Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.22. 13:47:19

koandras írta:Annyiból jobb a real hoyg ők nemsz@roztak az átigazolásokon.

Mindenki nagyon jól tudja hogy kellenek még nagy nevek...
Hát ez a két megjegyzés elég értelmetlen. Az, hogy nem sz@roztak az átigazolásokon miért jó? Amit mi csinálunk az nem sz@rozás -ahogy te fogalmaztál- hanem a legjobb megoldás keresése. Ez soxor iszonyatos huzavonának tűnhet, de a vezetésben sem hülyék ülnek.
Ha Villát megvettük volna 50 milláért (van egy olyan érzésem akkor is feljebb srófólták volna vmi alibivel) akkor még kb. 2 hét az Eto'o-ügy + nem is Pep első számú kiszemeltje érkezett volna. Szóval nem rossz politika amit Laporta folytat.

Nagy nevek pedig miért kellenek? Nehogy a mezeladásra gondolj mert falra mászok.
Pontosan olyan emberek kellenek akik megbízhatók és szükség esetén bármikor bevethetők csereként. A kezdő 11 adott akkor miért kellenének a padra nagy nevek? Felesleges 20-30-40 milliókat kiadni játékosokért akiket padra akarunk igazolni. Persze jó ha van olyan ember aki érdemben tudja pótolni Henryt, Init Xavit stb. de max. 1 és nem is hiszem hogy többet fogunk.
Forca Barca!!!!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.07.22. 13:45:42

A Barca tervez még igazolásokat Ibrán kívül? Mert nézegettem a keretet és ugye Ibrának Bojan lesz a cseréje, Iniestának :arrow: Henry, de Messinek jelenleg nincs cseréje ha Hleb elmegy :!: A középpályán meg szintén üresedés lesz ha jön az Afrika kupa. Pep majd olyankor ott sem tud rotálni. És az esetleges sérüléseket még nem is említettem. Sokan mondják hogy majd felhozunk néhány fiatalt, de én nem bízok bennük. Esetleg Jeffren megfelelhet mint Messi cseréje, de középre midenféleképpen kell vásárolni!

Nem tudja valaki hogy Lahmmal mi van? Tudom hogy már nem aktuális, de még hónapokkal ezelött úgy volt hogy a nyáron elvisszük. Meghosszabbította a szerződését?
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
koandras
Barça C

2009.07.22. 12:54:04

Annyiból jobb a real hoyg ők nemsz@roztak az átigazolásokon. Megvették akiket megkell, kicsit finomítanak, és most meg eladnak.
Mondjuk ezekkkel a hatalmas milliókkal nem értek egyet, de ha az én cspatom is 6-ot kapna a riválistól én is igazolgatnék :D
Mondjuk azt okosan csinálták hogy több országból szalajtották össze a játékosokat = több helyről jön a pénz. Az viszont szégyen hogy az ő marketingjük jobb mint a miénk... (több a pénz)
De a mi csapatunk erre az évre is jónak néz ki. Pep tudja adolgát, eddig bajnokcsapatot csinált.
Jó lenne ha az Ibra ügy a mihamarabb véget érne, és Eto'o, meg Hleb mennének. Grága mulatság a Svéd de ha Pepnek ez kell...
Középpályára meg kell szerezni Fabregast :P A kispad nem túl erős, viszont a kezdő 11-ünk annál inkább. Mindenki nagyon jól tudja hogy kellenek még nagy nevek...
Biztos vagyok benne hogy nem fogunk leállni az igazolásoknál... De jobb lenne ha gyorsabban egyezkednénk:P
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.07.22. 12:42:27

A lényeg, hogy le legyen már zárva ez az egész huza-vona. Mindenkinek jobb lenne, ha tudnánk mi van. Ráadásul a felkészülés, a meccsek már mennek, szóval ideje lenne, ha végre a teljes kerettel lehetne foglalkozni.
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.22. 12:32:20

Az egyik álmom, hogy Cesc-t lássam a felnőtt barcában játszani.... :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
barca2010
Jugador d'estrella

2009.07.22. 12:28:20

Poulsen olyan csapatot keres, ahol állandó kezdő játékos lehet!Na ez nálunk elég meredek dolog lenne a számára!nem bánnám ha a Masc-Cesc duóból jönne valamelyik!

