2009.07.20. 18:33:48
valaki árulja el, hogy amikor az egyik oldalon 50 méterér vehetnénk egy Villát, aki már bizonyított ibériában, a másikon meg 45+Etoo+Hleb kölcsönbe Ibráért, akkor miért az utóbbira hajlik a vezetőség? Inkább a Valencia fog nekünk borsot törni az orrunk alá mint az Inter. Közvetlen vetélytárstól véleményem szerint nagyjából hasonló tudású játékost igazolnánk. Rendben, Hleb nem az igazi, de azért adni lehetne neki egy második idényt (Henry).
Félreértés ne essék, szimpatikus a svéd, de ezért az árért szerintem Kakát is megvehettük volna. (szép lett volna egy Touré-Xavi-Messi-Kaká-Iniesta-Henry támadósor mit ne mondjak:))
Az üzlet túl rizikós. Ha Ibra rug 35 gólt az első idényében, de utána gyengélkedik egy idényt, Laportával együtt kell majd távoznia. Ha nem válik be, a Boixos szája durván habzani fog az ár miatt (nem beszélve arról, hogy az évek óta csúcsformában lévő Etoo valószinüleg nem lesz sokkal rosszabb az Interben, ahol majd az egész csapatot ráépíti Mourinho).
Szóval.
Iba jöhetne, csak ne ennyiért. Villa fantasztikus húzás lenne, ha befutna Ibra helyett, de tőle már lassan én is elköszöntem, de a legjobb mégiscsak az lenne, ha maradna Etoo még egy évre.
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!