Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Manchester City? Volt valami pletyka h odamegy Samu, bár lehet le vagyok maradva. Ott úgyis égető szükség van csatárokra:DTheo írta:Azért, mert Eto'o-t más nem nagyon venné meg. Túl nagy a fizuja, és jelenleg ennyit senki sem adna neki, sőt, ő még többet is akart, mint ami most van.Csoppy írta:valaki árulja el, hogy amikor az egyik oldalon 50 méterér vehetnénk egy Villát, aki már bizonyított ibériában, a másikon meg 45+Etoo+Hleb kölcsönbe Ibráért, akkor miért az utóbbira hajlik a vezetőség? Inkább a Valencia fog nekünk borsot törni az orrunk alá mint az Inter. Közvetlen vetélytárstól véleményem szerint nagyjából hasonló tudású játékost igazolnánk. Rendben, Hleb nem az igazi, de azért adni lehetne neki egy második idényt (Henry).
Félreértés ne essék, szimpatikus a svéd, de ezért az árért szerintem Kakát is megvehettük volna. (szép lett volna egy Touré-Xavi-Messi-Kaká-Iniesta-Henry támadósor mit ne mondjak:))
Az üzlet túl rizikós. Ha Ibra rug 35 gólt az első idényében, de utána gyengélkedik egy idényt, Laportával együtt kell majd távoznia. Ha nem válik be, a Boixos szája durván habzani fog az ár miatt (nem beszélve arról, hogy az évek óta csúcsformában lévő Etoo valószinüleg nem lesz sokkal rosszabb az Interben, ahol majd az egész csapatot ráépíti Mourinho).
Szóval.
Iba jöhetne, csak ne ennyiért. Villa fantasztikus húzás lenne, ha befutna Ibra helyett, de tőle már lassan én is elköszöntem, de a legjobb mégiscsak az lenne, ha maradna Etoo még egy évre.
Az egészet idézd és van értelme. Tényleg nem az számít, hogy ki mikor mekkorát villan, hanem az összteljesítmény.Csoppy írta:mivan?BlauGranaGroc írta: ...lecserélhettük volna Messit CR-re(jobban lő, jobban fejel, kevesebb fizu meg bla bla), Xavi-t meg Kakara(szintén bla bla).
Azért, mert Eto'o-t más nem nagyon venné meg. Túl nagy a fizuja, és jelenleg ennyit senki sem adna neki, sőt, ő még többet is akart, mint ami most van.Csoppy írta:valaki árulja el, hogy amikor az egyik oldalon 50 méterér vehetnénk egy Villát, aki már bizonyított ibériában, a másikon meg 45+Etoo+Hleb kölcsönbe Ibráért, akkor miért az utóbbira hajlik a vezetőség? Inkább a Valencia fog nekünk borsot törni az orrunk alá mint az Inter. Közvetlen vetélytárstól véleményem szerint nagyjából hasonló tudású játékost igazolnánk. Rendben, Hleb nem az igazi, de azért adni lehetne neki egy második idényt (Henry).
Félreértés ne essék, szimpatikus a svéd, de ezért az árért szerintem Kakát is megvehettük volna. (szép lett volna egy Touré-Xavi-Messi-Kaká-Iniesta-Henry támadósor mit ne mondjak:))
Az üzlet túl rizikós. Ha Ibra rug 35 gólt az első idényében, de utána gyengélkedik egy idényt, Laportával együtt kell majd távoznia. Ha nem válik be, a Boixos szája durván habzani fog az ár miatt (nem beszélve arról, hogy az évek óta csúcsformában lévő Etoo valószinüleg nem lesz sokkal rosszabb az Interben, ahol majd az egész csapatot ráépíti Mourinho).
Szóval.
Iba jöhetne, csak ne ennyiért. Villa fantasztikus húzás lenne, ha befutna Ibra helyett, de tőle már lassan én is elköszöntem, de a legjobb mégiscsak az lenne, ha maradna Etoo még egy évre.
mivan?Guardiola írta:BlauGranaGroc írta: ...lecserélhettük volna Messit CR-re(jobban lő, jobban fejel, kevesebb fizu meg bla bla), Xavi-t meg Kakara(szintén bla bla).
Azért számít hogy vannak szabadrúgás góljai, 20-25 méterröl is a kapuba tud találniBlauGranaGroc írta:Az meg a lőtéri döglött kutyát sem érdekli, hogy milyen pózókban milyen bugyi nedvesítő gólokat képes lőni. Számítana valamit akkor lecserélhettük volna Messit CR-re(jobban lő, jobban fejel, kevesebb fizu meg bla bla), Xavi-t meg Kakara(szintén bla bla).
Most ez a komment tőr a hátamba, mert lett egy olyan suggalata mintha a látványos megmozdulások mellett nem értékelem az igazi teljesítményt.BlauGranaGroc írta: Engem leginkább az zavar az egészben, hogy Zlatannak már 30+ gólokat jósoltok és magyarázzátok az eddigi közepes bizonyítványát. Eddig jelenleg úgy állunk, hogy Samu lőtt 145 meccsen 108 gólt a Barcaban, Zlatan meg 0meccsen 0-t.
Az meg a lőtéri döglött kutyát sem érdekli, hogy milyen pózókban milyen bugyi nedvesítő gólokat képes lőni. Számítana valamit akkor lecserélhettük volna Messit CR-re(jobban lő, jobban fejel, kevesebb fizu meg bla bla), Xavi-t meg Kakara(szintén bla bla).