BARCA FOREVER!!!
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.22. 12:27:31

Így július vége felé legalább körvonalazódik az,hogy hogyan is akarja Pep formálni a csapatot.
Legelőször Eto'o-t akarja elkergetni és Ibrát idehozni - ez most már úgy tűnik,hogy szinte meg is van. Laporta megmondta,hogy Pep-re és Txiki-re bízza az igazolásokat,magyarán szólva,ha Pepnek Ibra kell,akkor annyit fogunk rááldozni,amennyit kérnek,akár ellenkezik ez a klub filozófiájával,akár nem.
Aztán Guardiola még egy középpályást akar igazolni (Mascherano/Cesc/Poulsen) talán a kölcsönbe távozó Hleb helyére,talán nem.
Ennyi,mivel bal szélső kérdéssel már rég nem foglalkozunk és a védőkérdéssel ( ugye Alves első számú helyettese még mindig Puyol) sem.
Tehát Ibrán kívül még jön egy kp és Maxwell már megvan.
Szerintem ez így kevés lesz,mert rövid a kispad egy ilyen szezonhoz,ha minden téren a végsőkig ki akarunk tartani,legalább még egy kp és egy szélső csatár kellene, védő pedig,ha Cáceres távozik( de akkor a kp meg lenne oldva).
frost86
Jugador del Barça

2009.07.22. 12:23:21

Mint ahogyan azt jó párszor megírtuk, az FC Barcelona csapatában tudná Javier Mascherano-t, és már lépéseket is tett a megszerzése érdekében, ugyanakkor Rafa Benítez, a Liverpool FC menedzsere nagyon ragaszkodik hozzá, és nem szívesen válna meg tőle.

Walter Tamer az Infobae.com-mal most megosztotta, hogy kliense, a 26. életévében járó középpályás távozni szeretne.

"A Barcelonával könnyű lenne megegyezni, merthogy Javier Spanyolországba akar menni. Elege van már az angliai életből."

"A feleségének nem adtak vízumot, és minden egyes alkalommal, amikor idejön, nagy tortúrán kell keresztülmennie."

"A Liverpool nem szándékozik eladni őt, de egy nagy ajánlattal talán meggyőzhetők."

'Masch' 2007 óta futballozik a Mersey partján.
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
haze71
Entrenador del Barça

2009.07.22. 12:22:17

bali 15 írta:Azt ugyebár mindenki tudja hogy Ibra keze megsérült. De az is lehet hogy eltört. Erről nem tudtok valamit?
Azért bízom benne, hogy a szerződést alá tudja írni! :wink:
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.22. 12:19:16

Azt ugyebár mindenki tudja hogy Ibra keze megsérült. De az is lehet hogy eltört. Erről nem tudtok valamit?
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.22. 12:04:51

palesz77 írta:
bali 15 írta:Tegnap este megegyeztek. Ma írják alá.
Eto 10 millát kap majd évente.
akkor kiért nyilatkoztak olyanokat, hogy még ma folytatják, de már közel a megegyezés? amúgy a Sporrthirado nem forrás, asszem tiltólistán is van... egyik spanyol lapon sincs ilyen, úgyhogy én még nem hiszem el. de amúgy jó lenne :roll:
Gazzetta dello Sport közölte ezt az információt.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.22. 11:59:37

1. Ibra keze megsérült, de az olasz lapok értesülései szeritne nem törés vagy valami komoly.
2. Mascherano a Barcába ak jönni, és állítólag egy komoly ajánlattal el lehet hozni. - nem hinném hogy annyit ajánlanánk!
3. Ugyan az, mint a sport-on, meg többin, hogy 1 millió választja el Eto'o-t és az Inter a megegyézéstől!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
LM10
Director del Fútbol

