Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.28. 09:43:12

albicelesteX írta:Szerintetek jön még valaki?
Gondolom, hogy most lezárult az Ibra transzfer, előkerül újra Martin és a Juventus ügye, ami akár Poulsen ideigazolását is jelentheti... :roll:
Nem szívesen látnám a dánt a csapatban!

Sokkal inkább az argentínt, Mascheranot! S akkor Pep tudná váltogatni Sergi-t és Javier-t a vkp poszton, Yaya meg feljebb játszhatna, mert a képességei adottak ahhoz, hogytámadóbb szellemű középpályásként szerepeljen. :wink:
MessikeBarca
Barça C

2009.07.28. 09:39:52

Na most hogy lezárult az Ibra transzfer kíváncsi leszek ki lesz a következő kiszemelt...!Nemtudom hogy ez a Csigrinszkij üzlet kamu-e...sosem láttam még játszani de az én véleményem is az hogy kell 1 belső védő valamint 1 kp.Kp-ra mindenképp Mascheranot hoznám.Cesc-et is szívesen látnám barca mezbe de nemhiszem hogy ennyit áldozna rá a klub.Masch talán még "jobban megéri a pénzét".Kíváncsi leszek a következő napok történéseire.Ja és arra is hogy ma Keirrison melyik csapatot választja....

Remélem nem írtam nagy hülyeségeket.(elég ritkán szólok a topikokhoz)
Hali :wink: !
Respect Barca;)!
House
Entrenador del Barça

2009.07.28. 09:39:51

albicelesteX írta:Szerintetek jön még valaki?
Számítok még egy középpáylásra, tehát a válaszom: igen. :)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.07.28. 09:37:00

Szerintetek jön még valaki?
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.28. 01:37:20

Szerintem egy védő kell azért, MERT:

*Militoval nem lehet sajnos számolni :?
*Henrique, hát engem nem győzött meg
*Caseres lehet távozik

És ugye akkor még lesznek (remélem nem :)) sérültek, eltiltottak szóval egy embert én még igazolnék, kérdés kit :roll:

Aztán a balszélső, ide is igazolnék mindenképpen valakit, csak épp kit :?: :!:

Silva és Mata renden is lenne, csak itt meg szerintem az lehet a baj, hogy azért a Valenica most nem igazán lehet jóba a Barcával ezután a Villa-ügy után, persze lehet hogy ez hülyeség.

Középpályára meg szerintem nem jó Maschernao, mert ki helyén játszana? A Liverpoolba gondolom alapember nem hiszem, hogy ide jönne, mikor tudja hogy max a rotálásnak köszönhetően kap lehetőséget, azát ugye Benitez bácsi se szívesen válna meg tőle. Poulsen :?: :lol: Ez egy vicc. Ha ennyire favágót akarunk akkor elég körülnézni Barcelona egyik nyomor telepén találunk ott is, nem kell pénzért szerződtetni.

Mindenesetre sijetnük kell, mert 1 hónap sem sok idő, de eddig megvagyok elégedve teljes mértékben az érkezőkkel.

Csak így tovább Txiki & Laporta! :)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.28. 00:26:36

skadi írta: gai?lehet,de messi se egy nap alatt épült be a nagy csapatba.
ha jön fabregas?(nem fog idén jönni ö se)
neki se az az eredeti posztja...
lehet hogy megállná a helyét ott is, ahogy iniesta,
és cserélgethetnék is egmást,
és titi is jó ott, és lehet is még egy ideig jó is lesz,
de szerintem kell egy (megbízható,lendületes kreatív,stb) balszélö...

ezdehosszúlett...boccs
hát egy-két dologgal vitatkoznék... :lol: először is én személy szerint nem tartom létfontosságúnak egy balszélső igazolását... én sokkal inkább egy középsőkp-t tartok fontosnak de a fiatalokat elnézve mégse!... ne mondjátok hogy nagy kockázat stb... ugyanis akkor lesz rá szükség ha sokan lesérülnek illetve az afrika kupa idején... arra az időre meg megállják a helyüket... szóval véleményem szerint egy középsőkp igazolása lenne fontosabb... a balszélső poszttal az a helyzet hogy henry tökéletesen megoldja.. és gai szerintem lehetne a cseréje... ugyanis messivel kapcsolatban kicsit tévedsz... ő azért kérlek szépen elég nagyot robbant.... nem tom mennyire vagy tisztában vele kapcsolatban... de ha gai valóban messi "utódja" akkor nem kell igazolni senkit mert nem hogy beépítgetni kéne hanem nyugodtan lehetne játszatni.... majd meglátjuk... én valahogy így látom.. remélem érthető 8) :lol:
Clark71
Barça B

2009.07.27. 21:20:12

Még kell Mascherano és maradjon Guddy!!!
Gai+Pedro marad 1 csapatnál és bőven jók vagyunk!

