A végén még ingyen igazoltátok le CR-t nem? Hagyjuk már! 85 v. 94, 65 v. 67? Kit érdekel! Marha sok, és pláne, hogy hitelből ment az egész! Most ne kezdjük el fírtatni, hogy mire fel kaptok ti válság alatt több száz milla hitlet!

Raul72,messi6502 írta:Ezt a gyöngyszemet csak most vettem észre, hehe.raul72 írta:Kaká ára 64,5 M euró + az ügynöki utalék azzal lesz 67 !! De azt sose számolják bele csak most mert mégis csak nagyobb.
64,5m fizetett a Milánnak, igaz, de 2,7m a Sao Paulonak, szóval a teljes összeg, azaz a vételi ár, 67,2m. Hagyuk már a ügynöki juttatásokat.
Ezt a gyöngyszemet csak most vettem észre, hehe.raul72 írta:Kaká ára 64,5 M euró + az ügynöki utalék azzal lesz 67 !! De azt sose számolják bele csak most mert mégis csak nagyobb.
Értem,köszi a választ !Nazario írta:Perez keze meg volt kötve. Calderon olyan előszerződést kötött, amiben volt egy olyan kitétel, miszerint ha a Real Madrid nem csengeti ki azt a 85 millió eurót, akkor 30 milliós "fájdalompénzt" kell fizetnie.Sanama írta:Most mi ez a nagy előszerződés Ronaldoval? Szóval nem is Perez vitte oda,hanem mar volt előszerződésük... ?
Perez és Valdano eredeti terveiben elvileg nem szerepelt Cristiano szerződtetése ilyen magas áron, ők inkább Ribéryben gondolkodtak. Aztán amikor Florentino betekintést nyert az előző elnök csodálatos ügyleteibe, akkor szembesült azzal, hogy mennyit is kell pengetnie a portugálért, ha nem akar a semmire 30 milliót fizetni.
Perez keze meg volt kötve. Calderon olyan előszerződést kötött, amiben volt egy olyan kitétel, miszerint ha a Real Madrid nem csengeti ki azt a 85 millió eurót, akkor 30 milliós "fájdalompénzt" kell fizetnie.Sanama írta:Most mi ez a nagy előszerződés Ronaldoval? Szóval nem is Perez vitte oda,hanem mar volt előszerződésük... ?
Legyek h*lye, de a vételi ár attól még 94 millió euró, az már mind1 h ki/mi/miből/honnan fizeti ki. Én nem azt mondtam h Perez 94 millát zsebből fizetett, hanem h a vételi ára felborította a piacot, ami 94 millió. Felőlem a UniCredit bank is fizethette volna, akkor se érdekelt volna jobban.raul72 írta:Igen 94 millát kapott a Mu ezt is írtam ,de a MADRID NEM ANNYIT FIZETETT , hanem 80 millió EURÓT !!! Tavaly Calderón így egyezett meg hogy 94 millió euró Cr és ha változik a font akkor azt a bankfizeti ki . Szval igen 94 millió volt az ára ,de a madrid ne mfizetett annyit . Remélem most már megért imindenki ...
nna köszönöm szépenNazario írta:a madridista.hu írta:A Confidencial szerint szó sincsen 93-96 milliós vételárról, miután tavaly év végén köttetett egy kölcsönszerződés a Santander Bankkal a december 20-i árfolyam szerint, amikor 1 euró 0,935 fontot ért. Így tehát a Real Madridnak "csak" 85 millió eurót kellene fizetnie, az árfolyam esését a bank korrigálja.
a madridista.hu írta:A Confidencial szerint szó sincsen 93-96 milliós vételárról, miután tavaly év végén köttetett egy kölcsönszerződés a Santander Bankkal a december 20-i árfolyam szerint, amikor 1 euró 0,935 fontot ért. Így tehát a Real Madridnak "csak" 85 millió eurót kellene fizetnie, az árfolyam esését a bank korrigálja.
ezt már komolyan ne mbírommessi6502 írta:De az a font, könyörgöm, az euró gyengébb a fontnál. A vételi ár meghatározásánál, tehát mikor az ajánlatot elküldte a Madrid, amit később a MU elfogadott, abban 94m euró volt, ami átváltva 80m font. Ez nem két különböző ár. Ugyanannyiról beszélünk csak más a pénznem.marci. írta:Ti azért beszéltek 80m-ról mert kevesebbnek hangzik..