2009.07.22. 11:56:46

faithnomore
Entrenador del Barça

2009.07.22. 11:48:37

manuel írta:http://goal.com/en/news/11/transfer-zon ... nter-terms
Most már a Goal.com is közli hogy Etó elfogadta az inter ajánlatát.Reméljük hogy ez az Euróbarca főoldalán is látható lesz.Úgymár hihető lesz a hir. :lol:
azért goal.com-ban nem lehet bízni...ott is vannak olyan hülyeségek hogy fáj.... az oldal szerint már nálunk volt David Villa is...
mindenesetre örülnék ha végre megegyeznének, bár nem tudom 1 millió euróért miért sír az ügynök, de remélem minél hamarabb megszületik már az egyesség, unalmas már ez a huza-vona
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.22. 11:39:42

Chino írta:Hleb és Goddy szinte 100 % hogy lelépnek.
Én speciel biztos vagyok benne, hogy Guddy marad! Aminek kifejezetten örülök! Tudtommal eleve is úgy volt , hogy csak az egyik megy el az izlandi és a fehérorosz közül, az utóbbi lesz az! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
manuel
Jugador d'estrella

2009.07.22. 11:36:04

http://goal.com/en/news/11/transfer-zon ... nter-terms
Most már a Goal.com is közli hogy Etó elfogadta az inter ajánlatát.Reméljük hogy ez az Euróbarca főoldalán is látható lesz.Úgymár hihető lesz a hir. :lol:
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.22. 11:34:10

Én most csak ezzel a hírrel törődtem frost. Betettem a fordítóba de az olyan ratyi hogy nemigen sikerült érthetőre lefordítani. De annyit talán megértettem hogy bár Ibra keze megsérült nem tört el.

http://www.marca.com/2009/07/22/futbol/ ... 51986.html
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.22. 11:30:53

Azért szép és jó, hogy ilyen emberek érkeznének, de ezzel is szűkülne a keret, Pep pedig minél hosszabb kispadot akar. Hleb és Goddy szinte 100 % hogy lelépnek. Helxükre jönne Fabregas + talán Thiago. 6-7 kp-val esztelenség nekivágni egy ilyen kőkemény és hosszú szezonnak. A kezdő 11 biztos erősödne de vigyázni kell a kulcsjátékosokra. Nagyon szeretem Cesc-t de per pillanat sztem a klubnak nagyobb érdeke egy Mata-szerű mobilisi, több helyen bevethető játékos. Nem is kerülne annyiba mint Cesc, de egy nagyon jó játékos aki Henryt is kellően tudná pótolni és Ini cseréje is lehetne.
Forca Barca!!!!
frost86
Jugador del Barça

2009.07.22. 11:23:19

Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
LM10
Director del Fútbol

2009.07.22. 11:05:42

Ha ha ilyen mutatónk lenne a nyár alatt:

Érkezők:Henrique(kv.)Maxwell, Ibra, Cesc.

Távozók:Sylvinho,Samu,Guddy,Hleb,Caceres(kölcsön)

Ezzel még ütősebbek lehetünk mind jövőre. Tavaly mázlink volt, mert alig voltak komoly sérüléseink+nem volt sokx rá szükség h vki a padról beállva csodát tegyen...szvsz Pep ezért nem cserélt sokx, mert gynege volt a pad. De ezekkel az igazolásokkal ott is sokat erősödünk.

SZERK: A SPORT szerint Ibra megsérült :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2009.07.22. 11:09:16-kor.
kudu
Entrenador del Barça

2009.07.22. 10:48:36

Hát talán van esély Fabregas elhozására is, mivel én nem gondoltam volna, hogy a Adebayort is ilyen könnyen elengedik.
Jó, hogy megkérték az árát,de akkor is, talán egy kicsivel több esély van.

