradtál le róla, én is ezt olvastam! Sztem nagy kamu az egész, lesz így is elég csatár az Inetrben!
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.19. 14:45:02

Szerintem ez nem igaz, oké, hogy Eto'o menni akar de ennyire NEM szúrhat ki a Barcelonával
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.07.19. 14:48:19-kor.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
gaby12
Barça C

2009.07.19. 14:42:15

Az mi,hogy az inter Ibra távozása esetén Cassano-t veszi meg?ez nem baromság?hát nm eto megy oda?vagy lemaradtam?
Capon
Llegenda del Barça

2009.07.19. 14:28:56

Slither írta:
Engem nem lepne meg, ha igaz lenne a hír. De nagyon unszimpatikussá válna Samu, már-már a Saviola-féle "bosszú-transzfer" szintre süllyedne. :?
Még én is várok vele, hogy vajon mi igaz ebből. De ha igaz akkor ....
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.07.19. 14:26:17

Engem nem lepne meg, ha igaz lenne a hír. De nagyon unszimpatikussá válna Samu, már-már a Saviola-féle "bosszú-transzfer" szintre süllyedne. :?
arneszto
Barça C

2009.07.19. 14:24:38

Szevasztok!
szerintem Ibra helyet David Villa-t kéne megvenni.Villa-ért nem akartak még 45 milliót se kiadni,
ha jól tudom akkor villa nemrég nyilatkozta hogy ugy döntött hogy marad a valenciába...
de nem értem mi a gond zlatannal.nagyon jó csatár s mint madridista azt kell hogy mondjam nagyon nagy erősítés lesz nektek a srác,sőt...
dondan
Barça C

2009.07.19. 14:20:11

roly10barca írta:Szevasztok!
szerintem Ibra helyet David Villa-t kéne megvenni.Villa-ért nem akartak még 45 milliót se kiadni, de Ibráért még pluszba Eto'o-t is odadnák meg a Hlebet kölcsönbe, nem értem mi ennek az oka, Villa sokkal gólerősebb, meg már tapasztaltabb a Primera Divisonban.Ti nem így gondoljátok :?:
Hali,

A baj ezzel az, hogy ha most Megvennénk Villát, Etoo-t idén nem tudnánk eladni senkinek. Tehát az Ibráért adott 40-45 misi + Etoo + Hleb (ami még nem biztos és csak amúgyis kölcsönbe) kb ugyanannyi mintha most megvennénk Villát 50-ért és etoo-t elengednénk jövőre ingyen.

Szal sztem ez így kb ugyanaz, ja és persze Etoo meg Villa fizetését sem kéne egy évig egyszerre fizetni, ami akárhogy is 14-15 misi...Ibra csak 10-12 lenne. rosszul járunk, de ez még talán a jobb eset... Bár én sajnálom Villát, mert szimpatikusabb sokkal mint Ibra!
"Az első perctől kezdve az volt az egyetlen célunk, hogy élve kikerüljünk Barcelonából"-Roberto Carlos, Figo debutálása után Madrid mezben...Barcelonában!

"Madrid cabrón salud el campeón!"
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.07.19. 14:19:20

ha ez igaz,akkor én megeszem a fejem.....ha tényleg ez a szitu,akkor úgy lezavarnám a tartalékok közé arra az egy évre,hogy a lába sem érné a földet.. :evil:
Anarius
Barça B

2009.07.19. 14:12:06

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 47113.html
MatyiG
Adminisztrátor

2009.07.19. 14:00:35

manuel írta:Üdv.mindenkinek!!!!
Az Elmundo Deportivo.es szerint Samuel Etó és az ügynöke José María Mesalles ma érkezett Barcelonába hogy tárgyaljanak az átigazolásról.Eközben José Mourinhó az Inter edzője,már telefonon keresztül beszélt is a kamerunival.Majd nyilatkozatott is tett az ügyről röviden:Biztos vagyok a transzfer sikerébben. A hirek szerint pedig holnap fog találkozni José María Mesalles és Marco Branca az Inter sport-igazgatója hogy megtárgyalják a transzfer részleteit.Ha a hirek igazzak akkor órák múlva Zlatan Ibrahimovics már Barcelonába repül.
Húhú hát ha ez igaz én most fogok berosálni :D :oops:
DE örülnék, órák kérdése ibra h repül Katalóniába jó is lenne dehát nem biztos hogy igazak a hírek :cry:
Ja és kösz az infót :wink:
Lezárt