![]()
azért beszél 80-ról ,mert mikor felvette a Real a kölcsönt,akkor gyengébb/erősebb (nem tudom) volt a font!igy csak 80-at kell fizetni a Realnak,és a különbözetet a bank fizeti!
vagy valami ilyesmi..
Ez olyan mintha vesz x y-tól egy z nevű játkost, kipengeti a v árat és ezt átlehet számolni más pénznembe, ahogy tetszik.
Bestbarca: Ha minden igaz volt egy előszerződés. Ez Decemberben kötötték (De legalábbis télen) és az akkori árfolyam alapján kötötték meg azt az előszerződést. De a pontos dátumban nem vagyok biztos, Madridistán fenn volt a cikk, aki akarja keresse meg.
De az a font, könyörgöm, az euró gyengébb a fontnál. A vételi ár meghatározásánál, tehát mikor az ajánlatot elküldte a Madrid, amit később a MU elfogadott, abban 94m euró volt, ami átváltva 80m font. Ez nem két különböző ár. Ugyanannyiról beszélünk csak más a pénznem.marci. írta:Ti azért beszéltek 80m-ról mert kevesebbnek hangzik..
![]()
azért beszél 80-ról ,mert mikor felvette a Real a kölcsönt,akkor gyengébb/erősebb (nem tudom) volt a font!igy csak 80-at kell fizetni a Realnak,és a különbözetet a bank fizeti!
vagy valami ilyesmi..
Itt az utóbbi hónapok font árfolyam alakulása:marci. írta:Ti azért beszéltek 80m-ról mert kevesebbnek hangzik..
![]()
vagy valami ilyesmi..
csak is a te kedvedért mégegyszermessi6502 írta:Kakát 67,2 millió euróért (19,1 milliárd Ft) vette meg a Real.raul72 írta:Nem , nem ! Aza 67 az 64,5 , Az a 94 millió meg 80 ,mindenki 94 -et ír mert milyen szépen hangzik a barcásoknak ,de nem-nem ! Nekünk csak 80-at kellett kifizetni ! Amúgy mi az hogy nincs értéke ? Ilyen nincs ,szted miért nem vették emg ,mert lejár a szerződése , és Eto'o meg nem ment a Citybe. De HA vki érdeklődött volna érte kb 30M-ért távozhatott volna . Szval 40-45 + Eto'o az 70 M . Mivel ha jövőre eladná az Inter 30 körüli összeget kapna érte , és ez akárhogy számolom 70 !! Ha meg 45+eto+Hleb az már majdnem 80 M ami már annyi mint CR ára
igen adtak el ... Codina,Bueno,De la Red visszavonult , Huntelaar valószínű , Saviola remélhetőleg Hávi dzsíí .
Cristiano Ronaldo, 94 millió euró (megközelítőleg 26 milliárd forint), a vételi ár meghatározásának pillanatában 80m font.
Ti azért beszéltek 80m-ról mert kevesebbnek hangzik..
Eto'o: Nincs érdeklődő, nincs vételi ár..szóval nincs értéke se...ennyi.
Ibra ára max Kakáéhoz hasonlítható, de érték szerint, ha 40m adunk + Eto'o + Hleb (1 év kölcsön), az max 45m. Ez van, hiába érne Eto'o 40milió körül, ha lenne egy hosszabb szerződése és kevesebbet kérne, most mivel ezek közül egyik se igaz, ezért az értéke 0.
Ti azért beszéltek 80m-ról mert kevesebbnek hangzik..
Kakát 67,2 millió euróért (19,1 milliárd Ft) vette meg a Real.raul72 írta:Nem , nem ! Aza 67 az 64,5 , Az a 94 millió meg 80 ,mindenki 94 -et ír mert milyen szépen hangzik a barcásoknak ,de nem-nem ! Nekünk csak 80-at kellett kifizetni ! Amúgy mi az hogy nincs értéke ? Ilyen nincs ,szted miért nem vették emg ,mert lejár a szerződése , és Eto'o meg nem ment a Citybe. De HA vki érdeklődött volna érte kb 30M-ért távozhatott volna . Szval 40-45 + Eto'o az 70 M . Mivel ha jövőre eladná az Inter 30 körüli összeget kapna érte , és ez akárhogy számolom 70 !! Ha meg 45+eto+Hleb az már majdnem 80 M ami már annyi mint CR ára
igen adtak el ... Codina,Bueno,De la Red visszavonult , Huntelaar valószínű , Saviola remélhetőleg Hávi dzsíí .
