Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
KissTito14
Barça B

2009.07.30. 12:51:51

fcbarca0827 írta:
Bokke írta: Afellay a Chelsea-é, csak kölcsönbe van! Velük azért annyira nem lenne egyszerű megegyezni! Meg többet is ér 10-nél!
Akire, te gondolsz az nem Salcido? :roll:
sztem Alexre gondolt, dehát ő már a Chelseanél van egy ideje, igaz azelőtt 2-3 évet töltött kölcsönben Eindhovenben...:)
Kép
˛˛A Barςa a bajnok, én pedig csak azt tudok mondani nekik, hogy a nyomás azé, aki nem nyert semmit...´´[Ibra]
.ViSCΛ ΣL BΛЯCΛ.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.30. 12:51:02

miihii írta: Am Afellayt és is támogatom!Amennyit láttam játszani,tetszett.
És ha jönne,akkor lenne egy Ibrahimovicsunk,meg egy Ibrahimunk is :P
kár, hogy még csak szóba se jött... :? :( pedig én is csípem :D nagyon ügyes, van benne lehetőség. de nem tudom beillene a játékunkba. ahhoz talán kicsit önző. de fölösleges is ezen "álmodozni". amúgyazt álmodtam, hogy Msacherano a Barcába igazolt :D
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.30. 12:48:34

miihii írta: Én úgy tudom,h egyiknek sincs köze a dinamohoz! :wink:
Jogos! Közbe én is utánanéztem... Összekevertem Alcidessel! Ő volt a Chelsea-ből kölcsönbe a PSV-nél! :wink:

Bocsi, az újabb OFF-ért...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
miihii
KHAL

2009.07.30. 12:41:34

fcbarca0827 írta:
Bokke írta: Afellay a Chelsea-é, csak kölcsönbe van! Velük azért annyira nem lenne egyszerű megegyezni! Meg többet is ér 10-nél!
Én úgy tudom,h egyiknek sincs köze a dinamohoz! :wink:

Ránéztem a transfermarkton,ott sem írnak semmi kötődést.
Afellay saját nevelésű PSV-s.
Salcido pedig a Guadalajara-tól ment hollandba.

Am Afellayt és is támogatom!Amennyit láttam játszani,tetszett.
És ha jönne,akkor lenne egy Ibrahimovicsunk,meg egy Ibrahimunk is :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
hölör
Jugador del Barça

2009.07.30. 12:37:18

Nóbi írta:
noname írta:Ha már annyira hollandiából, vagy gyengébb bajnokságból akarunk vkit, akkor ott van Afellay a PSVből. Ő se lenne drágább 10 millánál, de egyáltalán nem egy ügyetlen gyerek.
Ugyanezek elmondhatók Dzsudzsákról is, ha már Hollandia és a PSV :wink: 8)

De a legjobb az lenne, ha körülnéznének a francia bajnokságban, hátha találnak valakit, aki nem Afrikai és mégis megfelel a kritériumoknak :roll:
Szerintem a francia bajnokságban aki nem francia az afrikai. :)
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
noname
Llegenda del Barça

2009.07.30. 12:37:14

Nóbi írta:
noname írta:Ha már annyira hollandiából, vagy gyengébb bajnokságból akarunk vkit, akkor ott van Afellay a PSVből. Ő se lenne drágább 10 millánál, de egyáltalán nem egy ügyetlen gyerek.

De a legjobb az lenne, ha körülnéznének a francia bajnokságban, hátha találnak valakit, aki nem Afrikai és mégis megfelel a kritériumoknak :roll:
Azért Dzudzsákkal ne viccelődjünk! Ügyes gyerek, de ő télelg egy PSV szintű játékos. Az is jó dolog, de ha elkerülne egy erős bajnokságba, már közel se lenne akkora "sztár". Afellay ellenben évek óta a PSV talán legjobb játékosa, a holland bajnokság egyik legjobbja. A francia bajnokságban is érdemes lehet körülnézni, de kétlem h találnánk még egy akkora csiszolatlan gyémántot mint Toure.
A Fifa egy szégyen
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.30. 12:35:15

Én a cikkben felmerült három névből a két hollnadiában focizót láttam játszani, szerintem Mendes jó lenne ha már választani kell, én Afellayban közel sem látok akkora potenciált, mint sokan... :roll:
Persze ez az én szubjektív véleményem. :wink:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.30. 12:32:42

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.30. 12:23:56

Egyetértek. Őt én is sokkal jobban támogatnám, mint ezt a 3 nevet. Ezek mondjuk ki: senkik. Ha valakikre, akkor rájuk lehet tényleg mondani, hogy nem Barca szintű játékosok. :?