IBRA: Visca el BARCA!!!!VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Mucsász Gráciás Ibrahimovics!!!!
Sok sikert!!!!
Jövőbeni cél a "TRIPLÁZÁS DUPLÁZÁSA"!!!!!
XAVI Hernández Fun Club
F.C. Barcelona Forever
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.27. 21:14:21

sasi1 írta:
José Mourinho írta:Elmondta(Ibrahimovic) hogy a Barcaval nem olyan nagy dolog BL-t nyerni hiszen mostanában elég sokszor összejött nekik, így ami nálunk csodaszámba menne ott szinte természetes dolog.
:D :D :D :D :D :D :D
Beszarok :lol: . Ez azért nem semmi.
sasi1
Entrenador del Barça

2009.07.27. 20:44:10

José Mourinho írta:Elmondta(Ibrahimovic) hogy a Barcaval nem olyan nagy dolog BL-t nyerni hiszen mostanában elég sokszor összejött nekik, így ami nálunk csodaszámba menne ott szinte természetes dolog.
:D :D :D :D :D :D :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.27. 20:36:12

Nem rossz a Barcelona szurkolóknak tett ajánlata 8)

Gai-t meg el lehet kezdeni beépíteni, legalábbis szerintem már nem költekezhetnénk..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
LM10
Director del Fútbol

2009.07.27. 18:34:18

Sanama írta:
LM10 írta:Sztem egy kp igazolása a legfontosabb. Mert már nem fér bele, h egy balszélsőt+kp-t is vegyünk. Cesc vagy Masce sokkal jobban bővítenénk a lehetőségeinket. Így Ini lehetne az aki balszélen játszik felváltva Titivel. És ezzel magát a középpályát is megerősítjük.
Szerintem Fabregasra annyi az esély,mint Ribery-re...
Nem fogjuk megvenni,hogy padozzon,meg,hogy bővítsük a lehetőségeket.
Arra bőven elég Mascherano v. Poulsen.
Fabregas hatalmas tehetség,az kéne neki,hogy pár évet padozzon...
Nemhiába az argentin az 1. számú jelölt :wink:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.27. 18:27:30

LM10 írta:Sztem egy kp igazolása a legfontosabb. Mert már nem fér bele, h egy balszélsőt+kp-t is vegyünk. Cesc vagy Masce sokkal jobban bővítenénk a lehetőségeinket. Így Ini lehetne az aki balszélen játszik felváltva Titivel. És ezzel magát a középpályát is megerősítjük.
Szerintem Fabregasra annyi az esély,mint Ribery-re...
Nem fogjuk megvenni,hogy padozzon,meg,hogy bővítsük a lehetőségeket.
Arra bőven elég Mascherano v. Poulsen.
Fabregas hatalmas tehetség,az kéne neki,hogy pár évet padozzon...
LM10
Director del Fútbol

2009.07.27. 18:25:40

Sztem egy kp igazolása a legfontosabb. Mert már nem fér bele, h egy balszélsőt+kp-t is vegyünk. Cesc vagy Masce sokkal jobban bővítenénk a lehetőségeinket. Így Ini lehetne az aki balszélen játszik felváltva Titivel. És ezzel magát a középpályát is megerősítjük.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.27. 18:18:37

Hát attól függetlenül,hogy már 3igazolásunk van,nem érzem teljesen biztosnágban a csapatot.

Egy balszélső tényleg elférne Henry mellett,mert mégegy ilyen szerencsés szezon nem lesz,sérüléseket tekintve.
A középpályán a legnagyobb gond az lesz ha Toure,Keita elmennek az Afrika-kupára,arra a pár hétre marad : Sergi,Xavi,Ini 3mas.
Úgyhogy 1 KP eléggé kellene,de nem Fabregas. Poulsen v Mascherano megfelelő volna.

A védők szerintem úgy ahogy rendben vannak.

Csatársorban pedig 1 szélső hiányzik.
Mata,Silva,Robinho 3mas közül bárkinek örülnék igazából.