:Asys írta:Raul72!
Nem kötözködésből, de Cristiano Ronaldo ára 94 millió euró ami 80 millió angol fontnak felel meg.![]()
S ami a piac felborítását illeti, mi már nem tudjuk felborítani mivel az már fel van borulva, először a Real Madrid elnöke igazolt le játékosokat irreálisan sok pénzért... utána kényszerült rá a többi csapat is, hogy ilyn brutál árakon vegyenek, már ha tudnak venni!
Nem lenne Perez igazolási politikájával semmi baj, ha nem épp a világválság közepén tenné ezt, mert én személy szerint nem érzem fair-nek a kis emberekkel, kis vállalkozásokkal vagy épp a kisklubokkal szemben.
Ez persze az én véleményem!
Na jóéjt emberek!
Nem tudom már valhol olvastam pár napja, valami megbízható oldalon nyilatkozta asszem Valdano. Lassan on én is meglepődtem, mond1 lehet, hogy nem jól emlékszem! Viszont nistelrooy ott volt a nevek közt az fix!raul72 írta:Lass ?? Pont hogy mellé keresnek embert , egyik legjobb a posztján. Nistelrooy se fog menni hanem Negredo valószínű ...Bestbarca írta:nagyon akarnak, mert nincs pénz.bali 15 írta:A Madird a nyáron eladott már valakit? Mert úgy tudom hogy egy bizonyos határ alá vinni a kerettagok számát. Adtak már el valakit?Valami 100 milkó körüli bevételre számítanak eladásokból. Hunti, Las Diarra, V. Nistelrooy, Heinze, Van der Vaart,... pfff ezekre emlékszek most hírtelen, de lehet hogy van még!
Azért nem vette meg senki, mert Eto'o pénzéhes, és neki 10 milkó körüli a fizetése. Ezt nem sokan tudják kifizetni! Marad egy pár klub! node Eto'o nem akart ugyan annyiért szarabb klubba menni, mert nem hülye, ezért City nem játszik! Interről volt hír, hogy kell, de nem akatak lerakni érte 30-at. nincs értéke, mert nem veszik meg!raul72 írta:
Nem , nem ! Aza 67 az 64,5 , Az a 94 millió meg 80 ,mindenki 94 -et ír mert milyen szépen hangzik a barcásoknak ,de nem-nem ! Nekünk csak 80-at kellett kifizetni ! Amúgy mi az hogy nincs értéke ? Ilyen nincs ,szted miért nem vették emg ,mert lejár a szerződése , és Eto'o meg nem ment a Citybe. De ha vki érdeklődött volna érte kb 30M-ért távozhatott volna . Szval 40-45 + Eto'o az 70 M . Mivel ha jövőre eladná az Inter 30 körüli összeget kapna érte , és ez akárhogy számolom 70 !! Ha meg 45+eto+Hleb az már majdnem 80 M ami már annyi mint CR ára
Lass ?? Pont hogy mellé keresnek embert , egyik legjobb a posztján. Nistelrooy se fog menni hanem Negredo valószínű ...Bestbarca írta:nagyon akarnak, mert nincs pénz.bali 15 írta:A Madird a nyáron eladott már valakit? Mert úgy tudom hogy egy bizonyos határ alá vinni a kerettagok számát. Adtak már el valakit?Valami 100 milkó körüli bevételre számítanak eladásokból. Hunti, Las Diarra, V. Nistelrooy, Heinze, Van der Vaart,... pfff ezekre emlékszek most hírtelen, de lehet hogy van még!
nagyon akarnak, mert nincs pénz.bali 15 írta:A Madird a nyáron eladott már valakit? Mert úgy tudom hogy egy bizonyos határ alá vinni a kerettagok számát. Adtak már el valakit?