2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Majd meglátjuk. Minden esetre Eto'o a Mallorcában nem lőtt olyan rengeteg gólt, ahogy mondod...mrmonster írta:Bárhogy is próbálják bemagyarázni a Zlatan-fanok, hogy technikásabb, jobb a svéd, mint Eto'o. Majd ITT kiderül.
Hogy tömik majd labdákkal, ezért több gólt is lő, mint eddig. Hogy Eto'o nem lő majd annyi gólt Milánóban, mint nálunk. Érdekes, a középcsapat Mallorcában is szórta a gólokat.
Arról már nem is beszélve, hogy akik azzal "vádolják" Eto'o-t, hogy ilyen kiszolgáló személyzettel, mint Xavi, Iniesta, Messi, könnyű eljutni 30 gólig, azok azt mindig elfelejtik mellétenni, hogy a Barça ellen mindenki bunkerfocit játszik, nem csak "bele kell tenni a csülköt a labdába, és onnan bepattan valahogy", hanem olyan mozgékony, robbanékony középcsatár kell az ilyen csapatok ellen, mint pl. Samu. Ibra más típus, neki más kiváló tulajdonságai vannak.
Én csak remélni tudom, hogy hozzászokik a játékunkhoz, és szállítja a gólokat, hozza a látványos játékát.
Lehet, csak én vagyok elfogult, de azért egy Juvét ne hasonlítsunk egy Mallorcához, bocsika...mrmonster írta:17 gól egy Mallorcában lehet számít legalább annyit, mint mondjuk ugyanannyi (ha volt annyi) a Juvé-ban...
23 gólt lőtt a torinóiaknál 70 meccs alatt. Eto'o 133 meccsen 54 gólt vágott a Mallorcában.mrmonster írta: 17 gól egy Mallorcában lehet számít legalább annyit, mint mondjuk ugyanannyi (ha volt annyi) a Juvé-ban...
Freestyle-technikában jobb, ez(valszeg) tény. Viszont amire szükség van meccs közben, azt nagyrészt Eto'o is tudja, pont most van az Atletico elleni hazai bajnoki ismétlése, a 4. gól nem akármilyen technikai mestermunka volt Samutól (mellel átveszi, egy csel, és üres kapu). Ettől még persze mondhatjuk Zlatan-t technikásabbnak, viszont az összjátékban, amire szükség van, azt Eto'o is tudja ugyanúgy.LG írta:Az hogy techikásabb nem majd kiderül, hanem ez tény.
Ibra is gyors és robbanékony, a magassága ellenére is.
A Mallorcában meg azért annyi rengeteg gólt nem rúgott, ha jól emlékszem 17 volt a legtöbb.
Az hogy techikásabb nem majd kiderül, hanem ez tény.mrmonster írta:Bárhogy is próbálják bemagyarázni a Zlatan-fanok, hogy technikásabb, jobb a svéd, mint Eto'o. Majd ITT kiderül.
Hogy tömik majd labdákkal, ezért több gólt is lő, mint eddig. Hogy Eto'o nem lő majd annyi gólt Milánóban, mint nálunk. Érdekes, a középcsapat Mallorcában is szórta a gólokat.
Arról már nem is beszélve, hogy akik azzal "vádolják" Eto'o-t, hogy ilyen kiszolgáló személyzettel, mint Xavi, Iniesta, Messi, könnyű eljutni 30 gólig, azok azt mindig elfelejtik mellétenni, hogy a Barça ellen mindenki bunkerfocit játszik, nem csak "bele kell tenni a csülköt a labdába, és onnan bepattan valahogy", hanem olyan mozgékony, robbanékony középcsatár kell az ilyen csapatok ellen, mint pl. Samu. Ibra más típus, neki más kiváló tulajdonságai vannak.
Én csak remélni tudom, hogy hozzászokik a játékunkhoz, és szállítja a gólokat, hozza a látványos játékát.
Mondjuk tény, hogy Eto'o is balhés, de egyenesség meg alázat jóval több van benne, mint Ibrában. Az valóban fura, hogy Pep számára a szerénység a legfontosabb, és idejön egy nagyképű bunkó, de én úgy gondolom, hogy Zlatan egy zseni, és ha nem okoz felfordulást a csapaton belül az ő jelenléte, akkor nagyon nagy hasznunkra lehet.Varga Tamás írta:Boixos!
Ez mind szép, mind igaz, csak egy kérdésem lenne: Ibra olyan nagyon könnyen kezelhető személyiség, igaz?
Szerintem Samunál jóval nehezebb eset.
De majd meglátjuk.
Vajon ezt mondtad volna akkor is mikor a saját szurkolótáborának bemutatott és elküldte őket ide meg oda...szajko írta:Üdv. a csapatban!
Gólokkal teli Barcás éveket!
Jobb mint Eto'o felesleges ezen vitázni.
Krojf írta:Igen Kedves Ibrám!
Bár nincsen otthon ikrám,
Csak szószaporító szervem,
És abbéli megfontolt tervem,
Hogy Téged méltóképpen köszöntselek,
Előzetes bizalmammal leöntselek,
Aztán várjam a Barcáért tett
Általad véghezvitt hőstett
Látható és élvezetes jeleit,
Hogy felbontod az ellen cseleit,
Majd ha Xavi és Ini pazarul osztogat Neked,
Azokat gólra váltod és együtt örülünk Veled!
Kívánok kiváló éveket,
Csillogóan káprázatos fényeket,
'S ha Miattad lesz patinás a blaugrana,
Azért az Eurobarca is szalutálna!
K.
Grat hozzá!!Krojf írta:Igen Kedves Ibrám!
Bár nincsen otthon ikrám,
Csak szószaporító szervem,
És abbéli megfontolt tervem,
Hogy Téged méltóképpen köszöntselek,
Előzetes bizalmammal leöntselek,
Aztán várjam a Barcáért tett
Általad véghezvitt hőstett
Látható és élvezetes jeleit,
Hogy felbontod az ellen cseleit,
Majd ha Xavi és Ini pazarul osztogat Neked,
Azokat gólra váltod és együtt örülünk Veled!
Kívánok kiváló éveket,
Csillogóan káprázatos fényeket,
'S ha Miattad lesz patinás a blaugrana,
Azért az Eurobarca is szalutálna!
K.
Ebben igazad van!Varga Tamás írta:Az Eto'o-zást meg majd abbahagyom, ha jónak látom.Egyelőre többet tett a Klubért, mint a bosnyák. Van hova felnőnie!