De szerintem koránt sem fejeződtek be az igazolásaok.
Illetve remélem Guddy marad,én bírom,nincs vele baj.
LM10
Director del Fútbol

2009.07.27. 18:14:48

ozsimiki írta:balszélső ügyben mi a helyzet? pletykák is jöhetnek, mivel valós alapú hírt nem igen találtam amióta keresgélek...

oda azért nem ártana vkit szerezni,szerintem. bár lehet lesz még egy év malacunk komoly sérülés nélkül,és ismét egy jó Henryval, bár jobb érzés lenne,ha arra a posztra két nagyon jó playank is lenne.
Balszélsőről nem nagyon van szó inkább arról, h kp-t veszünk és akkor Ini gyakrabban mehetne fel. Masce és Cesc a 2 favorit, de Mascet akarjuk elhozni. Ez azonban csak akkor esedékes, ha Xabi marad a Poolnál, és akkor 20-25 milláért elhozható.
barca6
Jugador d'estrella

2009.07.27. 18:11:45

Eto´o az én szívemben mindig is az a fantasztikus játékos és ember marad aki volt és van.Az Internél kívánok neki sog boldog pillanatot és nagyon sok gólt.Sajnálom hogy elment,de lett helyette egy legalább ilyen jó játékosunk.Viszlát,Samuel! :cry:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.27. 18:11:15

balszélső ügyben mi a helyzet? pletykák is jöhetnek, mivel valós alapú hírt nem igen találtam amióta keresgélek...

oda azért nem ártana vkit szerezni,szerintem. bár lehet lesz még egy év malacunk komoly sérülés nélkül,és ismét egy jó Henryval, bár jobb érzés lenne,ha arra a posztra két nagyon jó playank is lenne.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Agypiercing
Barça B

2009.07.27. 17:48:24

sjd írta:Sztem azoknak, akik nem abban az országban születtek, teljesen mindegy, hogy egy rivális csapathoz igazol. Riberynek is mindegy volt, h a ide vagy a Realba jön, anno Figonak, Saviolának is stb.
Ugyanez nem mondható el Casillasról, Xaviról vagy éppen Villáról
Valószínű, h Buffon vagy Zambrotta nem igazolt volna az Interhez, de mivel Ibra svéd (bosnyák), neki mindegy volt.
Én is átmennék a Partizan Beogradból a Crna Zvezdába vagy a Genoából a Sampdoriába
azért ezzel vitatkoznék... pont Figo a példa rá, hogy miért sántít az, amit írsz. nem abban az országban született, ok, de a játékával a csapat egyik legfontosabb embere lett (akárcsak Ibra is a Juvéban), megszerették a szurkolók, és ezután minden gond nélkül átigazolt az egyik legnagyobb riválishoz, ami szerintem gerinctelen dolog, ennyi.
Visca el Barça!
skadi
Capitá del Barça

2009.07.27. 17:41:20

szerintem ibra leigazolása jó dolog,
és fogja is itt rugdosni a gólokat rendesen,
de ami az elsö számú feladat lett volna,
konkrétan a balszélsöre gondolok,
nem oldja meg...
kell oda valaki, aki barca szinten tud teljesíteni...
lehet hogy beválna ott k9,de ö megy kölcsönbe
és nem is az az igazi posztja.
jöhetne ribery,de nem fog,pont úgy ahogy robinho sem fog...
mata?talán.
gai?lehet,de messi se egy nap alatt épült be a nagy csapatba.
ha jön fabregas?(nem fog idén jönni ö se)
neki se az az eredeti posztja...
lehet hogy megállná a helyét ott is, ahogy iniesta,
és cserélgethetnék is egmást,
és titi is jó ott, és lehet is még egy ideig jó is lesz,
de szerintem kell egy (megbízható,lendületes kreatív,stb) balszélö...

ezdehosszúlett...boccs
sjd
Llegenda del Barça

2009.07.27. 17:40:58

Agypiercing írta:.....
Sztem azoknak, akik nem abban az országban születtek, teljesen mindegy, hogy egy rivális csapathoz igazol. Riberynek is mindegy volt, h a ide vagy a Realba jön, anno Figonak, Saviolának is stb.
Ugyanez nem mondható el Casillasról, Xaviról vagy éppen Villáról
Valószínű, h Buffon vagy Zambrotta nem igazolt volna az Interhez, de mivel Ibra svéd (bosnyák), neki mindegy volt.
Én is átmennék a Partizan Beogradból a Crna Zvezdába vagy a Genoából a Sampdoriába
Agypiercing
Barça B