Még a cikk végén egyébként annyi van, hogy lehetséges, hogy házon belül oldja meg a klub a középpályás dolgot. Mégpedig az az Oriol Romeu (17 éves vkp) kerülhet szóba aki jelenleg az U19-es EB-n szerepel Spanyolország színeiben (Thiagoval egyetemben).

Tényleg itt van Affelay, fiatal, rendkívül tehetséges, holland válogatott fiatal kora ellenére. Vagy én nem értem, hogy mi történt a tavalyi kiszemeltekkel? Történetesen Joao Moutinho-val és Hernanes-el? Ők sokkal jobban mint a fentebb említett 3 spíler. Mondjuk Joao Moutinho, kb. 1 hónapja hosszabított szerződést, de szerepel benne egy 22,5 millió eurós kivásárlási ár. Ő egy kicsit borsosabb lenne. :roll:

Na mindenesetre kíváncsi leszek, hogy ki lesz tényleg a kp új embere, de ehelyett a 3 név helyett akkor inkább oldjuk meg házon belül. Lehet jobban járnánk. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Bokke
Barça B

2009.07.30. 12:22:37

Nóbi írta:

Afellay a Chelsea-é, csak kölcsönbe van! Velük azért annyira nem lenne egyszerű megegyezni! Meg többet is ér 10-nél!
"A játék az nem játék!"-Terence Hill
Nóbi
Capitá del Barça

2009.07.30. 12:18:35

Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.30. 12:17:04

noname írta: Sztem ez a cikk egy elég méretes kacsa, hiszen ezek közül a játékosok közül mind jóval gyengébb Busquetsnél. Talán egyedül Topal az, aki némileg technikás is, a másik 2 inkább amolyan pragmatikus romboló, nekünk az ilyenekre nincs szükségünk, hiszen ott van Sergi, Toure, akik remekül rombolják le az ellenefél támadásait, de egy másik csapatban akár irányítót is játszhatnának a technikai képzettségükkel.
Épp ez a lényeg, amit utoljára mondtál. Hogy Pep azt fontolgatja: Touré mehetne előrébb a középpályán olykor. Így a Vkp posztján csak Busquets maradna, ezért kéne még egy vkp - legalábbis egyik cikkben ez szerepel. Ráadásul az említett játékosok kevés pénzért jönnének, vélhetően tartaléknak, illetve az Afrika-kupa alatti rotálás időszakában kapnának nagyobb szerepet. Úgy látszik, juniorok között nincs olyan jó vkp, bár egy cikkben, ahol olvastam, felmerült Oriol Romeu neve, mint lehetőség.
noname
Llegenda del Barça

2009.07.30. 12:12:21

Akkor fordítom én. Laportáék szeretnének még egy középső védőt és egy középpályást igazolni. A legfőbb jelöltek: Mascherano, Csigrinszkij, Cesc és Bruno Alves.
Utána a középpályásokról esik bővebben szó: Masche és Cesc igen drága lenne és a vezetőség nem akar 30-40 millát kiadni egy játékosért. A Terv az h meglegyen egy védő és egy középpályás is összesen 30 millióból.
Ebből a pénzból 10 millió körüli összeget szánnák középpályásra. Továbbá amolyan kritérium h a kp ne legyen Afrikai.

3 lehetséges jelöltról ír a cikk:
-Vertonghen az Ajaxból: Ő amolyan Motta-típus:erős, magas, de elég gyors is.
-Topal, a Galataból: ő is elég erős és magas, de technikás is, illetve könnyen adaptálódik a különböző felállásokhoz.
-Mendes da Silva az AZ-ből: az előbbiekhez hasonlóan egy erős játékosról van szó, ő egy pragmatikus játékos, aki nem bonyolítja túl a dolgokat, kevés labdát ad el.

