Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Gondolod, hogy Pep vezeti a klubot?Sergi írta:Nah,mondhatni ezt is jól megcsinálták![]()
Miért nem kérte Moratti,h teljes egészében álljuk a fehérorosz fizuját?
Pep úgy is bólintana,söt, felajánlaná Eto'o fizujának fizetését is....
Ekkora PR-transzfert,sztem "nemigen" látott még a piac...
Wengernek igenis van esze, kiváló edző.A semmiből hoz olyan játékosokat akiket később nagyon nagy pénzekért adnak tovább.joker23 írta: Wengernek nincs esze,a csapat legjobbajait eladja(kivéve Cesc,Van Persie)
Hleb,Flamini,Adebayor,Henry.
Bár így is ütős az Arsenal:Cesc,van Persie,Nasri,Arshavin,Walcott
Nem is értem miért nem te vagy ott Wenger helyében... Ez amit leírtál egy kicsit oximoron...joker23 írta:Kár volt eljönnie Londonból,ő és Flamini nagyon jól játszodtak és most egyikük sem kezdő a csapatában.
Wengernek nincs esze,a csapat legjobbajait eladja(kivéve Cesc,Van Persie)
Hleb,Flamini,Adebayor,Henry.
Bár így is ütős az Arsenal:Cesc,van Persie,Nasri,Arshavin,Walcott
Azért mert ütközik a véleményünk egy adott játékosról, és egymást követték a hozzászólásaink az még nem jelenti azt, hogy az én közhelyes beszédemmel (amit vannak páran alátámasztani) téged akartalak "rágalmazni". Nah nincs para. Off vége ittis.gekkodan írta:Csak mert a HSZ-em után jött. Nincs para bro'![]()
Te se vedd magadra![]()
Na off vége.
Miért vetted magadra?gekkodan írta:Szerinted mennyire érdekel, hogy mit csinált az Arsenalban? Az érdekel, hogy itt mit csinált, az meg még Pedronál is gyengébb volt kb...Fernando írta:Sztem valószínű, hogy távozik, amit nagyon bánok. Azok közé tartozok akik imádták nézni 1-1 Arsenal meccsen, és nem azok közé akik a büdös életbe csak hallottak róla, és most teljes mellszélességgel fikázzák...
Egyébként meg azt bírom, amikor leírják itt páran más emberekről, hogy ki mit látott![]()
![]()
Mondom: érvek az előző oldalakon.
Béke marad, de ettől még véleményem lehet.
Szerinted mennyire érdekel, hogy mit csinált az Arsenalban? Az érdekel, hogy itt mit csinált, az meg még Pedronál is gyengébb volt kb...Fernando írta:Sztem valószínű, hogy távozik, amit nagyon bánok. Azok közé tartozok akik imádták nézni 1-1 Arsenal meccsen, és nem azok közé akik a büdös életbe csak hallottak róla, és most teljes mellszélességgel fikázzák...
Nemtudom mi a különbség, de a www.skysports.com-on föntvan. Emellett még pár oldalon.lionelmessi19 írta:Lehet, hogy ezesetben igen.Fernando írta:És a Sky Sportsnál is hitelesebb vagy?
Én hitelesebb forrás vagyok mint az NSO.Luigi írta:NSO szerint közel áll az Interhez.lionelmessi19 írta:Hleb a jövő évet nálunk tölti.