2009.07.27. 17:15:53

noname írta:... Ibra annak idején elhagyta az Ajaxot, mert a Juvéban több pénzt kapott, nagyobb sikereket érhetett el. Elhagyta a Juvét, mert egy ugyanolyan nagycsapat hívta és így nem kellett a másodosztályban tengődnie. Sztem ez is logikus döntés volt. Most pedig eljöhetett egy olyan csapatba, ami a következő években mindig komoly eséllyel pályázik a BL címre és jelenleg úgy van számon tartva mint a világ legjobb csapata. Ez is logikus döntés.
Nekünk, szurkolóknak el kell fogadni h a focisták nem csak azért játszanak, mert élvezik a játékot. Nekik ez ugyanolyan munka mintha XY itt vagy ott ezt vagy azt dolgozna. Ha valahonnan jobb ajánlat érkezik, akkor továbbállnak. Nem kell ezen kiakadni. Persze szurkolói szemmel nézve másképp hat a dolog.
Etoo se azért jött ide mert szereti a Barcát, egyszerűen ez volt a legjobb ajánlat. Szereti ő a Mallorcát, de otthagyta őket egyt sokkal jobb ajánlat miatt. ...
alapvetően teljesen egyetértek veled, jókat írsz. egy-két dologra azért mégis felhívnám a figyelmet.
egyrészt az, amit szerintem (legalábbis a hsz.-ek alapján úgy tűnik), ti nem vesztek észre, vagy tulajdonítotok kellő jelentőséget neki: a Juve és az Inter között nagyon komoly rivalizálás van! nem azt mondom, hogy Barca-Real vagy Celtic-Rangers szint, de nagyon nem szeretik egymást. a másodosztályból eljönni egy, a klubhűség fogalmát hírből sem ismerő játékosnak persze logikus döntés. de a másodosztályba sorolt klub egyik legnagyobb riválisához igazolni azért bicskanyitogató, nekem ezzel van bajom, tehát ne játsszon a másodosztályban, mert előre akar lépni, OK, de ne egy nagy riválishoz igazoljon...

másrészt (ez a többieknek szól) Zambrotta meg Thuram, akiket korábban felhoztatok, tökéletesen hülye példák (már elnézést). a Juvénak nem riválisa a Barca, és ők sem a hűséges játékosok csekély táborát gyarapítják, tehát -ahogy noname írta- logikus volt az eligazolásuk. de itt nincs meg az az elvi ütközés, ami Ibra esetében a Juve-Inter történetnél megvolt. hát, csak ennyit akartam.
Visca el Barça!
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.07.26. 23:11:11

noname írta:...
Jó részt egyetértek, de... Nekem az jutott az eszembe, hogy mondjuk Te egy szuper játékos vagy Európa top csapataidban van esélyed szerepelni. Érdeklődnek is érted sokan, de pont a kedvenc csapatod nem. Addig nyilván zsoldosként viselkedsz, hiszen mit bánod te, ha Manchesterben kell játszanod, mert a másik alternatíva mondjuk a Juventus, csak ott kevesebbet fizetnek. Evidens, egyik csapatot se kedveled különösebben, nem is utálod egyiket se, a jobban fizetőt fogod választani. Aztán néhány idény után bejelentkezik érted a Barca. Csak sok pénzért tudsz eligazolni, mert Perec felborította a piacot stb., az ügynököd csesztet, hogy nagyobb fizut szerez, te is úgy vagy vele, hogy kevesebbet ne adjanak már a jelenleginél, vagy legyen hasonló, de ha klub elő tud teremteni többet is és benne vannak, akkor miért ne fogadnád el (érted, lehet, hogy oda mennél 5 milláér is, de 7-ről indult a licit, és többel kalkulál a klub, úgy vagy vele, hogy végül a 7-be is belemész majd, de ezt a szurkolók nem tudják soha). Lényegében arra akarok kilyukadni, hogy sokan mondják az új klubjukra, hogy álmaik klubja, de sokan sztem igazat is mondanak. Próbálják úgy csinálni, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. Az igazoltakból is lehet ikon, remélem sikerül is olyanokat igazolnunk dögivel :wink:
noname
Llegenda del Barça