Nagyjából ez lenne a lényeg. Sztem ez a cikk egy elég méretes kacsa, hiszen ezek közül a játékosok közül mind jóval gyengébb Busquetsnél. Talán egyedül Topal az, aki némileg technikás is, a másik 2 inkább amolyan pragmatikus romboló, nekünk az ilyenekre nincs szükségünk, hiszen ott van Sergi, Toure, akik remekül rombolják le az ellenefél támadásait, de egy másik csapatban akár irányítót is játszhatnának a technikai képzettségükkel. Ha már annyira hollandiából, vagy gyengébb bajnokságból akarunk vkit, akkor ott van Afellay a PSVből. Ő se lenne drágább 10 millánál, de egyáltalán nem egy ügyetlen gyerek.
A Fifa egy szégyen
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.30. 11:50:36

még egy hír a Sport.es-ről: a cím alapján olyan nekem, hogy a Barca alternatív megoldásokat keres Cesc meg Macherano helyett, akik olcsók: itt a cikk
valaki lefordítaná normálisan(olyan "Titinhosan" :D )
noname
Llegenda del Barça

2009.07.30. 11:47:35

A sport szerint a klub megegyezett a Stuttgarttal, hogy kölcsönadja Hlebet egy szeonra. Emiatt az Internek 3 millió euró kompenzációt kell fizetnünk(korábban 4,5ről volt szó), de anyagilag nem járunk rosszabbul, mert a Stuttgart fizeti Hleb teljes fizetését, márpedig ha Hleb az Interhez ment volna, akkor mi álltuk volna a fizetésének jelentős részét.
Egy gonddal kevesebb. Caceres kölcsönbe, Hleb kölcsönbe, mostmár végre tudunk foglalkozni az utolsó igazolásokkal, néhány kiegészítőemberrel. :wink:
A Fifa egy szégyen
kamaj
Capitá del Barça

2009.07.30. 01:18:33

Igazad van, ha a szükség úgy hozza, de az előző szezonban akkor miért nem játszott pár meccsen Alves helyett, hogy ő is pihenjen legalább a Spanyol kupa meccseken? Mert ő is úgy látja (valszeg bár így fotelből könnyű ezt mondani :D), hogy középső védőnek még mindig jobb. És kérdem én mivel mindkét játékos kezdő közel sem lehetetlen, hogy mindkettő egyszerre lesérül (ne adja Isten) és ha ez nem jön be (ne is) akkor még mindig ott van a pihentetés problémája: Puyolt nem szívesen veszi ki középről (ezt az előző szezonban láthattuk), mivel ott megadja azt a bizonyos stabilitást ami kell egy védelemhez.
És én még mindig úgy látom, hogy nem biztos, hogy ő lenne az optimális megoldás oda a fent említettek miatt, de amit írtál a Bl döntőről abban teljesen igazad van.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
robag
Jugador d'estrella

2009.07.30. 01:12:57

kamaj írta:Engemet csak egy valami zavar a mostani átigazolási időszakban. Nincs Alvesnek megfelelő cseréje és már az elmúlt szezonban is láthattuk mi van akkor, ha az egész idényt (szinte) csak neki kell lejátszania ott. Puyol esélyes lehetne a posztra, de 2 problémám van vele:
1, Középső Védő poszton még mindig megbízhatóan teljesít és az előző idényben is láthattuk hogy Pep nemszívesen vette ki középről
2. Soha nem a gyorsaságáról volt híres és már sajnos ő sem lesz fiatalabb-gyorsabb és ehhez a poszthoz bizony kell gyorsaság
Esetleg tudtok arról valamit, hogy oda akarnának-e valakit hozni, mivel szerintem égető lenne oda is egy ember (bár ha még valaki tudna ott játszani a mostani középső védőkből Puyolon kívül az is jó lenne :roll:).
Vitatkoznék: Hogy megoldja-e arra bizonyíték a Bl döntő, hogy tud-e valaki ennyi idősen magas szinten szélső védőt játszani? Maldini például tudott. Ekkora szívvel még pár évig megoldja, ha a szükség úgy hozza
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.30. 00:59:28

henry&eto írta:de kár istenem hogy nem jöött villa :cry: :cry: :cry:
lehet hogy laportáék ezt még megbánkák!
kár hogy ibráér ennyit kiadtak és villáér meg nem voltak képesek adni 50millát!azért villa mégis európabajnok gólkirály volt!meg tavaly is a la ligában elég jól nyomta!no de m1 ez van
Akkor mint Eto'o szimpatizáns szólok hozzád!

Te melyiket néznéd szíved szerint szívesebben?

1. Barcelonába jön Villa. Eto'o 1évet padozik és év végén ,feszültséggel tele továbbáll,ráadásul ingyen egy másik csapathoz.

