noname írta:Ha már annyira hollandiából, vagy gyengébb bajnokságból akarunk vkit, akkor ott van Afellay a PSVből. Ő se lenne drágább 10 millánál, de egyáltalán nem egy ügyetlen gyerek.
Egyetértek. Őt én is sokkal jobban támogatnám, mint ezt a 3 nevet. Ezek mondjuk ki: senkik. Ha valakikre, akkor rájuk lehet tényleg mondani, hogy nem Barca szintű játékosok.
Még a cikk végén egyébként annyi van, hogy lehetséges, hogy házon belül oldja meg a klub a középpályás dolgot. Mégpedig az az
Oriol Romeu (17 éves vkp) kerülhet szóba aki jelenleg az U19-es EB-n szerepel Spanyolország színeiben (Thiagoval egyetemben).
Tényleg itt van Affelay, fiatal, rendkívül tehetséges, holland válogatott fiatal kora ellenére. Vagy én nem értem, hogy mi történt a tavalyi kiszemeltekkel? Történetesen Joao Moutinho-val és Hernanes-el? Ők sokkal jobban mint a fentebb említett 3 spíler. Mondjuk Joao Moutinho, kb. 1 hónapja hosszabított szerződést, de szerepel benne egy 22,5 millió eurós kivásárlási ár. Ő egy kicsit borsosabb lenne.
Na mindenesetre kíváncsi leszek, hogy ki lesz tényleg a kp új embere, de ehelyett a 3 név helyett akkor inkább oldjuk meg házon belül. Lehet jobban járnánk.