2009.07.26. 22:56:28

Minden csapatban vannak ikonok és vannak "zsoldosok". Az ikonok azok akik sok éve a csapatban játszanak, esetleg ott is nevelkedtek, az igazolt játékosok viszont mind zsoldosok. Nagyobb pénzért, nagyobb sikerekért igazolnak el másik csapathoz, de ez így is van rendjén. Az egy másik dolog h nálunk erős túlsúlyban vannak az úgymond ikonok.
Valdes, Puyol, Xavi, Ini, Messi - ezek mind olyan játékosok, akiket jelen pillanatban nem tudnék elképzelni más csapatban.
Pique annak idején eligazolt az MUba, de nem azért mert nem szeretné a Barcát, hanem mert ez volt a logikus döntés. Akármennyire is fanatikus szurkoló vki, ha nekem ajánlanának egy a jelenleginél 10x nagyobb fizetést, vhogy már nem érdekelne h otthagyom a kedvenc csapatomat.
Alves is azért jött el a Sevillából, mert itt több a siker, több a pénz.
Henry is BL-t jött nyerni ide.
Nagyon kevés az olyan játékos, aki annyira hű a klubjához h a nagyobb pénz és sikerek se csalják el máshova. Ilyen pl Totti, aki a Románnál sokkal ttöbbre volt hivatott, mégse hagyta el soha a csapatát.

Ibra annak idején elhagyta az Ajaxot, mert a Juvéban több pénzt kapott, nagyobb sikereket érhetett el. Elhagyta a Juvét, mert egy ugyanolyan nagycsapat hívta és így nem kellett a másodosztályban tengődnie. Sztem ez is logikus döntés volt. Most pedig eljöhetett egy olyan csapatba, ami a következő években mindig komoly eséllyel pályázik a BL címre és jelenleg úgy van számon tartva mint a világ legjobb csapata. Ez is logikus döntés.
Nekünk, szurkolóknak el kell fogadni h a focisták nem csak azért játszanak, mert élvezik a játékot. Nekik ez ugyanolyan munka mintha XY itt vagy ott ezt vagy azt dolgozna. Ha valahonnan jobb ajánlat érkezik, akkor továbbállnak. Nem kell ezen kiakadni. Persze szurkolói szemmel nézve másképp hat a dolog.
Etoo se azért jött ide mert szereti a Barcát, egyszerűen ez volt a legjobb ajánlat. Szereti ő a Mallorcát, de otthagyta őket egyt sokkal jobb ajánlat miatt.

Mondok egy kissé fura példát. Barca nevelés vagy, fiatal mondjuk 16 éves játékos. Keresel mondjuk 10000 eurót, a posztodon viszont van egy Leo Messi, cserének epdig egy Pedro, de jön egy bácsi a Liverpooltól és ajánl egy szerződést, ami szerint mondjuk 500000 eurót fogsz keresni. Az lehet h piros-kékre van festve még a házatok is, de sztem egy pillanatig se gondolkodnál azon h elmész-e vagy sem. Ibra elhagyta a Juvét, mert tudta h mások is el fognak menni, a csapatának pedig évek kellenek arra h komoly kupareményei lehessenek. MOst az Internél tudja jól az a büdös életbe nem lesz esélye BL-t nyerni. Persze h továbbál!Nem feltétlen a pénzért, elég ha a sikerért. Az semmivel se jobb mintha valaki a pénzért játszana Ugyanúgy semleges nekik a klub, de ha jól játszanak, akkor ez egyáltalán nem fontos!
A Fifa egy szégyen
ab1daL
Director del Fútbol

2009.07.26. 22:06:51

Léfe írta:Mintha valami Zambrotta nevü akkor hozzánk is jött volna a Juvéból, és senki nem irt ilyen hülyeségeket, hanem örült mindenki. A mieink sem hüségesebbek mint mások, lennének aki maradnának meg aki mennének is. Elég nagy bödület ilyeneken rágódni, és amugy sok a találgatásos gyerekség a forumon. Olyan gyerekes az egész.
Ha jól emlékszem akkor jött szintén a Juvéból bizonyos Lilian Thuram. :)
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Léfe
Entrenador del Barça

2009.07.26. 21:58:56

Mintha valami Zambrotta nevü akkor hozzánk is jött volna a Juvéból, és senki nem irt ilyen hülyeségeket, hanem örült mindenki. A mieink sem hüségesebbek mint mások, lennének aki maradnának meg aki mennének is. Elég nagy bödület ilyeneken rágódni, és amugy sok a találgatásos gyerekség a forumon. Olyan gyerekes az egész.
Fecó
Lezárt