2. Ibrahimovic ,ha drágán is,de érkezett,Eto'o az Interbe. Eto'o boldogan lövöldözi a góljait,gólkirály lesz,vagy nem,de boldog és játszik.

Szóval,még mindig , a francba....?
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.30. 00:54:35

henry&eto írta:de kár istenem hogy nem jöött villa :cry: :cry: :cry:
kár hogy ibráér ennyit kiadtak és villáér meg nem voltak képesek adni 50millát!azért villa mégis európabajnok gólkirály volt!meg tavaly is a la ligában elég jól nyomta!no de m1 ez van

nevetséges hogy néhányan nemértenek az üzleti dolgokhoz.......etoo-t mindenképpen elkellett passzoli mert a szerzőődése jövőőre lejárt volna és akkor ingyen ment volna el!!! én Ibrát a világ legjobb csatáránk tartom és nagyon örülök hogy ő jött én nem Villa. deh mind1 mindenkinek megvan a saját véleménye.....deh attól függetlenül hülyeségeket nem kell íírni.....
Viva Espana és Viva Barca.....
kamaj
Capitá del Barça

2009.07.30. 00:51:52

Engemet csak egy valami zavar a mostani átigazolási időszakban. Nincs Alvesnek megfelelő cseréje és már az elmúlt szezonban is láthattuk mi van akkor, ha az egész idényt (szinte) csak neki kell lejátszania ott. Puyol esélyes lehetne a posztra, de 2 problémám van vele:
1, Középső Védő poszton még mindig megbízhatóan teljesít és az előző idényben is láthattuk hogy Pep nemszívesen vette ki középről
2. Soha nem a gyorsaságáról volt híres és már sajnos ő sem lesz fiatalabb-gyorsabb és ehhez a poszthoz bizony kell gyorsaság
Esetleg tudtok arról valamit, hogy oda akarnának-e valakit hozni, mivel szerintem égető lenne oda is egy ember (bár ha még valaki tudna ott játszani a mostani középső védőkből Puyolon kívül az is jó lenne :roll:).
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
henry&eto
Jugador del Barça

2009.07.30. 00:47:16

de kár istenem hogy nem jöött villa :cry: :cry: :cry:
---Forza Barca---
messi6502
Jugador del Barça

2009.07.30. 00:36:59

lui1698 írta:
és ez mit is akar jelenteni? :roll:
Nagyjából annyit, hogy a a tulajdonos nem akarja 30 alatt elengedni Chygrynskiy-t és a Barca viszont 20 körül szeretné elhozni. Továbbá Lucescu szerint, ha a Barca leigazolja Chygrynskiy-t, akkor jól jár, mert szerinte jobb mint Vidic.

Valami ilyesmi.
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.30. 00:22:37

és ez mit is akar jelenteni? :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messi6502
Jugador del Barça

2009.07.30. 00:16:02

Been001 írta:
Tomsa írta:Amúgy télleg, most ideírsz egy olyan hsz-t amit már vagy 500an elmondtak, plusz első kommented. Ja és ott van a szavazás is mellesleg. Remélem elolvasod, mielőtt a modik törlik. :roll:
Mivan akkor ha oda ír egy ilyet? Mivel most regelt ezért nem tudja h ez egy lerágott csont.Meg nyílván kiakarta próbálni és nem jutott jobb dolog az eszébe..Belehalsz?????

bocs az off-ért csak nemértem mit kell.... :evil:
Ez egy fórum?
Egy fórumon le lehet írni a véleményed?
Ütközik a szabályzatba?

Azt ír amit akar, amíg a szabályzatot betartja.
És, hogy ne legyen off:

http://www.marca.com/2009/07/29/futbol/ ... 91692.html
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
dbsp
Barça C
Kapcsolat:

2009.07.30. 00:14:03

Lehet,hogy lerágott csont,de tudod ennek az a lényege,hogy sok ember fejében mozdít meg valamit.Nos az enyémben is.Az utóbbi napokban de inkább hetekben nem kevés elemzés látott napvilágot a két csatárról.Ja még annyit,hogy mértékadó angol hírportálok elemzéseit is sikerült elolvasnom a témával kapcsolatban.Ezek után írtam amit írtam.
A másik.
A pénz sajna nagy úr.Értem alatta a szerződéspénzeket.
De tényleg mindegy ez már.Csak jók legyünk jövőre is.Mit jók a legjobbak :D
Lezárt