De ugyanott van az a lehetőség is, hogy ha most elengednék Fabregast, akkor alig lenne minőségi játékos a keretben, mivel tegnap Nasri is szárkapocscsonttörést szenvedett, igy 2-3 hónapig minimum ő sem játszhat.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.22. 10:46:58

Titinho írta:Nem kicsit lennék boldog ha nyár végén így állna a érkezők listája: Maxwell, Ibrahimovic, Fabregas. :shock: Csak ugye ez már 100 millió kiadás...
Hát ez az én álmaim netovábbja is!!! :D

szerk.: Mekkorát röhögtem volna, ha Poulsen is ott mosolyog a címlapon!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ticsi 23 2009.07.22. 10:48:57-kor.
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.22. 10:42:12

kabekabe írta:...
Nagyjából egyetértek veled.
Ha Masche jön akkor ugye Xavi helyettese lehetne egy sorral feljebb Busquets. Ha viszont Fabregas érkezne (ha ez megadatik még ezen a nyáron akkor én 3 napig fogok gránátvörös-kékre festett seggel szaladgálni a főtéren) akkor maradhatna Busquets Touré helyettese, és időnkén Iniesta is felléphetne a bal támadó posztra Henry helyett. Ezzel azért is járnánk szerintem jobban, mert MINŐSÉGI ember tudná pótolni Iniestát a kp-n, valamint MINŐSÉGI bal szélső tudná pótolni Henryt is. 1 igazolással 2 lyukat tömnénk be. Viszont mindkét esetben nehéz lesz őket elhozni, mivel mindkét játékos edzője ragaszkodik hozzájuk.

Itt van egyébként a katalán SPORT címlapja, kiemelt hírként foglalkoznak ők is a középpálya sorsával, csakúgy mint a Mundo:
Kép

A következő van a játékosok neve alá írva a címlapon:
Mascherano: Guardiola az ő leigazolását preferálja és Messi is szeretné ha argentín csapattársa csatlakozna hozzá.
Fabregas: Ő Laporta nagy álma és bír az edző beleegyezésével is.

Mindkét katalán lap úgy hozta le a hírt (és ahogy látszik is a címlapon) Mascherano és Fabregas a két fő kiszemelt, HA nem sikerülne egyiküket sem leigazolni akkor léphetne életbe a 3. opció azaz Poulsen.

Nem kicsit lennék boldog ha nyár végén így állna a érkezők listája: Maxwell, Ibrahimovic, Fabregas. :shock: Csak ugye ez már 100 millió kiadás...

MÁS

A La Gazzetta dell Sport értesülései szerint tegnap este már sikerült megegyezni Samuel Eto'oval egy 5 éves szerződésben és egy 10+2 millió euróról szóló fizetésben. Az olasz lap szerint még azért nem jelentik be a transzfert, mivel Mesalles visszautazott Barcelonába, hogy a tárgyaljon a klub vezetőivel a következőről: lelépési pénz! Állítólag Eto'o szeretne még magának kicsikarni egy pár milliót ún. távozási bónuszt, az olasz lap szerint ez 3-4 millió körül lehet. Az olaszok szerint már csak ezen múlik a transzfer hivatalos bejelentése, ők tegnap este mindenben megállapodtak, már csak vissza kell jeleznie Mesallesnek ha sikerült megegyzni a Barcával.

Elég nagy kacsának tűnik, de azért gondoltam megosztom veletek... :wink:

Na peace.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.07.22. 10:51:47-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
KicsiDumszi
Barça C

2009.07.22. 10:41:50

Üdv!!!

Ha középpályást akarunk igazolni,akkor szerintem a legjobb Daniele De Rossi
lenne, szerintem olcsóbb is mint Mascerano, véleményem szerint ő is az alternatívák egyike. A dán favágónál biztosan többet érne..... :D
Ibra leigazolása szerintem már borítékolható, remélem már ma vége a tárgyalásoknak!!!
Jah és ez a vita hogy, melyik 9-es a jobb akkor szerintem ez elég egyértelmű, aki egy kicsit is ért a focihoz!!!!(Ibra)

Visca el Barca
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.22. 10:39:07

vki letudná fordítani....??elörre is köszi
Viva Espana és Viva Barca.....
Lezárt