Lényegtelen minek nevezed őket. Nálunk Samu mellett volt 24 és 19 gólos játékos is, míg Zlatan mellett hiába volt "támadó" ha csak 8-at lőtt.Guardiola írta:Nem kell megmagyarázni (amúgy nem egyedüli támadó sőt ha úgy vesszük az Inter két csatárral a Barca egy csatárral játszik szóval még nem is igaz amit mondasz)
Nem kell megmagyarázni (amúgy nem egyedüli támadó sőt ha úgy vesszük az Inter két csatárral a Barca egy csatárral játszik szóval még nem is igaz amit mondasz), éppen az volt a lényege ennek a sebtében összedobott statisztikának, hogy nem lehet minden esetben a számokra támaszkodni.BlauGranaGroc írta: Igen, mert jóformán egyedüli támadó és nem veszi el előle a gólszerzési lehetőséget senki(pl Henry, Messi). 06/07-ben volt mellette egy Crespo és így végeztek: Zlatan 15, Hernan 14.
de aztis vedd figyelembe hogy akkor a juve seria b-bevoltSzakacs írta:Igen ez a masik, eligazolt a Juvetol es olyat mond hogy az orul hogy az Internel van mert az egy komoly klubboixosnoisbarca írta:
Áááá,dehogy is... 2 év aztán megy a Realba!
Igazi ÁRULÓ!!!!Siman kinezem hogy itt megunja es lelep ket ev utan
![]()
Igen, mert jóformán egyedüli támadó és nem veszi el előle a gólszerzési lehetőséget senki(pl Henry, Messi). 06/07-ben volt mellette egy Crespo és így végeztek: Zlatan 15, Hernan 14.Guardiola írta:
Lőtt gól -- Csapat által lőtt gól tekintetében:
Zlatan : 2008-2009 35%
Eto: 2008-2009 28%
Zlatan: 2007-2008 24%
Eto: 2007-2008 21,4%
Zlatan 2006-2007 18,75%
Eto : 2006-200 24,35%
Tehát az utóbbi két évben Zlatan nagyobb százalékban lövi csapata góljait...
Nem az összegen volt a hangsúly hanem a feltételeken. 1 max 2 év hosszabítás fizetésemelés nélkül.Capon írta:Ezt a sz@r alamizsna szerződést sok 34-36 éves játékos aláírta volna évi 8-9 millióért.
Itt a eurobarcan szerepelt egy cikkben: +2év és a fizetés az eddigiek szerint.haze71 írta: Te aztán jó haverja lehetsz, hogy elolvashattad azt a szerződést! Légyszi nem mondj tényként olyan megállapítást, ami csak egy elképzelés. Megköszönném...
Igen - Igen ez a mérvadó, de nem gondolom, hogy attól, mert megnézitek az elmúlt évi statisztikáit kiderül, hogy milyen teljesítményt fog nyújtani. Na mind1.Varatrix írta:Pedig egy csatárnál az mérvadó, hogy mennyi gólt szerez.danikaa10 írta:Szerintem felesleges ez a, 'mennyi gólt lő Ibra'! Mért ti gondoltátok volna, hogy Henrynek az első éve ilyen SZ*R lesz?Csak mert én nem! Ezzel nem azt mondom, hogy Ibra nem lesz jó, csak azt, hogy fölöslegesek ezek a statisztikák. Ez egy más bajnokság
Bocs de ez az én véleményem
Én bízom abban, hogy még Eto'o nál is jobb lehet.
Villában több jövőt láttam, de kezdek megbarátkozni Ibrával.
Kerlek fejtsd ki azt h beleszurkultszokola81 írta:eto nagyon nagy csatár kiemelkedő képességű nagy harcos győzniakaró jellem ibra technikásabb jobban fejelő középcsatár de ha kedvetlenül játszik ami elég sűrűn előfordult már eddig akkor egy kalap [auto_cenzúra] nem egy kűzdő tipus sajnos és nem egy mindent megteszek a csapatom győzelméért tipusú játékos sajnos eto pedig egy kicsit már bele szürkült a barcába mindent megnyert már jól jön neki a váltás ettől függetlenül nagyon sajnálom hogy elmegy imádtam![]()
![]()
![]()
![]()
Pedig egy csatárnál az mérvadó, hogy mennyi gólt szerez.danikaa10 írta:Szerintem felesleges ez a, 'mennyi gólt lő Ibra'! Mért ti gondoltátok volna, hogy Henrynek az első éve ilyen SZ*R lesz?Csak mert én nem! Ezzel nem azt mondom, hogy Ibra nem lesz jó, csak azt, hogy fölöslegesek ezek a statisztikák. Ez egy más bajnokság
Bocs de ez az én véleményem
Ronaldo(a brazil) is ketszer csinalta megdanikaa10 írta:
Szerintem egy hülyeség, mért lépne le 2 év után, akár a Real-hoz?Azért mert egyszer megcsinálta attól még nem lesz ez így mindig, és akkor meg mi, a Real-tól meg egy év után megy az Atletico Madridba?
Az elmúlt 5 szezonban a serie a-ban 14x, a la ligaban 17x lőttek játékosok 20 illetve több gólt. 30 és több gól tekintetében 2:1 a la liganak. Nem számottevő különbség.LM10 írta:Azért ne feledjük el, h az olasz bajnokságban soha sem repkednek túl sok lőtt gólok. Ott a 24-25 gól olyan mint a spanyolban a 30 vagy az fölötti. Egyszer lőtt Luca Toni 31-et, azóta sem lőtt senki annyit.
Szerintem egy hülyeség, mért lépne le 2 év után, akár a Real-hoz?Szakacs írta: Igen ez a masik, eligazolt a Juvetol es olyat mond hogy az orul hogy az Internel van mert az egy komoly klubSiman kinezem hogy itt megunja es lelep ket ev utan
![]()